Kupon CyberGhost: S tem SKRENIM KODOM popusti 79%!


VPN-ji so ključni del zaščite sebe na spletu, vendar so lahko drage. Naši strokovnjaki, ki varčujejo s proračunom, vedno iščejo varčevanje z denarjem VPN, in CyberGhost ima eno najboljših ponudb, ki smo jih našli.

CyberGhost je eden izmed najbolj funkcijsko bogatih VPN-jev na trgu. Idealen je za začetnike, saj je preprost za uporabo in Za začetek ni potrebno nobeno tehnično znanje. Napredni uporabniki bodo cenili, kako enostavno je prilagoditi svojo povezavo.

Njegova strežniška mreža je dovolj močna, da lahko zaobiti tudi najtežje geobloke in VPN bloke. CyberGhost ima tudi optimizirane, zelo hitre strežnike za pretakanje in hudournike. Torej, vidite, zakaj smo tako navdušeni, da prihranimo denar o svoji službi!

Spodaj bomo delili to najboljše ponudbe CyberGhost, ki smo jih našli in vam pomagajo, da se izognete ponarejenim ponudbam. Tudi mi bomo pokazati, kako ga lahko uporabljate popolnoma brezplačno za 45 dni.

Kako do 79% popusta na naročnino na CyberGhost

Da bi našli veliko, vam ni treba porabljati ur za iskanje spletnih strani z zamudnimi kuponi ali prebiranje lažnih promocij. Vse, kar morate storiti, kliknite naš kupon spodaj, da dobim 79% popusta na naročnino na CyberGhost. Brez težav, zajamčeno.

79% popusta

Prihranite 79% pri svoji naročnini na CyberGhost!

Pridobite 3-letni načrt CyberGhost za 2,75 USD na mesec!

Garancija za vračilo denarja: 45 dni

PRIDOBITE TE POSLEDICE!

Cene s popustom CyberGhosta

CyberGhost trenutno ponuja nekaj odličnih ponudb o svojih letnih načrtih. Ampak ne pozabite, ne bodo več za vedno. Za izkoriščanje ponudb jih boste morali hitro natakniti in začeti naročnino.

Ponuja najboljšo ponudbo v svojem triletnem načrtu, vendar tudi njeni eno- in dvoletni načrti popustijo. Samo Klikni tukaj da se dogovorite.

Kupon CyberGhost: S tem SKRENIM KODOM popusti 79%!

Ponudbe in popusti CyberGhosta izgledajo takole:

 • 1-letna ponudba: 2,75 USD / mesec (prvo leto plačajte 33 USD, nato 66 USD letno)
 • 6-mesečna ponudba: 4,99 USD / mesec (to je 50% od običajne cene)
 • 1-mesečna ponudba: 12,99 USD / mesec  (to je osnovna cena, brez popusta)

Kako kupiti CyberGhost

Za CyberGhost lahko plačujete z naslednjimi načini plačila:

 • PayPal
 • Kreditne kartice - Visa, MasterCard, American Express
 • Bitcoin

Kupon CyberGhost: S tem SKRENIM KODOM popusti 79%!Za dokončanje registracije boste samodejno preusmerjeni na plačilni prehod CyberGhost.

Beležka urednika: Da bi se izognili lažnim prevaram, bi morali samo kadar koli dajte svoje podatke o plačilu na preverjena spletna mesta. Verodostojnost spletnega mesta lahko preverite tako, da preverite začetek njegovega URL-ja. Bodite prepričani, da se začne s "https", tako da veste, da je varna stran in da vodi do pravilne domene.

Kako dobiti CyberGhost 100% brezplačno 45 dni

Pred nakupom želite poskusiti? VPN potrebujete le za kratek čas ali med potovanjem? Ti lahko uporabite CyberGhost brezplačno za 45 dnevi s tem preprostim krampom!

Kako je to mogoče?

CyberGhost svojim uporabnikom ponuja a 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja na vse svoje letne naročnine. To vam omogoča uporabo storitve do 45 dni, preklic, preden se čas izteče, in vrnite 100% svojega denarja nazaj.

Vse, kar morate storiti, je registrirati račun, preklicati storitev in zahtevati vračilo v roku 45 dni. A s toliko odličnimi lastnostmi, dvomimo, da se boste s CyberGhostom lahko razšli, ko ga preizkusite.

Če se prijaviš samo en mesec, dobiš samo a 14-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Izogibajte se lažnim ponudbam

Obstaja veliko ponudb za CyberGhost, ampak niso zagotovljena vsa dela. Dejansko jih nekatere uporabljajo le kot spletna mesta, ki jih spletna mesta zaslužijo s klikom na partnersko povezavo. Moteče, kajne?

Ne skrbi: Ponudbe, ki smo vam jih zagotovili, so resnično stoodstotne in imajo zagotovljeno delo.

Da se boste lažje izognili lažnim ponudbam, je nekaj takih, na katere morate biti pozorni.

ponaredek-1

97% popusta zveni skoraj preveč dobro, da bi bilo res, kajne? No, to je zato, ker je. Od vseh lažnih ponudb, ki sem jih videl, je ta zagotovo najbolj šokantna.

Potem je tu še ena: videti je, da dobivate popust pri enomesečni ponudbi, a res je to osnovna cena načrtov CyberGhost. Brez popustov.

Kupon CyberGhost: S tem SKRENIM KODOM popusti 79%!

Sejanje po ponarejenih in zaostrenih poslih je najmanj težko. Vsem se lahko izognete samo z uporabo našega kupona. Obljubimo, da deluje!

Samo Klikni tukaj pridobiti popust.

Kaj je tako super pri CyberGhostu?

CyberGhost VPN

CyberGhost je a hiter in zanesljiv VPN za pretakanje, hudourništvo in vsakodnevno uporabo. Njegova zmogljiva strežniška mreža več kot 5.700 strežnikov v 90 državah olajša obhod celo najstrožjih požarnih zidov, geoblokov in VPN blokov.

Če želite VPN za pretakanje, ponuja CyberGhost optimizirani strežniki za določena mesta za pretakanje, zato imate najboljše hitrosti in kakovost vsakič, ko gledate svoj najljubši film ali TV oddajo. Enako ponuja tudi za hudourništvo.

Tudi hitrosti so zelo impresivne. Je se je uvrstila na 5. mesto našega seznama med petimi najhitrejšimi VPN-ji, zato imate zanesljive povezave brez varovanja ali zaostajanja. Vsak strežnik ima neomejena pasovna širina in podatki.

Vaše podatke ščiti z varnostnimi funkcijami višjega cenovnega razreda, kot so 256-bitno šifriranje in an samodejno stikalo za ubijanje.

Obdrži a stroga politika brez zapisov zato ste lahko prepričani, da ni nevarnosti, da bi vaši osebni podatki prišli do tretjih oseb, kot so oglaševalci ali celo hekerji.

Obstajajo tudi Zaščita pred puščanjem DNS in IP ki vas ščiti pred nenamernimi puščanji, ki bi lahko razkrile vašo lokacijo ali spletno dejavnost.

Ti lahko hkrati namestite CyberGhost v sedem naprav tako lahko vse naprave v vašem gospodinjstvu zaščitite le z eno naročnino - to je že sam po sebi velik popust!

Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete podporo, obstaja vprašanje klepet v živo, ki je na voljo 24/7.

Ključne značilnosti CyberGhosta

 • 5.700 + hitri strežniki v 90 državah
 • Neomejena pasovna širina in podatki
 • Super velike hitrosti
 • Namenski strežniki za pretakanje in hudourništvo
 • Varnostne funkcije visokega cenovnega razreda, vključno z 256-bitno šifriranje AES, stikalom za zaustavitev in politiko ničelnega beleženja
 • Zmogljivi zaviralci oglasov, sledilcev in zlonamerne programske opreme ščitijo vašo napravo ves čas
 • Sodeluje z: Netflix US, Hulu, CBS, BBC iPlayer, Disney +, ITV Hub, SHOWTIME
 • Združljivo z: Windows, Android, iOS, macOS, Fire TV, Linux, Apple TV

Spodnja črta

Če vedno lovite kupčijo, ste verjetno izkusili težave zaradi uporabe nepoštenih strani s kuponi. Njihove kode za popust nikoli ne delujejo, in še huje, včasih vas celo pošljejo na nevarna spletna mesta.

Popusti, ki smo vam jih pokazali zgoraj, so naravnost od izvira: Stran s ekskluzivnimi ponudbami podjetja CyberGhost. Če uživate prihranite denar za zaščito v spletu pa potrebujete VPN, uporabite našo povezavo dobiti najboljše ponudbe CyberGhost na voljo. Zagotavljamo, da ne boste našli boljše cene nikjer drugje.

Če niste prepričani, da je CyberGhost prava storitev za vas, lahko preberite naš poglobljen pregled če želite izvedeti več o osebni izkušnji naših strokovnjakov s hitrostjo povezave, varnosti, storitvi strank in vsem vmesnem.

Če želite prebrati druge ponudnike, preden se prijavite, imamo tudi veliko ponudb zanje. Oglejte si naše Stran z VPN ponudbami za najnovejše kupone.

Prihranite 79% na CyberGhost ZDAJ!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me