Nézze meg a bűnözőt, az 1. évadot, bárhonnan 2020-ban!


A bűncselekmény egy érdekes bűncselekmény-sorozat, amely négy különböző ország rendőrségi kihallgatóhelyiségeiben zajlik (a Egyesült Királyság, Németország, Spanyolország és Franciaország). A bűncselekményeket a Netflix-en keresztül közvetítheti ezekben az országokban, de mi történik, ha máshol tartózkodsz?

Ha szeretné elkapni a 12 részből álló bűncselekményt az Egyesült Királyságon, Németországon, Spanyolországon vagy Franciaországon kívülről, akkor a A legjobb módszer egy VPN.

Engedélyezési kérdések miatt, A Netflix földrajzi korlátozásokat alkalmaz így a műsorok és filmek katalógusa az Ön országától függően változhat.

VPN használatával megkerülheti ezeket a földrajzi korlátozásokat és a világ bármely pontjáról hozzáférhet kedvenc műsoraihoz, beleértve a bűncselekményeket is.

Folytassa az olvasást, hogy megtudja hogyan segíthet egy VPN a bűncselekmények streamingében a Netflixben valamint megtudhatja, mely VPN-ket ajánljuk.

Rövid útmutató: Hogyan nézhetjük bűncselekményt a Netflix-en

Kövesse az egyszerű, lépésről lépésre szóló útmutatónkat, és hamarosan bárhonnan megnézheti a bűnözőt.

 1. Válasszon prémium VPN-t. Javasoljuk a NordVPN-t, mivel stabilitása és sebessége szükséges a sima streaminghez,
 2.  Töltse le és telepítse a VPN szoftvert az eszközökre vagy az útválasztóra.
 3. A VPN használatával csatlakozhat egy szerverhez az Egyesült Királyságban, Németországban, Spanyolországban vagy Franciaországban.
 4. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a Netflixbe, tegye fel a lábát, és kezdje el a bűncselekmény streamingjét.

Kezdje a bűnügyi streaming most!

Miért van szüksége VPN-re a bűncselekmények megtekintéséhez?

Lehet, hogy feliratkozott a Netflixre, de ha nem él olyan országokban, ahol elérhető a bűncselekmény, a földrajzi korlátozások megakadályozzák a műsor streamingjét.

A műsorhoz való hozzáféréshez IP-címre van szüksége az Egyesült Királyságból, Németországból, Spanyolországból vagy Franciaországból.

A A VPN elrejti a valódi IP-címét, a forgalmat egy biztonságos szerveren keresztül irányítja egy választott országban, és IP-címet rendel az adott országból. Miután megkapta az IP-címet a megfelelő helyről, feloldhatja a megfelelő Netflix katalógust.

azonban, A Netflix anti-VPN technológiát alkalmaz annak megakadályozására, hogy a felhasználók VPN-t használhassanak a geoblokkok megkerülésére. Ha az Ön IP-címe megegyezik az adatbázisban szereplő ismert VPN IP-címekkel, akkor a kapcsolat automatikusan le lesz tiltva.

Csak a legjobb prémium VPN-k képesek következetesen legyőzni mind a Netflix geoblokkjait, mind az anti-VPN technológiát, így közvetíthetik a bűnöző 1. évadát.

Minél több IP-címet tartalmaz egy VPN, annál valószínűbb, hogy képes legyőzni ezeket a blokkokat. Prémium VPN szolgáltatásokkal rendelkezik nagy sebességű szerverhálózatok rendszeresen frissített IP-címekkel.

Minőség A VPN-k szintén elmosódott kiszolgálókat futtatnak, amelyek megakadályozzák a Netflix felismerését, hogy adatait egy VPN titkosította.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

A VPN-k egyik legfontosabb előnye, hogy feloldja a streaming tartalom világszerte történő feloldását. A VPN-nek azonban sok más előnye is van, különösen, ha a saját magával érinti online biztonság.

A minőségi VPN nemcsak problémamentesen közvetíti a geoblokkolt tartalmakat, hanem az is védi az érzékeny adatait és az online névtelenséget.

A A VPN elrontja az Ön valódi IP-címét, és titkosítja az Ön adatait, tartózkodási helyét és személyazonosságát anonim módon, valamint megakadályozva az internetszolgáltatót (ISP) vagy más kíváncsiskodó szemét az internetes tevékenységek nyomon követésében.

Erős biztonsági jellemzők védje adatait minden alkalommal, amikor online csatlakozik, még akkor is, ha nem biztonságos nyilvános wi-fi hálózatokat használ.

3 legjobb VPN a bűncselekmények figyelésére

Vessen egy pillantást a legfontosabb VPN-ekkel kapcsolatos ajánlásainkra a bűncselekmények bárhonnan történő megfigyelésére.

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

A NordVPN a VPN legfontosabb választása, amelyet a bűnözés Netflix-on történő közvetítéséhez használunk. Rengeteg elhalványult szerverek az Egyesült Királyságban, Németországban, Spanyolországban és Franciaországban, nem lesz gondod átjutni a Netflix geoblokkjain.

A SmartPlay DNS beállításai gondoskodjon arról, hogy megkapja magát gyors sebesség és megbízható hozzáférés amikor csatlakozik a Netflixhez vagy más streaming platformhoz.

Biztonságosan közvetítheti azt, tudva, hogy az Ön magánélete védett köszönhetően az AES-256 bites titkosításnak, az OpenVPN többplatformos támogatásának, a nulla naplózás politikájának és két különböző kill kapcsolónak.

A NordVPN népszerű VPN a felhasználók körében. Kipróbálhatja magának a NordVPN nagyszerű, mindenki által képviselt értékét 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Ha tetszik az, amit lát, élvezze nagyon magát az NordVPN egyik előfizetésén.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Patak bűncselekménye a NordVPN-sel!

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN nagyszerű választás, ha a sebesség a legfontosabb. Mint a a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, ideális VPN streaminghez, torrenthez és játékhoz végtelen betöltés, késés vagy pufferolás nélkül.

Kínál egy lenyűgöző kiszűrt kiszolgálók hálózata Európában az ExpressVPN-nek nem lesz problémája a Netflix földrajzi korlátozásainak leküzdésével, hogy bűncselekményt nézzen.

A hasznos A MediaStreamer funkcióval streaming folytathat olyan eszközökön, amelyek nem támogatják a VPN-ket, például bizonyos intelligens TV-k és játékkonzolok.

A ti az adatokat katonai titkosítás védi, Az OpenVPN támogatása az összes platformon, szigorú bejelentkezési házirend, DNS szivárgásvédelem és megszakító kapcsoló.

Az ExpressVPN drágább lehet, mint a többi prémium szolgáltatás, de vannak remek ajánlatok, főleg a hosszú távú tervek esetén.

Nézze meg, mit gondolnak a valódi felhasználók erről a funkciócsomaggal ellátott VPN-ről.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Patak bűncselekménye az ExpressVPN segítségével!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

A CyberGhost egy másik nagyszerű VPN-választás a bűncselekmények streamingjére a Netflix-en, különösen, ha VPN-kezdő vagy.

Európában több ezer szerverrel élvezheti a stabil kapcsolat bűncselekmény streaming közben. Ráadásul, amikor csatlakozik egy streaming szolgáltatáshoz, automatikusan kapcsolódik a leggyorsabb szerverhez.

A felső polc biztonsági elemei közé tartozik robusztus titkosítás, szivárgásmentes alkalmazások, szigorú nulla naplózási házirend és automatikus megszakító kapcsoló.

Lehet, hogy a CyberGhost nem rendelkezik olyan sebességgel, amely megfelel a NordVPN és az ExpressVPN szabványnak, de a felhasználók egyetértenek abban, hogy a sebességek több mint elegendőek a sima streaming és torrent.

De ne felejtsék el a szavaikat. Fedezze fel magát egy 45 napos visszatérítési időszakkal és a 24 órás ingyenes próbaverzióval.

Ha a CyberGhost felhasználóbarát felület és egy kattintásos beállítás tegye a megfelelő VPN-nek az ön számára, nézd meg a jelenleg elérhető kiváló ajánlatokat.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, a dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Patak bűncselekménye a CyberGhost segítségével!

Összegzés és további olvasat

A A VPN lehetővé teszi a Netflix feloldását és figyelje a első bűnügyi szezonja a világ bármely pontjáról.

A VPN legfontosabb ajánlása a bűncselekmények streamingjére a NordVPN. A prémium VPN szolgáltatás hatalmas, nagy sebességű európai szerverhálózattal, valamint kivételes biztonsági funkciókkal rendelkezik, gondtalan és biztonságos adatfolyamot biztosítva.

A VPN jelentős előnye, hogy feloldhatja a tartalmat a globális streaming szolgáltatásoktól, de a VPN kiváló módja az online tevékenységek biztosításának is..

További irodalom

 • Az ExpressVPN 2020-ban képes együttműködni a Netflix-szel Nézz bárhol
 • Szüksége van egy ingyenes VPN-re a Netflix számára? Végezze el ezt a 2020. szeptemberi frissítést
 • Hogyan szerezhetünk brit (brit) IP-címet bárhonnan 2020-ban
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me