Kako pridobiti IP-naslov Paragvaja od koder koli od leta 2020 [+ VIDEO]


Če ste že imeli težave pri gledanju TV Paragvaj izven države, ste morda naleteli na to geoblock zavrnili ste dostop zaradi vaše lokacije.

Geoblocks poglejte vaš IP naslov in ugotovite, kje ste. Bančni portali jih uporabljajo, spletna mesta za pretakanje jih uporabljajo in celo družbena omrežja jih uporabljajo. Če vaš IP pravi, da niste v Paragvaju, lahko vam zavrnete dostop do svojih najljubših spletnih mest in storitev.

Odpraviti je treba VPN, če VPN ponuja paragvajske strežnike, ki jih, žal, večina nima. Pokopali smo globoko, da bi v Paragvaju našli dva odlična ponudnika VPN z visoko varnostjo in strežniki. Preberite več, če želite izvedeti več.

Hitri vodnik: Kako pridobiti IP naslov Paragvaja z VPN

 1. Izberite VPN z vsaj enim strežnikom v Paragvaju. Priporočamo HMA za IP naslov Paragvaja.
 2. Prenesite programsko opremo in jo namestite v svojo napravo.
 3. Zaženite programsko opremo in se povežite s strežnikom v Paragvaju.
 4. S pomočjo našega orodja preverite svoj novi IP naslov.

Pridobite naslov IP Paragvaja zdaj!

Kazalo

 • Kako vam lahko VPN pridobi naslov IP Paragvaja
 • Kaj drugo lahko VPN naredi za vas? Spletna varnost in prenos po vsem svetu
 • Kako izbrati najboljši in najvarnejši VPN - funkcije, ki jih potrebujete
 • Najboljši VPN-ji za pridobitev IP-naslova Paragvaja

Kako vam lahko VPN pridobi naslov IP Paragvaja

VPN preusmeri vaš internetni promet prek enega od zasebnih strežnikov v omrežju. Ponudniki VPN z velikimi strežniškimi omrežji vam omogočajo izbiro številnih lokacij po vsem svetu.

Če se povežete s strežnikom v Paragvaju, bo vaš promet potoval prek tega strežnika, preden ga bo poslal kam drugam. Ta postopek vam da nov naslov IP v Paragvaju to bo spletnim mestom naredilo misel, da ste pravzaprav v državi.

VPN vas tudi ohranja varno & Omogoča pretakanje skoraj vsega

Ko od svojega VPN dobite nov IP-naslov Paragvaja, search motorji, novice, družbena omrežja in spletna mesta za pretakanje vam bo omogočil dostop do vsebine, ki je običajno na voljo samo uporabnikom v državi.

Kljub temu je težko najti ponudnike VPN s strežniki v Paragvaju. Dobra novica je, da vključuje nekaj storitev s paragvajskimi strežniki dva visoko ocenjeni in varni ponudniki VPN, ki jim lahko zaupate.

S temi visoko ocenjenimi VPN-ji si boste lahko ogledali geoblokirane vsebine z vsega sveta. Sem spadajo znana zapletena spletna mesta, kot je Netflix v ZDA.

Brezplačna IP stikala - pooblaščenci in tako imenovani brezplačni VPNS - lahko spremenijo tudi vaš IP naslov, vendar pogosto ustvari toliko težav, kolikor jih reši. Prvič, počasi in jih je enostavno zaznati na spletnih mestih, ki zastavljajo VPN, zato ne delujejo dobro za pretakanje geoblokirane vsebine.

Drugič, brezplačne storitve pogosto gostijo oglase ali celo prodajajo vaše podatke. Uporabljajo tudi šibkejše šifriranje od VPN-jev višjega cenovnega razreda, vaše podatke pa ranljivi za kramp in vohunjenje.

Premium VPN-ji omogočajo nadzor nad vašim spletnim svetom. Oglaševalcem, ponudnikom internetnih storitev in vladnim organom ustavijo, da zbirajo podatke o vas, in vam omogočijo, da varno, hitro in tako pogosto spremenite svojo navidezno lokacijo..

Kaj iskati v VPN

 • Strežniki v Paragvaju: Za paragvajski IP naslov je obvezen vsaj en strežnik v Paragvaju.
 • Aplikacije z naprednimi funkcijami: Poiščite stikalo za uničenje, zaščito pred puščanjem DNS in podporo za več platform.
 • Visoke hitrosti: Poiščite VPN s hitrimi strežniki, če želite predvajati filme brez motečega zaostajanja in varovanja.
 • Zaščita zasebnosti: Poiščite VPN s politiko zasebnosti, ki obljublja, da ne boste beležili vaših osebnih podatkov ali zgodovine brskanja.
 • Močna tehnologija šifriranja: Prepričajte se, da vaš ponudnik VPN uporablja Advanced Encryption Standard (AES).

Najboljši VPN-ji za pridobitev IP-naslova Paragvaja

1. HMA

Skupna ocena: 4.6 - Največja mreža na svetu in najboljši VPN za Paragvaj

naprava za skrivanje

Ne zamudite: Ko se zdaj prijavite, prihranite 75% svoje naročnine

HMA ponuja največje strežniško omrežje od vseh VPN-jev, ki jih priporočamo, tudi dva strežnika in šest naslovov IP v Paragvaju. Strežniki so optimizirani za P2P in pretakanje, zato je HMA idealna izbira za torrent ali gledanje vsebine v spletu.

HMA uporablja šifriranje AES vojaškega razreda in ga lahko namestite na vaš usmerjevalnik, tako da lahko zaobidete geobloke tudi na vašem pametnem televizorju. HMA lahko preizkusite pod 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Hitro boste videli, zakaj dobiva tako odlične ocene uporabnikov.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled HMA.

Pridobite HMA zdaj

2. PureVPN

Skupna ocena: 4.1 - Najboljša proračunska možnost za IP v Paragvaju

Naprave PureVPN

POSEBNA PONUDBA: ZRAČITE 88% popust in pridobite Panamski IP naslov s PureVPN zdaj

PureVPN ponuja odlično kombinacijo vrhunskih varnostnih funkcij, impresivno mrežo več kot 2000 strežnikov po vsem svetu in velike hitrosti. Six strežniki v Paragvaju vam omogočajo veliko izbire za pridobitev IP v državi.

Strežniki so konfigurirani za pretakanje in zagotavljajo dodatno plast zaščita pred zlonamerno programsko opremo in filtriranje vsebine. Z enim računom PureVPN lahko zaščitite do pet naprav, tako da je vaš denar zelo vreden.

PureVPN ima veliko zadovoljnih strank, vendar če niste popolnoma zadovoljni s storitvijo, lahko zahtevate vračilo v okviru 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Potrebujete več informacij? Preberite podroben pregled PureVPN pri naših strokovnjakih.

Pridobite PureVPN zdaj!

Nadaljnje branje

Najboljše VPN ponudbe in kuponi (našli jih bodo naši profesionalci)

Kaj je VPN in ali ga potrebujete? Naš vodnik Ultimtae VPN za začetnike

Kaj je VPN Kill stikalo in zakaj je pomembno?

So hudourniki nezakoniti? Naš vodnik po prepovedih in zakonih po vsem svetu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me