Nézze meg a fekete évadot, a 6. évad bárhol | Frissítve 2020 januárjában


Készüljön fel, hogy csatlakozzon Dre Johnsonhoz és családjához a A Black-ish 6. évadja, amelynek premierje ez szeptember ABC.

A Black-ish 6. évad elérhető kizárólag az ABC-n, az amerikai TV-hálózat. Ez azonban csak lehetséges nézni és közvetíteni az ABC-t az Egyesült Államokból.

Ez azonban nem minden rossz hír. Használhatja a VPN a földrajzi korlátozások megkerülésére adatainak titkosításával és a helyének elrejtésével. Ezután megnézheti nagyszerű tartalom, mint például a Black-ish bárhonnan az ABC-n.

Ebben a cikkben javasoljuk 3 VPN amelyek lehetővé teszik a Black-ish 6. évadának nézését, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Rövid útmutató: Hogyan kell megnézni a Black-ish 6. évadot

 1. Válasszon egy VPN szolgáltatást. Ajánljuk a NordVPN-t, könnyebb használatának és a zökkenőmentes streamingnek köszönhetően.
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert.
 3. Csatlakozás egy amerikai szerverhez.
 4. Jelentkezzen be az ABC-fiókjába, és élvezze a Black-ish játékot.

Most nézd meg a Black-ish 6. évadot!

Miért van szüksége VPN-re a 6. évad fekete-amerikai évének nézéséhez?

Az amerikai hálózatok, például az ABC kövesse nyomon a helyét és geoblock tartalom ha olyan helyről próbál nézni, amely nem az Egyesült Államokban található.

A VPN megkerüli ezt a problémát az IP-cím elrejtése, a forgalom irányítása keresztül a biztonságos szerver a választott helyen, és így úgy néz ki, mintha erről a helyről nézne.

A Black-ish 6. évad esetében csatlakozni szeretne egy szerverhez az Egyesült Államokban.

Néhány hálózat azonban kedvezőbbé válik a VPN-ekkel szemben, és anti-VPN technológiát alkalmaz, így továbbra sem fér hozzá a tartalomhoz.

Használva prémium VPN a legjobb módja annak, hogy megkerüljék a VPN-gátlókat. A prémium VPN-k rendszeresen frissítik szerverük IP-címét, azaz elkerülheti az észlelést és folytathatja a műsorok nézését, mint például a Black-ish 6. évad..

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

A VPN-k kiválóan alkalmasak az ABC, más hálózatok és streaming oldalak által bevezetett földrajzi korlátozások megkerülésére. Ugyanakkor van még néhány trükkök az ujjuk felfelé.

Korunkban élünk az online biztonság és magánélet növekvő kockázata. Alapvető fontosságú az ön online védelme, és a megbízható VPN használata kiváló módszer erre.

VPN titkosítja a forgalmat hogy harmadik felek, például a hirdetők, az internetszolgáltató, a hackerek vagy más kíváncsiskodó szemek ezt nem tehetik meg monitor és vágány az online szokások.

VPN-vel is megteheti biztonságosan böngészhet, miközben csatlakozik a nyilvános wi-fi-hoz, anélkül, hogy aggódnia kellene a személyes adatai elfogása miatt.

Prémium VPN-ajánlat 256 bites titkosítás, egy automatikus lekapcsoló, egy nem naplózási politika, és beépített rosszindulatú programok és hirdető rendszerek.

Ezekkel és még sok más funkcióval élvezheti védelem az olyan számítógépes fenyegetésekkel szemben, mint a kémprogramok, az adathalász és a hackerek.

3 legjobb VPN a 6. évad fekete-amerikai évének nézéséhez

1. NordVPN

Nézze meg a fekete évadot, a 6. évad bárhol | Frissítve 2020 januárjában

A NordVPN szerveropcióinak puszta skálája azt jelenti, hogy soha nem lesz problémád nézni a 6. évad Black-ish szezonját. Választhat 5800+ szerver ban ben 60 ország, beleértve 1800+ az Egyesült Államokban.

A NordVPN népszerű választás a felhasználók és a mi körünk között első számú válogatás könnyebb használatának köszönhetően. a SmartPlay technológia azt jelenti, hogy egyetlen kattintással megnézheti a tartalmat.

A NordVPN segítségével magas szintű biztonsági szolgáltatásokra számíthat. Jellemzője a nem naplózási politika, két különböző öld meg a kapcsolókat, AES 256 bites titkosítás, és a dupla VPN szolgáltatás amely kétszer biztosítja a titkosítást.

Számos terv közül lehet választani, mindegyik ajánlatot kínálva korlátlan sávszélesség. Legfeljebb NordVPN-t is használhat 6 készülék egyszerre.

A NordVPN egy a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Próbálja ki most, és takarítson meg pénzt a kuponkóddal.

70% kedvezmény

Takarítson meg 70% -ot ma NordVPN-tervén!

Szerezzen egy 3 éves NordVPN tervet 3,49 dollárért / hó!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és ABC.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Nézze meg a Black-ish 6. évadot a NordVPN segítségével!

2. ExpressVPN

Nézze meg a fekete évadot, a 6. évad bárhol | Frissítve 2020 januárjában

Élvezni fogod HD minőségű streaming az ABC-n ExpressVPN-sel, amely körül a leggyorsabb. Választhat a következők közül: 3000 szerver ban ben 160 helyszín, beleértve az Egyesült Államokat, és streaming nagyszerű tartalmak, mint például a Black-ish 6. évad.

Az ExpressVPN előfizetés megadja neked korlátlan sávszélesség és hozzáférést biztosíthat minden eszközén. Ha Windows vagy Mac eszközt használ, akkor használhatja Az ExpressVPN sebességtesztje. Ez lehetővé teszi, hogy megnézze, melyik amerikai szerver van valós időben a leggyorsabb teljesítés.

Az ExpressVPN hatékony biztonsági funkciókat kínál, ideértve a AES 356 bites titkosítás, megosztott alagút, egy beépített kill kapcsoló, és IPv6 szivárgás elleni védelem.

Élvezni fogod a 30 napos pénzvisszafizetési garancia amikor ExpressVPN előfizetést kap. Pénzt takaríthat meg a kuponkóddal is.

49% kedvezmény

A legjobb sebesség a piacon, nagy kedvezménnyel - akár 49% megtakarítás az ExpressVPN segítségével!

Takarítson meg 49% -ot ma ExpressVPN-tervén!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és ABC.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nézze meg a Black-ish 6. évadot az ExpressVPN segítségével!

3. PrivateVPN

PrivateVPN eszközök

A PrivateVPN népszerűsége nap mint nap növekszik, és kiváló VPN streaming számára. Megvan 100+ szerver ban ben 60 különböző ország, köztük több mint 10 az Egyesült Államokban.

A szolgáltatások közé tartozik a 1-kattintásos beállítás hogy a kapcsolatot már alig tudja biztosítani 60 másodperc, míg a biztonság formája: 2048 bites titkosítás. Van még IPv6 szivárgás elleni védelem, naplózás nélküli politika, és egy automatikus lekapcsoló.

A PrivateVPN maga működteti az összes kiszolgálót, és előnyeit élvezheti házon belüli tech csapat. Az ügyfélszolgálat az elérhető legjobb elérhető szolgáltatások formája élő chatemail, és távoli asztali.

Kap egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia amikor feliratkozik a PrivateVPN-re, és a kuponkóddal élvezheti a pénzt.

61% kedvezmény

Takarítson meg 61% -ot a PrivateVPN-tervében ma!

Takarítson meg 61% -ot a PrivateVPN 3 hónapjában!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

.

A PrivateVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és ABC.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Nézze meg a Black-ish 6. évadot a PrivateVPN segítségével!

Összegzés és további olvasat

Köszönhetően egyszerű használat és hatalmas szerverhálózat, az NordVPN-t választottuk a legjobb választásként az ABC-n a fekete ish streamingjére.

Mindazonáltal mind a 3 VPN lehetővé teszi az élvezést HD minőségű adatfolyamok az ABC-n, valamint más nagyszerű streaming szolgáltatásokon. Ráadásul Önnek is előnyei lesznek vízálló biztonsági funkciók miközben online közvetít és böngész.

Szeretné megtudni, hogyan lehet hozzáférni az USA Netflixhez és az ABC-hez is? Olvassa el az 5 legjobb VPN-hez, amelyek együttműködnek a Netflix-rel, útmutatónkat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me