Най-добрите VPN мрежи за Streaming Stan през 2020 г.

Докато сравнително ново на сцената, Стан си създава доста име като стрийминг канал, който предлага перфектен баланс между автентични австралийски вкусове и популярни предавания от цял ​​свят. Стан постигна огромна популярност в Австралия, но, за съжаление, Стан е достъпен само в границите на Австралия.

Разбира се, можете да получите достъп до различни други сайтове за стрийминг, докато сте в чужбина, но няма да можете да получите тази седмична корекция на Wolf Creek навсякъде, освен в Стан. Ако не можете да оцелеете без Стан в живота си, е възможно да заблудите сайта, че вярвате, че сте в Австралия, дори и да не сте.

VPN мрежи или виртуални частни мрежи - могат да създадат фалшив IP адрес, който го прави да изглежда като че ли сте в Австралия, дори и да мащабирате планини в Перу. VPN дава на потребителите поверителност, като криптира данните, пътуващи до и от техните устройства. VPN също скриват вашия реален IP адрес и дават фалшиво местоположение, като по този начин заобикалят географски блокове като тези, използвани от Stan.

Има буквално стотици VPN услуги, които предлагат сигурност на интернет браузърите и им позволяват да скрият своето местоположение и други данни от любопитни очи. Някои VPN мрежи са по-скъпи от други, но обикновено получавате това, което плащате.

Най-добрите VPN мрежи за Streaming Stan през 2020 г.

ExpressVPN е известен със скоростта и ефективността, както и с изобилието от сървъри, разположени по целия свят. Това е надежден начин за достъп до Стан отвъд границите на Австралия и макар и скъп, ако планирате да правите много стрийминг, си струва инвестицията.

Най-добрите VPN мрежи за Streaming Stan през 2020 г.

Друго VPN, силно препоръчително за достъп до Stan, е PureVPN, тъй като използва разделно тунелиране, за да предостави австралийски IP адрес на своите потребители, докато маскира реалните им местоположения. PureVPN е достъпен и лесен, но все пак предлага изобилие от възможности за персонализиране на индивидуални спецификации, като същевременно гарантира, че вашата сигурност е бронеустойчива.

Най-добрите VPN мрежи за Streaming Stan през 2020 г.

NordVPN е претендент във всяка VPN ситуация с максимална скорост и някои от най-сложните криптиране, защитаващи ви от всяка възможна виртуална заплаха. NordVPN не съхранява журнали за вашето използване и предлага автоматичен превключвател за убийство, който ви позволява да изберете приложения, които искате да затворите, веднага щом връзката ви се провали. Канещият интерфейс също улеснява навигацията за начинаещи.

Най-добрите VPN мрежи за Streaming Stan през 2020 г.

С анонимен торент като една от неговите характеристики, IPVanish осигурява надеждна услуга за влизане в Стан. Всички сървъри, използвани от IPVanish, също са собственост на тях, което води до допълнителна сигурност за техните клиенти. Въпреки че не е толкова бърз като ExpressVPN или NordVPN, IPVanish е универсален, съвместим с редица платформи и ви позволява да свързвате до пет устройства едновременно и идва значително по-евтино от някои от неговите конкуренти.

Най-добрите VPN мрежи за Streaming Stan през 2020 г.

Друга опция с икономическа цена е SaferVPN, която може да се плъзга по географски ограничени канали с голяма ефективност, като същевременно поддържа достъпен интерфейс. Техните сървъри в Австралия могат да получат достъп до Стан от където и да сте.

Най-добрите VPN мрежи за Streaming Stan през 2020 г.

Trust.Zone е друг претендент, когато става въпрос за достъп до Стан в Австралия. Въпреки че Австралия предложи законопроект за блокиране на VPN мрежи, Trust.Zone гарантира на своите клиенти в изявление, че те не могат да бъдат напълно блокирани поради тяхното криптиране. Така че, ако може да не посещавате Австралия известно време, но все пак искате поддържан VPN, Trust.Zone е добър вариант.

В крайна сметка изборът ви на VPN ще зависи от това колко често и колко време искате да прекарате поточно от Стан, продължителността на пътуването си извън границите на Австралия и сумата, която сте готови да платите за надеждна услуга, за да можете да запазите в крак с последните епизоди на любимите ви предавания на Aussie.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me