Najboljši VPN-ji za usmerjevalnike – enostavna nastavitev in uporaba v letu 2020


Prednost usmerjevalnika, ki podpira VPN, je veliko. Ne glede na to, ali gre za dodatno zaščito za vse vaše naprave ali za deblokiranje vsebine za celotno hišo, je kombinacija VPN / usmerjevalnika hkrati učinkovita in učinkovita rešitev za zagotovljeno zasebnost in neomejen dostop.

Nastavitev VPN-ja na usmerjevalniku je lahko velik izziv.

Vendar pa z zanesljivim ponudnikom na vaši strani, pihali boste skozi vsak korak, od prenosa vdelane programske opreme do poizvedovanja z nastavitvami. V nekaterih primerih vam niti prsta ne bo treba premakniti.

Zaintrigiran? Nato spremljajte naš seznam najboljših VPN-jev za usmerjevalnike, ki jih boste lahko dobili takoj.

Na tem seznamu smo si ogledali zgornji dve postavki na seznamih želja uporabnikov - brez težav in nastavitev, - in smo svoje uvrstitve uvrstili v vašo ponudbo..

Preverite, ali je vaš usmerjevalnik združljiv

Vsak usmerjevalnik ne deluje z VPN. Potrebujete usmerjevalnik z vdelano programsko opremo DD-WRT ali Tomato, ki jih podpira večina ponudnikov VPN.

V nekaterih primerih boste morali usmerjevalnik utripati, kar pomeni, da ga ponovno konfigurirate. Če morate to storiti, vam predlagamo, da si ogledate naša navodila po korakih, kako to storiti.

Še ena stvar: ko pogledate, kateri VPN pridobiti, poskrbite, da boste iskali veliko strežnikov, hitrosti hitrosti, veliko varnost in razpoložljivo podporo strankam. Tako boste zagotovili, da vaš VPN ne bo oviral vašega usmerjevalnika v delovanju.

Zdaj, ko ste seznanjeni z osnovami, si oglejmo najboljše, kar industrija VPN ponuja za vaš usmerjevalnik:

Najboljši VPN-ji za usmerjevalnike DD-WRT in paradižnik

1. ExpressVPN

Ugodnosti ExpressVPN

 • Neverjetno hitro
 • Prihaja vnaprej konfigurirano na izbranih usmerjevalnikih
 • Ročna nastavitev je enostavna z odličnimi vodniki
 • 24/7 podpora strankam, ki lahko pomaga
 • Poskusite, preden kupite s 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

ExpressVPN ponuja izjemno storitev, ki jo lahko z lahkoto v celoti prenesete na vaš usmerjevalnik.

Ime ne leži: ta VPN bo z veseljem naložil karkoli, od Tumblr gifov do Netflix filmov, ne da bi kdaj opazil skok v povprečni hitrosti. In preden vprašate - da, lahko zanesljivo odblokirate priljubljene storitve pretakanja, kot sta Netflix in Hulu. P2P je tudi možnost.

ExpressVPN razlikuje od mnogih drugih ponudnikov njegove predhodno konfigurirane usmerjevalnike. Tako je, lahko dobite usmerjevalnik, ki je pripravljen, da gre iz škatle in pozabi na vse svoje težave. Nič lažjega od tega.

Če že imate usmerjevalnik (z DD-WRT ali Tomato), se lahko odločite za ročno bliskavico. ExpressVPN je nekoliko bolj zapleten poglobljeni vodniki omogočajo preprosto izvedbo. 

Podpora ni omejena na pisna navodila; imate na razpolago zastopnike neprekinjeno prek klepetanja v živo, e-poštnih sporočil in vstopnic za vsa velika vprašanja ali vprašanja.

ExpressVPN ni najbolj poceni, toda za to, kar plačaš, dobiš cel kup VPN-ja - utripajoče hitrosti, strežniki z visoko pasovno širino v več kot 90 državah in ne pozabimo na preverjeno politiko ničelnega beleženja.

Če še vedno niste prepričani, preizkusite ga v enem od računalnikov ali pametnih telefonov pred usmerjevalnikom - po naročnini imate 30 dni časa, da vam povrnete denar.!

Oglejte si ponudbe

2. NordVPN

NordVPN koristi Infografiko

 • Na tisoče strežnikov v 60+ državah
 • Polna odličnih funkcij za napredne uporabnike
 • Vodnike za ročno nastavitev je enostavno razumeti
 • Kompetentna podpora 24/7
 • 30 dni garancije za vračilo denarja

Ko gre za strežnike, NordVPNFilozofija je "več, tem bolje." Dobiš jih več kot 3.500, na voljo pa je vse, od pretakanja in hranjenja do dvojne zaščite VPN in združljivosti Tor..

Vse to lahko imate tudi na usmerjevalniku. Kot pri ExpressVPN, na voljo so predhodno utripajoče naprave in podrobna vodila za samostojno delo.

V resnici je za povprečnega uporabnika edini (komaj) opazna razlika med obema ponudnikoma je hitrost - čeprav je NordVPN pred kratkim uvedel obsežne izboljšave povezav s strežnikom po celotnem omrežju.

Trdnjava NordVPN je v arzenal naprednih funkcij, ki jih ponuja. Omenili smo že dvojno šifriranje in Onion-over-VPN, vendar je to šele začetek - za tiste, ki iščejo, so na voljo zaščitna zaščita proti DDoS, statični IP-ji in številni drugi dodatki vrhunska varnost v VPN varnosti.

Kljub temu se lahko marsikatera od zgoraj naštetih lastnosti zmernemu navdušencu nad VPN izkaže za nepotrebno. Če ste na ograji glede NordVPN, lahko vidite, za kaj gre, in izbirate brez tveganja, zahvaljujoč 30-dnevni garanciji za vračilo denarja.

Oglejte si ponudbe

3. VyprVPN

Najboljši VPN-ji za usmerjevalnike - enostavna nastavitev in uporaba v letu 2020

 • Native usmerjevalnik app vam omogoča več nastavitev (samo vdelana programska oprema za paradižnike)
 • Informativni vodniki za nastavitev usmerjevalnika za enostavno namestitev
 • Primerno za dejavnosti z visoko pasovno širino (razen P2P)
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

VyprVPN gre veliko za to - po meri skrivni protokol, več kot 200.000 razpoložljivih naslovov IP, in odlične zmogljivosti pod obremenitvijo naredijo tega ponudnika pravo elektrarno.

Ko usmerjevalniki vstopijo v sliko, je še več dobrih novic. Za enega, VyprVPN ponuja svojo lastno "aplikacijo Router" - vtičnik, ki doda nekatere dragocene funkcije, kot je izbira, katere povezane naprave koristijo VPN in lažje preklapljanje strežnika.

Ta aplikacija daje VyprVPN resno prednost, vendar združljiv je le z okvirom Tomato MIPS / ARM.

To ne pomeni, da VyprVPN ne deluje z bolj tradicionalno vdelano programsko opremo - vsekakor je, toda usmerjevalnik DD-WRT ne bo imel dodatnih dobrot, ki so priložene namenski aplikaciji usmerjevalnika.

Kar se tiče pomoči, ki jo lahko pričakujete, VyprVPN ima na voljo strokovno podporo 24/7, poleg koristnih vodnikov, ki vas bodo videli skozi postopek konfiguriranja.

Vendar je treba upoštevati nekaj stvari - ena od njih je stališče VPN-ja na P2P. Naj povemo tako: če je hudourništvo nekaj, kar vas zanima, je bolje, da si ogledate drugega ponudnika, saj Golden Frog (matična družba VyprVPN) spoštuje zahteve DMCA..

VypVPN ponuja novim uporabnikom a 30-dnevno jamstvo vračila denarja, tako da ga lahko preizkusite brez tveganja. Vrednost je vsekakor tu, a tukaj je nasvet: preberite celoten pregled na VyprVPN in se pred nakupom prepričajte, da je to prava storitev za vas..

Oglejte si ponudbe

4. CyberGhost

Najboljši VPN-ji za usmerjevalnike - enostavna nastavitev in uporaba v letu 2020

 • Brez funkcij, usmerjenih v usmerjevalnik, vendar zanesljivo delovanje
 • Trdno ravnovesje varnosti in hitrosti
 • Podpora v klepetu v živo
 • 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Če želite odličen primer tega, kaj pomeni beseda "vrnitev", si oglejte CyberGhost.

Po obsežni posodobitvi storitev, ta VPN se je hitro dvignil po vrstah in je zdaj stalnica, ko gre za varnost, zanesljivost in deblokiranje vsebine, kot je Netflix US. CyberGhost se s tisoči strežnikov, velikimi hitrostmi in vrhunskim šifriranjem resnično trudi doseči svoje ime.

Najboljši del? S svojim usmerjevalnikom lahko opremite vse to.

Čeprav tukaj ni nobenih domišljijskih aplikacij ali vnaprej utripajočih naprav, CyberGhost deluje z ničlo kolcanja na združljivih usmerjevalnikih. Konfiguriranje VPN ni nič nenavadnega in lahko pričakujete hitro in stabilno povezavo, ko končate.

Če potrebujete več osebne pomoči, se lahko posvetujete z dobro napisanimi priročniki za namestitev ali spustite sporočilo v klepetalnico CyberGhost v živo. Ne glede na to, s to VPN boste prejeli zasluženo pomoč.

Edini razlog, da CyberGhost ni na našem seznamu, je ta, da v resnici ne sije ničesar posebnega, kar se tiče usmerjevalnikov. To je preprosto brez izjemen VPN, ki opravi delo - za nekatere je to prednost sama po sebi.

Češnja na vrhu je lahko preizkusite CyberGhost do 45 dni in vrnite denar. Preizkusite - vse, ne da bi pri tem izgubili niti delčka!

Oglejte si ponudbe

5. Zasebni dostop do interneta

Zasebne naprave za dostop do interneta

 • Deluje z DD-WRT, Tomato, pFsense
 • Odlična zasebnost in varnost
 • Izjemno poceni
 • Ni najboljša izbira za obhod geoblokov
 • Poskusite en teden in dobite denar nazaj

Zasebni dostop do interneta (PIA) je zelo privlačen VPN iz vseh pravih razlogov - zanesljive zmogljivosti, enostavna uporaba in cenovna dostopnost.

Najljubši uporabniki na strogem proračunu, PIA je lahko tudi stroškovno učinkovita rešitev za vaš usmerjevalnik. Poleg DD-WRT in paradižnika je ta ponudnik tudi združljiv s prehodi pFsense.

Vnaprej utripajoči usmerjevalniki niso neposredno na voljo (dobite jih lahko na spletnih mestih drugih proizvajalcev), prav tako ni posebnih programov. Poleg tega PIA ni ustvarjalec nobene programske opreme, na katero je povezan, zato ga boste uporabljali po lastni presojin PIA tega ne skuša nikakor skriti, temveč uporabnikom jasno razlaga situacijo - kudos za to.

Vsekakor je postopek nastavitve jasno razložen in tudi začetniki bi morali enostavno razbrati stvari. Ko enkrat utripate, je od tam gladko jadranje.

PIA je VPN za tiste, ki dajte prednost poceni, a močni zaščiti pred dostopnostjo - medtem ko med poskusom odblokiranja priljubljenih storitev pretakanja lahko naletite na nekatere težave, ste v celoti zajeti na sprednji strani zasebnosti.

Skupno, če vas resnično zanima varnejši čas na internetu, skorajda ne boste našli VPN-ja, ki bi za dolar ponudil več kot PIA.

Za tiste, ki iščejo vseobsegajočo ponudbo, pa obstajajo boljše možnosti. Želite posneti? S 7-dnevno garancijo vračila denarja vas nič ne ustavi.

Oglejte si ponudbe

Čas je, da vaš usmerjevalnik postane boljši z VPN

Vsak od zgoraj naštetih VPN-jev v tabelo prinese nekaj drugačnega, vendar imata dve stvari, ki sta skupni, nemoten postopek nastavitve usmerjevalnikov in najboljša vrednost, ki jo najdete. Na vas je, da izberete, kateri najbolj ustreza vašim potrebam.

Ali se vam je zdel ta članek uporaben? Dajte ga v skupno rabo z drugimi, ki potrebujejo vrhunski VPN za usmerjevalnike!

Iščete VPN, ki ima vse potrebno za deblokiranje najbolj priljubljenih pretočnih storitev? Zajeli smo vas - oglejte si najboljše VPN-je za Netflix, Hulu in BBC iPlayer!

Če morate usmerjevalnik bliskati, si oglejte naš vodnik po korakih, ki vam ne bo zlomil usmerjevalnika.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me