Nézze meg a Crackle on-line bárhonnan 2020-ban Könnyű gyors hack


A Sony Crackle az jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el ingyenesen. Több mint tucat latin-amerikai országban van egy fizetett prémium hirdetés nélküli szolgáltatás, de miért fizetne egy olyan szolgáltatásért, amelyet ingyen kaphat, ha csak az USA-ban élne?

Szerencsére a Crackle tartalmához egyszerűen hozzáférhet. A VPN használatával megkerülheti a Crackle geoblokkjait a korlátlan hozzáférés érdekében a világ bármely pontjáról.

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan lehet VPN-t használni a Crackle összes ingyenes filmjének és TV-jének élvezetéhez, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz.

Rövid útmutató - Hogyan nézheti meg a ropogást bárhonnan

Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket, és néhány percen belül ingyen streaming lesz a filmek és a TV-műsorok.

 1. Válassza ki a legjobban értékelt VPN-t. Javasoljuk a NordVPN-t, mivel nagy amerikai szerverhálózattal, nagy sebességgel és robusztus biztonsággal rendelkezik.
 2. Feliratkozás a VPN-re, és töltse le a szoftvert az eszközére.
 3. Használja a VPN-t egy szerverhez való csatlakozáshoz az Egyesült Államokban.
 4. Jelentkezzen be, vagy iratkozzon fel a Crackle-hez, dőljön hátra és pihenjen, és kezdje el ingyenes tartalom streamingjét.

Miért van szüksége VPN-re a Crackle megtekintéséhez

A Crackle ingyenes szolgáltatása csak az Egyesült Államok felhasználói számára elérhető, és vannak geoblokkok, amelyek megakadályozzák az embereket abban, hogy a szolgáltatáshoz országon kívül férjenek hozzá. Ezeknek a geoblokkoknak a leküzdéséhez be kell lépnie a webhelyre egy amerikai IP-címmel.

A VPN lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjáról csatlakozzon az Egyesült Államok szerveréhez, hamisítja a helyét egy amerikai IP-cím megadásával. Ez lehetővé teszi, hogy Crackle-t nézzen, bárhol is van.

Vegye figyelembe, hogy nAz összes VPN megkerüli a geoblokkokat. Szüksége van egy megbízható és következetes VPN-re megkerüli a földrajzi korlátozásokat, miközben gyors sebességet és nagy biztonságot nyújt.

Válasszon olyan VPN-t, amelynek kiszolgálói hálózata van az Egyesült Államokban, gyors és megbízható kapcsolatokkal rendelkezik, és lehetővé teszi az egyidejű kapcsolódásokat számos operációs rendszer és platformon keresztül.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

A VPN kiválóan alkalmas a Crackle korlátlan elérésére, de a helyes sokkal többet tehet, mint a földrajzilag korlátozott tartalom feloldása. A VPN használatának számos további előnye van, különös tekintettel az online biztonság fenntartására.

A VPN használata minden alkalommal, amikor online csatlakozik, biztosítja az adatok titkosítását, így hackerek vagy harmadik felek nem foghatják el az érzékeny adatait. A VPN-k megakadályozzák az internetszolgáltatót, a hirdetőket vagy a kormányzati szervezeteket az online tevékenységek és a böngészési szokások nyomon követésében is.

Továbbá, a VPN megvédi eszközeit a felbukkanó hirdetések, a rosszindulatú programok és más vírusok ellen, még akkor is, ha nem biztonságos nyilvános wifi-hálózatokat használ.

használata egy szilárd VPN a legjobb módja annak, hogy biztonságban maradjunk, ha Crackle-t nézünk vagy más streaming szolgáltatásokat, és megóvja Önt minden egyéb online tevékenysége során.

5 legjobb VPN a ropogós figyeléshez

Nézze meg a legjobb öt VPN-re vonatkozó ajánlásainkat a roppantások figyelésére a világ bármely pontjáról.

1. NordVPN

NordVPN eszközök

A nagy sebességnek és a robusztus biztonságnak köszönhetően a NordVPN a legjobb VPN-választás a Crackle streamingjéhez. A lenyűgöző hálózat majdnem 1800 nagysebességű szerver az Egyesült Államokban, Az NordVPN megkönnyíti a Crackle elérését, bárhol is nézheti. A geoblokkok leküzdésében betöltött megbízhatóságának köszönhetően nincs pufferolás és hozzáférés megtagadása.

A NordVPN kivételes biztonsági funkciókat is kínál a magánélet védelme érdekében, ha roppant streaming. Ezek magukban foglalják a szilárd titkosítást, a szigorú nullapont-naplózási irányelveket, a két kill kapcsolót, az egyéni DNS-beállításokat és a CyberSec programcsomagot, amely ad blokkolást és extra rosszindulatú szoftverek védelmét nyújtja..

A felhasználók szerint a streaming egyszerű és gondtalan a NordVPN használatával, köszönhetően a VPN-nek, amely automatikusan csatlakozik Önt a leggyorsabb szerverhez. Ne vegye figyelembe a véleményüket, próbáld ki, hogy a NordVPN milyen jó magának a kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Nézze meg a Crackle-t az NordVPN segítségével!

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Ha keresel gyors sebesség, amely nem garantálja a pufferolást vagy késést a Crackle streamingjein, akkor az ExpressVPN a szolgáltatás az Ön számára. Ez a a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, és az Egyesült Államok lenyűgöző szerverhálózatával az ExpressVPN megkönnyíti a Crackle streaming továbbítását a világ bármely pontjáról.

Tudod is stream Crackle platformon, amely nem támogatja a VPN-ket, például az okos TV-hez vagy a játékkonzolhoz, a MediaStreamer funkciónak köszönhetően. ExpressVPN-kA záró alagút funkció lehetővé teszi a helyi és idegen tartalmak elérését egyidejűleg, így megnézheti a Crackle-t, és egyszerre ellenőrizheti a helyi e-maileket.

Az ExpressVPN-en nem csak az alapvető biztonsági funkciók találhatók. Ez a VPN 256 bites titkosítással, DNS szivárgásvédelemmel, megszakító kapcsolóval, nem naplózási házirenddel és az OpenVPN támogatásával rendelkezik minden platformon.

Az ExpressVPN intelligens szolgáltatásait és villámgyors sebességét a felhasználók nagyra értékelik, és ezeket ellenőrizheti egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nézze meg a Crackle-et az ExpressVPN segítségével!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

A CyberGhost egy egyszerűen használható VPN, egyszerű felülettel és egyetlen kattintással történő beállítással, így kiváló választás kezdőknek. Ne hagyja, hogy ez a VPN egyszerűség becsapjon téged; azt rendelkezik minden szükséges eszközzel a fájdalommentes streaminghez, köztük 800 szerver az Egyesült Államokban.

Ez a stabil VPN robusztus biztonsági funkciókkal is rendelkezik, amelyek biztosítják az adatvédelmet streaming közben és az összes többi online tevékenysége során. Leakbiztos alkalmazások, megszakító kapcsoló, szilárd titkosítás és szigorú nulla naplózási politika védi személyes adatait és online tevékenységeit a lehallgatás és a követés ellen.

Lehet, hogy nem olyan gyors és mutatós, mint a NordVPN vagy az ExpressVPN, de a felhasználók egyetértenek abban, hogy mindent kiválóan végez. Láthatja, hogy mit gondol a CyberGhost-ról a 24 órás ingyenes próbaverzió vagy 45 napos pénz-visszafizetési garancia akár 7 eszközön.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Nézze meg a Crackle-t a CyberGhost segítségével!

4. Surfshark

Surfshark eszközök

A Surfshark nem volt ilyen sokáig, de a nagyszerű szolgálatnak köszönhetően megnevezte magát. A szolgáltatások közé tartozik dhordozható titkosítás, megosztott alagút, védőkapcsoló-védelem és a CleanWeb biztonsági csomag, amely blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat.

A Surfshark másik nagyszerű tulajdonsága Camouflage Mode, amely megakadályozza, hogy az internetszolgáltató észlelje, hogy csatlakozik-e a VPN-hez. Ez elősegíti a VPN-ellenes szoftverek leküzdését az olyan streaming webhelyekhez való megbízható hozzáférés érdekében, mint a Crackle.

A Surfshark növekvő globális szerverhálózata, amely magában foglalja az Egyesült Államokban található helyeket is, gyors és megbízható hozzáférést kínál a Crackle és más, földrajzilag korlátozott tartalmakhoz az egész világon..

A Surfshark viszonylag új VPN-t használhat, de korlátlan egyidejű kapcsolatot kínál, gyorsan épít egy nagy rajongói bázist. Használd a Surfshark-ot egy hónapos visszatérítési időszak hogy eldöntse, megfelel-e az Ön igényeinek.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Nézze meg a Crackle-t a Surfshark-tal!

5. PrivateVPN

PrivateVPN eszközök

Nagyszerű költségvetésű VPN, A PrivateVPN kisebb szerverhálózattal rendelkezik, de az megbízható és stabil, és az Egyesült Államokban található helyekkel bárhová közvetítheti a Crackle-t. Lenyűgöző sebesség és speciális kiszolgálók kiküszöbölik a késést és a pufferelést.

A PrivateVPN számára fontos a felhasználók magánéletének védelme, és biztonsági jellemzői ezt tükrözik. A szigorú bejelentkezési szabályok mellett a PrivateVPN szilárd titkosítással, az OpenVPN támogatásával, a DNS szivárgás elleni védelemmel és a VPN-blokkok leküzdésére szolgáló Stealth móddal rendelkezik..

Ez a VPN lehet egyszerű, de a felhasználók egyetértenek abban, hogy kiváló választás a geoblokkolt tartalom elérésére. Az 30 napos pénzvisszafizetési garancia rengeteg időt biztosít önnek a döntéshez.

A PrivateVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Nézze meg a Crackle-t a PrivateVPN segítségével!

Összegzés és további olvasat

VPN-vel csatlakozhat egy szerverhez az Egyesült Államokban, így a Crackle-t a világ bármely pontjáról megnézheti, hogy hozzáférhessen minden ingyenes filmjéhez és TV-műsorához..

A VPN védi az Ön adatait és magánéletét minden alkalommal, amikor online csatlakozik.

A Crackle elérésére szolgáló legfontosabb VPN-javaslatunk a NordVPN, mivel stabil és megbízható, gyors és kivételes biztonságot nyújt. Függetlenül attól, hogy a NordVPN-t, vagy a listánk egyikét választja, itt megnézheti a VPN-ek aktuális legjobb ajánlatainak és kuponjainak áttekintését. És ha online sebesség és névtelenség keverékét szeretné, olvassa el a legjobb napló nélküli VPN-ek áttekintését.

További információkért olvassa el az amerikai IP-cím egyszerű megszerzéséről szóló cikket.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me