Kako pridobiti IP naslov v Libanonu od koder koli leta 2020 [+ VIDEO]


Edinstvena mešanica kultur Libanona se odraža v nekaterih delih najrazličnejše digitalne vsebine v arabskem svetu. Na žalost boste morda zunaj države ugotovili, da ne morete dostopati do večine te vsebine.

Spletna stran geobloki sproži vaš tuji IP naslov. Oni bi lahko omejite svoj dostop do MTV, LBC, libanonski tokovi novic in najnovejša posebna komedija Netflix Adel Karam. Če želite obiti bloke, potrebujete libanonski IP naslov.

Kakovostni VPN vam lahko v Libanonu ponudi nov naslov IP, če ima nekaj ključnih lastnosti. Z nekaj kliki boste začeli pridobite neomejen dostop do katerega koli libanonskega spletnega mesta ali storitve.

Hitri vodnik: Kako pridobiti libanonski naslov IP z VPN

 1. Izberite VPN s strežniki v Libanonu. HMA VPN je naša izbira # 1.
 2. Prenesite programsko opremo VPN in jo namestite v računalnik / napravo.
 3. Zaženite programsko opremo in se povežite s strežnikom v Libanonu.
 4. Preverite svoj novi IP naslov z našim preprostim orodjem .

Kazalo

 • Kako vam lahko VPN priskrbi libanonski IP naslov
 • VPN vas tudi ohranja varno & Omogoča pretakanje skoraj vsega
 • Kaj iskati v VPN
 • Najboljši VPN-ji za pridobitev libanonskega naslova IP

Kako vam lahko VPN priskrbi libanonski IP naslov

Ko pošljete podatke po internetu, je vključen vaš IP naslov v prenosu. To spletnim mestom omogoča, da vam pošljejo informacije nazaj, hkrati pa tudi razkrije, kje ste.

VPN skriva vašo lokacijo tako, da preusmeri vaš internetni promet prek zasebnega strežnika, preden ga pošlje na spletna mesta. Kot rezultat tega postopka, znanega kot tuneliranje VPN, vaš prometa ima IP naslov strežnika VPN namesto vašega.

Če se le povežete s strežnikom VPN v Libanonu, boste dobili libanonski IP naslov, ki spletnim mestom nagaja, da mislijo, da ste znotraj države. Geobloki bodo izginili in vi boste pretakanje najnovejše epizode Nos Youm v nekaj sekundah.

Najti VPN z libanonskimi strežniki pa ni enostavno. Preberite več o vseh ugodnostih, ki jih ponujata dve vrhunski storitvi VPN, ki zagotavljata IP v Libanonu.

VPN vas tudi ohranja varno & Omogoča pretakanje skoraj vsega

Libanon IP naslov iz visokokakovostnega VPN vam omogoča veliko več kot samo pretakanje vsebine. To boste lahko uporabljajte bančne račune v Libanonu brez omejitev, ali plačati račune v državi v libanonskih funtih.

Lahko dobite tudi rezultate iskanja v regiji in uporabite Libanon družabna spletna mesta, novice in poslovna mesta. Raziskovanje libanonskega interneta je odličen način za spoznavanje fascinantne kulture države oz pridobiti prednost pred poslovnimi konkurenti.

Vendar pa poslovanje ali bančništvo prek spleta pomeni izpostavljanje vaših podatkov hekerjem. Tudi gledanje filmov ni vedno varno; na številnih spletnih mestih za pretakanje gostijo oglase, ki vsebujejo zlonamerno programsko opremo. Dober VPN vas ščiti pred temi in številnimi drugimi spletnimi grožnjami.

Top VPN-ji uporabite šifriranje vojaškega razreda za preprečite, da bi kdo spremljal vašo aktivnost ali krajo vaših podatkov. Njihovi napredni varnostni ukrepi vas ohranjajo anonimne, medtem ko sledenje preprečuje to nihče ne more napadati vaše naprave ali povezave.

Obstajajo brezplačne menjalnike IP (proxyji in brezplačni VPN-ji), vendar jih ne priporočamo zaradi slabega delovanja in varnostnih tveganj. Veliko njih prodati svoje podatke namesto da bi ga zaščitili ali uporabite P2P omrežja, ki izpostavite svojo povezavo.

Zelo malo brezplačnih VPN-jev, ki jemljejo varnost, resno trpi zaradi grozne počasne hitrosti zaradi prenatrpanosti strežnika. Nastali zaostanek in združevanje lahko uniči vašo izkušnjo pretakanja.

VPN-ji, ki jih priporočamo, so že uspešno prestali preizkuse za zaščito podatkov. Prav tako lahko zaobidejo nekaj najtežjih geoblokov, na primer tiste na Netflixu. To boste lahko gledajte Le Voyageur na Netflixu Libanonu, kot tudi celoten ameriški Netflix katalog.

Kaj iskati v VPN

 • Strežniki v Libanonu: VPN mora imeti vsaj enega, če želite libanonski IP naslov.
 • Preizkusno obdobje ali garancija za vračilo denarja: V državah, kjer so strežniki VPN redki, je še posebej pomembno, da preizkusite storitev, preden se dolgoročno zavezujete.
 • Kill stikalo: Stikalo za zaustavitev ustavi ves prenos podatkov, kadar vaša povezava z zasebnim strežnikom ne uspe. To pomeni, da vaši podatki in IP naslov ne bodo nikoli izpostavljeni na javnem internetu.
 • Enostavnost uporabe: Izberite ponudnika VPN, ki ponuja uporabnikom prijazne aplikacije za vse vaše naprave.
 • Hitrost povezave: Pri uporabi IP v Libanonu se boste morali spoprijeti s počasnimi omrežnimi hitrostmi države. Ne želite VPN z počasnimi strežniki, ki stvari še bolj upočasnijo.

Najboljši VPN-ji za pridobitev libanonskega naslova IP

1. HMA VPN

Splošna ocena: 4,6 od 5,0 - Premium VPN z največjo globalno mrežo strežnikov

naprava za skrivanje

Izkoristite 75-odstotni popust na libanonski naslov IP s HMA! 

HMA VPN ima 2 strežnika v Libanonu, vam ponuja 6 libanonskih naslovov IP. Ti lahko povežite do 5 naprav na licenci HMA, aplikacije za vse glavne platforme pa so enostavne za učenje, tudi za začetnike VPN.

Uporabniki imajo radi vnaprej konfigurirane profile HMA za različne namene VPN. Lokacijski način omogoča hitro in enostavno povezavo z libanonskim strežnikom. Če želite pretakati vsebino iz druge države, samo sledite pozivom, da poiščete namenski strežnik.

HMA ponuja tudi funkcijo hitrega nalaganja datotek, ki vam omogoča varno in anonimno delite velike datoteke brez uporabe e-poštnih ali FTP spletnih strani. Zelo priročno je, če uporabljate svoj VPN za daljinsko delo med potovanjem zunaj Libanona.

Na voljo vam je skupina za podporo HMA, ki vam bo pomagala pri morebitnih težavah na spletnem mestu 24/7 kanal za klepet v živo. A 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja vam daje dovolj časa, da ugotovite, ali je ta VPN pravilen za vas, brez tveganja.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled HMA VPN.

Pridobite HMA VPN zdaj!

2. PureVPN

Splošna ocena: 4.1 - Visoko prilagodljiv VPN z impresivnim naborom funkcij

PureVPN-naprave

PureVPN ima 3 strežniki v Libanonu, vsak s funkcijami varnosti in zasebnosti, ki jih pričakujete od vrhunskega VPN-ja. Aplikacije za vse glavne operacijske platforme vključujejo: kill stikalo ter DNS, WebRTC in IPv6 zaščita pred puščanjem.

Lahko se povežete do 5 naprav na licenco, in dobili boste visoke hitrosti povezav za pretakanje ali prenos na vseh njih. Split tuneliranje olajša uporabo storitve v vašem lokalnem območju, medtem ko ostanete povezani s spletnimi mesti v Libanonu.

Začetniki VPN, kot so PureVPN hitra in enostavna namestitev. Vnaprej konfigurirani načini vključujejo Svoboda v internetu, varnost / zasebnost, Namenski IP in skupna raba datotek. Če ste strokovnjak za VPN, boste našli tudi veliko možnosti ročne konfiguracije.

Podpora strankam je oddaljena en klik klepet v živo 24/7. Vaša nova naročnina bo zajeta v edinstvenem "dnevu bonusov" PureVPN 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled PureVPN.

Pridobite PureVPN zdaj!

Nadaljnje branje

Najdite najboljše ponudbe na najboljših VPN-jih tukaj.

Kaj je VPN? Potrebujete enega? Oglejte si naš Ultimate VPN vodič za novorojenčke.

Preberite, kaj je posebnega v najboljših (PREVERJENIH) VPN-jih brez dnevnika - Najvarnejši & Najcenejši.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me