Над градинската стена е на Netflix! Ето как да го гледате през 2020 г.


Над градинската стена сега е феноменалната анимационна мини серия стрийминг в Netflix. За съжаление е само в момента се предлага в Netflix UK, което означава, че можете да се присъедините към Wirt и Greg в неизвестното само ако имате Великобритания IP адрес.

Netflix поставя гео ограничения за съдържанието си за да попречите на потребителите да предават предавания и филми извън своя регион. Обаче ти можете да заобиколите тези геоблокове, като използвате премиум VPN при свързване към Netflix UK. Ще ви покажем как.

VPN ви позволява да се свържете със сървър във Великобритания, което ви дава IP адрес във Великобритания, така че да можете да предавате потока над градинската стена.

Нито един VPN няма да се справи със задачата да заобиколи Netflix geoblocks, като същевременно ще осигури високите скорости и силната сигурност, необходими за безпроблемно и безопасно поточно предаване.

Тази статия ще ви покаже как да използвате VPN за гледане над градинската стена в Netflix UK, и да ви даде нашето топ препоръки за това кои VPN да изберете.

Бързо ръководство: Как да гледате над градинската стена в Netflix

Следвайте тези прости стъпки, за да предавате потока над градинската стена в Netflix UK:

 1. Избери най-високо оценен VPN. Препоръчваме NordVPN, тъй като може надеждно да заобиколи геоблоковете на Netflix и има перфектното смесица от скорост и сигурност.
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера на вашите устройства.
 3. Свържете се със сървър във Великобритания.
 4. Насочете се към Netflix, влезте или се регистрирайте и започнете да предавате потока над градинската стена. Това е толкова просто като това.

Започнете да предавате потока над градинската стена сега!

Защо имате нужда от VPN, за да бдите над градинската стена

Netflix плаща лицензионна такса за всяко предаване или филм, които те излъчват, но трябва да плаща тази такса за всеки отделен регион. Следователно, не всяко шоу е достъпно в световен мащаб, тъй като това би довело до огромни разходи за Netflix.

Netflix постави geoblocks на място, за да попречи на потребителите да гледат съдържание извън техния собствен регион.

Безсилно, да, но не е невъзможно да се заобиколи. Ако сте извън Обединеното кралство, можете да използвате VPN, за да маскирате вашия IP адрес и да се свържете със сървър във Великобритания. Това означава, че когато влезете в Netflix UK, изглежда, че правите това от Великобритания.

въпреки това, Netflix разработи сложен анти-VPN софтуер който открива и блокира много VPN.

Премиум VPN, като NordVPN, имам голяма сървърна мрежа с редовно актуализирани IP адреси. Те могат да преодолеят геоблоковете на популярни стрийминг услуги като Netflix и да останат неоткрити.

Най-добрите VPN мрежи също пуснете затънтени сървъри които крият факта, че използвате VPN за достъп до услугата. Когато Netflix получава данните от обсебен сървър, той не може да различи между него и всекидневните данни.

Използване на качествен VPN с високоскоростни сървъри във Великобритания, ще можете да предавате през градинската стена безпроблемно.

Това не е всичко, което VPN може да направи

VPN мрежите могат да направят много повече, отколкото да ви предоставят достъп до любимите си предавания и филми.

Използвайки VPN всеки път, когато излизате онлайн, вашата поверителност и данни ще бъдат защитени, дори когато използвате необезпечени обществени wi-fi мрежи.

Премиум VPN те пазят в безопасност онлайн чрез предоставяне криптиране с военен клас, поддръжка за OpenVPN, стриктна политика без регистрация, непропускливи приложения и автоматично превключване на убийствата.

Когато ти криптирайте данните си с VPN, вашата онлайн активност не може да бъде проследена и информацията ви не може да бъде прихваната.

Най-добрите VPN мрежи също предлагат вградена защита от злонамерен софтуер, като например мощният CyberSec пакет от NordVPN.

Най-добрите 3 VPN за гледане над градинската стена

Разгледайте нашите препоръки на най-добрите три VPN за гледане над градинската стена в Netflix UK.

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

NordVPN е нашата препоръка №1 благодарение на способността си надеждно да преодолява геоблоки и впечатляващите си мрежа от над 800 високоскоростни сървъри във Великобритания. Той е идеален за стрийминг над градинската стена без изоставане или буфериране.

NordVPN също така гарантира, че поверителността ви е защитена с военно криптиране, поддръжка за OpenVPN, двойна VPN, политика без регистрация и два различни ключа за убийство.

негов CyberSec пакетът ви осигурява допълнителна защита срещу злонамерен софтуер и изскачащи прозорци.

Въпреки че не можете да използвате NordVPN за разплащане с PayPal, потребителите все още вярват, че това е най-добрата многоцелева VPN.

Тествайте NordVPN за себе си на шест устройства с неговата 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако сте решили да се абонирате, проверете кода на купона ни, за да спестите пари от покупката си.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Поток над градинската стена с NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

ExpressVPN е най-бързият VPN, който сме тествали. То предлага 3 000+ ултра бързи сървъра, включително във Великобритания, което го прави идеален за стрийминг над градинската стена в Netflix UK.

Най- Функцията MediaStreamer дори ви позволява да предавате поточно от Netflix UK в платформи, които не поддържат VPN като вашата игрова конзола, смарт телевизия, Apple TV или Amazon Fire TV Stick.

ExpressVPN предлага мощни функции за сигурност които включват стабилно криптиране, поддръжка на OpenVPN, политика на нулеви регистрации, превключвател за автоматично убиване и иновативна технология TrustedServer.

Освен това, ExpressVPN функция за разделяне на тунели е много полезно, ако искате да предавате поточно от Netflix UK и да получавате достъп до локално съдържание едновременно.

Може да е по-ценен от други VPN, но неговите комбинация от скорост и производителност направи си заслужава цената според потребителите.

Опитайте сами, с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Поток над градинската стена с ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

CyberGhost е чудесен VPN за начинаещи благодарение на лесния за използване интерфейс. С всички основни елементи за гладко и безопасно предаване и над 400 сървъра във Великобритания, CyberGhost е страхотен VPN за гледане над градинската стена в Netflix UK.

Когато се свързвате с Netflix, CyberGhost ще автоматично ви свързва към най-бързия сървър, както и предоставяне на специализирани сървъри за стрийминг, за да ви даде възможно най-доброто гледане. Без безкрайно зареждане, без забавяне и буфериране.

CyberGhost също има всички функции за защита, които са ви необходими за сигурно поточно предаване, включително стабилно криптиране, политика с нулеви регистрации, приложения, които не са течове и превключвател за убийство.

Въпреки че този VPN може да не е толкова бърз, колкото NordVPN и ExpressVPN, потребителите нямат проблеми с потока с CyberGhost и оценяват, че могат да направят това нататък до седем устройства едновременно.

Опитайте сами с a 24-часов безплатен пробен период и 45-дневна гаранция за връщане на парите. Ако искате да се абонирате и да спестите пари в процеса, разгледайте нашия код на купона.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Поток над градинската стена с CyberGhost!

Обобщение и допълнително четене

Със солиден VPN няма да имате проблем преминавайки покрай геоблоките на Netflix и стрийминг над Градинската стена.

Нещо повече, всеки път, когато излизате онлайн поверителност и данни ще бъдат защитени - дори при използване на необезпечени обществени wi-fi мрежи.

NordVPN е нашата №1 препоръка на VPN да гледате над градинската стена в Netflix UK благодарение на впечатляващата си мрежа от високоскоростни сървъри в Обединеното кралство, заедно със защитните функции, необходими за безопасен поток.

Опитайте NordVPN безрискови с 30-дневната си гаранция за връщане на парите.

Научете повече за как да получите IP адрес във Великобритания.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me