Kako pridobiti IP naslov Bolivije od koder koli leta 2020 [+ VIDEO]


Gledanje športa Bolivisón ali tigo je lahko zunaj Bolivije zelo težko. Če nimate bolivijskega IP naslova, boste morda zamudili zadnjo igro Club Bolívar ali jo celo imeli težave z vašim računom za Banco Solidario.

Iskalniki, spletna mesta za pretakanje in banke uporabljajo vaš IP naslov za iskanje vaše lokacije. Če ste zunaj Bolivije, spletna mesta lahko omejijo vaš dostop, postopek, imenovan geoblocking.

Skrivnost varne in poceni spremembe IP-ja je navidezno zasebno omrežje (VPN) s pravimi funkcijami. Pokazali vam bomo, kako to storiti nastavite IP v Boliviji v nekaj preprostih korakih.

Hitri vodnik: Kako dobiti bolivijski IP naslov z VPN

 1. Izberite VPN s strežniki v Boliviji. HMAje odlična storitev in eden redkih premium VPN-jev z bolivijskim IP-jem.
 2. Prenesite programsko opremo VPN in jo namestite v računalnik / napravo.
 3. Zaženite programsko opremo in se povežite s strežnikom v Boliviji.
 4. Preverite svoj novi IP naslov s posebnim orodjem.

Kazalo

 • Kako vam lahko VPN pridobi bolivijski IP naslov
 • Kaj drugo lahko VPN naredi za vas? Neomejeno pretakanje & Varno deskanje
 • Kaj morate iskati v VPN?
 • Najboljši VPN-ji za pridobitev bolivijskega IP naslova

Kako vam lahko VPN pridobi bolivijski IP naslov

VPN preusmeri vaš internetni promet prek zasebnega strežnika ki jih upravlja ponudnik storitev. Premium VPN-ji ponujajo strežnike v različnih državah in omogočajo izbiro med tisoč IP naslovi po vsem svetu.

Ko za povezavo s strežnikom v Boliviji uporabljate VPN, spletna mesta prejemajo vaše podatke iz naslova strežnika bolivijski IP. Dobri VPN-ji bodo prikrili vašo resnično lokacijo, tako da vaš IP ni nikoli viden.

Z nekaj kliki boste začeli obiti skoraj vse geobloke, ki omejujejo vsebino v Bolivijo. Premium VPN lahko naredijo veliko več kot le odklepanje bolivijskih spletnih mest.

VPN vas tudi ohranja varno & Omogoča pretakanje skoraj vsega

Najboljši VPN-ji uporabljajo šifriranje od konca do konca, da bi dobili popoln duševni mir. Vaš občutljivi podatki ne bodo ukradeni, in vaš internet dejavnosti ni mogoče zaslediti pri vas. Ta zaščita je ključnega pomena, če uporabljate javna omrežja wi-fi ali objavljate na družabnih spletnih mestih Bolivije.

Bolivijska vlada je pred kratkim začela urejati družbene medije in grozila s kaznovanjem ljudi, ki odkrito kritizirajo voditelje. Z VPN lahko anonimno uporabite bolivijska družbena omrežja in varno pošiljajte sporočila ljubljenim.

Spodbujajte svoje prijatelje in družino v Boliviji, da uporabljajo tudi dobro VPN. Ne bo samo zaščiti jih pred vladnim nadzorom, ampak tudi odpreti povsem nov svet vsebine. Na primer, v ZDA lahko dobijo IP gledajte Hulu ali Amazon Prime.

Z vašim bolivijskim IP-jem z vrhunskega VPN-ja lahko na televiziji Bolivia gledate vse svoje najljubše oddaje in se dobite takojšen dostop do odličnih filmov, kot je Averno. Lahko celo spremljajte regionalne novice v Quechua, Aymara ali Guaraní, če želite spoznati andsko kulturo.

Brezplačni VPN-ji in pooblaščenci spremenijo tudi vaš IP naslov, vendar mnogi od njih ne morejo preiti orodij za pregledovanje VPN, ki jih uporabljajo spletna mesta, kot je Netflix. Torej če uporabljate brezplačen izmenjevalec IP, vam lahko zavrnete dostop do želene vsebine tudi če imate IP v Boliviji.

Mnoge brezplačne storitve uporabljajo tudi šifrirano šifriranje in ponujajo počasne, sunkovite povezave, ki ne bodo delovale pri pretakanju. Precej brezplačni VPN-ji celo žetev in prodajte svoje podatke brskanja.

Preberite nasvete naših strokovnjakov o iskanju VPN-ja, ki mu lahko zaupate, da bodo vedno varovali svoje podatke in naprave. Z najvišje ocenjene VPN, boste dobili tudi neomejeno pretakanje vsebine iz Bolivije in po vsem svetu.

Kaj iskati v VPN

 • Lokacije bolivijskega strežnika: Za dostop do naslova Bolivije potrebujete vsaj en strežnik VPN v Boliviji.
 • Napredna varnost: Funkcije, kot so vojaško šifriranje, zaščita pred puščanjem in stikalo za ubijanje, vas varujejo pred hekerji in internetnimi vohuni.
 • Zanesljiva podpora strankam: Izberite VPN s podporo 24/7 klepeta v živo, če želite dobiti odgovore v trenutku, ko jih potrebujete.
 • Hitri strežniki: VPN-ji, ki omogočajo hitre strežnike, omogočajo pretakanje vsebine brez prekinitev ali zamika.
 • Neomejeno preklapljanje strežnika: Najboljši VPN-ji omogočajo preklapljanje med naslovi IP v državah po vsem svetu, kar je odličen način, da se izognete cenzuri.

Najboljši VPN-ji za pridobitev naslova IP v Boliviji

1. HMA

Splošna ocena: 4,6 od 5,0 - VPN z najvišjo oceno s strežniki v Boliviji! 

naprava za skrivanje

Ne zamudite: Danes prihranite 75% na HMA!

HMA ponuja največje omrežje vseh VPN, s strežniki v več kot 190 državah, tudi Bolivija. HMA zagotavlja šifriranje vojaškega razreda in stikalo za ubijanje, s čimer zagotovite, da so vaše dejavnosti in identiteta vedno ostane skrita.

HMA je priljubljena pri uporabnikih po vsem svetu, zahvaljujoč svoji preprostosti in hitrim in stabilnim povezavam. Samo izberite predhodno konfiguriran način lokacije se s klikom povezati s bolivijskim strežnikom.

HMA ponuja strežnike, namenjene pretakanju in skupni rabi P2P, skupaj z edinstvenim načinom svobode, ki je vaš ljubljene osebe v Boliviji lahko nemudoma zaobidejo vladno cenzuro.

Vsi novi načrti prihajajo z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, vam ponuja veliko časa za preizkus storitve. Če boste kdaj potrebovali pomoč, je na voljo pomoč uporabnikom prek klepet v živo 24/7.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled HMA

Pridobite HMA zdaj!

2. PureVPN

Splošna ocena: 4,1 od 5,0 - varen VPN z ogromno mrežo

PureVPN-naprave

POSEBNA PONUDBA: Prihranite 88% za PureVPN ZDAJ!

Z več kot 2.000 strežnikov v 140 državah, tudi 6 v Boliviji, PureVPN vam omogoča veliko izbire za bolivijski IP. Zelo dobre hitrosti povezave in nedavne izboljšave njegove sposobnosti odklepanja omogočajo to VPN a trdna izbira za pretakanje.

256-bitno AES-ovo šifriranje PureVPN in vgrajeno stikalo za ustavljanje prikazujeta ponudnika zavezanost svoji zasebnosti in anonimnosti. Možnost do zaščitite do 5 naprav istočasno pod eno naročnino je odlična storitev za družine.

Če želite dostopajte do bolivijske vsebine iz tujine, medtem ko ostanete povezani s storitvami v vašem lokalnem območju, cenili boste redko funkcijo razdelitve predorov PureVPN. Kadar koli potrebujete pomoč pri storitvi, prijazna podpora za klepet v živo je le en klik.

PureVPN ponuja a 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja z vsemi novimi načrti, zato jo lahko pred dokončno odločitvijo preizkusite.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled PureVPN.

Pridobite PureVPN zdaj!

Nadaljnje branje

Spoznajte najboljše VPN-je v Boliviji - za obiskovalce in prebivalce.

Prihranite na svojem VPN z najboljšimi ponudbami in kuponi, ki so danes na voljo.

Ugotovite, zakaj potrebujete stikalo za ubijanje VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me