Kako pridobiti španski IP naslov od koder koli leta 2020 [+ VIDEO]


Če ste zunaj Španije in želite gledati RSTV.es, boste naleteli na težave. Žal veliko Španski TV kanali so geblokirani. To pomeni, da je mesto za pretakanje vas ne bodo mogli gledati zunaj Španije.

Vemo, kako frustrirajoče je, ko ne morete doseči želene ali potrebne vsebine, vendar obstaja preprost popravek. S pomočnikom a Storitev VPN, spletna mesta lahko zavedete, če mislite, da ste v Španiji z uporabo španskega naslova IP.

Vaš španski IP vam bo omogočil tudi neomejen dostop do španskih bančnih računov, regionalnih novic in spletnih mest v družabnih medijih ter še veliko več. V tem priročniku bomo natančno razložili, kaj morate storiti.

Hitri vodnik: Kako pridobiti španski IP naslov z VPN

 1. Izberite VPN, ki ima strežnike v Španiji. Priporočamo ExpressVPN ali eno od treh drugih možnosti, prikazanih spodaj.
 2. Prenesite programsko opremo VPN in jo namestite v računalnik / napravo.
 3. Zaženite programsko opremo in se povežite s strežnikom v Španiji.
 4. Tukaj z našim orodjem preverite svoj novi IP naslov.

Kazalo

 • Kako vam lahko VPN priskrbi španski IP naslov
 • VPN vas tudi ohranja varno in vam omogoča, da prenašate skoraj vse
 • Kako izbrati najboljši VPN za vas - na kaj iskati
 • Najboljši VPN-ji, ki so dobili Španijski IP naslov: ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost, Surfshark

Kako vam lahko VPN priskrbi španski IP naslov

Ko uporabljate VPN, se vaš internetni promet usmeri prek katerega koli strežnika, ki ga izberete v omrežju. Če se povežete s strežnikom v Španiji, bo vaš promet dodeljen Španski IP naslov, prikrivanje vaše dejanske lokacije. Ta postopek se imenuje tuneliranje z VPN.

Vsako spletno mesto, ki ga vnesete, bo verjelo ste v Španiji. Imeli boste neomejen dostop do svoje najljubše pretočne vsebine in drugih spletnih mest ali storitev, ki jih potrebujete v Španiji.

VPN vas tudi ohranja varno & Omogoča pretakanje skoraj vsega

Španski IP naslov vam bo omogočil dostop do regionalna mesta za pretakanje kot je Mitele.es, zato si lahko ogledate vse svoje najljubše oddaje. Uporabljali boste tudi neomejeno uporabo drugih španskih spletnih mest, kot je vaša banka, kar lahko omeji vaš dostop iz tujine.

Pri tem vam bo pomagal tudi vaš španski IP naslov regionalne tržne raziskave, saj boste iskanje lahko izvajali kot lokalno. Poleg vsega je odličen način dostopa do iste vsebine kot Španci doma spoznajte špansko kulturo in jezik.

Storitve VPN, ki jih priporočamo vrhunske varnostne funkcije, vključno s tehnologijo AES za šifriranje in pravilniki brez dnevnika. Zasebnost je ključnega pomena pri prenosu ali prejemanju občutljivega gradiva, kot so bančni ali poslovni podatki.

Obstajajo brezplačne VPN in proxy storitve, ampak oni ne zagotavljajte varnosti ali dostopa dobili boste s premium VPN. Mnogi od njih uporabljajo šibko šifriranje, ki ga hekerji zlahka pokvarijo. Nekateri od njih celo prodajo vaše podatke tretjim osebam.

Spletna mesta za prenos lahko tudi preprosto zaznajo in blokirajo brezplačne izmenjevalnike IP. Če je eden od vaših ciljev gledanje španske televizije, če izberete napačen VPN, ne boste nič boljši, kot ste bili prej. Medtem je najboljši VPN-ji vas bodo prehiteli tudi po zaostrenih blokih na Netflixu.

Kaj iskati v VPN

 1. Strežniki v Španiji - Za dostop do naslova v Španiji boste potrebovali vsaj enega.
 2. Visoka hitrost - Hiter VPN z neomejeno pasovno širino vam bo omogočil enostavno pretakanje vsebine brez zaostanka ali varovanja.
 3. Odblokiranje zmogljivosti - Če ima vaš VPN zapis o deblokiranju Netflixa in Hulu, vam bo omogočil dostop do katerega koli španskega TV omrežja, ki ga želite.
 4. Server Network - Če izberete ponudnika VPN z velikim omrežjem, boste lahko dostopali do vsebine po vsem svetu.
 5. Varnostne funkcije - Prepričajte se, da ima VPN šifrirano napredno šifriranje (AES), zaščito pred puščanjem DNS in stikalo za uničenje.

Najboljši VPN-ji za pridobitev španskega IP naslova

1. ExpressVPN

Splošna ocena: 4,9 - Najhitrejši VPN, ki smo ga preizkusili za Španijo

Naprave ExpressVPN

Ne zamudite: s 49% popusta VPN & poskusite 30 dni brez tveganja

ExpressVPN je priljubljen množici zaradi svojih hitrih strežnikov, ki zagotavljajo, da ne boste čakali na čakanje vsebine. Svoje sposobnosti geoblokiranja so močne, tako boste lahko dostopali do vseh želenih spletnih mest po Španiji.

Z strežniki tako v Barceloni kot v Madridu, ExpressVPN je najboljša izbira za pridobitev naslova v Španiji. Varnostni ukrepi vključujejo vojaško šifriranje AES. Z 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, lahko brez tveganja ustreliš.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled ExpressVPN.

Pridobite ExpressVPN zdaj

2. NordVPN

Skupna ocena: 4,9 - Naša skupna # 1 VPN

Naprave NordVPN

POSEBNA PONUDBA: ZRAČITE SVOJO 70% POPUSTA, da pridobite Španski IP naslov Z NordVPN ZDAJ!

NordVPN gostuje 45 strežnikov v Španiji, zato je odlična izbira za pridobitev španskega IP naslova. NordVPN ponuja tudi 24/7 storitev za stranke prek klepetanja v živo, kar je lahko koristno predvsem za VPN novorojenčke.

Z vojaško šifriranje in stroga politika brez zapisov, lahko ste prepričani, da bodo vaši podatki varni z NordVPN. Še bolje, obstaja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled NordVPN.

Pridobite NordVPN zdaj!

3. CyberGhost

Skupna ocena: 4,8 - Najboljša vrednost VPN / najboljši VPN za Mac / intuitivno oblikovan vmesnik za takojšnje pretakanje

cyberghost več naprav

SAMO za omejen čas - Zaslužite 73% OFF CyberGhost zdaj

CyberGhost je še en trden VPN, ki ponuja Šifriranje AES in javna zaščita Wi-Fi. Ponaša se z veliko hitrostjo, strežniki po vsem svetu in brez beleženja uporabniških podatkov. Z 90 strežnikov v Španiji, je odlična izbira za vaš novi naslov IP.

Če želi celotna družina v svojih napravah uporabljati VPN, boste cenili, da CyberGhost to omogoča do 7 sočasnih povezav naprave z enim računom. The 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja je eden najbolj radodarnih v poslu.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled CyberGhosta.

Pridobite CyberGhost zdaj!

4. Surfshark

Skupna ocena: 4,5 - Top deset VPN za hitrost, vrednost in varnost

Kako pridobiti španski IP naslov od koder koli leta 2020 [+ VIDEO]

Surfshark je nov na sceni VPN, a že navdušuje številne uporabnike. Z vrhom varnostne lastnosti in visoke hitrosti, Surfshark dobro tekmuje z velikimi imeni VPN. Široko strežniško omrežje vključuje več strežnikov v Španiji.

Z vojaško šifriranje in politika brez zapisov, Surfshark jemlje varstvo podatkov resno. Prostega preskusnega obdobja ni, lahko pa poskusite brez tveganja z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled Surfsharka.

Nadaljnje branje

Najboljše ponudbe in kuponi VPN

Najboljši VPN-ji v Španiji

Naš celoten vodič za začetnike VPN

Kako gledati anteno 3 od koder koli

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me