Kako (res) gledati BBC IPlayer Online na Kitajskem leta 2020


Ste že poskušali ujeti najnovejše novice ali gledati vaš najljubši program na BBC-ju na Kitajskem, ampak v zadnjem času ne morejo dostopati do nobene BBC-ove spletne storitve ali aplikacije? To je zato, ker je Kitajska BBC dodala na svoj zloglasni seznam blokiranih spletnih mest in storitev.

Do tega nasilnega napada je prišlo po sprejetju BBC-ja protokola HTTPS, ki je prijazen zasebnosti, ki ga redno blokira zloglasni kitajski požarni zid..

James Donohue, glavni programski inženir BBC News, je v izjavi pojasnil, da prehod na HTTPS zagotavlja bolj varno in zasebno okolje brskanja za vse uporabnike interneta. Uporabnikom bo tudi omogočil, da bodo prepričani, da je vsa vsebina BBC veljavna in da ni bila posežena.

Skladno s tem, BBC je svoje uporabnike na Kitajskem pozval, naj uporabljajo VPN da lahko dostopate do njegove vsebine brez omejitev. Preberite si naprej, ko vam pokažemo, kako brezplačno pridobite vrhunski VPN za Kitajsko.

Kako gledati BBC Online na Kitajskem

  1. Izberite VPN z naprednim šifriranjem in velikim strežniškim omrežjem v regijah, kjer je na voljo BBC. (NordVPN je najboljši.)
  2. Povežite se s strežnikom (npr. Velika Britanija, ZDA, Azija ...).
  3. Pojdite na spletno stran BBC in začnite gledati.

Začnite gledati ZDAJ!

Izbira pravega VPN-ja za gledanje BBC-ja na Kitajskem

Brez dvoma je Kitajska na vrhu seznama najhujših držav po svobodi interneta. Veliki požarni zid blokira več kot 8000 priljubljenih spletnih mest in aplikacij, da ne omenjam njihovih rastočih zakonov o kibernetski varnosti za nadzor in spremljanje spletnih dejavnosti uporabnikov.

Zato je zanesljiv VPN trdna varnost, politika brez zapisovanja in hitri strežniki je ključnega pomena, če želite zaobiti omejitve na Kitajskem in dostopati do katere koli blokirane vsebine, vključno z BBC, Netflix, Youtube, Facebook in Gmail.

VPN skriva vaš IP naslov, tako da bi bil videti, kot da brskate z druge lokacije. Poleg tega ščiti vse vaše internetne dejavnosti pred spletnim nadzorom in nevarnimi grožnjami, kot so hekerji. Ti hočeš izogibajte se brezplačnim VPN-jem - ne delujejo na Kitajskem in jih lahko zazna Veliki požarni zid.

Čeprav je večina VPN-jev na Kitajskem prepovedana, naslednji VPN-ji še vedno delujejo in so jih preizkusili naši strokovnjaki, da se prepričate, ali jih lahko uporabljate za glejte BBC na Kitajskem. Pa ne samo to, ampak vse ponujajo brezplačne preizkuse ali garancije za vračilo denarja, tako da nimate česa izgubiti.

Najboljši VPN-ji za gledanje BBC-ja na Kitajskem

1. NordVPN

Naprave NordVPN

Če poskušate deblokirati BBC na Kitajskem, NordVPN je odlična rešitev. Ima obsežno mrežo hitrih strežnikov v 62 državah, vključno s 500+ strežniki samo v Veliki Britaniji. Oborožen je tudi s številnimi varnostnimi funkcijami, kot je Double VPN za premagovanje omejitev na Kitajskem, in ohranja nič dnevnikov.

Z do šest hkratnih povezav in namenskih IP-jev, lahko jih enostavno uporabljate hkrati na različnih platformah - na primer, lahko si svoj najljubši BBC-jev program ogledate na prenosnem računalniku, medtem ko brskate po internetu po telefonu.

Oglejte si, kaj lahko uporabniki povedo o NordVPN-ju in preizkusite sami, brez tveganja, z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Oglejte si ponudbe NordVPN

2. ExpressVPN

Ugodnosti ExpressVPN

ExpressVPN je najhitrejši VPN okoli in je zelo priljubljen med uporabniki za pretakanje vsebine prek spleta tudi v zahtevnih državah, kot je Kitajska, zahvaljujoč svojim neverjetnim nivojem šifriranja. Ta zasebni VPN, brez prijav, ima impresivno mrežo 2000+ ultra hitrih strežnikov v več kot 90 državah s šestimi lokacijami strežnikov v Veliki Britaniji.

ExpressVPN lahko hkrati uporabljate tudi v treh različnih napravah odkleni vse BBC-jeve storitve, vključno z BBC iPlayerjem, medtem ko je ostal pod radarjem. Uporabite njihovo 30-dnevno garancijo za vračilo denarja in se odločite sami.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

3. PureVPN

Kako (res) gledati BBC IPlayer Online na Kitajskem leta 2020

PureVPN se ponaša z mrežo 750+ strežnikov v več kot 140 državah, vključno s Kitajsko in Hongkongom. Ponujajo tudi posebno storitev China VPN, ki jo lahko obvoziti Veliki kitajski požarni zid. Pomembno je imeti v mislih, da so imeli v preteklosti nekaj težav z zasebnostjo, toda če samo poskušate dostopati do BBC-ja s Kitajske, to verjetno ne bo predstavljalo težav. Preberite si, kaj mislijo resnični uporabniki.

Njihova uporabniku prijazna aplikacija podpira 6 različnih protokolov in ponuja napredne varnostne funkcije, na primer stikalo za ubijanje in deljeno tuneliranje.

Če niste prepričani, ali je PureVPN prava izbira za vas, lahko izkoristite njihovo 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja (s pravilnikom o vračilu brez vprašanj) in poskusite.

Oglejte si ponudbe PureVPN

4. VyprVPN

Kako (res) gledati BBC IPlayer Online na Kitajskem leta 2020

VyprVPN ponuja komplet impresivne varnostne lastnosti - še posebej njihova tehnologija Chameleon, ki je zasnovana posebej za izogibanje DPI (Deep Packet Inspection) in Velikemu požarnemu zidu Kitajske. Poleg tega ima v lasti in upravlja svoje DNS strežnike, v katerih nobene tretje osebe niso vključene, zaradi česar je priljubljena izbira med uporabniki.

Lahko ga hkrati uporabljate na petih napravah in izbirate med 700+ strežniki v 70+ državah. Novi uporabniki so zajeti v 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da lahko preizkusite brez tveganja.

Oglejte si ponudbe VyprVPN

5. ZasebniVPN

Kako (res) gledati BBC IPlayer Online na Kitajskem leta 2020

Če imate raje enostavnejšo storitev, ki lahko tako dobro opravi nalogo, kot zaseben VPN, je PrivateVPN vaš fant. Čeprav ima manjše strežniško omrežje (80+ strežnikov v 50+ državah), je ta VPN dovolj zmogljiv za delo na Kitajskem pri velikih hitrostih.

PrivateVPN ne vodi dnevnikov in v njem lahko uživate šest naprav na račun. Tako lahko BBC gledate na Kitajskem brez omejitev hitrosti ali pasovne širine. Prav tako nudijo odlično podporo in ponujajo a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Preverite pričevanja uporabnikov tukaj.

Oglejte si zasebne ponudbe VPN

Kljub rastočim kitajskim zakonom o cenzuri, kot lahko vidite zgoraj, še vedno obstajajo VPN-ji, ki se lahko soočijo s tem težkim izzivom in vam pomagajo, da BBC in katero koli drugo cenzurirano vsebino varno in anonimno gledate..

Pridobite 70% popusta NordVPN zdaj!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me