Nézze meg a Conners 2. évadot bárhol! | Frissítve 2020 januárjában


Nincs semmi fontosabb, mint a család és az ikonikus Conners visszatért az ABC-re hogy megvédje ezt a családi szellemet 2. évad. De neked lehet nézni, amint azt az ABC használja geoblocks és van csak a nézők számára elérhető a MINKET.

Ez azonban nem minden rossz hír. Van mód a The Conners nézésére, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz. A A VPN megkerüli a földrajzi korlátozásokat, amely lehetővé teszi a megtekintést tartalom az ABC-n a az Ön által választott ország.

A VPN-k is biztosítják magas szintű biztonság és védi a böngészést és streaming tevékenység. Az eredmény azt jelenti, hogy megnézheti a The Conners 2. évadot az ABC-n bárhol, miközben élvezi a nyugalmat.

Ebben a cikkben javasoljuk 3 VPN amelyek lehetővé teszik a The Conners 2. évad nézését az ABC-n.

Rövid útmutató - Hogyan nézheted meg a Conners 2. évadot az ABC-n

 1. Válasszon VPN-t - a könnyű használat és a sebesség érdekében javasoljuk a NordVPN-t.
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert.
 3. Csatlakozás egy szerverhez az Egyesült Államokban.
 4. Jelentkezzen be az ABC-ba, és közvetítse a The Conners 2. évadot!

Kezdje a Conners 2. évad közvetítését most!

Miért van szüksége VPN-re a Conners 2. évad megtekintéséhez?

Az ABC felismeri, ha van nem amerikai IP-cím és megakadályozza a tartalom elérését ha nem az Egyesült Államokban vagy. A VPN lehetővé teszi kerülje meg ezeket a korlátozásokat, hozzáférést biztosítva a a választott hely a folyamat.

Ezt megteszi az IP-cím elrejtése és forgalom irányítását egy biztonságos kiszolgálón keresztül az Ön által választott országban. Ezután új IP-címet rendel hozzá az adott országból, amely úgy néz ki, mintha onnan nézne.

Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, kap egy a USA IP-cím amit kinyit mutat, mint The Conners tovább ABC.

Egyes hálózatok, mint például az ABC, alkalmaznak anti-VPN technológia streaming szolgáltatásaikért. Ha az anti-VPN technológia észleli a VPN-t, ez blokkolja Önt a földrajzi korlátozások megkerülésétől.

Megkerülheti a VPN-mentes technológiát a prémium VPN, amely rendszeresen frissíti a szerver IP-címét az észlelés elkerülése érdekében.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

VPN biztonságos online tevékenységet által a forgalom titkosítása. Ez azt jelenti, hogy harmadik felek nem tudja megfigyelni vagy követni téged online. A VPN biztonságot nyújt még akkor is, ha nyilvános wi-fi-hoz csatlakozik.

A legjobb VPN-szolgáltatások beépített rosszindulatú programok és hirdetési rendszerek, amelyek védelmet nyújtanak az olyan számítógépes fenyegetések ellen, mint például spyware, hacker, és adathalászat.

Biztos lehet abban, hogy tudod, amikor védett vagy böngészés és online streaming VPN-vel.

A földrajzi korlátozások megszüntetése és a biztonság garantálása, A VPN-k fel is gyorsíthatják a böngészést és streaming tevékenység.

Néhány internetszolgáltató (ISP) fojtószelep-sávszélesség ha észlelnek olyan nehéz tevékenységeket, mint például a streaming. VPN elrejti a streaming szokásait az internetszolgáltatójától és megakadályozza a fojtást. Ennek eredményeként megkapod a a rendelkezésre álló legjobb csatlakozási sebesség.

A legjobb VPN-k a Conners 2-es évad megnézéséhez

1. NordVPN

Nézze meg a Conners 2. évadot bárhol! | Frissítve 2020 januárjában

A NordVPN a legjobb választásunk a The Conners 2. évad nézéséhez, köszönhetően egyszerű használat és lenyűgöző funkciók.

Szerver megtalálása nem jelent problémát, val vel 5500+ elérhető 60 különböző országok. Több mint 1800 csak az Egyesült Államokban.

NordVPN a SmartPlay technológia azt jelenti, hogy nincs szüksége kézi konfigurálásra, és a tartalomhoz a the egy gombnyomásra. Az ilyen jellegű szolgáltatások az egyik fő oka annak, hogy a NordVPN a felhasználók kedvence.

Rengeteg biztonsági funkció is megtalálható. Kapsz két különböző kill kapcsoló, naplózás nélküli politika, és 256 bites titkosítás, amely segíti a kapcsolat biztonságát.

Több előfizetési csomag érhető el, és élvezheti a használatát 6 készülék egyszerre. A NordVPN rendelkezik a 24/7 élő chat funkció, ami azt jelenti, hogy valaki mindig rendelkezésre áll a kérdéseire.

Élvezze a 30 napos pénzvisszafizetési garancia a NordVPN segítségével, és pénzt takaríthat meg előfizetésénél a NordVPN kuponokkal. 

70% kedvezmény

Takarítson meg 70% -ot ma NordVPN-tervén!

Szerezzen egy 3 éves NordVPN tervet 3,49 dollárért / hó!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

.

Az NordVPN feloldhatja:

 • ABC, Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Nézze meg a 2. évad Conners versenyét a NordVPN segítségével!

2. Express VPN

Nézze meg a Conners 2. évadot bárhol! | Frissítve 2020 januárjában

Élvezze a hozzáférést a 3000 szerver vége 160 különböző helyszínen- beleértve az Egyesült Államokat - az ExpressVPN-vel.

villámgyors sebesség tegye népszerűvé a felhasználók körében, és HD-minőségű hozzáférést biztosítson olyan tartalmakhoz, mint a The Conners 2. évad, minden probléma nélkül.

Egyéb előnyök a következők: megosztott alagút funkció, melyik lehetővé teszi a globális és helyi tartalmak elérését egyszerre, míg a MediaStreamer funkció lehetővé teszi a streaming továbbítását olyan platformon, amely nem támogatja a VPN-ket.

A biztonsági elemek a következő formában érkeznek: beépített kill kapcsoló, AES 356-titkosítás, DNS szivárgás elleni védelem, és IPv6 szivárgás elleni védelem.

Az ExpressVPN előfizetéseihez tartozik korlátlan sávszélesség, és használhatod 5 eszköz egyszerre.

Élvezze az ExpressVPN használatát a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, és pénzt takaríthat meg előfizetésével a kuponjainkkal.

49% kedvezmény

A legjobb sebesség a piacon, nagy kedvezménnyel - akár 49% megtakarítás az ExpressVPN segítségével!

Takarítson meg 49% -ot ma ExpressVPN-tervén!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • ABC, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nézze meg a Conners 2. évadot az ExpressVPN segítségével!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

Több mint 5900+ szerver ban ben 90 ország, nincs probléma az amerikai szerver megtalálásával a CyberGhost segítségével.

Felhasználóbarát kialakítása miatt a CyberGhost szilárd választás a VPN kezdők számára. Olyan szolgáltatások, mint a egy kattintással beállíthatja azt jelenti, hogy fogsz egyáltalán nem férhetnek hozzá olyan tartalmakhoz, mint a The Conners 2. évad.

A magánélet vonatkozásában a CyberGhost fedezte magát. Jön egy a kettős kill kapcsoló, szivárgásmentes alkalmazások, egy nem naplózási politika, 256 bites titkosítás és adware és malware blokkoló.

Itt van még a élő chat funkció, csak abban az esetben, ha bármilyen kérdése van a CyberGhost használatával kapcsolatban. Csatlakozhat akár 7 készülék egyszerre ezzel a prémium VPN-vel.

A CyberGhost lenyűgöző 45 napos pénz-visszafizetési garancia. Miért nem takaríthat meg pénzt előfizetésével a CyberGhost kuponokkal?

79% kedvezmény

Takarítson meg 79% -ot a CyberGhost VPN-csomagban ma!

Szerezzen egy 3 éves CyberGhost tervet havonta 2,75 dollárért!

Pénz-visszatérítési garancia: 45 nap

A CyberGhost feloldhatja:

 • ABC, Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások, dedikált streaming profillal, optimalizált szerverekkel.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, a dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, Android TV, iOS, Amazon Fire Stick, Linux és Chrome.

Nézze meg a Conners 2. évadot a CyberGhost segítségével!

Összegzés és további olvasat

A Conners 2. évad majdnem itt van, és nem kell elmulasztania egy epizódot. Az összes ajánlott VPN lehetővé teszi, hogy bármilyen korlátozás nélkül nézhessen nagyszerű tartalmat az ABC-n.

Vele kiszolgálók széles választéka, egyszerű használat, és nagy sebességgel, Az NordVPN a legjobb választás az ABC tartalmának bármilyen kívánt helyről való megtekintésére.

További kiváló tartalmat szeretne más streaming szolgáltatásoktól? Olvassa el útmutatásainkat a Netflix és a Hulu eléréséről:

Hogyan lehet feloldani a Netflix USA feloldását 2019-ben másodpercek alatt

A Hulu 5 legjobb VPN-je, amelyek garantáltan működnek 2019-ben

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me