Kako pridobiti IP naslov Jamajke od koder koli od leta 2020 [+ VIDEO]


Če želiš Če želite gledati TVJ ali CVM Televizijo izven Jamajke, morate spremeniti svoj IP naslov. Vaš IP naslov je vaš digitalni podpis, spletna mesta pa ga uporabljajo, da ugotovijo, kje ste.

Nekatera spletna mesta, vključno z bančnimi portali in regionalnimi socialnimi omrežja, uporabite svojo lokacijo, da se odločite, katero vsebino naj vam prikaže. Ti filtri se imenujejo geobloki. Če jih želite obiti, morate dobiti jamajški IP naslov, ne da bi pri tem ogrožali spletno varnost.

Z VPN, ki ima jamajške strežnike, je enostavno. Pravica VPN vam bo na Jamajki dal IP, naj bo varen prek spleta in naj vam pretakajte vsebino od koder koli.

Hitri vodnik: Kako dobiti jamajški IP naslov z VPN

 1. Izberite VPN s strežniki na Jamajki. Priporočamo HMAza jamajški IP naslov.
 2. Prenesite programsko opremo VPN in jo namestite v računalnik ali drugo napravo.
 3. Zaženite programsko opremo in se povežite s strežnikom na Jamajki.
 4. Preverite svoj novi IP naslov s posebnim orodjem.

Pridobite naslov Jamajke IP zdaj!

Kazalo

 • Kako vam lahko VPN pridobi IP naslov Jamajke
 • Kaj še lahko naredi VPN? Izogibajte se zbiranju in prenosu podatkov karkoli
 • Izbira najboljšega VPN: Te funkcije potrebujete
 • Najboljši VPN-ji, ki so dobili IP naslov Jamajke

Kako vam lahko VPN priskrbi jamajški IP naslov

VPN preusmeri vaš spletni promet prek zasebnega strežnika upravlja ponudnik. Vse, kar pošljete in prejmete, potuje prek tega strežnika, preden se odpravite na cilj.

Ta postopek, imenovan tuneliranje VPN, daje vašemu prometu a nov IP naslov, ki temelji na lokaciji strežnika VPN. Če uporabljate strežnik na Jamajki, bodo spletna mesta in storitve videli IP strežnika in mislili, da ste res na otoku.

VPN vas tudi ohranja varno & Omogoča pretakanje skoraj vsega

Vaš jamajški IP naslov z VPN-ja vam bo olajšal oglejte si svoje najljubše jamajške oddaje in spremljajte aktualne dogodke na otoku. Prav tako lahko plačate enake cene hotelov kot prebivalci otokov, kar vam omogoča prihranite velik denar na počitnicah v Jamajki.

Če se pridružite regionalnim socialnim omrežjem, lahko raziskovanje jamajških trgov kot insajder. Če svoje podjetje razširite na Karibe, vam bo vedenje, kaj mislijo državljani Jamajke, zagotovilo veliko prednost pred konkurenti.

Poleg obhodnih geoblokov še VPN sledilcem prepreči zbiranje vaših podatkov, tudi ko uporabljate nezavarovana javna omrežja Wi-Fi. Vojaško šifriranje in napredne funkcije, kot je zaščita pred puščanjem bodite anonimni ob hudourniku, brskanje ali pretakanje.

Lahko uporabiš brezplačne storitve, kot so pooblaščenci da spremenite svoj IP naslov, vendar oni so nezanesljivi za pretakanje zaradi počasnih ali nestabilnih povezav. Mnogi od njih uporabljajo nevarna omrežja (P2P), ki jih drugim uporabnikom omogočite dostop do vaše povezave.

Vrhunske VPN-je zaščitite svoje podatke, zavarujte svoje naprave pred zlonamerno programsko opremo in napadi DoS ter v nekaj sekundah odklepajo vsebino iz celega sveta. Omogočajo vam neomejeno preklapljanje lokacije in celo zaobidejo blokatorje VPN odkleni ameriški Netflix, the BBC iPlayer, in več.

Kaj iskati v VPN

 • Strežniki na Jamajki: Jamajških VPN strežnikov ni enostavno najti, vendar potrebujete vsaj en strežnik na otoku, da dobite jamajški IP naslov.
 • Napredna varnost: Visokokakovostni VPN-ji vas ščitijo s 256-bitnim ali močnejšim AES enkripcijo, skupaj s stikalom za odstranjevanje in zaščito pred puščanjem DNS.
 • Hitri strežniki: Za nemoteno izkušnjo pretakanja potrebujete VPN, ki ne bo upočasnil vaše povezave.
 • Veliko strežniško omrežje: Poiščite VPN z veliko možnostmi lokacije po vsem svetu.
 • Uporabnikom prijazne aplikacije: Najboljši VPN-ji ponujajo aplikacije za več platform, ki olajšajo preklapljanje lokacije in konfiguracije, tudi če ste začetnik VPN-ja.

Najboljši VPN-ji, ki so dobili IP naslov Jamajke

1. HMA

Skupna ocena: 4,6 - VPN z največjo strežniško mrežo po vsem svetu

naprava za skrivanje

Prihranite 75% na HMA! Časovno omejena ponudba!

HMA ponuja strežniki v več državah (nad 190) kot kateri koli drugi premium VPN. Ogromno omrežje vključuje 2 lokacija jamajškega strežnika, s 6 edinstvenimi naslovi IP med katerimi lahko izbirate.

HMA ponuja preproste platforme zemljevid vmesnik, ki olajša preklapljanje lokacij. V aplikacijah so tudi prednastavljeni profili, ki vas samodejno poveže na najboljši in najbolj varen strežnik za vaše potrebe.

Mnogo drugih uporabnikom prijazne funkcije, skupaj z zanesljivimi povezavami po vsem svetu so pripomogle k temu, da je HMA ena izmed najbolj priljubljenih VPN-jev na svetu. Ena naročnina ščiti do 5 naprav hkrati.

Strežniki uporabljajo močno šifriranje AES, napredne varnostne funkcije HMA pa vključujejo stikalo za ubijanje in DNS zaščita pred uhajanjem. Novi uporabniki uživajo v duševnem miru 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Več o HMA od naših strokovnjakov za VPN preberite tukaj.

Pridobite HMA zdaj!

2. PureVPN

Splošna ocena: 4.1 - Ugodna, zanesljiva izbira za obhod geoblokov

Naprave PureVPN

Ne zamudite: Zdaj si priskrbite 88% PureVPN!

PureVPN uživa zaslužen sloves vrhunskih varnostnih poverilnic in vrhunske zmogljivosti za odklepanje. Omrežje, ki obsega 140 držav, vključuje impresivno strežniki na Jamajki.

PureVPN podpira dejavnosti P2P in jih ima dobre hitrosti prenosa za hudournike. Redka funkcija delitve predorov omogoča uporabo lastnega IP-ja za dostop do lokalnih omrežij hkrati, ko uporabljate jamajški IP za dostop do vsebine, omejene z geo.

256-bitno šifriranje AES ohranja vaše podatke varne, medtem ko strežniki, pripravljeni za Ozone blokirajte oglase in zlonamerno programsko opremo.

Lahko zaščitite do 5 naprav z eno naročnino PureVPN, nove naročnine pa s 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled PureVPN.

Pridobite PureVPN zdaj!

Nadaljnje branje

Pridobite najboljšo ponudbo na svojem VPN s temi kodami kuponov

Vse, kar morate vedeti o VPN-jih

Kako zaobiti Geoblocks od kjer koli do dostopa do Netflixa, Huluja in še več 

Najhitrejši VPN-ji - Hitro pretakanje in prenos po vsem svetu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me