Kako zaobići ESPN3 VPN blok


Nestrpljivi ste zbog noćne igre - vaša omiljena sportska ekipa ide protiv poznatog rivala. Ne možete čekati da gledate ESPN stream stream. Ali kad ga pokušate strujati na ESPN3, evo što vidite:

"ESPN Player je trenutno nije dostupno u vašoj regiji. Ako imate račun na ESPN Playeru i nedavno ste promijenili lokaciju ili morate otkazati svoj račun, pošaljite nam e-mail [email protected] Za više informacija, pročitajte naše stranice s FAQ-om. "

Dakle, preuzimate VPN da biste dobili pristup svojoj emisiji. No, postoji jedan problem - web stranica je blokirala gledatelje koji koriste VPN-ove zaobilazeći geo-ograničenja postavljena na njihovim uslugama.

ESPN3 nije jedina web lokacija koja je implementirala takav blok. Web stranice poput streaminga medija kao što su Netflix i Hulu također imaju usamljeni VPN blokovi za vlasnike autorskih prava kako bi maksimizirali svoju zaradu. VPN blokovi postavljeni su s razlogom, a iako nije protuzakonito izbjegavati VPN blokove, proces zaobilaženja bloka vrlo je zahtjevan..

Možete li zaobići VPN blok?

Kratki odgovor? Da, možete. Dugi odgovor? Potrebno je malo napora.

Tvrtke koje implementiraju ove VPN blokove obično blokiraju određene poslužitelje i IP adrese za koje znaju da VPN-ovi koriste. Ovo znači to ako se povežete s jednim od ovih poslužitelja, web stranica će vas označiti kao VPN i blokirat će vaš sadržaj.

Tvrtke također koriste blokiranje luka. Svaki port ima ID broj koji se obično dodjeljuje određenoj usluzi. Jednom kada tvrtke mogu prepoznati te portove koje koriste VPN-ovi, mogu ih blokirati.

Duboka inspekcija paketa ili DPI još je jedan način blokiranja VPN-ova. Mreže mogu pregledati svaki dio podataka dok prolazi kroz kontrolnu točku na internetu.

To je najnaprednija metoda koja se koristi za blokiranje VPN-a jer može točno identificirati vrstu podataka koji prolaze.

To je u biti ono što radi ESPN.

Najlakši način za to zaobići blok je pouzdan VPN.

Yup. To je tako jednostavno. Pronađite VPN koji može izbjeći VPN blok i možete pristupiti blokiranim web mjestima.

Tvrdi dio? Ne mogu to učiniti svi VPN-ovi.

Ako želite pouzdan VPN, ovo je najbolji VPN za gledanje ESPN-a:

Ocjena davatelja naših ocjena Ocjena korisnika
Izbor urednika 4.8 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
2 5.0 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
3 4.9 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
4 4.8 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
5 4.7 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto

Postoje i drugi načini pristupa ESPN-u

 1. Pokušajte s drugim dobavljačem VPN-a i / ili poslužiteljem
  Praćenje svake IP adrese i poslužitelja iziskuje mnogo napora. Ako ne možete pristupiti ESPN-u s jednim VPN-om, pokušajte s drugim poslužiteljem ili prebacite davatelje usluga.
  Neki pružatelji VPN-a redovito recikliraju svoje IP adrese. To praćenje promjena i blokiranje novih IP-ova predstavlja veliku glavobolju, pa postoji dobra šansa da ćete moći pronaći VPN s poslužiteljem koji radi.
 2. Konfigurirajte vlastiti VPN
  Uvijek možete stvoriti vlastiti VPN. To znači da možete izgubiti vrijedne značajke koje nude glavni davatelji VPN-a, ali potpuno su privatne i potpuno legalne. Pokretanjem vlastitog VPN poslužitelja dobivate vlastitu VPN IP adresu koja neće biti označena. Osobno računalo možete koristiti kao VPN poslužitelj ili VPS možete unajmiti od pružatelja usluga VPS-a.
 3. Promjena brojeva porta
  Promjena brojeva priključaka dobar je način da zaobiđete blokove porta. Većina VPN usluga nudi mogućnost promjene brojeva priključaka izravno iz aplikacije ili s poslužitelja. Možete promijeniti trenutni blokirani ulaz u broj porta koji bi trebao ostati otvoren.

Evo dva priključka za koja je gotovo zajamčeno da ostanu otključana:

TCP priključak 80

Koristi ga HTTP, TCP port 80 je priključak koji se koristi za sav nešifrirani web promet. Učinkovito blokiranje ovog priključka znači potpuno zatvaranje interneta. Možete očekivati ​​da će ova luka ostati otvorena, čak i na mjestima gdje je dosta cenzure. Međutim, ovaj port nudi zanemarivu zaštitu od najosnovnijih DPI tehnika. VPN promet kroz ovaj priključak vjerojatno će biti otkriven i blokiran.

TCP priključak 443

Ovo je port koji HTTPS koristi za sigurne internetske transakcije. To znači da se sav šifrirani promet oslanja na ovaj priključak. Blokiranje ovog priključka isključuje svu trgovinu i bankarstvo na Internetu, pa je zajamčeno da će ostati otključana. Nudi dodatnu korist šifriranja i za razliku od HTTP protokola, VPN promet preko ovog porta izuzetno je teško otkriti DPI tehnikama.

Ogromnu većinu VPN blokova prilično je lako svladati koristeći malo bočnog razmišljanja. Čak i uz visoku sigurnost, pomoću gore navedenih savjeta lako možete zaobići blokirane VPN servere. Neka nikakvo ograničenje geolokacije ili izdavanje autorskih prava ne utječu na vaš entuzijazam i ljubav prema vašem omiljenom sportu. Novac trošite mudro na VPN davatelje usluga i budno pazite na nametnutu cenzuru.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me