Kako pristupiti Dropboxu u Kini 2020. – ovo stvarno djeluje


Planirate li putovanje u Kinu? Planirate pristup svojim datotekama dok ste tamo? To morate znati Dropbox je blokiran u Kini. Ali ne brinite - postoji jednostavno rješenje!

Kina blokira tisuće web-lokacija koje stoje iza internetskog vatrozida širom interneta, a nadimak je Veliki kineski vatrozid. Veliki vatrozid sprječava kineske građane i posjetitelje da koriste Dropbox zbog neusklađenosti s vladinim propisima o filtriranju sadržaja. Ali imamo dobre vijesti - dobar VPN može vam pomoći zaobići cenzuru i pristup datotekama na Dropboxu.

I, ako trebate pristupiti drugim platformama poput WhatsApp i Facebook, također ćete morati planirati unaprijed. Pomoću našeg alata za testiranje vatrozida provjerite na kojim se mjestima nalaze kineski vladini cenzori.

Pročitajte za naš jednostavan vodič o tome kako koristiti Dropbox u Kini.

Brzo rješenje

Najbrži i najsigurniji način korištenja Dropboxa u Kini jest instalirajte VPN prije nego što stignete. To ćete morati biti sigurni odaberite uslugu koja radi u Kini, vlada je blokirala i mnoge VPN-ove.

  1. Preuzmite i instalirajte VPN na sve svoje uređaje prije odlaska - NordVPNnaš je izbor # 1!
  2. Povežite se s poslužiteljem izvan Kine.
  3. Iskoristite svoje najbolje neograničeno korištenje Dropbox-a u Kini.

Instalirajte NordVPN odmah!

Zašto vam treba VPN da biste koristili Dropbox u Kini

Uz oprečne političke ideje, web stranice koje ne udovoljavaju strogim kineskim propisima o filtriranju sadržaja jesu cenzuriran od strane Velikog vatrozida. Dropbox je jedna takva web stranica, prvenstveno zato što je omogućuje korisnicima dijeljenje necenzuriranih datoteka.

Nakon iznenadne i nenajavljene zabrane preko noći, korisnici u Kini našli su se u potpunosti nemogućnost pristupa bilo kojoj njihovoj osobnoj datoteci. Četiri godine kasnije, Dropbox je počeo koristiti HTTPS protokol, što mu je pomoglo da izbjegne vatrozid sve dok kineska vlada nije odgovorila blokirajući pristup svojoj sigurnoj adresi, također.

Dobra vijest je da pomoću VPN-a možete zaobići kinesku cenzuru i dobiti pristup vašem Dropbox računu. Mnogi su VPN-ovi blokirani u Kini, tako da je važno odabrati uslugu za koju je dokazano da djeluje. Kako bi vam pomogli u vašem izboru, naši su stručnjaci sastavili popis 6 najboljih VPN-ova za Kinu.

Kad koristite VPN, vaš uređaj povezuje s udaljenim serverom preko i maskira vašu IP lokaciju. To čini se kao da pristupate internetu s lokacije svog udaljenog poslužitelja, a ne iz Kine, omogućavajući vam zaobići cenzuru i sigurno koristiti Dropbox u Kini.

VPN također kriptira vaš internetski promet štiti od cyber napada i vladinog nadzora, što je posebno korisno kod prijenosa datoteka u oblak. Na primjer, ako prenosite politički materijal ili bilo što što se moglo vidjeti rugajući se vladajućoj stranci (uključujući smiješne meme), htjet ćete to ostati privatno.

Kineski vatrozid blokira pristup većini VPN web lokacija, pa ćete to morati preuzmite i instalirajte VPN prije nego što krenete iz kuće. Kada stignete, Dropbox možete koristiti povezivanjem s udaljenim poslužiteljem u zemlji izvan Kine.

Što drugo može VPN učiniti za vas?

VPN-ovi su snažni alati za internetsku sigurnost i kao takvi imaju a raznolik raspon upotrebe. Evo samo nekoliko prednosti upotrebe VPN-a:

Zaštitite svoje podatke od hakera i špijuna

VPN će šifrirati vaše osobne podatke, štiteći svoj identitet i čineći ga potpuno nečitljivim hakerima i vladinim agencijama za nadzor.

Kineska vlada koristi invazivne tehnike internetskog nadzora, tako da su vaša privatnost i anonimnost od vitalnog značaja za vrijeme prijenosa datoteka s Dropboxa i sa njega. Ako vlada presretne vaše podatke, dobar VPN spriječit će ih da otkriju vašu stvarnu IP adresu ili lokaciju, tako da vaš identitet ostaje tajnim.

Otključajte geoblokirane web stranice i usluge strujanja

Kada putujete, može biti teško pratiti svoje omiljene emisije iz kuće. Najviše usluge strujanja koriste blokove geoblokiranja i VPN da ograničite pristup gledateljima u određenim regijama, tako da kad napustite zemlju, nećete je moći gledati.

Srećom, dobar VPN olakšava zaobići geoblokiranje i biti u tijeku s novim epizodama. Sve što trebate je prebaciti se na poslužitelj u svojoj zemlji i imat ćete neograničen pristup svim uslugama streaminga i TV mrežama koje gledate kući.

Zaobiđite cenzuru za pristup drugim blokiranim web mjestima

VPN ne samo da će deblokirati Dropbox dok ste u Kini, već i svaku drugu web lokaciju koju Great Firewall blokira, uključujući Facebook, Gmail i YouTube.

Za više informacija o tome, pogledajte naše opsežne vodiče za deblokiranje Gmail-a, YouTubea i Facebooka.

Sažetak

Najbolji način za korištenje Dropboxa u Kini je instalirajte VPN na svoje uređaje prije nego što putujete tamo.

VPN hoće zaštiti svoj identitet i vaše pravo na slobodu maskira vaš IP adresa i šifriranje vašeg internetskog prometa. I vi ćete to moći otključati geoblokirani sadržaj i druge cenzurirane web stranice iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

NordVPN dokazao je s vremena na vrijeme da može zaobići Veliki vatrozid i nesmetano raditi u Kini, a njegovo šifriranje vojnog stupnja i napredne sigurnosne značajke osigurat će da vaš identitet ostane privatan u svakom trenutku. I ne samo to, već i tvrtka nudi 30-dnevna garancija povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Nabavite NordVPN odmah!

Ostali članci koji bi vas mogli zanimati

Ako vas zanima cenzura u Kini, sastavili smo popis informativnih vodiča i za putnike i za građane.

Ako vas zanima više o tome cenzura u Kini, pogledajte naš Cjelokupni popis blokiranih web stranica u Kini i saznajte kako pomoću NordVPN-a zaobići Veliki vatrozid.

Prije nego što krenete u inozemstvo, provjerite zaštiti se s jednim od 6 najboljih VPN-ova za Kinu.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me