Najboljših 5 resnično brezplačnih alternativ Hola: hitro in varno v letu 2020!


Bodimo iskreni: "brezplačno" in "VPN" skoraj nikoli nista dobra kombinacija.

Seveda obstajajo nekatere izjeme, vendar Hola - ki je večkrat ogrožala svoje uporabnike - zagotovo ni ena od njih. Torej je pet boljših in varnejših možnosti.

Hitri vodnik: Brezplačne VPN-je za uporabo namesto Hola

Nasvet strokovnjaka: NordVPN - čeprav ni zastonj, vam 30-dnevna garancija vračila denarja NordVPN brezplačno preizkuša enega najboljših VPN-jev do mesec dni.

 1. Windscribe - ta brezplačni VPN ponuja spodobno hitrost in mesečni 10 GB prenosa podatkov.
 2. TunnelBear - morda najbolj uporabniku prijazen VPN tam in eden najbolj priljubljenih brezplačnih VPN-jev na trgu.
 3. skriti.me - to je eno najboljših brezplačnih VPN-jev, s spodobno hitrostjo povezave in 28 strežniki v 22 različnih državah.
 4. Zaupanje.Zone - ta VPN ponuja tridnevno brezplačno različico.
 5. Betternet - to 100% brezplačno VPN financirajo oglasi.

Zakaj ne Hola? Ker ni varno

Hola preprosto ni mogoče zaupati. Seveda, je brezplačen, neomejen in ne uporablja oglasov, kar morda zveni mamljivo… vendar bodite pozorni.

Težava Hole je ta, da uporablja sistem peer-to-peer, kar pomeni, da vi delite svojo pasovno širino z drugimi uporabniki. Čeprav boste to zagotovo upočasnili povezavo, je to najmanj vaših težav.

Ker delite tudi svoje IP naslov, nimate nadzora nad tem, za kaj se uporablja - vam pušča odprtost nekdo drug grozljivo (ali nezakonito!) spletno dejavnost zasleduje na vašem naslovu IP. Ugh!

Poleg tega, Hola je ogrozila svoje uporabnike. Julija 2018 je MyEtherWallet (MEW), priljubljena storitev, ki se uporablja za dostop do kripto denarnic, trdila, da uporabniki, ki so dostopali do storitve s Holo, tvegajo zlonamerni napad. Pet ur je bila Hola vdrta, zato je bil vsakdo, ki je v tem času uporabljal Hola za dostop do MEW, na široko odprt za krajo kripto valute.

Na žalost to ni bil edini čas, ko so Hola zasuli!

Te resne varnostne napake so nas postavile na vrh našega seznama VPN-jev, da se temu izognemo. Če želite izvedeti več o tem, zakaj se morate izogibati Holi, glejte naš popoln pregled Hola.

Je brezplačen VPN pravi za vas?

Brezplačni VPN se morda zdi dobra ideja. Nočete viliti več denarja samo za brskanje po internetu in nimate nič proti, če vaš VPN prikazuje oglase. Mogoče se vam ne zdi, da resnično potrebujete kup najlepših premijskih funkcij.

Karkoli boste izbrali, ne pozabite sprejeti informirano odločitev. Upoštevajte, da morajo vsa podjetja zaslužiti. Medtem ko nekateri to lahko storijo prikazovanje oglasov, drugi bi lahko uporabljali senčnejše metode, kot so ogrožajo vašo zasebnost in prodajajo svoje podatke. Med uporabo brezplačnega VPN-a lahko ugotovite, da je vaša povezava nadležno počasna, je pasovna širina preveč omejena, da bi počeli kar želite ali nimate dostopa do strežnikov na lokaciji, ki jo potrebujete.

Ponujajo številne storitve s plačljivimi VPN brezplačne preizkuse ali garancije za vračilo denarja, če torej le potrebujete kratek čas VPN ali pa vas zanima, če bi ga preizkusili, bi to lahko bila odlična rešitev za vas. Naš strokovni nasvet je, da ga uporabljate NordVPN.

Nasvet strokovnjaka: Uporabite NordVPN brezplačno 

NordVPN je eden najboljših VPN-jev tam, saj je opremljen z nekaterimi najnaprednejšimi funkcijami. To je en VPN, za katerega ste prepričani, da ne bo nikoli vdrl.

Z Nord boste lahko uživali v neomejenem pretakanju in izjemni varnosti, ne da bi se obvezali za drag načrt.

Ker skok z brezplačnega VPN na plačljiv ni vedno enostaven, vam ponujajo 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, brez vprašanj (Sprejeli smo jih pri njihovi besedi - in uspelo je!).

Zakaj je NordVPN uvrščen med VPN # 1?

 • Neskončno lahko odblokira Netflix, tako da epizode nikoli ne zamudite
 • Ponaša se z več kot 5249 strežniki v 62 državah - noben brezplačen VPN ne pride nikjer blizu teh številk
 • Zagotavlja vam hitrost povezave
 • Ima napredne varnostne protokole, vojaško šifriranje in stikalo za ubijanje
 • Ne temelji na državi, ki je del te države Zavezništvo s petimi očmi države, tako da je zagotovljena vaša zasebnost.

In seveda, za razliko od brezplačnih vpns - ima 0 oglasov, ne vodi dnevnikov in ne žrtvuje svojih podatkov ali zasebnosti tretjim osebam.

Preizkusite NordVPN brez tveganja

5 brezplačnih VPN-jev za uporabo namesto Hola:

Noben brezplačni VPN ni popoln, če pa niste pripravljeni investirati v plačljivo storitev, so to spodobne možnosti, ki bi jih morali uporabiti. Naši strokovnjaki so za vas opravili nogo in sestavili seznam najboljših:

1. Vetropis

Najboljših 5 resnično brezplačnih alternativ Hola: hitro in varno v letu 2020!

Proste različice različice:

 • Dostojne hitrosti
 • Številnih 10 GB prenosa podatkov na mesec

Proste različice različice:

 • Prenos podatkov je omejen
 • Nimate dostopa do vseh njihovih strežnikov

Če mora biti brezplačen, naj bo to Windscribe. Ima dokaj dobre hitrosti in na splošno je precej zanesljiv: je pravi VPN, ne pa povezava s proxy omrežjem, kot je Hola.

Za ohranitev prostega je prenos podatkov omejen. Vendar pa uporabniki dobijo velikodušno 10 GB vsak mesec, ki omogoča dostojno količino brskanja in gledanja videoposnetkov z omejenim dostopom.

Poleg omejenega prenosa podatkov Windscribe neplačilnim uporabnikom ne omogoča dostopa do vseh svojih strežnikov in to je lahko velika pomanjkljivost - vendar, brezplačne lokacije strežnika še vedno ponujajo spodobno hitrost.

Pro različica po ugodnih cenah vam bo omogočila neomejen prenos podatkov in dostop do več kot 100 strežnikov v 50 različnih državah.

Če še vedno niste prepričani, ali ste pripravljeni poskusiti, si oglejte te ocene uporabnikov.

PRIDOBITE BREZPLAČNI VPN

2. TunnelBear

Najboljših 5 resnično brezplačnih alternativ Hola: hitro in varno v letu 2020!

Proste različice različice:

 • Uporabniku prijazno
 • Ni pojavnih oglasov
 • Brez beleženja

Proste različice različice:

 • Mesečna omejitev 500 MB
 • Omejen dostop do strežnika
 • Ne deluje dobro z Netflixom

TunelBear je verjetno na voljo najbolj uporabniku brezplačen VPN, s preprostimi aplikacijami za MacOS, Windows in vse mobilne naprave. Ima tudi širok spekter strežnikov po vsem svetu, ki zagotavlja brezhibno usmerjanje podatkov o prometu povsod od Norveške do Hong Konga, vendar so njegova vozlišča v Indiji in Avstraliji v brezplačni različici VPN omejena.

Na srečo, brezplačna različica nima nadležnih pojavnih oglasov, kot jih najdete v Holi.

TunnelBear obljublja brez beleženja prometa in visokokakovostnega šifriranja. Velika pomanjkljivost brezplačne različice je, da ste omejeno na 500 MB na mesec (plus ne deluje dobro z Netflixom). Zaradi tega je neuporabno, če poskušate obiti geobloke in pretakati video. Kljub temu je eden najbolj priljubljenih brezplačnih VPN-jev na trgu.

Premium različica vam ponuja neomejen prenos podatkov in dostop do strežnikov v več kot 20 državah.

PRIDOBITE BREZPLAČNI VPN

3. skriti.me

Najboljših 5 resnično brezplačnih alternativ Hola: hitro in varno v letu 2020!

Proste različice različice:

 • Ni oglasov
 • Brez beleženja
 • Popolna podpora strankam

Proste različice različice:

 • Mesečna omejitev prenosa podatkov 2 GB
 • Brez dostopa do OpenVPN
 • Samo ena naprava na račun

Skrij.me je še en eden najboljših brezplačnih VPN-jev, ki so na voljo, z 28 strežniki, razporejenimi po 22 državah. Varnost je zagotovljena s šifriranjem OpenVPN, hitrost povezave pa je spodobna.

Obstaja a Omejitev prenosa podatkov 2 GB na mesec za brezplačno storitev. Vsekakor bo dovolj, ko boste morali samo odblokirati nekatera spletna mesta ali dobiti nekaj zasebnosti pri uporabi javne dostopne točke. In lahko ugotovite, kaj si o tem mislijo resnični uporabniki.

Vrhunska različica vam bo dala neomejena pasovna širina, premium podpora, in pet naprav na eni povezavi - vse z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

PRIDOBITE BREZPLAČNI VPN

4. Zaupanje.Zona

Zaupanje.Zone

Proste različice različice:

 • Neomejena pasovna širina
 • 111 lokacij strežnika
 • Za prijavo ni potrebnih nobenih osebnih podatkov

Proste različice različice:

 • Uporabljate ga lahko le tri dni
 • Omejitev prenosa podatkov 1 GB
 • Samo ena naprava na račun

Trust.Zone, ponudnik VPN na Sejšelih, ki ne hrani nobenih dnevnikov, ima dobra brezplačna stranka. Ponuja vam dostop do strežniki na 100+ lokacijah, in s 256-bitnim AES-ovim stikalom za šifriranje in ubijanje je izjemno varen. Uporabnikom se zagotovo zdi, da jim je všeč.

Trust.Zone za prijavo na brezplačno različico ne potrebuje nobenega imena ali osebnih podatkov - le e-poštni naslov. Velika pomanjkljivost tega brezplačnega VPN je ta lahko ga uporabljate le tri dni.

Če se odločite, da ga želite še naprej uporabljati, plačljiva različica omogoča do tri hkratne povezave, dostop do strežnikov na 120+ lokacijah in neomejeno preklapljanje strežnikov.

PRIDOBITE BREZPLAČNI VPN

5. Betternet

Najboljših 5 resnično brezplačnih alternativ Hola: hitro in varno v letu 2020!

Proste različice različice:

 • Enostaven za uporabo
 • Registracija ni potrebna

Proste različice različice:

 • Podprti z oglasi

Betternet je 100-odstotno brezplačen VPN, ki zasluži tako, da ponuja brezplačno sponzorirane aplikacije in video oglasi. Dnevno ne vodijo nobenih dnevnikov (razen dnevnikov povezav), nimajo omejitev podatkov in je njihova storitev prijazna, zaradi česar so priljubljena izbira med uporabniki.

Za razliko od Hole, ne delite svoje pasovne širine ali IP naslova z nobenimi drugimi uporabniki.

PRIDOBITE BREZPLAČNI VPN

Primerjava na glavo

Hola Windscribe TunnelBear skriti.me Zaupanje.Zone Betternet
Osnovne lastnosti
Lokacije strežnika (število držav) 300 19 20 27 30 10
Število strežnikov Brez strežnikov, P2P 20 100 123 50
Število naslovov IP 117 milijonov 1000 200
Ali vodi dnevnike? Ne Ne Delno Ne Ne Da
Vključuje Kill stikalo? Ne Ne Da Da Da Ne
Naprave na licenco 1 Neomejeno 5 5 3 1
Vrsta omrežja Peer-to-peer ali strežnik Strežnik Strežnik Strežnik Strežnik Strežnik
Sedež podjetja Izrael Kanada Kanada Malezija Sejšeli Kanada
Brezplačno / plačano Peer-to-peer: brezplačno, iOS / Android / strežnik: plačano prost & Plačano prost & Plačano prost & Plačano Plačano prost & Plačano
Podprte platforme
Windows Da Da Da Da Da Da
Mac Samo kot razširitev brskalnika Da Da Da Da Da
Android Da Da Da Da Da Da
iOS Da Da Da Da Da Da
Brskalniki Chrome, Opera, FireFox Chrome, Opera, FireFox Chrome, Opera Ne Ne Chrome, FireFox
Usmerjevalniki Ne Da Ne Ne Ne Ne
Igralne konzole Ne Ne Ne Ne Ne Ne
Pametni televizorji Ne Ne Ne Ne Ne Ne
Drugo: Ubuntu, Synology NAS Ubuntu, Blackberry Ubuntu, Mint 17.1, DD-WRT, Windows Mobile

Zanima vas preizkus vrhunskega VPN-ja? Klikni tukaj za celoten seznam najboljših - in naše poštene ocene vsakega.

V spodnji tabeli si oglejte trenutno najbolj priporočljive plačane VPN-je na trgu:

Ponudnik uvrstitev Naša ocena uporabniške ocene
Izbira urednika 5,0 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
2 4.9 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
3 4.8 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
4 4.8 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
5 4.7 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto

Morda bi vam bilo všeč tudi:

 • Top 6 resnično brezplačnih VPN storitev - to so varne za uporabo
 • Brezplačni prenos VPN - top 5 VPN-jev za leto 2020
 • Brezplačni VPN vs plačljiv VPN - kar je prav za vas
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me