Kako (zaista) gledati BBC IPlayer Online u Kini 2020. godine


Jeste li pokušavali uhvatiti najnovije vijesti ili gledati vaš omiljeni program na BBC-u u Kini, ali u posljednje vrijeme ne mogu pristupiti bilo kojoj BBC-ovoj web usluzi ili aplikaciji? To je zato što je Kina dodala BBC na svoj notorni popis blokiranih web stranica i usluga.

Do ovog nasilnog napada došlo je nakon što je BBC usvojio protokol HTTPS-a o privatnosti koji redovito blokira zloglasni Kineski vatrozid..

James Donohue, glavni softverski inženjer BBC News-a, objasnio je u izjavi da prelazak na HTTPS pruža sigurnije okruženje za privatno pregledavanje za sve korisnike interneta. Također će omogućiti korisnicima da budu sigurni da je sav sadržaj BBC-a valjan i da nije u njemu narušen.

Prema tome, BBC je apelirao na svoje korisnike u Kini da koriste VPN moći pristupiti njegovom sadržaju bez ograničenja. Čitajte dalje dok vam pokazujemo kako besplatno dobiti premium VPN za Kinu.

Kako gledati BBC Online u Kini

  1. Odaberite VPN s naprednom enkripcijom i velikom mrežom poslužitelja u regijama u kojima je BBC dostupan. (NordVPN je najbolji.)
  2. Spajanje na poslužitelj (npr. Velika Britanija, SAD, Azija ...).
  3. Idite na web stranicu BBC i počnite gledati.

Počnite gledati SADA!

Odabir pravog VPN-a za gledanje BBC-a u Kini

Nema sumnje da je Kina na vrhu popisa najgorih zemalja po slobodi interneta. Više od 8.000 popularnih web stranica i aplikacija blokirano je Great Firewall-om, a da ne spominjemo njihove rastuće zakone o cyber-sigurnosti za kontrolu i praćenje mrežnih aktivnosti korisnika.

Zato je pouzdan VPN solidna sigurnost, politika bez zapisivanja i brzi poslužitelji presudno je ako želite zaobići kineska ograničenja i pristupiti bilo kojem blokiranom sadržaju, uključujući BBC, Netflix, Youtube, Facebook i Gmail.

VPN sakriva vašu IP adresu kako bi se činilo kao da pregledavate s druge lokacije. Osim toga, on štiti sve vaše internetske aktivnosti od internetskog nadzora i opasnih prijetnji poput hakera. Želite izbjegavajte besplatne VPN-ove - ne rade u Kini i lako ih može otkriti Veliki vatrozid.

Iako je većina VPN-a zabranjena u Kini, sljedeći VPN-ovi i dalje rade tamo i testirani su od strane naših stručnjaka kako bi bili sigurni da ih možete koristiti za gledajte BBC u Kini. I ne samo to, već sve nude besplatna suđenja ili garancije povrata novca, tako da nemate šta izgubiti.

Najbolji VPN-ovi za gledanje BBC-a u Kini

1. NordVPN

NordVPN uređaji

Ako pokušavate deblokirati BBC u Kini, NordVPN je savršeno rješenje. Ima veliku mrežu brzih poslužitelja u 62 zemlje, uključujući 500+ poslužitelja samo u Velikoj Britaniji. Također je oklopljen brojnim sigurnosnim značajkama, poput Double VPN-a za prevladavanje ograničenja u Kini, a čuva nulu zapise.

S do šest istodobnih veza i posvećene IP adrese, možete ih istovremeno koristiti na različitim platformama - na primjer, gledali ste svoj omiljeni BBC program na prijenosnom računalu dok pregledavate internet na telefonu.

Pogledajte što korisnici imaju reći o NordVPN-u i pokušajte sami bez rizika, sa a 30-dnevna garancija povrata novca.

Pogledajte NordVPN ponude

2. ExpressVPN

Prednosti ExpressVPN-a

ExpressVPN je najbrži VPN okolo i vrlo je popularna među korisnicima za streaming sadržaja na mreži čak i u izazovnim zemljama poput Kine, zahvaljujući svojim nepobjedivim razinama šifriranja. Ova VPN-ova bez mogućnosti posjeduje impresivnu mrežu 2000+ ultra brzi poslužitelji u više od 90 zemalja sa šest lokacija poslužitelja u Velikoj Britaniji.

ExpressVPN također možete koristiti na tri različita uređaja istovremeno deblokirajte sve BBC-jeve usluge, uključujući BBC iPlayer, dok je boravio ispod radara. Iskoristite njihovu 30-dnevnu garanciju povrata novca i odlučite sami.

Pogledajte ExpressVPN ponude

3. PureVPN

Kako (zaista) gledati BBC IPlayer Online u Kini 2020. godine

PureVPN ima mrežu od 750 poslužitelja u više od 140 zemalja, uključujući Kinu i Hong Kong. Oni također nude posebnu kinesku VPN uslugu, koja može zaobići Kineski vatrozid. Važno je imati na umu da su imali problema s privatnošću u prošlosti, ali ako samo pokušavate pristupiti BBC-u iz Kine, to vjerojatno neće predstavljati problem. Pročitajte što stvarni korisnici misle.

Njihova prilagođena aplikacija podržava 6 različitih protokola i nudi napredne sigurnosne značajke, poput prekidača za zaustavljanje i podijeljenog tuneliranja.

Ako niste sigurni da li je PureVPN pravi izbor za vas, možete ih iskoristiti 7-dnevna garancija povrata novca (s pravilima povrata bez pitanja) i pokušajte.

Pogledajte PureVPN ponude

4. VyprVPN

Kako (zaista) gledati BBC IPlayer Online u Kini 2020. godine

VyprVPN ima skup impresivne sigurnosne značajke - ponajprije njihova tehnologija Chameleon koja je dizajnirana posebno za zaobilaženje DPI-ja (Deep Packet Inspection) i Velikog Kineskog vatrozida. Pored toga, posjeduje i upravlja svojim DNS poslužiteljima na kojima nisu uključene treće strane, što ga čini popularnim izborom među korisnicima.

Možete ga istovremeno koristiti na pet uređaja i birati između 700+ poslužitelja u 70+ zemalja. Novi korisnici su obuhvaćeni 30-dnevna garancija povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Pogledajte ponude tvrtke VyprVPN

5. PrivateVPN

Kako (zaista) gledati BBC IPlayer Online u Kini 2020. godine

Ako više volite jednostavniju uslugu koja posao može obaviti jednako dobro kao i otmjeni VPN, PrivateVPN je vaš tip. Iako ima manju poslužiteljsku mrežu (80+ poslužitelja u 50+ zemalja), ovaj VPN jest dovoljno snažan za rad u Kini pri velikim brzinama.

PrivateVPN ne vodi zapisnike i možete u njemu uživati šest uređaja po računu. Na ovaj način možete gledati BBC u Kini bez ograničenja brzine ili propusnosti. Oni također pružaju izvrsnu podršku i nude uslugu 30-dnevna garancija povrata novca. Ovdje provjerite korisničke izjave.

Pogledajte privatne ponude za VPN

Unatoč rastućim kineskim zakonima o cenzuri, kao što vidite gore, još uvijek postoje VPN-ovi koji se mogu suočiti s ovim teškim izazovom i pomoći vam da sigurno i anonimno gledate BBC i bilo koji drugi cenzurirani sadržaj..

Ostvari 70% popusta NordVPN odmah!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me