Nézze meg a Ghost Hunters 12. évadját – bárhonnan, 2020-ban!


Készüljön fel a kísértés folytatására, mert a Ghost Hunters vadonatúj évadja élőben közvetíti a Hulu-t.

A népszerű sorozat visszatért, és a 12. évad elérhető bármilyen Hulu előfizetéssel, amelyben szerepel az A&E programozás. azonban, A Hulu geoblocks tartalma hogy az Egyesült Államokon kívüli felhasználók ne nézhessék a Ghost Hunters játékot. Ha bárhol máshol él, csak az Egyesült Államokban, Szüksége lesz egy szilárd VPN-re hogy hozzáférjen Hulu-hoz.

Az alábbi lépések segítenek a Hulu elérésében a világ bármely pontjáról, így nem szabad kihagyni a Ghost Hunters-t.

Rövid útmutató - Hogyan nézhetjük meg a Ghost Hunters világszerte

 1. Válasszon egy VPN-t az Egyesült Államok szervereivel. Az egyszerű használat és a gyors adatátviteli sebesség érdekében az ExpressVPN-t ajánljuk.
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert.
 3. Csatlakozás egy szerverhez az Egyesült Államokban.
 4. Jelentkezzen be Hulu-fiókjába, és élvezze!

Nézze meg a Ghost Hunters 12. évadját!

Hogyan regisztrálj Hulu-ra az Egyesült Államokon kívül

Annak ellenére, hogy Hulu van kizárólag az Egyesült Államokban, továbbra is feliratkozhat a világ bármely pontjáról VPN és Hulu ajándékkártya használatával. A folyamat nem tart sokáig, és bárhol meglátogathatja kedvenc Hulu tartalmát.

Iratkozzon fel a Hulu-ra az Egyesült Államokon kívül

 1. Vásárlás a Hulu ajándék kártya a MyGiftCardSupply-tól.
 2. Kövesse az utasításokat alkalmazza az egyensúlyt a Hulu-fiókodba.
 3. Jelentkezzen be a Hulu-ba, dőljön hátra, és élvezze kedvenc előadásait!

Hulu most figyeli és leválasztja a proxy szerver IP címeit, de soha ne félj a Ghost Hunters rajongóitól! Ha a Hulu-fiók létrehozása után blokkot talál, akkor a kiszolgáló helyének kiválasztása általában megoldja a problémát.

Miért van szüksége VPN-re a Ghost Hunters 12. évadának Huluban való megtekintéséhez

A Hulu geoblokkoló szolgáltatásai ezt lehetővé teszik VPN-szoftver nélkül lehetetlen streaming szolgáltatásaikat az Egyesült Államokon kívül használni. A geoblokkok az engedélyezési okokból alkalmazott általános stratégiai streaming platformok. A tervezett régión kívüli felhasználók fogják hibaüzenetet kap amikor megpróbálja megtekinteni a geoblokkok alá eső tartalmat. Ez frusztráló lehet, ha szeretne nemzetközi utazást folytatni, és továbbra is megnézné kedvenc Hulu műsorát. A VPN lehetővé teszi csatlakozhat a szerverhez bárhol a világon és kap egy amerikai IP-címet a korábbi geoblokkoláshoz.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni, az is titkosítja az adatokat, így kevésbé valószínű, hogy a hackerek, a csalók és a nyomkövető programok hozzáférnek az Ön személyazonosságához és egyéb érzékeny információkhoz. Használhatja azt is elrejteni a megtekintési előzményeket és az egyéb internetes tevékenységeket. A kulcs a legjobb VPN kiválasztásában, és rengeteg szempontot kell figyelembe venni.

Válasszon egy olyan VPN-t, amely zökkenőmentes streaming-et kínál több szerver az Egyesült Államokban. A nagy sebességű és korlátlan sávszélességű VPN-szolgáltatások jobban működnek az adatfolyam-szolgáltatásban, mivel csökkentik a pufferolást, a késést és a befagyott képernyőket. Keressen egyet, amely hozzárendel a forgó IP-cím bármikor csatlakozhat egy hálózathoz, hogy jobb névtelenséget nyújtson. A forgó vagy dinamikus IP-címek hasznos funkciók a biztonságos számlákba való bejelentkezéshez, mint például e-mail, bank és streaming szolgáltatások korlátlan interneten keresztül.

További kulcsfontosságú tényezők, amelyeket a VPN kiválasztásakor figyelembe kell venni, a titkosítás, a naplózási házirendek és a kiegészítő biztonsági szolgáltatások, például a kill kapcsoló. Amíg ingyenes VPN-ek érhetők el, a fejlett védelmi szolgáltatások és a legjobb titkosítás a fizetős szolgáltatásokkal érhetők el. Keressen olyan VPN-t, amely katonai szintű AES 256 bites titkosítást használ az adatok biztonságának megőrzése érdekében. A napló nélküli házirendekkel és az automatikus kikapcsolókkal rendelkező VPN-k szintén hasznosak, mivel ők ne kövesse nyomon a digitális lábnyomát.

Ha már van Hulu-előfizetése, amelyet megosztasz a barátokkal és a családdal, fontolja meg egy olyan VPN beszerzését, amely lehetővé teszi több egyidejű kapcsolat egyszerre. Ez megakadályozza, hogy arra várjon, hogy élvezze kedvenc Hulu tartalmát.

A szellemvadászok figyelésének legjobb VPN-i, 12. évad

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN 94 országban több mint 3000 VPN szerverrel rendelkezik, és nagysebességű hozzáférést kínál csökkenti a betöltési időt és a pufferelést. Az ExpressVPN használatával mentesek a tartalmi korlátozásoktól és a cenzúrától, így a világ bármely pontjára hozzáférhet videókhoz, zenéhez, streaming szolgáltatásokhoz és közösségi média webhelyekhez..

Nemcsak 94 országban vannak VPN-kiszolgálók, hanem az ExpressVPN 160 hely felett is terjeszti ezeket a VPN-kiszolgálókat a jobb lefedettség érdekében. ExpressVPN is titkosítja a hálózati adatokat és elrejti az Ön IP-címét, hogy megvédje Önt korlátlan hálózatok személyazonosságaitól.

A kiegészítő védelemhez naplózás nélküli politikát és automatikus lekapcsolót is tartalmaznak, amely kiváló lehetőséget kínál a biztonságos adatfolyamhoz. Kipróbálhatja egy teljes 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

ExpressVPN előnyei:

 • Feloldja a népszerű szolgáltatások, például a Netflix, a Hulu, a Spotify, a BBC iPlayer, a Facebook, a YouTube stb.
 • Támogatja a torrent és más P2P tevékenységeket.
 • Katonai titkosítás.
 • Támogatja a Windows, Mac, Android, Linux, iOS operációs rendszereket.
 • Olyan konzolokon és SmartTV-ken működik, mint a PlayStation, AppleTV, Xbox, Amazon Fire Stick, Nintendo Switch stb..
 • Bővítmények érhetők el a Chrome és a Firefox számára.

Nézd meg az ExpressVPN segítségével

2. NordVPN

NordVPN eszközök

Szigorú bejelentkezési tilalom és a nagysebességű hozzáférés 5551 VPN szerver 60 országban, A NordVPN megkönnyíti a kedvenc tartalmak feloldását a világ bármely pontjáról. Ha ez nem elegendő ahhoz, hogy kipróbálhassa, akkor az ingyenes próbaverziójuk fájdalommentesen válthat, ha úgy találja, hogy a szolgáltatás nem az Ön számára.

A NordVPN AES 256 bites kulcsú katonai szintű titkosítása, megszakító kapcsolója és a naplózás nélküli házirendek segítik az adatok biztonságát. Az intuitív interfész könnyen kezelhető, és ha segítségre van szüksége, akkor számíthat rájuk 24 órás, díjnyertes ügyfélszolgálat bárhonnan. A NordVPN tartalmaz egy SmartPlay opciót is, amely a VPN konfigurálását több platformon keresztül olyan egyszerűvé teszi, mint egy gombra kattintással.

NordVPN Előnyök:

 • AES 256 bites titkosítási és nem naplózási irányelvek az identitáslopások és a követés megakadályozására.
 • Nagy sebességű kapcsolat az 5551 VPN szerverhez világszerte.
 • Nincs cenzúra vagy sávszélesség korlátozás.
 • Támogatja a Windows, Mac, Linux, iOS és Android rendszereket.
 • Titkosított proxykapcsolatok a Firefox és a Chrome számára.

Nézd meg a NordVPN-mel

3. CyberGhost 

CyberGhost eszközök

Megkerülni a geoblokkolást, bezárásokat, cenzúrát, és még sok más a CyberGhost segítségével. A naplózás nélküli politikájuk és a katonai szintű AES titkosításuk biztonságos hozzáférést biztosít Önnek, és védi az érzékeny információkat, amikor nyilvános hálózatokban folytatják adatfolyamot..

Egyéb funkciók közé tartozik IP-burkolás és korlátlan sávszélesség, valamint hozzáférést 4800 VPN szerverhez 61 országban. Több, mint elegendő a Hulu javításának megszerzéséhez, valamint a CyberGhost támogatja a torrent és más P2P alkalmazásokat.

A CyberGhost 45 napos pénz-visszafizetési garanciát, 24 órás élő támogatást és ésszerű terveket kínál, amelyek megfelelnek a különféle költségvetéseknek.

CyberGhost Előnyök:

 • Korlátlan sávszélesség és gyors sebesség a zökkenőmentes streaminghez.
 • Nincs naplózás és katonai szintű AES titkosítás a nyilvános hálózatok biztonságos eléréséhez.
 • Válasszon világszerte 4800 VPN-kiszolgálót.
 • Támogatja a Windows, Mac, Android, Linux, iOS operációs rendszereket.
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia, ésszerű tervek és 24 órás élő támogatás.

Nézd meg a CyberGhost segítségével

4. PrivateVPN

PrivateVPN eszközök

Val vel 60 PrivateVPN hely és több mint 100 VPN szerver, ez a VPN szolgáltatás tiszteletre méltó munkát végez az adatok és a virtuális lábnyom biztonságában. A rendelkezésre álló IPv6 szivárgásvédelem, 2048 bites AES 256 titkosítás, nem naplózási házirend és a beépített kill kapcsoló funkció a PrivateVPN-t komoly szereplővé teszi, ha egyszerű és biztonságos módot keres a streaming szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez, például a Hulu.

A PrivateVPN kiváló választás azoknak a családoknak és azoknak is, akik megosztják a hozzáférést olyan népszerű streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix vagy a Hulu, lehetővé téve akár 6 egyidejű csatlakozás egy alkalommal. Ne aggódjon a pufferolás és a befagyasztott képernyők miatt is, korlátlan sávszélességet és sebességet kínálnak.

A PrivateVPN előnyei:

 • 30 napos pénz-visszafizetési garanciát és 24 órás támogatást kínál.
 • A PrivateVPN helyeken 60 országban több mint 100 VPN szerver található.
 • Támogatja a többszörös egyidejű összeköttetéseket és a torrentet.
 • Támogatja a Windows, Mac, Android, Linux, iOS operációs rendszereket.
 • Kevesebb pufferolás és nagy sebességű kapcsolat korlátlan sávszélességgel.

Nézd meg a PrivateVPN segítségével

5. Surfshark

Surfshark eszközök

Hulu streaming korlátlan eszközön innen: 800 VPN szerver több mint 50 országban Surfsharkkal. A Surfshark hasonlóan a listán szereplő elődeihez, olyan megfizethető tervekkel rendelkezik, amelyek bármilyen költségvetésbe beleférhetnek. Ingyenes próbaverziókat is kínál Mac, iOS és Android számára.

Az álcázás módja megakadályozza, hogy még az IP szolgáltatója is láthassa, hogy VPN-t használ, ezáltal biztosítva a legjobbat az adatvédelemben. Surfsharks nem naplózási házirend, a kikapcsoló funkció és a szivárgás elleni védelem, segítsen annak biztosításában, hogy virtuális lábnyoma továbbra is láthatatlan maradjon.

A Surfshark előnyei:

 • Korlátlan eszköz és hozzáférés 800 szerverhez világszerte.
 • Álcázási mód, megszakító kapcsoló és nem naplók a digitális lábnyom törléséhez.
 • Támogatja a Windows, Mac, Android, Linux, iOS operációs rendszereket.
 • Bővítmények érhetők el a Firefox és a Chrome számára.
 • Jól használható korlátozott területeken.

Nézze meg a Surfshark-ot

összefoglalás

Rengeteg nagyszerű lehetőség van a VPN-k számára, de megszerezheti azokat védelem és névtelenség azt akarja, hogy a fizetett opciók a legbiztosabbak. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek kiváló ingyenes VPN-k, valószínűleg hiányoznak azok a szolgáltatások, amelyek a lehető legjobb hozzáférést és biztonságot nyújtják Önnek.

Élvezze a Ghost Hunters és más élő A&E megjelenik a Hulu-n az Egyesült Államokon kívülről, biztonságos VPN-re van szüksége. Mivel ezek a VPN pénzvisszafizetési garanciákat vagy ingyenes próbaverziókat kínálnak, nem kell aggódnia, hogy rosszul választja meg, vagy később válasszon egy másikat.

További irodalom

Ha többet szeretne megtudni a geoblokkolásról, ellenőrizze itt, hogy mindent megtudjon, amit tudnia kell.

További információ a nem naplózó házirendekről és arról, hogy miért számítanak a digitális lábnyom követésének és elrejtésének megakadályozásához, nézd meg az 5 legjobb nem naplózó VPN-t.

Ismerje meg a többi nagyszerű streaming szolgáltatás, például a Netflix legjobb VPN-jét, és növelje az élő média, a filmek és a zene lehetőségeit a világ bármely pontjáról..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me