Milliárdok vannak a Netflix-en! Így nézheti meg ezt 2020-ban.


A „mutasd meg nekem a pénzt” című dráma, milliárd, most a Netflix Japánon jelenik meg. Ha azonban Japánon kívül tartózkodik, a Netflix blokkolja a tartalmát. Szerencsére egy megbízható VPN megkerüli a földrajzilag korlátozott tartalmat, így bárhonnan elrablhatja a milliárdokat.

Rövid útmutató: Hogyan nézünk milliárdokat a Netflix-en

 1. Válasszon olyan VPN-t, amely következetesen feloldja a Netflix feloldását. A legjobb általános teljesítmény érdekében a NordVPN-t ajánljuk.
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert.
 3. Csatlakozás egy japán szerverhez.
 4. Nyissa meg a Netflix.com webhelyet és jelentkezzen be / iratkozzon fel. Ez az! A fehérgalléros bűnözés elit világa vár!

Most kezdje el a milliárdok streamingjét!

Miért van szüksége VPN-re a milliárd nézéshez?

A földrajzi blokkolás megakadályozza a tartalom streamingét, ha egy adott földrajzi helyen kívül helyezkedik el. Például, ha Mexikóban él, nem férhet hozzá a Netflix Japan webhelyhez.

A Netflix geo-korlátozza tartalmát az engedélyekkel és a szerzői jogokkal kapcsolatos kérdések, valamint egyéb profit-motivációs tényezők mellett. Ez azt jelenti, hogy a Netflix film- és show-katalógusa országonként eltérő.

Ha milliárdokat szeretne nézni, de Japánon kívül tartózkodsz, használhatsz prémium VPN-t, hogy úgy tűnjön, mintha Japán IP-címe van, és megkerüli a földrajzi korlátozást..

Hogy működik ez? A VPN alagútját használja a kiválasztott ország szerverén. Ez azt jelenti, hogy elrejti a valódi IP-címét, hogy úgy tűnjön, mintha a kiszolgáló országában lennél, ahova csatlakozik, így felszabadítva az adott ország Netflix katalógusát.

Ha milliárdokat szeretne streamálni, a legjobb válasszon egy VPN-t több szerverrel Japánban. Azt is szeretné biztosítani, hogy van egy VPN-je, amely mindig frissíti a szerver IP-címét, hogy észrevehetetlen maradjon a Netflix számára.

2014 óta a Netflix VPN-ellenes intézkedéseket alkalmaz a VPN-kiszolgálók nyomon követésére és blokkolására. A Netflix blokkoló erőfeszítései azonban nem 100% -osak, és biztonságos VPN-vel megkerülheti az akadályt.

A gyors sebesség és a gyors betöltési idő kötelező a Netflix számára. A legjobb VPN-k villámgyors kapcsolatot kínálnak.

Végül, ha problémái vannak a Netflix Japan csatlakozással, kiváló ügyfélszolgálatot akar, hogy eljuthasson a Netflix falához.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

A legkiválóbb VPN-k lehetővé teszik a Netflix geoblokkolásának és erős VPN-ellenes technológiájának megkerülését. Ez azonban csak egy a VPN használatának számos előnye közül.

A nagyszerű VPN védi a magánéletét, és biztosítja, hogy senki sem férhet hozzá az Ön IP-címéhez. A megfelelő VPN vásárlásakor szigorú bejelentkezési házirendre van szükség, ami azt jelenti, hogy a VPN szolgáltatója nem rögzít olyan dolgokat, mint a keresés, letöltés vagy streaming választás.

Ezután győződjön meg arról, hogy VPN-jében automatikus kikapcsoló található. A letiltás kapcsoló akkor aktiválódik, ha a VPN-kapcsolat leszakad, és biztosítja, hogy az IP-címe soha ne legyen látható.

Végül ellenőrizze, hogy VPN-je katonai titkosítást használ-e, hogy adatait megóvja a kíváncsiskodó szemtől.

3 legjobb VPN az milliárdok megtekintéséhez

A milliárdok kötelező látványa, ha szereti a szappanos bűncselekmény drámáját. Itt állnak rendelkezésre a legjobb VPN-k, amelyek percek alatt elérik a milliárd dollárt.

1. NordVPN

Milliárdok vannak a Netflix-en! Így nézheti meg ezt 2020-ban.

A NordVPN nagy sávszélességű szerverei zökkenőmentes adatfolyamot biztosítanak 5700+ szerverrel 60 országban. Japánban a NordVPN 160+ szerverrel rendelkezik.

A Netflix proxyhiba megakadályozza, hogy sok VPN-hálózat hozzáférjen streaming szolgáltatásaihoz. A NordVPN azonban kiválóan alkalmas a Netflix VPN-kre vonatkozó tilalmának megkerülésére.

NordVPN az összes szerverén a SmartPlay DNS szolgáltatást használja. A SmartPlay nem rendelkezik kézi konfigurálással, amely időgyilkos lehet. Úgy működik, hogy automatikusan megkerüli a földrajzilag korlátozott területeket. Csatlakozik a szerverhez, és a SmartPlay már működik!

Az NordVPN kettős titkosítást használ az adatok bizalmas kezelése érdekében, és CyberSec funkciója blokkolja az Ön streaming webhelyén található rosszindulatú programokat és hirdetéseket..

A NordVPN szigorú bejelentkezési politikája és az automatikus megszakító kapcsoló biztosítja a nyugalmat. Ezenkívül egyszerre akár 6 eszközzel is használható a NordVPN. Nagy családok számára tökéletes.

Az NordVPN sebességtesztje villámgyorsan végzi el a puffermentes milliárd élményt. Az alkalmazás kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót, és nincs rá idő a Netflix-en

Ha bármilyen problémája merül fel a Netflix Japan csatlakozásával, vegye fel a kapcsolatot az NordVPN-kel 24/7 élő chat ügyfélszolgálat. Ezenkívül kimerítő tudásalapja olyan kérdésekre ad választ, mint például: „mi a hagyma és hogyan kell használni?”

A NordVPN-t kockázatmentesen is kipróbálhatja a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Takarítson meg pénzt egy NordVPN előfizetésen, ha ma megnézheti kuponjaikat!

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, a P2P speciális kiszolgálói elérhetők.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Még mindig nem biztos benne a NordVPN-ről? Nézze meg teljes áttekintésünket.

Milliárd patakok a NordVPN segítségével!

2. ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

Az ExpressVPN a piacon a leggyorsabb VPN. A streaming sebessége felülmúlja a sebességteszteinket, így tökéletes választás a Netflix Japan streamingjére. Több mint 3000 szerver közül választhat 160 helyszínen. Japánban 3 szerverhely közül választhat.

Az ExpressVPN Brit Virgin-szigetek címe azt jelenti, hogy nincs Japán joghatósága alatt. Az ExpressVPN olyan csúcsminőségű biztonsági funkciókat is kínál, mint:

 • Szigorúan nincs naplózás
 • AES 256 bites katonai titkosítás
 • DNS szivárgás elleni védelem
 • Beépített kill kapcsoló

Az ExpressVPN megosztott alagút funkciója lehetővé teszi a titkosítatlan helyek kiválasztását. Miért szükséges? Ez megakadályozza, hogy az összes internetes forgalom futhasson a VPN-en, ami lelassíthatja azt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN felsorolása. Az ExpressVPN sebesség-tesztelése villámgyors. Mondjon búcsút a lemaradásokkal és pufferekkel!

Probléma van a Netflix Japan csatlakozásával? Az ExpressVPN a legjobb ügyfélszolgálatot kínálja. A webhely hatalmas erőforrásai olyan kérdésekre adott válaszokat tartalmaznak, mint például: „szivárog-e a DNS-m?”. Ha nem talál választ, vegye fel a kapcsolatot az ExpressVPN-kel 24/7 élő chat támogatás.

Az ExpressVPN felhasználóbarát és tökéletes, ha VPN kezdő vagy. Te és a háztartásod mindkettőnek köszönhetően milliárd eurót élvezhet 5 eszköz egyszerre! Plusz, kapsz egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia ha az ExpressVPN nem felel meg a VPN-igényeinek.

Pénzt takaríthat meg egy ExpressVPN előfizetésen a kuponkódunk használatával.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nem biztos benne, hogy az ExpressVPN a legjobb streaming-választás? Nézze meg teljes áttekintésünket.

Milliárd patakok közvetítése az ExpressVPN segítségével!

3. Surfshark

Surfshark_screenshot

A Surfshark kiváló többcélú VPN, és kiváló választás a Netflix Japan streamingjére.

A Surfshark kiszolgálói száma:

 • 800+ szerver 50+ országban
 • 1 szerver hely Japánban

Egy milliárd haszon nem jelent problémát Surfshark számára. A Quick Connect szolgáltatás a leggyorsabb szervert keresi. Számos országban végzett teszteink azt mutatják, hogy a Surfshark nagy sebességgel rendelkezik, sebességcsökkenés vagy csatlakozási időtúllépés nélkül.

A Surfshark biztonsági funkciókkal nyertes. Brit Virgin-szigetek címe (amely az 5/9/14 Eyes Alliance-en kívül található) egy magánélethez tartozó erőd. A szolgáltatások a következők:

 • AES 256 bites titkosítás
 • DNS szivárgás elleni védelem
 • Automatikus lekapcsoló
 • Cleanweb szolgáltatás, amely megvédi a rosszindulatú programokat, az adware-eket, az adathalászatot és a követést
 • Nincs naplózási politika

Probléma van a Netflix Japan csatlakozásával? A Surfshark biztosítja barátságos és informatív 24/7 élő chat-támogatás.

A Surfshark telepítése egyszerű az intuitív felület és a Gyorscsatlakozás funkciónak köszönhetően. A legjobb az, hogy a Surfshark korlátlan számú eszközt kínál licencnként.

A Surfshark nem kínál ingyenes próbaverziót, de van egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Még több pénzt takaríthat meg az egyik kuponkódunk használatával.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

A Surfshark a megfelelő VPN az Ön számára? Tekintse meg teljes áttekintésünket.

Milliárd patakok a Surfshark segítségével!

Összegzés és további olvasat

Milliárdok végre a Netflix-en vannak. Olyan VPN-t szeretne, amely megkönnyíti a geoblokkok megkerülését. A biztonság és a sebesség szintén döntő fontosságú a nyugalom megfigyelése szempontjából. Azt javasoljuk, hogy az NordVPN az elsődleges választásunk, hogy milliárdokkal meghátráljunk.

Könnyen megkerüli a VPN-t a Netflixről? Olvassa el útmutatónkat az 5 legjobb VPN-ről, amelyek MOST működnek a Netflix-rel.

Elrejti az IP-címét? Olvassa el a praktikus útmutatót a 4 Super Easy-on & Gyors módja annak, hogy (valóban) elrejtse IP-jét 2019-ben.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me