Kako trajno izbrisati svoj Tinder račun – ažuriranje 2020


Ako ste jedan od milijuna korisnika Tindera koji žele napraviti utakmicu, pročitajte dalje kako biste saznali više o tome Tinder-ovi sigurnosni i privatni problemi. Ako se ova pitanja tiču, ovaj će vam članak pokazati i kako trajno izbrišite svoj Tinder račun.

Prvo što treba uzeti u obzir je to Tinder prikuplja puno više vaših podataka nego što biste mogli očekivati (više o tome u odjeljku Preuzimanje podataka o Tinderu). Ova informacija se koristi predstaviti vam ciljane oglase i može se koristiti na bilo koji drugi način koji Tinder može odabrati, uključujući prodaju trećim stranama.

osim toga, tek 2018. Tinder je počeo šifrirati njihove slike. Utvrđeno je da su se sve fotografije s korisničkih telefona prenosile preko HTTP-a (tj. Bez enkripcije), što je i značilo svatko tko koristi istu mrežu mogao bi im pristupiti.

Pored toga, dok su potezi prijenosa, podudaranja i poruke šifrirani, hakeri bi još mogli utvrditi aktivnost korisnika. To je bilo zato što su akcije prelaska prstom udesno, prelaskom lijevo i pronalaženjem podudaranja sve imale različite količine podataka, pa haker će moći reći koje akcije je korisnik učinio.

Tinder je reagirao ubrzo nakon što su se pojavila ta pitanja i obećao da su riješeni. Ali postavlja se pitanje hoće li u budućnosti biti više sigurnosnih pitanja.

Deaktivacija vs brisanje: što trebate znati

Tinder ima mogućnosti privremenog isključivanja ili trajnog brisanja računa. Kada ti privremeno pauzirajte svoj račun, funkcija Discovery je onemogućena, što znači da Vaša će profilna kartica biti skrivena od bilo koga ko se provlači kroz Tinder. Međutim, iako je vaš račun pauziran, i dalje ćete moći slati poruke postojećim podudaranjima.

Ako izbrišete svoj račun, izbrisat će se i sva vaša podudaranja i poruke, i sve ostale informacije povezane s vašim računom. Ako se kasnije predomislite, morat ćete stvoriti novi račun.

Otkazivanje pretplate na Tinder Gold ili Tinder Plus

Brisanjem računa ne otkazuje se automatski pretplata na Tinder Plus ili Gold. Do otkazati pretplatu trebate otići u iOS App Store ili na Google Play Store. Ako koristite iOS, morat ćete podnijeti zahtjev za povrat sredstava putem Appleove podrške. Korisnici Androida morat će Tinderu tim za pomoć poslati e-poštu na [email protected]

Korak po korak: Kako izbrisati svoj Tinder račun

Možeš izbrisati svoj Tinder račun putem mobilne aplikacije ili putem web-preglednika, slijedeći ove jednostavne upute:

 1. Prijavite se na svoj Tinder račun putem aplikacije ili web preglednika.
 2. Kliknite na ikonu profila i odaberite "postavke(Ikona zupčanika). Trajno brisanje Tinder - postavke
 3. Pomaknite se prema dnu stranice i odaberite "Izbriši račun”. Trajno brisanje Tinder - brisanje računa
 4. Imate mogućnost pauziranja računa ili brisanja. Odaberi 'Izbriši moj račun”. Trajno brisanje Tinder - Pauziranje računa Tinder
 5. Od vas će se zatražiti da li želite izbrisati svoj Tinder račun i od vas će se tražiti da navedete razlog za to. Odaberite razlog odlaska. Trajno brisanje šatora - razlog za napuštanje
 6. Podsjetit ćete se da je ovo radnja se ne može poništiti. Odaberi 'Izbriši moj račun”. Trajno brisanje Tinder - Jeste li sigurni
 7. Uspješno ste trajno izbrisali svoj Tinder račun i može izbrisati aplikaciju.

Preuzimanje podataka o Tinderu

Tinder čuva vaše podatke tri mjeseca, koji se potencijalno mogu koristiti u reklamne svrhe ili dijeliti s trećim stranama. Stoga ti možda želite znati koje je podatke Tinder prikupio od vas prije brisanja računa jer više nećete imati šanse kada ga nestane. Da biste preuzeli svoje podatke:

  1. Idite na Tinder 'Preuzmi moje podatkePutem web-preglednika.
  2. Prijavite se vaš Tinder račun.
  3. Navedite adresu e-pošte na kojoj želite poslati vezu do svojih podataka.
  4. Tinder nije specifičan koliko vremena će trajati vaša veza (2-4 dana), dakle redovito provjeravajte svoj račun jer će isti isticati u roku od 24 sata. Kliknite vezu za preuzimanje svojih podataka. Svoje podatke možete otvoriti pomoću JSON uređivača ili otvaranjem html datoteke.

Tinder tvrdi da su svi podaci koje dobivate putem alata 'Preuzmi moje podatke' većinom dostupni putem aplikacije. Međutim, an članak u novinama Guardian u 2017. otkrila koliko je osjetljivih podataka prikupio Tinder, koji su uključivali takve stvari kao što je Facebook "voli", veze na Instagram fotografije, obrazovanje i mjesto internetskog razgovora sa svakim podudaranjem.

Drugi načini zaštite podataka na mreži

Jedan je od najjednostavnijih, ali najučinkovitijih načina zaštite podataka na mreži i putem aplikacija odabir i održavanje sigurnih lozinki. To je loša ideja koristiti istu lozinku za više mrežnih računa.

Da biste lozinku zaštitili, upotrijebite dvofaktorska provjera autentičnosti gdje je to moguće, redovito mijenjajte lozinke i stvarajte duge lozinke kao što je svakom liku dodan teže će biti puknuti. Ako želite stvoriti snažne i sigurne lozinke za svoje internetske račune, mi imati alat koji će vam pomoći da ih generirate.

Možete otići korak dalje da zaštitite svoje lozinke pomoću a sigurni upravitelj lozinki, koji će pratiti vaše lozinke u šifrirana baza podataka. Vaše će se lozinke automatski popuniti kada ih zatrebate. Mnogi web preglednici imaju ugrađene upravitelje lozinki, ali oni mogu biti osjetljiviji na sigurnosne rizike od programa trećih strana.

Daljnje čitanje

Ako želite i dalje upotrebljavati web stranice i aplikacije za pronalaženje podataka, možete osjetiti sve osjetljive podatke pomoću VPN-a. Vaši će podaci biti šifrirani od hakera, čak i kada se koristi javna Wi-Fi mreža.

Provjerite najbrže VPN-ove tako da nikada ne morate propustiti utakmicu.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me