Mi a VPN gyilkos kapcsoló és miért kell ezt használni?


Bár rengeteg minőségi VPN-hálózati lehetőség áll rendelkezésre, láthatja a rangsor oldal hogy egyetlen szolgáltatás sem tökéletes. Az egyik kulcsfontosságú tényező, amellyel a potenciális ügyfelek - vagy az ügyfelek javítani szeretnének - a megbízhatóság.

Van értelme. Ha a hálózati kapcsolat megszakad, a számítógép alapértelmezetten visszaáll az internetszolgáltató (ISP) által biztosított nyilvános IP-címre. Valójában ez a felhasználó ki lesz téve és tevékenysége könnyen nyomon követhető.

A legveszélyesebb rész? A megfelelő óvintézkedések nélkül a felhasználó még azt sem tudja, hogy történt-e vagy sem.

A probléma ellensúlyozására számos VPN-szolgáltatás kínál „kill switch” funkciót. Lényegében egy kill kapcsoló teljesen megszakítja az internettel való kapcsolatot, ha a VPN-kapcsolat meghiúsul.

Miért fontos ez a szolgáltatás és ki kínálja fel? Ennek a fontos biztonsági kérdésnek az összes aspektusát az alábbi GYIK tartalmazza.

Mennyire megbízhatóak a VPN-hálózatok?

A használt szolgáltatás típusától függ.

VPN kill kapcsoló - vpnMentor

Azok a vállalatok, amelyek saját szervereket birtokolnak, és több tucat szerverfürtöt kínálnak, szinte teljes mértékben biztosíthatják a kapcsolatot. Például webhelyünk 10 legjobban ajánlott VPN-hálózata közül több 99,99% -kal büszkélkedhet:

 • VyprVPN
 • NordVPN
 • ExpressVPN
 • PureVPN
 • TotalVPN
 • SwitchVPN

Sokkal kevésbé megbízhatóak azonban azok a vállalatok, amelyek megosztják a szervereket, vagy azok, akik nem kínálnak kapcsolatot több kiszolgálóhelyre. Emellett nagyobb valószínűséggel csökkenti a sávszélességet és korlátozza a szerverkapcsolatok számát.

Melyek a lekapcsolások vezető okai??

A VPN-ek egyre népszerűbbé válásának egyik oka az, hogy általában nagyon megbízhatóak. Ennek ellenére a VPN-kapcsolatok alkalmanként problémákat tapasztalnak, amelyek csalódást okozhatnak a felhasználók számára.

A kapcsolat elvesztésének három fő oka a következő:

 1. Tűzfal és / vagy útválasztó beállításai: A tűzfal, a víruskereső vagy a kémprogram-elhárító programok beállításai miatt a kapcsolat gyakran megszakadhat. A teszteléshez tiltsa le ezeket a funkciókat, és próbáljon meg csatlakozni. Ha a kapcsolat stabilizálódik, ha a funkciók le vannak tiltva, akkor kivételként hozzá kell adnia a VPN-hálózatot, mielőtt újra elindítaná őket.
 2. A VPN protokoll választása: Az ExpressVPN szerint a kapcsolatok stabilabbak, ha a hálózat a TCP protokollon fut, szemben az alapértelmezett UDP-vel. Tehát, ha a kapcsolat instabilnak bizonyul, egy jó hibaelhárítási teszt a protokoll váltása.
 3. Nem megfelelő jelerősség / hálózati torlódás: Mivel a VPN-szolgáltatások lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy távoli szerverekhez csatlakozzanak, könnyű hiba azt gondolni, hogy a helyi Wi-Fi-feltételek nem számítanak. Sajnos a Wi-Fi kapcsolat erőssége közvetlenül befolyásolja a VPN-kapcsolat megbízhatóságát. Az alacsony jelerősség valószínűleg a kapcsolat leépülését okozza a túlzott adatvesztés miatt. Ezen túlmenően az internetkapcsolat - például a kávézókban, a repülőterekben és a forgalmas könyvtárakban tapasztalható - súlyos kihasználása miatt a VPN-kapcsolat instabillá válhat..

Hány VPN-hálózat kínál gyilkos kapcsolókat?

Az elmúlt években egyre több VPN-cég kezdte megkínálási kapcsolókat. Ezek tartalmazzák:

 • Privát internet-hozzáférés
 • MBSZ
 • AirVPN
 • IPVanish
 • VyprVPN
 • ExpressVPN
 • PureVPN
 • SwitchVPN

Két figyelemre méltó kivétel - a TotalVPN és a pufferelt - nem kínálják a kill funkciót.

A gyilkos kapcsolók általában automatikusan aktívak?

Nem mindig. Számos VPN megszakító kapcsoló aktiválásához be kell lépnie az alkalmazásbeállításokba, és aktiválnia kell a funkciót.

Például a VyprVPN egy párbeszédpanelt kínál, ahol a felhasználók testreszabhatják az ölési kapcsoló beállításait.

vyprvpn-kill-switch-beállítások

A szolgáltatás be- és kikapcsolása mellett a párbeszédpanel lehetővé teszi a felhasználók számára a helyzetek kiválasztását, amikor a gyilkos kapcsoló működni fog. Az alkalmazás alkalmazásszintű (a kapcsoló akkor működik, ha a VyprVPN fut, és a kapcsolat nem sikerül) vagy a Rendszerszint (amikor a VyprVPN-be bejelentkezett, de az alkalmazás nem fut) műveleteket kínál. A felhasználók engedélyezhetik a LAN-blokkolást is, ha a kill kapcsoló is aktív.

Ezzel szemben az ExpressVPN „Network Lock” elnevezésű kapcsoló funkciója aktívvá válik, amikor rákattint a „Csatlakozás” gombra.

Kikre lennének a leginkább hatással a VPN-hálózati megbízhatósági problémák?

A kapcsolat meghibásodása súlyosan érinti az embereket, akik a VPN-hálózatüket használják a torrent letöltésére.

Ezek a felhasználók sokáig kapcsolatban maradnak a VPN-ekkel, és valószínűleg nem tartózkodnak számítógépük előtt, hogy reagáljanak a kapcsolatcsökkenésre. Ha szolgálatuknak nincs megszakító kapcsolója, vagy ha a bekapcsoló kapcsoló nincs bekapcsolva, akkor nyilvános kapcsolaton keresztül nyitva állhatnak az IP-cím nyomon követésében, még annak megvalósítása nélkül is..

Ennek a kockázatnak a csökkentése érdekében a torrent letöltők általában a következő két megoldás egyikét keresik:

  1. A Vuze Bittorrent kliens használata: Ez a végponttól kezdődő alkalmazás fenntartja a könnyű lábnyomot, nem lassítja le a számítógépet, és gyorsan letölti a torrenteket. Az ügyfél legújabb verzióiban a Vuze VPN-kapcsolathoz köthető. Ez előnye lehet, ha a VPN-kapcsolat nem megbízható. Ahelyett, hogy az operációs rendszer visszatérne a csomagok nyilvános IP-hálózaton keresztül történő továbbításához, a Vuze továbbra is megpróbálja ezeket a csomagokat a VPN-en keresztül irányítani. A torrent nem fog sikeresen letölteni, de legalább a csomagok nem kerülnek nyilvánosságra.
  2. A tűzfal beállításainak manuális konfigurálása: Azon felhasználók számára, akik nem akarnak támaszkodni a harmadik fél opcióira, a csináld magad lehetőség az, hogy manuálisan konfiguráld az operációs rendszer tűzfala beállításait, hogy blokkolják a letöltési tevékenységeket, ha és amikor a VPN-kapcsolat meghiúsul. Ez különösen igaz a Windows rendszert futtató számítógépekre. Például úgy találták, hogy a PrivateInternetAccess torrent letöltések során leválasztja a kapcsolatot, ha a Windows tűzfal beállítása nincs megfelelően konfigurálva..

Vannak-e más módszerek a megszakítások elleni védelemre??

Az integrált kill kapcsolókon kívül számos harmadik féltől származó lehetőség van a magánélet és az IP-cím védelmére, ha a VPN-hálózat megbízhatósága bizonytalan. A két legnépszerűbb a VPNetMon és a VPN Watcher.

A VPNetMon megakadályozza a nem biztonságos kapcsolatokat, ha a VPN-kapcsolat leáll. Ez az ingyenes, harmadik fél által készített program egyszerűen bezárja a meghatározott alkalmazásokat, ha a VPN-kapcsolat meghiúsul. Sok felhasználónak tetszik ez a program, mert nem kapcsolja ki az egész internetet; csak bezárja az előre kiválasztott programokat, amelyek nem védett kapcsolaton keresztül tudják továbbítani az IP-címet.

A VPN Watcher egy másik népszerű VPN kapcsolatfelügyeleti eszköz. A VPNetMonhoz hasonlóan ez a program megakadályozza, hogy a vezérelt alkalmazások bármilyen adatot továbbítsanak a hálózatra, miközben a létrehozott VPN-kapcsolat meghiúsul. Jelenlegi ára 9,95 USD.

Összegzés: A VPN-kapcsolat biztosítéka elengedhetetlen a felhasználói védelemhez

Bár a felhasználók különböző okokból alkalmaznak VPN-szolgáltatásokat, mindannyian értékelik a magánéletüket. Mégis, ha a kapcsolat meghiúsul, akkor a felhasználó IP-cím ki van téve nyomkövetők számára. Éppen ezért a VPN-hálózat megbízhatósága ilyen nagy aggodalomra ad okot.

Különösen azoknak az embereknek, akik állandó kapcsolatra támaszkodnak, függetlenül attól, hogy torrent letöltésre vagy visszaélésekre vonatkoznak - az identitásvédelem nagy. Ezeknek a felhasználóknak elengedhetetlen egy olyan VPN-társaság kiválasztása, amely kill funkciót kínál.

Az érme másik oldalán a mai legfőbb VPN-cégek sokan tudják, hogy ha egy felhasználó IP-címe a hálózati megszakításnak köszönhetően nyilvánosságra kerül, akkor piaci részesedése veszít. Tehát a 99,9% -os megbízhatóság mellett a kill kapcsoló funkciókat is kínálják.

Válasszon olyan VPN-t, amely magában foglalja a Kill Switch funkciót:

Rangos szolgáltató Mi pontozásunk felhasználói értékelése
A szerkesztő választása 5.0 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
2 4.9 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
3 4.8 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
4 4.8 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
5 4.7 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre

Akár ez is tetszhet:

 • A legjobb VPN-k
 • A VPN-nek mindig bekapcsoltnak kell lennie? Ez attól a 7 dolgotól függ
 • Az 5 legjobb (Ellenőrzött) Napló nélküli VPN - legbiztonságosabb & legolcsóbb
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me