Nézze meg a 9-1-1 3. évadot – bárhonnan, 2020-ban


Az adrenalin üzemű mentő sorozat, a 9-1-1, visszatér egy harmadik évadra. Ha USA-ban él, a sorozatot Hulu vagy Sling TV csatornán közvetítheti. azonban, a 9-1-1 eléréséhez VPN-re van szüksége, ha máshol él.

Az USA-ban működő streaming oldalak, mint például A Hulu blokkolja tartalmát a régión kívül. Ha nincs amerikai IP-címe, a Hulu megakadályozza, hogy megtekintse annak bármely tartalmát.

Útmutatónk bemutatja hogyan érhető el bárhova a 9-1-1 a VPN segítségével. Ráadásul megmutatjuk, hogyan kell iratkozzon fel Hulu vagy Sling TV fiókra, ha az USA-n kívül él. Végül adjuk nekünk a mi három kedvenc VPN a 9-1-1 streaminghez.

Rövid útmutató: Hogyan lehet nézni a 9-1-1-et

 1. Válasszon VPN-t rengeteg gyors kiszolgálóval az Egyesült Államokban. A legjobb általános teljesítmény érdekében a NordVPN-t ajánljuk.
 2. letöltés és telepítés a VPN szoftverét.
 3. Csatlakozás egy amerikai szerverhez.
 4. Jelentkezzen be / iratkozzon fel a Hulu vagy a Sling TV-re, és folytassa a streaming-t!

Indítsa el a 9-1-1 közvetítést most!

Hogyan regisztrálhatsz Hulu-ra bárhonnan

A Hulu-i könyvtár streaming paradicsom. Szolgáltatása azonban csak az Egyesült Államokban érhető el. Szüksége van egy amerikai címre és egy amerikai hitelkártyára a Hulu-fiók regisztrációjához. A blokád ellenére van megoldás az Ön számára.

 1. Nyissa meg a MyGiftCardSupply és vásároljon Hulu ajándékkártyát.
 2. Kövesse a MyGiftCardSupply és alkalmazza az ajándékkártya egyenlegét Hulu-számlájára.
 3. Jelentkezzen be a Hulu-ba, és kezdje el a 9-1-1-es adatfolyamot!

Hogyan lehet feliratkozni a Sling TV-re bárhonnan

A Sling TV egy nagyszerű költségvetési lehetőség streaminghez, és soha nem kell elköteleznie magát a szerződés mellett. azonban, mint a Hulu, a Sling TV az Egyesült Államokon kívül is blokkolja tartalmát. Plusz, egy Sling TV-fiókhoz amerikai hitelkártyára van szüksége. Ne aggódjon, kövesse az alábbi lépéseket a Sling TV-fiók megszerzéséhez.

 1. Bejelentkezés / Regisztráció Paypal-fiókhoz.
 2. Lépjen a Paypal USA ajándékkártya áruházába
 3. Kattintson "KategóriákMajd kattintson a „Arts & Szórakozás.”
 4. Most válassza ki „Sling TV” és Ajándékkártya vásárlása.
 5. Ezután a virtuális kártyát elküldjük az Ön számára Paypal e-mail cím.
 6. Ugrás a Sling TV-hez.
 7. Görgessen az aljára, és kattintson a gombra „Ajándékkártya beváltása.”
 8. Kövesse a használati utasításokat iratkozzon fel a fiókjára és váltson be ajándékkártyáját.
 9. Fogsz regisztrálni kell a Sling Blue csomagra, hogy megkapja a FOX-ot, amely 9-1-1 hordozóval rendelkezik.
 10. Keresse meg a 9-1-1 pontot, és élvezze!

Miért van szüksége VPN-re a 9-1-1 figyeléséhez?

Gondolj egy megbízható VPN-re, mint első válaszadóra a 9-1-1-től. Meg tudja oldani a Hulu vagy a Sling TV-vel kapcsolatos bármilyen streaming problémáját.

Ha az USA-n kívül él, akkor mindkét streaming webhely blokkolja, hogy bármilyen tartalmát megnézhesse. A földrajzi korlátozás megkerüléséhez egy prémium VPN-szolgáltatásra van szüksége.

Robusztus VPN elrejti a valódi IP-címét a geo-spoofingnak nevezett technikával. Amikor egy VPN-en keresztül csatlakozik egy amerikai szerverhez, rácsapja a streaming oldalt arra gondolva, hogy van egy amerikai címe. Ezután teljes tartalmát felszabadítja az adatfolyamba.

A Hulu vagy a Sling TV eléréséhez csatlakozzon egy amerikai szerverhez a VPN-ből. Minél több amerikai szerver van a VPN-nél, annál jobb.

Mindkét streaming site folyamatosan frissíti a VPN elleni intézkedéseket az ismert VPN címek nyomon követésével. A legjobb VPN-k egy lépéssel előre maradnak, ha folyamatosan frissítik és hozzáadják az amerikai szervereket.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

A prémium VPN a korlátlan streaming lehetőségek átjárója. Amint a 9-1-1-es ingered befejeződött, hozzáférhet mindenféle TV-műsorhoz más népszerű streaming oldalakon, függetlenül attól, hogy hol vagy a világon.

De ez csak a kezdete annak, amit a VPN tehet Önért.

A megbízható VPN az Ön online őre. Hackerek és nyomkövetők mindenütt megtalálhatók, de az Ön A VPN online identitását rejtett és biztonságban tartja.

Minőségi biztonsági funkciókat használ, mint például katonai titkosítás az adatok láthatatlanságának megőrzése érdekében (például internetes előzmények és virtuális banki szolgáltatások) bármely online tolvajtól.

3 legjobb VPN a 9-1-1 nézéshez

Készen állsz a 9-1-1-es szívmegálló epizódokra? Itt vannak a kedvenc VPN-k ezen kiszámíthatatlan sorozat streamingjéhez.

1. NordVPN

Nézze meg a 9-1-1 3. évadot - bárhonnan, 2020-ban

A NordVPN kiváló választás 9-1-1 nézésére Hulu vagy Sling TV-vel 1800+ amerikai szerver. Az A SmartPlay opció automatikusan megtalálja a leggyorsabb amerikai szervert, plusz it lehetővé teszi a kedvenc tartalmak elérését platformokon keresztül. Például egy kattintással válthat a Hulu-ról a Sling TV-re.

a sebesség tesztek adják a VPN magas pontszámokat, és annak 5500+ globális szerver biztosítja az Ön számára a közvetítéshez való műsorok világszerte történő keresésének lehetőségét.

Ez a VPN nem jelent biztonságot és adatvédelmet. Ez tartja az összes kíváncsiságos szemet 256 bites titkosítás, nulla naplózás házirend, hagyma VPN felett és automatikus megszakító kapcsoló.

A felhasználók nem tudnak eleget szerezni a NordVPN sebességéről és biztonságáról, de ők sem tudnak ellenállni a 6 egyidejű eszközcsatlakozás, 24/7 élő chat támogatás, és kockázatmentes 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Az egyik kuponkóddal megtakaríthat egy NordVPN előfizetésre.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, a P2P speciális kiszolgálói elérhetők.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Patak 9-1-1 a NordVPN-sel!

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Ha gyorsabb sebességet szeretne, mint egy 9-1-1 vészhelyzeti válasz, ne keresse tovább az ExpressVPN pontot. A sebességtesztjeink során következetesen az első helyezett, és annak korlátlan sávszélesség garantálja, hogy nem fog szenvedni a pufferolás a 9-1-1-es adatfolyam közvetítésekor.

100+ szerver az Egyesült Államokban eljuthat bármilyen geoblokknál, vagy a Sling TV-nél. Plusz, az 3000+ globális szerver felszabadítja a 9-1-1-nél túli streaming világát.

Az ExpressVPN gyorsasággal nyeri meg a versenyt, de ez egyben is kiberbiztonsági bajnok. Az egyik egyedi biztonsági tulajdonsága az TrustedServer technológia. Azt az újraindítás után törli az Ön adatait a szerveren.

A felhasználók élvezik az ExpressVPN extra biztonsági és adatvédelmi intézkedéseit, például katonai titkosítás, automatikus kill-switch, DNS-szivárgás-védelem és naplózás nélküli házirend.

Bár az ExpressVPN drágább, mint a többi VPN, az a 30 napos pénzvisszafizetési garancia és akár 5 egyidejű eszközkapcsolat fiókonként.

Örülje meg, hogy költségvetése elégedett legyen egy ExpressVPN kuponnal.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Patak 9-1-1 az ExpressVPN segítségével!

3. CyberGhost

Nézze meg a 9-1-1 3. évadot - bárhonnan, 2020-ban

A CyberGhost kiválóan illeszkedik az első VPN vásárlásához. Ez a VPN a kezdeti és a haladó felhasználók számára egyedülálló elérhetősége felhasználóbarát felület. Az Intelligens szabályok ablak csatlakozik a leggyorsabb amerikai szerverhez. Soha nem kell aggódnia a Hulu vagy a Sling TV földrajzi korlátozása miatt.

Ez a VPN 1000+ amerikai szerver és nagy névleges sebességű idő garantáljuk, hogy talál egy 9-1-1 kapcsolatot mínusz pufferrel vagy késéssel. Amikor elkészült a 9-1-1-es számodra, a CyberGhost-nak köszönhetően szörfözhet a streaming világban 6000+ globális szerver.

A CyberGhost költségvetés-barát, de továbbra is kínál prémium adatvédelem és biztonság. A számítógépes bűnözők nem haladnak át a CyberGhost erődön olyan funkciókkal, mint a kettős kill kapcsoló, naplózás nélküli házirend, adware és malware védelem, és 256 bites AES titkosítás.

Több kell? Kapsz 7 egyidejű eszközcsatlakozás és egy izmos 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Szerezzen még több üzletet a CyberGhost-val a kuponkóddal.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, a dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, Android TV, iOS, Amazon Fire Stick, Linux és Chrome.

Patak 9-1-1 a CyberGhost segítségével!

összefoglalás

Élvezze a 9-1-1 kaotikus szórakozását, megbízható VPN-re van szüksége a Hulu és a Sling TV geoblokkjainak megkerüléséhez az Egyesült Államokban.

Prémium VPN-vel nemcsak hozzáférést biztosít a streaming webhelyekhez az egész világon, hanem biztonságban marad és anonim is az online tolvajoktól akik meg akarják roncsolni a 9-1-1-es partit.

Ha VPN-javaslatra van szüksége, a 9-1-1-es legfontosabb streaming-választásunk a NordVPN.

További irodalom

Új a VPN-eknél, és szeretne többet tudni? Nézze meg a kezdő VPN-útmutatónkat.

A Netflix VPN-ellenes intézkedései a legszigorúbbak. Olvassa el útmutatónkat az 5 legjobb VPN-ről, amelyek továbbra is működnek a Netflix-rel.

Szüksége van a torrentinghez a legjobb VPN-kre? Meg tudjuk mutatni a helyes irányba a Torrent legjobb VPN-jeivel.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me