Kako pridobiti švedski IP naslov od koder koli leta 2020 [+ VIDEO]

Gledanje SVT in TV4 v spletu ali dostop do švedskih bančnih računov je izven Švedske lahko težavno. Pretočna spletna mesta, družbena omrežja, finančna spletna mesta in celo iskalniki poglejte svoj IP naslov, da ugotovite, kje ste.

Če vaš IP navaja lokacijo kjer koli drugje kot na Švedskem, boste našli dostop do številnih spletnih mest in storitev omejen ali blokiran. Da bi premagali te ovire, potrebujete švedski naslov IP in obstajajo tako varni kot nevarni načini, da ga dobite.

Dobra novica je, da je najpreprostejša metoda pridobitve švedskega IP-ja tudi najlažja. Vse, kar potrebujete, je zanesljiv VPN s strežniki na Švedskem. Tukaj je opisano, kako deluje.

Hitri vodnik: Kako pridobiti švedski IP naslov z VPN

 1. Izberite VPN s strežniki na Švedskem. ExpressVPN je naša izbira # 1.
 2. Prenesite programsko aplikacijo VPN in jo namestite v svojo napravo.
 3. Zaženite programsko opremo in se povežite s strežnikom na Švedskem.
 4. Kliknite tukaj, da z našim orodjem preverite svoj novi IP naslov.

Kazalo

 • Kako vam lahko VPN pridobi švedski IP naslov
 • VPN več kot spremeni vaš IP - spletna varnost in neskončno pretakanje
 • Kako izbrati najboljši VPN za vas - funkcije, ki jih potrebujete
 • Najboljši VPN-ji za pridobitev IP naslova od Švedske

Kako vam lahko VPN priskrbi švedski IP naslov

A VPN preusmeri vaš internetni promet prek zasebnega strežnika, ki ga upravlja ponudnik storitev. Premium VPN-ji imajo velika strežniška omrežja z veliko lokacijami, ki jih lahko izbirate z vsega sveta.

Če se povežete s strežnikom na Švedskem, bodo spletna mesta videla samo švedski IP strežnika, ni vaša prava lokacija. Spletna mesta, ki gledajo na vaš IP naslov, bodo naletela na mnenje, da ste res na Švedskem in vam bodo omogočila popoln dostop.

Kar tako, vam bodo na voljo geoblokirana spletna mesta za pretakanje, regionalne novice in bančni portali z omejenimi možnostmi brez preglavic.

VPN vas tudi ohranja varno & Omogoča pretakanje skoraj vsega

Ko spremenite svoj IP naslov z uporabo VPN-ja, lahko zaobidete geobloke ki omejujejo dostop do vsebine na Švedskem. Vse vaše najljubše oddaje na TV4 in SVT vam bodo na dosegu roke Ameriški Netflix, BBC iPlayer, in še veliko več. Vendar to še vedno ni najboljši razlog za uporabo VPN-ja.

Kadar koli obiščete spletno mesto ali predvajate TV-oddajo, delite informacije o sebi, vključno s svojo lokacijo in svojimi spletnimi navadami. Če želite svoje osebne podatke varovati pred radovednimi očmi, je visokokakovosten VPN najboljše orodje za to delo.

Vrhunski VPN prikrije vaš internetni promet z naprednim šifriranjem. Ta šifriranje vas varuje v javnih omrežjih wi-fi in ustavi hekerje, vaš ponudnik internetnih storitev (ISP) in oglaševalska podjetja, ki vas spremljajo.

Brezplačni pooblaščenci lahko tudi preklopite vaš IP naslov, vendar oni uporabite šibko šifriranje, gostijo sumljive oglase ali celo prodajte svoje zasebne podatke tretjim osebam. Mnogi od njih so počasni in jih enostavno blokirajo ponudniki pretakanja, zato jih ne priporočamo za gledanje švedske televizije.

Če želite ohraniti svoje podatke in enostavno odkleniti vašo najljubšo geoblokirano vsebino po vsem svetu, potrebujete VPN, ki združuje zaščita višjega cenovnega razreda, veliko in ažurno omrežje strežnikov ter hitre povezave.

Kaj iskati v VPN

 • Strežniki na Švedskem: Za dostop do naslova Švedske IP boste potrebovali vsaj enega švedskega strežnika.
 • Napredna varnostna tehnologija: Poiščite VPN, ki uporablja Napredni šifrirni standard (AES) in ponuja funkcije, kot je stikalo za ubijanje in zaščita pred puščanjem DNS.
 • Visoke hitrosti: Za pretok v spletu in prenos brez zamud potrebujete hitre strežnike in neomejeno pasovno širino.
 • Uporabnikom prijazne aplikacije: Intuitivne aplikacije, ki jih je enostavno namestiti in nastaviti, so velikanski dodatek, še posebej, če ste začetnik VPN-ja.
 • Pravilnik brez beleženja: Premium VPN-ji, ki so resni glede vaše zasebnosti, ne bodo zabeležili nobenih identifikacijskih podatkov o vas ali o vašem spletnem vedenju.

Najboljši VPN-ji za pridobitev švedskega naslova IP

1. ExpressVPN

Skupna ocena: 4,9 - Najhitrejši VPN, ki smo ga preizkusili za Švedsko

Naprave ExpressVPN

Ne zamudite: s 49% popusta VPN & poskusite 30 dni brez tveganja

ExpressVPN ima Švedski strežniki z več naslovi IP med katerimi lahko izbirate. Strežniki so hitri, stabilni in imajo ugled med uporabniki, da lahko obvozite geoblocks z lahkoto.

ExpressVPN ponuja vrhunsko varnost, tudi. Ne hrani dnevnikov, uporablja šifriranje AES vojaškega razreda in ponuja uporabniške funkcije, kot je stikalo za ubijanje in zaščita puščanja DNS prek uporabniku prijaznih aplikacij.

Storitev lahko preizkusite brez tveganja pod 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled ExpressVPN.

Pridobite ExpressVPN zdaj

2. NordVPN

Skupna ocena: 4,9 - Naša skupna # 1 VPN

Naprave NordVPN

POSEBNA PONUDBA: ZRAČITE SVOJO 70% POPUSTA, da dobite Švedski IP naslov z NordVPN ZDAJ!

NordVPN je naš splošni najbolje ocenjeni VPN z razlogom. Ponuja skoraj idealno kombinacijo hitrosti, varnostnih funkcij in velikega strežniškega omrežja. Če želite švedski IP naslov, je odlična izbira 175 strežnikov na Švedskem izberi.

Če ste streamer, vam bo všeč preprostost načina SmartPlay NordVPN. A Funkcija CyberSec, ki blokira zlonamerno programsko opremo in zlonamerni oglasi so odlični za mir. NordVPN ne vodi dnevnikov in uporablja šifriranje AES.

Kot da vse, kar ni bilo dovolj, vam NordVPN da 7-dnevna brezplačna preizkusna različica, skupaj z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled NordVPN.

Pridobite NordVPN zdaj!

3. CyberGhost

Splošna ocena: 4,8 - Intuitivno oblikovan vmesnik za takojšnje pretakanje

cyberghost več naprav

SAMO za omejen čas - Zaslužite 73% OFF CyberGhost zdaj

CyberGhost ponuja impresivno strežniško omrežje po vsem svetu, tudi 30 strežnikov na Švedskem. CyberGhost uporablja napredno šifriranje in ne vodi dnevnikov. Uporabniki ga ljubijo zaradi hitrosti in odklepanja zmogljivosti, zaradi katerih je dobra izbira za pretakanje.

Naročniški načrti so cenovno ugodni, daljše pogodbe pa prihajajo z velikimi popusti. Ena pogodba varuje do 7 naprav hkrati, kar pomeni, da je CyberGhost odlična izbira za varno vso družino.

Če se niste odločili, se lahko prijavite in preizkusite storitev brez tveganja, saj CyberGhost ponuja velikodušno 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled CyberGhosta.

Pridobite CyberGhost zdaj!

4. Surfshark

Skupna ocena: 4,5 - Top deset VPN za hitrost, vrednost in varnost

Kako pridobiti švedski IP naslov od koder koli leta 2020 [+ VIDEO]

Surfshark je relativno nov vstop na trg VPN, vendar je impresiven ponudnik. Strežniki so hitro in dobro locirano, in so spretni pri odklepanje geoblokov - celo slavno zapletene, kot je ameriški Netflix. Omrežje uporablja močno AES šifriranje in ne vodi uporabniških dnevnikov.

Medtem ko Surfshark ne objavlja informacij o svojem strežniškem omrežju, smo potrdili, da ima na Švedskem vsaj eno lokacijo strežnika z več švedskimi IP-ji. Novi uporabniki lahko to prednost izkoristijo 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja poskusiti brez tveganja.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled Surfsharka.

Nadaljnje branje

Pridobite najboljšo ponudbo na svojem VPN s temi spletnimi kodami kuponov

10 najboljših VPN-jev na Švedskem za hitro in varno povezavo

Kako pretakati švedsko televizijo zunaj Švedske - brez težav!

Najhitrejši VPN-ji glede na naše strokovno testiranje

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me