Nézd, hogy bárhol áldja meg a rendetlenség 2. évadát Frissítve 2020 januárjában


Rio és Mike keményen dolgoznak, hogy hazahozzák a szalonnát a Bless This Mess-ben, és most itt az ideje, hogy utolérjék kalandjaikat a 2. évadban az ABC-n.

Bless This Mess 2. évad elérhető kizárólag az amerikai ABC televíziós hálózaton és annak streaming szolgáltatása. Az ABC egy exkluzív csatorna az Egyesült Államokban, ami azt jelenti, hogy nem nézheted meg egy másik országból, de mi megtehetjük megmutatja, hogyan lehet megkerülni az ABC geoblokkolását.

A földrajzi korlátozások megakadályozzák, hogy olyan tartalmat nézzen meg, mint például a Bless This Mess az ABC-n. De ez nem minden rossz hír.

A VPN elrejti az Ön IP-címét és lehetővé teszi a földrajzi korlátozások megkerülését által az IP-cím átirányítása hogy úgy néz ki, mintha a választott országból nézné. Az eredmény azt jelenti, hogy bárhonnan megnézheti olyan tartalmakat, mint a Bless This Mess 2. évad.

Ebben a cikkben az alábbiakat javasoljuk: 3 legjobb VPN szolgáltatás a Bless This Mess és más nagyszerű tartalmak streamingjéhez az ABC-n.

Hogyan nézhessétek meg ezt a rendetlenséget a 2. évadban - Gyors útmutató

 1. Válasszon VPN-t - az egyszerű használat és a sebesség érdekében javasoljuk a NordVPN-t.
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert.
 3. Csatlakozás egy szerverhez az Egyesült Államokban.
 4. Jelentkezzen be az ABC-be és folytassa a Bless This Mess 2. évadot.

Nézze meg most Bless This Mess 2. évadot!

Miért van szüksége VPN-re, hogy megnézhesd a rendetlenség 2. évadát

Az ABC és streaming szolgáltatása csak az Egyesült Államokban érhető el. Ez azt jelenti, hogy nem érheti el más helyről, mivel az ABC nyomon követi az IP-címét annak meghatározására, hogy melyik országból próbál nézni.

Ha észreveszi, hogy nem az Egyesült Államokban tartózkodik, Az ABC fog megakadályozhatja, hogy figyelje Áldja meg ezt a rendetlenséget. Ennek a problémának azonban van módja.

VPN elrejti az Ön IP-címét és csatlakozik egy olyan kiszolgálóhoz, amely lehetővé teszi a figyelést a hozzáférni kívánt tartalom - ebben az esetben az amerikai alapú tartalom. Egy VPN titkosító alagutak tartsa meg az igazi Az IP-cím maszkolva és arra készteti internetszolgáltatóját (ISP), hogy úgy gondolja, hogy egy másik országban tartózkodik.

Rejtett IP-címmel szabadon nézhet olyan műsorokat, mint az ABC Bless This Mess az Ön által választott helyről. Más szavakkal, megvan korlátlan hozzáférés a geoblokkolt tartalomhoz.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

Miután hozzáférés a földrajzilag korlátozott show-khoz, mint például Bless This Mess, függetlenül a tartózkodási helyétől, remek. De nem ez a VPN egyetlen használata. A VPN ennél sokkal többet tehet, többek között a következőket biztonságos online tevékenységet.

A VPN-k biztonságban tartják az interneten való böngészést és adatfolyamot. Ezt felhasználják katonai titkosítás hogy tartja a tartózkodási helyét és az adatait titokban.

Olyan funkciók, mint a nem naplózási politika és egy automatikus ölés kapcsoló további nyugalmat biztosít azáltal, hogy internetkapcsolatát „vízmentesen” teszi.

Néhány internetszolgáltató is fojtószelep-sávszélesség ha észlelnek olyan nehéz adatot, mint a streaming. Ez lelassítja a kapcsolatot, és megszakíthatja a streaming-t kedvenc műsorának nézése közben.

Azonban a A VPN elrejti a streaming szokásait az internetszolgáltatójától, a fojtás megakadályozása, és annak biztosítása, hogy elérje a magas csatlakozási sebességet, amelyért fizet.

A legjobb VPN-k is jellemzők beépített rosszindulatú programok és hirdető rendszerek, amelyek megóvnak az internetes fenyegetésektől, mint például az adathalászat, a hackelés és a spyware.

3 legjobb VPN, hogy megnézhesd a rendetlenség 2. évadát

1. NordVPN

Nézd, hogy bárhol áldja meg a rendetlenség 2. évadát Frissítve 2020 januárjában

A NordVPN 5500+ szervert kínál 60 országban, val vel több mint 1880 az Egyesült Államokban, tehát a Bess This Mess 2. évadának megnézése nem lesz probléma.

Kiváló választás kezdőknek is, és ez az egyik oka annak, hogy mi a mi első választásunk. Vele SmartPlay technológia, tudsz Nézze meg a tartalmat manuális konfiguráció nélkül.

Számos előfizetési terv létezik, mindegyik a korlátlan sávszélesség. Lehet, hogy akár 6 egyidejű csatlakozás.

Az NordVPN a biztonság szempontjából sem rejlik. Van egy dupla VPN szolgáltatás amely kétszer titkosítja a kapcsolatot, a nem naplózási politika, és egy automatikus lekapcsoló.

Kap egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia amikor feliratkozik egy NordVPN előfizetésre, és pénzt takaríthat meg a miénkkel

70% kedvezmény

Takarítson meg 70% -ot ma NordVPN-tervén!

Szerezzen egy 3 éves NordVPN tervet 3,49 dollárért / hó!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

.

Az NordVPN feloldhatja:

 • ABC, Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Patak áldja meg a rendetlenség 2. évadját az NordVPN segítségével

2. ExpressVPN

Nézd, hogy bárhol áldja meg a rendetlenség 2. évadát Frissítve 2020 januárjában

Ha szükség van az internetkapcsolat sebességére, akkor nem fog hibázni az ExpressVPN kapcsán - az az a leggyorsabb VPN a piacon.

A nagy sebesség mellett még többhez is hozzáférhet 3000 szerver ban ben 160 helyszín, beleértve az Egyesült Államokat. Csatlakozhat is 5 eszköz egyszerre az ExpressVPN segítségével.

a MediaStreamer szolgáltatás lehetővé teszi streaming olyan platformon, amely nem támogatja a VPN-ket.

Biztonsági szempontból csúcstechnológiát kínál. A felhasználók számíthatnak a beépített kill kapcsoló, énPv6 szivárgásvédelemDNS szivárgás elleni védelem, és megosztott alagút- amely lehetővé teszi a globális és a helyi tartalom egyszerre történő elérését.

Élvezze a 30 napos pénzvisszafizetési garancia ExpressVPN előfizetéssel. És miért nem takaríthat meg pénzt a kuponkóddal?

49% kedvezmény

A legjobb sebesség a piacon, nagy kedvezménnyel - akár 49% megtakarítás az ExpressVPN segítségével!

Takarítson meg 49% -ot ma ExpressVPN-tervén!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • ABC, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Patak áldja meg a rendetlenség 2. évadát az ExpressVPN segítségével

3. Surfshark

Surfshark eszközök

Biztosítsa digitális életét a Surfshark, egy olyan VPN-vel, amely az online biztonságot napirendjének tetejére helyezi. Kapsz katonai titkosítás, egy automatikus lekapcsoló, egy Nincs naplózási politika, és DNS szivárgás elleni védelem.

Az egyéb biztonsági előnyök magukban foglalják Álcázási mód, amely megakadályozza az internetszolgáltatóját abban, hogy tudomása szerint VPN-t használ.

Az többugrásos szolgáltatás egyszerre több országhoz kapcsolódik, így még nehezebbé teszi harmadik felek számára az online tevékenységeik nyomon követését. CleanWeb eltávolítja a hirdetéseket, rosszindulatú, adathalászat, és nyomozó. Mindezekkel a biztonsági funkciókkal nem meglepő, hogy a Surfshark a felhasználók kedvence.

A felhasználók választhatnak Több mint 1000 szerver ban ben Több mint 60 ország, beleértve az Egyesült Államokat. Ennek eredményeként, nem lesz gondod, ha az ABC-en nézed meg a Bless This Mess 2. évadot.

A Surfshark a 30 visszafizetési garancia. Vegye ki a pénzt a miénkkel

83% kedvezmény

Takarítson meg 83% -ot Surfshark tervében ma!

Szerezze be a Surfshark VPN 2 éves tervét 1,99 dollárért havonta!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

.

A Surfshark feloldhatja:

 • ABC, Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

A patak áldja meg a rendetlenség 2. évadját a Surfshark segítségével

Összegzés és további olvasat

Mind a 3 az általunk ajánlott VPN-k hadd élvezze nagyszerű HD minőségű streaming olyan tartalmak, mint például az olyan műsorok, mint a Bless This Mess 2. évad, gond nélkül.

Ha továbbra sem biztos abban, hogy melyiket válasszon, akkor javasoljuk az NordVPN-t. Könnyű használatával, a kiszolgálók tiszta mélységével és a nagy sebességgel nincs probléma a Bless This Mess és más nagyszerű tartalmak elérésével..

Szeretne többet megtudni a VPN-ek használatáról és kiválasztásáról? Nézze meg ezeket a hasznos cikkeket:

Hogyan nézheted meg az ABC komédia bárhonnan 2019-ben

Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN-t - 8 tipp a VPN kezdőknek

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me