Kako pridobiti IP naslov Gvatemale od koder koli od leta 2020 [+ VIDEO]


Če želiš dostopate do svojega gvatemalskega bančnega računa ali pretočite Netflix Guatemala izven države, boste potrebovali IP naslov Gvatemale. Nekatera spletna mesta omejujejo ali blokirajo vaš dostop, če brskate po tujem IP-ju.

Ti geobloki so frustrirajoči, vendar jih zlahka obidete. A virtualno zasebno omrežje (VPN) vam bo v Gvatemali prineslo nov IP, dokler izberete storitev s pravimi lastnostmi.

Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti, kako pridobiti IP naslov Gvatemale v nekaj preprostih korakih. Kmalu boste uživali hiter in varen dostop do gvatemalskih spletnih strani in storitve od koder koli.

Kratek vodnik: Kako do gvatemalskega IP naslova z VPN

 1. Izberite VPN z vsaj enim strežnikom v Gvatemali. ExpressVPNi naša najboljša izbira.
 2. Prenesite programsko opremo VPN in jo namestite v računalnik ali drugo napravo.
 3. Zaženite programsko opremo in se povežite s strežnikom v Gvatemali.
 4. Tu lahko preverite svoj novi IP naslov z našim preprostim orodjem.

Kazalo

 • Kako vam lahko VPN pridobi IP naslov Gvatemale
 • Druge prednosti uporabe VPN - varnost, zasebnost in neomejeno pretakanje
 • Izbira najboljšega VPN za vas - na kaj iskati
 • Najboljši VPN-ji za pridobitev IP naslova v Gvatemali

Kako vam lahko VPN pridobi IP naslov Gvatemale

VPN preusmeri vaš internetni promet prek zasebnega strežnika. Spletne strani glej IP strežnika VPN naslov namesto vašega. Preprosto izberite strežnik v Gvatemali in videti bo, kot da do spleta dostopate znotraj države.

S pravim VPN-jem se lahko z le nekaj kliki povežete s gvatemalskim strežnikom. Imeli boste dostop do gvatemalskih spletnih strani in storitev od koder koli, vključno z bankami, TV omrežji in storitvami plačevanja računov.

Preberite več o tem, kaj še lahko naredi VPN za vas in če želite izvedeti o izbiri naših strokovnjakov za zanesljive VPN z gvatemalskimi strežniki.

VPN vas tudi ohranja varno & Omogoča pretakanje skoraj vsega

The vlada v Gvatemali spremlja internetni promet, zlasti komunikacije med prebivalci in ljudmi zunaj države. Vaše ljubljene v Gvatemali bi vas lahko aretirali, če so izrazili svoje mnenje na spletu ali pa vam preprosto poslali sporočilo.

Uporaba novega gvatemalskega IP-ja, ko dostopate do gvatemalske vsebine, manj verjetno pritegne pozornost vlade. Kakovostni VPN uporablja tudi šifriranje vojaškega razreda za poskrbite, da bodo sporočila in brskanje ostala zasebna.

Če imate v Gvatemali družino ali prijatelje, so ti lahko odvisni tudi od premium VPN-ja, da jih zaščitijo pred vladnim nadzorom. Spodbujajte jih k izberite storitev s ključnimi varnostnimi funkcijami, ki jih bomo navedli spodaj.

Brezplačni posredniki in VPN lahko tudi preklopijo vaš naslov IP, vendar ne ponujajo enakih varnostnih funkcij kot plačljivi VPN. Nekateri brezplačne menjalnike IP uporabite omrežja P2P, ki izpostavite svojo povezavo s kibernetsko kriminaliteto, drugi pa pridelujejo in prodajajo vaše podatke.

Skupaj s praktično nepremagljivim šifriranjem VPN-ji, ki jih priporočamo, ponujajo funkcije, kot je stikalo za uničenje in zaščita pred uhajanjem. Tudi če vaša povezava s strežnikom VPN pade, ti ponudniki vedno zaščitite svoje podatke in sporočila pred hekerji in vladni vohuni.

Najbolje ocenjeni VPN ne zaobidejo samo geoblokov, ampak tudi orodja za pregledovanje VPN, ki jih uporabljajo številna spletna mesta za pretakanje. To pomeni, da jih boste imeli neomejen dostop do vse gvatemalske storitve pretakanja plus ZDA Netflix, Antena 3 España, in še veliko več.

Če potujete v Gvatemalo, uporabite tudi svoj novi IP Gvatemale za iskanje letalskih in hotelskih ponudb. Potovalna mesta spreminjajo svoje cene glede na vašo lokacijo.

Kaj iskati v VPN

 • Strežniki v Gvatemali: Za pridobitev IP naslova v Gvatemali se prepričajte, da izberete ponudnika VPN z vsaj enim strežnikom v Gvatemali..
 • Napredna varnost: Šifriranje AES, stikalo za zaustavitev, zaščita pred puščanjem DNS in dvojni VPN (multi-hop) zagotavljajo, da gvatemalska vlada ne bo vedela, kaj počnete v spletu.
 • Odblokiranje sposobnosti: Če si želite ogledati vsebino od koder koli, potrebujete zasebno zasebno omrežje (VPN), s katerim lahko pridete do močnih geoblokov. Če ima VPN dokazano deblokiranje Netflixa in BBC iPlayerja, ne boste imeli težav z vsako epizodo Ixcanula.
 • Visoka hitrost: Če izberete vrhunski VPN s hitrimi povezavami, lahko uživate v vseh svojih najljubših oddajah brez pufranja.
 • Odlična podpora strankam: Možnost klepeta v živo pomeni hitre odgovore na vsa vprašanja o storitvi.

Najboljši VPN-ji za pridobitev IP naslova v Gvatemali

1. ExpressVPN

Skupna ocena: 4,9 - Najhitrejši VPN, ki smo ga preizkusili za Gvatemalo

Ugodnosti ExpressVPN

Ne zamudite: s 49% popusta VPN & poskusite 30 dni brez tveganja!

ExpressVPN ima več kot 3000 strežnikov po vsem svetu in ponuja več naslovov IP v Gvatemali. Odlična izbira za pretakanje, ExpressVPN z lahkoto obide skoraj vsak geoblock in ponuja najhitrejše povezave v industriji.

Impresivne varnostne funkcije ExpressVPN vključujejo 256-bitno šifriranje AES, zanesljivo stikalo za ubijanje in več oblik zaščite pred puščanjem. Split tuneliranje vam omogoča dostopajte do lokalnih omrežij, ne da bi se odrekli zaščiti VPN za vaš mednarodni promet.

Če potrebujete pomoč, vam ExpressVPN ponuja izjemno podporo v klepetu v živo 24 ur na dan. Preizkusite ExpressVPN zase brez tveganja z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Želite izvedeti več, preden kupite? Preberite naš strokovni pregled ExpressVPN.

Pridobite ExpressVPN zdaj!

2. PureVPN

Skupna ocena: 4.1 - Varno VPN z IP-ji v 140 državah

Naprave PureVPN

VELIKA PONUDBA - Pridobite 88% popusta gvatemalskega IP-ja od PureVPN ZDAJ!

Z več kot 2000 strežnikov po vsem svetu in več gvatemalskih IP-jev na izbiro je PureVPN odlična izbira za enostaven in varen dostop do gvatemalskih mest od koder koli.

Uporabniki imajo radi kombinacijo PureVPN cenovno ugodni naročniški načrti in vrhunska varnost. Ostanete lahko v svojem proračunu in še vedno dobite internetno stikalo za ubijanje, vojaško šifriranje in dodatno zaščito za javni wi-fi.

Z 24/7 podpora za klepet v živo na voljo v španščini, PureVPN je odlična izbira, če ste novi v VPN-jih in potrebujete dodatno pomoč pri namestitvi in ​​nastavitvi.

Storitev lahko preizkusite brez tveganja brez edinstvenega ponudnika 31-dnevna garancija za vračilo denarja "bonus dan".

Želite izvedeti več? Preberite naš podroben strokovni pregled PureVPN.

Pridobite PureVPN zdaj

Nadaljnje branje

Spoznajte dvig internetne cenzure po vsem svetu

Nasveti strokovnjakov za varčevanje denarja na hotelih z VPN

Kako delujejo bloki bloki VPN in kako jih premagati

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me