Najboljši VPN-ji za Streaming Stan leta 2020


Medtem ko je na sceni dokaj nov, Stan si že kar precej predstavlja ime kot pretočni kanal, ki ponuja popolno ravnotežje med pristnimi avstralskimi okusi in priljubljenimi oddajami z vsega sveta. Stan je v Avstraliji dosegel ogromno priljubljenost, a na žalost, Stan je na voljo samo znotraj meja Avstralije.

Seveda lahko do tujih spletnih mest dostopate tudi v tujino, vendar tega tedenskega popravka Wolf Creeka ne boste mogli dobiti nikjer drugje, razen na Stanu. Če v Stanu ne moreš preživeti brez Stana, je možno, da spletno stran zavedeš, da verjameš, da si v Avstraliji, tudi če nisi.

VPN-ji - ali navidezna zasebna omrežja - lahko ustvarijo ponarejen IP-naslov, zaradi katerega se zdi, kot da ste v Avstraliji, tudi če ste v gorah v Peruju. VPN daje uporabnikom skrivnost tajnosti s šifriranjem podatkov, ki potujejo v njihove naprave in iz njih. VPN-ji skrivajo tudi vaš resnični naslov IP in dajejo ponarejeno lokacijo ter tako zaobidejo geografske bloke, kot je tisti, ki jih uporablja Stan.

Obstaja dobesedno na stotine VPN storitev, ki ponujajo varnost internetnim brskalnikom in jim omogočajo, da skrivajo svojo lokacijo in druge podatke pred radovednimi očmi. Nekateri VPN so dražji od drugih, vendar običajno dobite tisto, za kar plačate.

Najboljši VPN-ji za Streaming Stan leta 2020

ExpressVPN je znan po hitrosti in učinkovitosti, pa tudi po številu strežnikov po vsem svetu. To je zanesljiv način dostopa do Stana izven avstralskih meja in čeprav je drago, če nameravate narediti veliko pretakanja, vredno je naložbe.

Najboljši VPN-ji za Streaming Stan leta 2020

Drug VPN, ki je zelo priporočljiv za dostop do Stana, je PureVPN, saj uporablja razdeljene predore za dodelitev avstralskega IP naslova svojim uporabnikom, medtem ko prikriva njihove resnične lokacije. PureVPN je dostopen in preprost, vendar kljub temu ponuja veliko možnosti prilagajanja posameznim specifikacijam, hkrati pa zagotavlja, da je vaša varnost neprebojna.

Najboljši VPN-ji za Streaming Stan leta 2020

NordVPN je kandidat v vseh okoliščinah VPN z največjo hitrostjo in nekaterimi najbolj zapletenimi šifriranji, ki vas ščitijo pred vsako možno virtualno grožnjo. NordVPN ne beleži vaše uporabe in ponuja samodejno stikalo za uničenje, ki vam omogoča, da izberete aplikacije, ki jih želite zapreti, ko povezava ne uspe. Vabljivi vmesnik olajša tudi navigacijo začetnikom.

Najboljši VPN-ji za Streaming Stan leta 2020

Z anonimnim hudournikom kot eno od svojih lastnosti je IPVanish nudi zanesljivo storitev za vstop v Stan. Vsi strežniki, ki jih uporablja IPVanish, so tudi v njihovi lasti, kar zagotavlja dodatno varnost za njihove stranke. Čeprav ni tako hiter kot ExpressVPN ali NordVPN, je IPVanish vsestranski, združljiv z vrsto platform in omogoča istočasno povezovanje do petih naprav in je bistveno cenejši od nekaterih njegovih tekmecev.

Najboljši VPN-ji za Streaming Stan leta 2020

Druga ekonomsko ugodna možnost je SaferVPN, ki lahko drsi po geografsko omejenih kanalih z visoko učinkovitostjo, hkrati pa ohranja dostopni vmesnik. Njihovi strežniki v Avstraliji lahko dobijo dostop do Stana od kjer koli že ste.

Najboljši VPN-ji za Streaming Stan leta 2020

Trust.Zone je še en kandidat za dostop do Stana v Avstraliji. Čeprav je Avstralija predlagala račun za blokiranje VPN-jev, Trust.Zone je svojim strankam zagotovil, da jih zaradi šifriranja ni mogoče popolnoma blokirati. Torej, če morda nekaj časa ne obiskujete Avstralije, vendar kljub temu želite podprti VPN, je Trust.Zone dobra izbira.

Na koncu bo vaša izbira VPN odvisna od tega, kako pogosto in koliko časa želite preživeti pretakanje iz Stana, trajanja potovanja onkraj meja Avstralije in zneska, ki ste ga pripravljeni plačati za zanesljivo storitev, da boste lahko obdržali na tekočem z najnovejšimi epizodami vaših najljubših oddaj Aussie.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me