Najboljših 8 resnično brezplačnih VPN-jev za Evropo v letu 2020


Dostopate do cenzurirane in geografsko omejene vsebine v Evropi, vendar ne želite plačati bogastva za premium VPN. Razumem, zato sem sestavil seznam najboljših brezplačnih VPN-jev za Evropo.

Noben "brezplačni VPN" nikoli ni zares 100% brezplačen. Večina omeji vašo pasovno širino in podatke. Nekateri so bili celo ujeti pri nalaganju zlonamerne programske opreme na naprave uporabnikov in snemanju njihovih dejavnosti brskanja.

Zato Toplo priporočam možnost premium kot NordVPN. Odblokirate lahko najbolj priljubljene storitve pretakanja iz Evrope, vključno z Netflixom iz ZDA. NordVPN ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja tako da lahko preizkusite lastnosti od doma brez tveganja.

Večina brezplačnih VPN-jev ogroža vašo varnost, nekaj pa jih je varnih za uporabo. Preizkusil sem 33 brezplačnih VPN-jev, da sem vam našel osem najboljših storitev za Evropo.

Najboljši brezplačni VPN-ji za Evropo - Kratek vodnik

 1. NordVPN: Neomejeno število podatkov, strežniki, optimizirani za P2P, velike hitrosti in strežniki v 59 državah. Lahko ga preizkusite s 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja brez tveganja.
 2. TunnelBear: Hitri strežniki v 22+ državah, napredne varnostne funkcije in 500 MB brezplačnih podatkov vsak mesec. Veliko sledite svojim e-poštnim sporočilom in posodabljajte družabne medije, vendar to ni dobro za pretakanje.
 3. ZasebnoVPN: Varen VPN z 256-bitno šifriranjem, zaščito pred uhajanjem IPv6 in možnost odblokiranja Netflix US. Brezplačno preizkusite njegove značilnosti s 7-dnevnim preizkusom.
 4. OperaVPN: Brezplačen VPN v brskalniku z neomejenimi podatki in pasovno širino, vendar ga lahko uporabljate samo v brskalniku Opera.
 5. VPNBook: Neomejeno podatkov in pasovne širine, vendar zahteva ročno nastavitev OpenVPN.

Kaj pomeni ulov brezplačnih VPN-jev

Brezplačni VPN lahko stanejo več kot naročnina na vrhunsko VPN. 

Prodajalci na mojem seznamu so varni za uporabo, vendar večina brezplačnih VPN-jev ne zagotavlja enakih varnostnih funkcij. Preberite več o tveganjih uporabe brezplačnega VPN-ja.

Varnost

Razviti, zgraditi in vzdrževati varen VPN je drago, torej brezplačne storitve običajno režejo vogale na varnostnih funkcijah. Številni brezplačni VPN plačujejo operativne stroške s prodajo vaših podatkov tretjim osebam za namene oglaševanja.

Za zbiranje informacij o navadah brskanja je bilo zajetih nekaj brezplačnih VPN-jev, ki na uporabniške naprave nalagajo zlonamerno programsko opremo.

Pravilnik o zasebnosti je z brezplačnimi storitvami najbolj zaskrbljen. Zanesljivi brezplačni VPN-ji, kot so na tem seznamu, ponujajo podrobne informacije o vrstah podatkov, ki jih zbirajo. Druge, ki sem jih zasledila, so zasukale besede v njihovih politikah zasebnosti vas prevari, da nevede predate svoje osebne podatke.

Če cenite svojo zasebnost, je najboljša izbira vrhunski prodajalec. Le dobro uveljavljene in varne VPN vam omogočajo anonimnost in varnost, ki jo potrebujete.

Omejitve

Brezplačni VPN delujejo manj strežnikov in večina sploh nima strežnikov v Evropi. Povezava s strežnikom zunaj države bo upočasnila vašo povezavo in blokirala dostop do neke lokalne vsebine.

Večina brezplačnih strežnikov omejuje vašo pasovno širino, hitrost in tudi podatke. 

Premium VPN delujejo globalna strežniška omrežja in večina ima več evropskih strežnikov. Prav tako ne omejujejo vaše hitrosti ali podatkov.

Kompatibilnost

Večina brezplačnih VPN-jev ponuja samo aplikacije za prenosne in namizne računalnike. Običajno niso združljivi s telefoni, tablicami ali usmerjevalniki. Pogosto omeji vas tudi na eno aktivno povezavo na račun. Če imate več naprav, boste morda morali prenesti več različnih brezplačnih VPN-jev, da jih zaščitite.

Premium storitve, kot sta NordVPN ali ExpressVPN, aplikacijam ponujajo vse priljubljene operacijske sisteme, vključno z usmerjevalniki in pametnimi televizorji. Omogočajo tudi več hkratnih povezav, tako da lahko z enim računom zaščitite vse svoje naprave.

Najboljše za brezplačne VPN-je za Evropo (posodobljeno 2020)

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Uporabite do največ šest naprav hkrati
 • 5.100+ strežnikov v 59 državah
 • DNS / IPv6 zaščita pred uhajanjem
 • Sodeluje z: Netflix US, HBO GO, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, SlingTV, Showtime
 • Združljivo z: Windows, macOS, Chrome OS, Linux, Android, Blackberry, Raspberry PI, Windows Phone, iOS, Chrome, Firefox, Opera, Usmerjevalniki, Android Smart TV, Amazon Fire TV, Xiaomi Mi Box, Anonabox, Nvidia Shield

NordVPN je vrhunski prodajalec, vendar ga priporočam zato ima neverjetno 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez tveganja. Mesec neomejenega dostopa do vseh njegovih funkcij, dovolj za preizkušanje izdelka ali zaščito naprav med počitnicami.

Vojaško šifriranje, politika brez zapisov in zaščita pred puščanjem DNS / IPv6 naj bodo navade brskanja zasebne in podatki varni. NordVPN uporablja tudi industrijske standarde OpenVPN in IKEv2 / IPSec protokolov.

NordVPN deluje 5.100+ strežnikov v 60 državah, od tega 2.300 strežnikov v Evropi. 

Ker NordVPN redno osvežuje svoje naslove IP, lahko zaobide geobloke za dostop do večine pretočnih storitev.

Funkcija SmartPlay odblokira 150+ pretočnih storitev, vključno z Netflix US in Hulu. Med preizkusi sem lahko pretočil oba v visoki ločljivosti (HD) brez pufranja ali zaostajanja.

Obstajajo posebni strežniki P2P. NordVPN lahko konfigurirate za delo z Onion prek VPN za Tor v aplikaciji.

NordVPN ima sedež v Panami, kar je precej zunaj dosega 14-Oči. Pa ne, da je vseeno, ker NordVPN pomeni posel, ko pravi, da ne vodi nobenih dnevnikov. 

Naenkrat lahko zaščitite do šest svojih naprav samo z enim računom NordVPN. To je proračunu prijazna možnost, če imate doma veliko družino ali zbirko različnih naprav. Obstaja celo aplikacija za pametne televizorje.

Za popolno anonimnost lahko z Bitcoin plačujete za svojo naročnino NordVPN prek BitPayja. PayPal je na voljo, vendar sem opazil, da ga lahko uporabljate samo v določenih regijah.

Če ste preizkusili NordVPN in ste se odločili, da je čas za nadgradnjo, si lahko ogledate naše ekskluzivne kupone, da prihranite nekaj denarja za naročnino.. Ali pa več o njegovih značilnostih, preberite v našem poglobljenem pregledu NordVPN. 

Začnite z NordVPN!

2. TunnelBear

okna predora

 • 500 MB brezplačnih podatkov na mesec
 • Napredne varnostne funkcije
 • Neomejena pasovna širina
 • Podpora P2P
 • Na voljo je ločeno, brezplačno razširitev adblockerja
 • Sodeluje z: HBO GO, Kodi in YouTube
 • Združljivo z: Windows, macOS, Linux, ChromeOS, iOS, Blackberry, Raspberry PI, Android, Chrome, Opera, Firefox, Roku, Nvidia Shield in Kodi

TunnelBear vam nudi 500 MB brezplačnih podatkov na mesec. Dovolj je, da 30 minut pretakate vsebine in se redno družite s prijatelji na družabnih medijih, vendar ne morete gledati filmov ali torrent velikih datotek.

Uporablja TunnelBear 256-bitno šifriranje vojaškega razreda. Drži se strogo politika no-log in izvaja letno neodvisno revizijo prepoznati možne slabosti, da boste imeli zaščito, ki ji lahko zaupate.

V dobro zasnovani aplikaciji lahko izbirate med tremi varnostnimi načini. Njegov način GhostBear naredi promet VPN kot običajen promet, tako da lahko zaobidete nadzor globokih paketov (DPI). To pomeni TunnelBear lahko uporabite za izogibanje cenzuri na omejevalnih območjih, kot sta Rusija in Kitajska. 

Budni način je TunnelBearjeva različica kill stikalo. Nezaščiteni podatki ne zapustijo vašega omrežja, če vaša VPN povezava odpade. Način Always On vas poveže z VPN takoj, ko zaženete napravo, tako da nikoli ne boste brez zaščite. Ponuja tudi a ločen blokator oglasov imenovano Blocker TunnelBear.

TunnelBear ne omejuje vaše hitrosti, torej vaša povezava je vedno strelovodna.

To je odblokira nekaj pretočnih storitev, vključno z HBO GO in YouTube, ne pa tudi Netflix ali Hulu.

Imate težave pri iskanju informacij? Brez skrbi. TunnelBear ima uporaben in čudovit razdelek s pogostimi vprašanji. Ko vnesete svoje vprašanje, se medved nad iskalnim poljem vtipka takoj za vami. Seveda, dodal sem mu točke za simpatično animacijo, vendar so me navdušili temeljiti odgovori.

Želite vedeti več? Preberite rezultate naših obsežnih preizkusov učinkovitosti v našem pregledu TunnelBear.

Danes brezplačno prenesite TunnelBear!

3. ZasebniVPN

privatevpn naprave

 • 7-dnevno brezplačno preskušanje
 • Obide geobloke in cenzuro
 • AES 2048-bitno šifriranje
 • Neomejena pasovna širina in hitrost
 • Sodeluje z: Netflix US, BBC iPlayer, YouTube, HBO GO in Kodi
 • Združljivo z: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, BlackBerry, Windows 10 Phone, Chrome, Firefox, Safari, Playstation, Xbox, Usmerjevalniki, Samsung TV, Apple TV, Android Smart TV, Roku, Google Chromecast, Amazon Fire TV, in pametne televizorje

7-dnevna brezplačna preskusna različica PrivateVPN vam nudi popoln varnostni paket z neomejeno hitrostjo in pasovno širino. Imate dostop do 150+ strežnikov v 60 državah, kar je super, če pogosto potujete, ker je vedno v bližini strežnik.

PrivateVPN uporablja 256-bitno šifriranje in več varnih protokolov, vključno z OpenVPN, L2TP, IKEv2 / IPSec in PPTP, da preprečimo kršitve podatkov in nepooblaščen dostop do naprave. Obstajajo tudi IPv6 zaščita pred uhajanjem da vas zaščiti pred napakami v programski varnosti, ki bi lahko puščale vaš IP in lokacijo.

Funkcija Connection Guard deluje kot izboljšano stikalo za uničenje da lahko prilagodite, da zaustavite določene programe in aplikacije, če vaša VPN povezava pade. Je odlična napaka za aplikacije za hudournike, spletno bančništvo in aplikacije za sporočila. Na žalost ne more obiti Velikega kitajskega zidu.

PrivateVPN lahko uporabite za deblokiranje Netflixa, YouTuba in BBC iPlayerja. Ker lahko hkrati povežete do šest naprav, lahko celotno gospodinjstvo zaščitite samo z enim računom. Podpira tudi povezave P2P.

Hitro sem se povezal s PrivateVPN, tudi ko sem se povezal s strežniki v drugih državah. Njegova funkcija Burst ponuja hitrost do 139,62 Mbps. Za kontekst potrebujete le 25 Mbps za pretakanje Netflixa v Ultra HD. PrivateVPN je hiter.

Če imate kakršne koli tehnične težave, prek portala za pomoč strankam lahko neposredno govorite z razvijalci PrivateVPN. Lahko pa na spletnem mestu najdete priročnike za odpravljanje težav in podroben razdelek s pogostimi vprašanji. Na strani Na začetku lahko dobite navodila za namestitev in uporabo PrivateVPN v vaši napravi.

Sedež podjetja PrivateVPN je na Švedskem, ki je del zavezništva 14 oči. Ni vam treba skrbeti, ker Stroga politika zasebnega dnevnika VPPN pomeni, da nima podatkov, da bi se lahko predal, tudi če ga zavezniška država vloži v sodni poziv.

Zanima vas preizkus zasebnega VPN? Odkrijte več o njegovih varnostnih funkcijah v našem poglobljenem pregledu.

Danes brezplačno prenesite PrivateVPN!

4. OperaVPN

windows operavpn

 • Neomejeno podatkov in pasovne širine
 • Na voljo v operaciji Opera, OperaGX, Opera Mini
 • Orodje za mrežno analizo
 • Blokator oglasov
 • Javna zaščita wi-fi
 • Sodeluje z: YouTube in Kodi
 • Združljivo z: Windows, Linux, macOS in Android

Opera VPN vam daje neomejeno število podatkov in pasovna širina, vendar je na voljo samo kot razširitev brskalnika Opera. Ne ščiti podatkov, ki jih pošiljate iz aplikacij zunaj svojega brskalnika.

Upravlja strežnike v Aziji, Severni in Južni Ameriki ter Evropi. Ta omejena izbira skoraj ne more uporabljati Opera VPN za obhod geoblokov, ker se ne morete povezati s strežnikom na določeni lokaciji. Ne more odblokirati Netflixa, Huluja ali BBC iPlayerja. 

Uporablja 256-bitno šifriranje in ponuja javno zaščito z wi-fi. Opera VPN namesto OpenVPN uporablja proxy način HTTPS. Ne more se prikriti kot običajni promet, zato je bolj verjetno, da ga bo DPI zaznal in blokiral. Ne morete ga uporabljati za izogibanje cenzuri na Kitajskem.

Ne beleži vaše dejavnosti brskanja ali izvirnega omrežnega naslova, zato vaše lokacije in dejavnosti ni mogoče izslediti. Kljub temu beleži statistiko anonimne uporabe, poročila o zrušitvah in nekatere podatke o napravi, kot sta vaš operacijski sistem in platforma.

Ko sem prebral njeno politiko zasebnosti, sem opazil, da je Opera VPN zelo odprta in iskrena glede podatkov, ki jih zbira. Njegova politika zasebnosti je preprosta in lahko razumljiva.

Sam brskalnik ima funkcijo samodejne posodobitve, ki preveri in namesti posodobitve takoj, ko so objavljene. Tako imate vedno najnovejše varnostne popravke in funkcije.

Opera VPN je združljivo z operaterjem za oglaševanje in sledilnikom Opera, ki jo lahko prilagodite tako, da dovolite pojavna okna z določenih spletnih mest. To je koristno za spletne igre in nekatera spletna mesta za brezplačno pretakanje, ki vam ne bodo omogočile gledanja brez oglasov.

Ne nudi podpore strankam, vendar obstajajo forumi uporabnikov, ki lahko odgovorijo na osnovna vprašanja.

Odkrijte več o funkcijah Opera VPN v podrobnem pregledu mojega kolega.

Danes brezplačno prenesite Opera VPN!

5. VPNBook

VPNBook

 • Preprosto zaobidete cenzuro in geoblokiranje
 • 256-bitno šifriranje AES
 • Neomejeno podatkov in pasovne širine
 • Politika brez zapisov
 • Deluje z: Netflix ZDA, YouTube in večino družabnih spletnih mest
 • Združljivo z: Windows, macOS OSX, Linux, Chrome in Firefox

VPNBook ponuja neomejeno pasovno širino in podatke. Njeni evropski strežniki so v glavnem v Romuniji, zaščiteni pa so z njenimi zakoni o zasebnosti. VPNBook ima visoke hitrosti povezave in večjezični vmesnik. Izbirate lahko med francoščino, španščino, angleščino, ruščino, kitajščino in še več.

Vaši podatki so šifrirani z uporabo 256-bitno šifriranje AES. Lahko se odločite tudi za 128-bitno šifriranje. Obe metodi sta dovolj močni, da vaše podatke zaščitite pred tatovi in ​​hekerji. Njeno omrežje za pošiljanje vsebine IP v oblaku (CDN) vaš promet usmeri po najhitrejšem strežniku, kar povečuje njegovo splošno zmogljivost.

VPNBook nima aplikacij, zato ga morate nastaviti ročno z uporabo OpenVPN ali odjemalca PPTP. 

PPTP je združljiv z večino operacijskih sistemov, vendar VPNBook priporoča uporabo odprtokodnega odjemalca OpenVPN, ker je spletna mesta in nadzorne agencije težje zaznati in blokirati. Obstajajo navodila za namestitev za PPTP in OpenVPN z navodili po korakih.

VPNBook deluje strežnike v ZDA, Kanadi, Nemčiji, Romuniji in Veliki Britaniji. Ne blokira nobenih pristanišč, z njimi pa lahko zaobidete gebloke in cenzuro. Romunski strežniki omogočajo delovanje P2P.

Uspel sem deblokirati Netflix, Hulu, YouTube, med mojim testom in spletna mesta v družabnih medijih.

VPNBook ne omejuje hitrosti vaše povezave, tudi če uporabljate podatkovno intenziven program. Hitro prenašate in prenašate hitrosti na vseh njegovih strežnikih.

Če želite izvedeti več o funkcijah VPNBook-a, si lahko preberete naš temeljit pregled. 

Brezplačno prenesite VPNBook danes!

6. Vetropis

okna vetrobransko steklo

 • 10 GB brezplačnih podatkov na mesec
 • Dostop do 10 strežnikov
 • Zaščita WebRTC / DNS / IPv6
 • Sodeluje z: Kodi, HBO GO in YouTube
 • Združljivo z: Linux, Windows, macOS, iOS, Android, Windows Phone, Opera, Chrome, Firefox, usmerjevalniki, Amazon Fire TV in Nvidia Shield

Na mesec lahko dobite 10 GB brezplačnih podatkov na spletni strani Windscribe. Obstaja tudi možnost, da zaslužite do 5 GB več na mesec, če tvitete o storitvi. 10 GB zadostuje za 10 ur pretoka SD videoposnetkov ali brskanje več kot 150 ur.

Obstaja le deset brezplačnih lokacij strežnika. Ker se toliko uporabnikov poveže s tako malo strežniki, je omrežje v največjih časih zastojev. To znatno upočasni vašo povezavo.

YouTubove in dodatke Kodi lahko odblokirate iz drugih regij, vendar brezplačni strežniki Windscribe ne morejo dostopati do Netflixa ali Huluja. Za deblokiranje storitev pretakanja boste morali nadgraditi na premium račun.

S pomočjo Stealth Mode Windscribe lahko zaobidete cenzuro in gebloke. Ima tudi vgrajen požarni zid, ki preprečuje hekerjem dostop do vaše naprave in osebnih podatkov.

Več o brezplačni storitvi Windscribe lahko izveste v našem podrobnem pregledu.

Prenesite Windscribe brezplačno danes!

7. ProtonVPN

okna protonvpn

 • Neomejeno brezplačno podatkov in pasovne širine
 • Podpora P2P
 • 256-bitno šifriranje AES
 • Zaščita pred puščanjem DNS in stikalo za uničenje
 • Sodeluje z: Netflix, Hulu, Kodi in YouTube
 • Združljivo z: macOS, Windows, Linux, iOS, Android, Chrome in Firefox

ProtonVPN ponuja neomejene brezplačne podatke in pasovno širino. Ne vodi nobenih dnevnikov in ima lahko razumljiv pravilnik o zasebnosti. Varuje vaše podatke s 256-bitno šifriranje vojaškega razreda AES da ne bi padla v napačne roke.

ProtonVPN podpira tudi popolno tajnost naprej, kar zagotavlja nov začasni šifrirni ključ za vsako sejo brskanja. Tudi če heker ogrozi prejšnjo sejo, si nobene druge seje ne bo mogel ogledati pred ali po njej.

ProtonVPN lahko odblokira priljubljene storitve, kot sta Hulu in Netflix. Prav tako podpira aktivnost P2P in ima Tor nad VPN. Med mojim testom je bilo dovolj hitro, da teče brez pufranja. Lahko se povežete s tremi strežniki, vendar je le eden od njih v Evropi.

Za razliko od večine brezplačnih VPN-jev, ProtonVPN ni podprt z oglasi, zato vas ne bo bombardiral z motečimi oglasnimi pasicami ali pojavnimi okni.

Več o prednostih in slabostih izbire ProtonVPN-a najdete v našem celotnem pregledu.

Prenesite ProtonVPN brezplačno danes!

8. skriti.me

okna skriti.me

 • 2 GB brezplačnih podatkov na mesec
 • Samodejno stikalo za ustavljanje in zaščita pred puščanjem IP
 • 256-bitno šifriranje
 • Split tuneliranje
 • Deluje z: Netflix, HBO GO, Hulu, Spotify, YouTube in Amazon Prime Video
 • Združljivo z: Windows, macOS, ChromeOS, Linux, Android, iOS, Windows Phone, Blackberry, Firefox, Chrome, Usmerjevalniki, Android Smart TV in Amazon Fire TV

hid.me ponuja 2 GB brezplačnih podatkov na mesec. To je dovolj podatkov za redno preverjanje e-pošte, družbenih medijev in bančnih računov. Ogledate si lahko celo nekaj kratkih videoposnetkov YouTube.

Zagotavlja Zaščita pred puščanjem IP, samodejno stikalo za ubijanje in 256-bitno šifriranje.

Ti lahko uporabite svojo funkcijo deljenega tuneliranja, da prilagodite podatke, ki jih pošljete prek VPN-ja, in gre prek vašega lokalnega naslova IP. Tako boste olajšali dostop do lokalnih storitev in spletnih mest, hkrati pa še vedno zaščitili nekaj svojega prometa. Pomaga tudi pri shranjevanju podatkov ker je ne uporabljate v aplikacijah, ki jih ni treba zaščititi.

hid.me ne zmanjša hitrosti vaše povezave, zaradi česar je odlična izbira za hudourništvo. Lahko tudi uporabite za dostop do priljubljenih storitev pretakanja, kot je Netflix US in HBO Go. Ker pa imate dostop le do petih lokacij strežnika, morda ni vedno strežnik, kjer ga potrebujete.

Več o varnostnih in zasebnih funkcijah skrivnosti preberite v našem strokovnem pregledu.

Prenesite hid.me za brezplačno danes!

Pogosta vprašanja

Zakaj je tako težko najti brezplačno VPN, ki deluje v Evropi?

Prosti VPN delujejo z omejenimi strežniškimi omrežji. Svoje napore običajno usmerjajo v regije, kot sta ZDA in Velika Britanija, da bi se lahko tržili kot sposobni za deblokiranje Netflixa in BBC iPlayerja. Zelo malo brezplačnih VPN deluje v strežnikih v Evropi. 

Dlje ko bodo morali vaši podatki potovati do vašega strežnika VPN, počasnejša bo vaša povezava. Večina brezplačnih VPN že omejuje vašo hitrost in pasovno širino. Torej, če ste v Evropi in se morate povezati s strežnikom v ZDA ali Veliki Britaniji, bo vaš internet prepočasen za uporabo. 

Premium VPN-ji delujejo na tisoče strežnikov po vsem svetu, vključno z evropskimi lokacijami. Tako je lažje najti VPN, ki je dovolj hiter za uporabo.

Ali VPN vpliva na hitrost?

Normalno je, da VPN nekoliko zmanjša hitrost povezave. Potreben je dodaten čas, da se vaši podatki šifrirajo, nato pa potujete na strežnik VPN. Če uporabljate vrhunski VPN, te izgube hitrosti ne boste opazili. 

Brezplačni VPN-ji pogosto zmanjšajo vašo hitrost povezave da vas spodbudi k nadgradnji na premium račun.

Ali brezplačni ponudniki VPN vodijo dnevnike?

Preizkusil sem brezplačne VPN-je na tem seznamu in se prepričal, da ne beležijo vaših podatkov.

Kljub temu večina drugih brezplačnih VPN zbira osebne podatke, vključno z izvirnim naslovom IP in dejavnostjo brskanja.

Povzetek

Večina brezplačnih VPN je zelo omejena. Omejujejo vaše podatke, hitrost in varnostne funkcije.

Zato priporočam uporabo vrhunskega VPN-ja. Ponujajo najboljše varnostne funkcije in visoke hitrosti povezav. Poleg tega jih lahko uporabite za deblokiranje pretočnih spletnih mest, kot je Netflix US. Večina prodajalcev premium ponuja tudi garancije za vračilo denarja in brezplačna preizkušanja, zato vam ni treba tvegati hitrosti in varnosti povezave z brezplačnim VPN.

Več o teh VPN lahko izveste v preiskavi mojega kolega najboljši VPN-ji z ​​brezplačnimi preskusi. Ali pa si priskrbite ugodno naročnino z diskontom naše ponudbe in kuponi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me