Kako pridobiti honduranski IP naslov od koder koli leta 2020 [+ VIDEO]


Lahko da težave z bančnim računom Honduran ali gledanjem oddaj na kanalu 11 če ste zunaj Hondurasa To je zato, ker spletna mesta berejo vaš IP naslov, da bi videli, kje ste. Če niste v Hondurasu, se sprožijo omejitve, imenovane geoblocks, da omejijo vaš dostop.

To težavo lahko odpravite tako, da v Hondurasu dobite naslov IP. Najvarnejši in najpreprostejši način pridobitve honduranskega IP naslova je uporaba virtualnega zasebnega omrežja (VPN).

Pokazali vam bomo, kako enostavno se je naročiti na VPN in se povezati. Brskate po spletu, kot da bi se v nobenem trenutku znašli v Tegucigalpi.

Hitri vodnik: Kako pridobiti honduranski IP naslov z VPN

 1. Izberite VPN s strežniki v Hondurasu. HMA VPN je naša izbira # 1.
 2. Prenesite programsko opremo VPN in jo namestite v računalnik ali drugo napravo.
 3. Zaženite programsko opremo in se povežite s strežnikom v Hondurasu.
 4. Preverite svoj novi IP naslov s posebnim orodjem.

Kazalo

 • Kako vam lahko VPN pridobi naslov IP Hondurasa
 • VPN vas tudi ohranja varno & Omogoča pretakanje skoraj vsega
 • Kaj iskati v VPN
 • Najboljši VPN-ji za pridobitev honduraškega IP naslova

Kako vam lahko VPN priskrbi honduranski IP naslov

A VPN poveže vašo napravo z varnim strežnikom na izbrani lokaciji. Vaš internetni promet se usmeri prek strežnika VPN, preden doseže končni cilj. Rezultat tega postopka, imenovanega tuneliranje VPN, je to spletna mesta vidijo IP strežnika, ne vašega.

Preprosto izberite strežnik v Hondurasu in zdelo se vam bo, kot da brskate iz države. Z nekaj kliki, boste imeli dostop do honduraških spletnih strani, ki jih želite uporabljati.

Edini ulov je, da ima zelo malo VPN-jev honduranski strežniki. Naši strokovnjaki so se skopali globoko, da bi našli dva zanesljiva ponudnika, ki vam lahko takoj ponudijo honduraški IP.

Zmožnost prikrivanja lokacije je le ena izmed mnogih impresivnih lastnosti dobrega VPN-ja. Hranite z branjem, če želite izvedeti, koliko več pravi VPN lahko stori za vas. Nekaj ​​jih bomo tudi dali nasveti, kako izbrati najboljši VPN za vas.

VPN vas tudi ohranja varno & Omogoča pretakanje skoraj vsega

Če v spletu dokončate bančne ali poslovne transakcije, zlasti če uporabljate javni wi-fi, tvegate, da bodo hekerji ali druge tretje osebe ukradli vaše občutljive podatke. Kakovosten VPN uporablja močno šifriranje za varovanje vaših zasebnih podatkov ves čas.

Ker grožnje novinarjem in uporabnikom družbenih medijev v Hondurasu vsak dan rastejo, je internetna varnost ključnega pomena. Če uporabljate svoj honduraški IP za komunikacijo z ljubljenimi v državi, to predpostavite vaša sporočila in klici se lahko nadzirajo.

Uporabite VPN s tehnologijo preprečevanja sledenja, ki to zagotavlja vaše spletne komunikacije ni mogoče zaslediti do vas.

Iz brezplačnega proxyja ali brezplačnega VPN-ja z omejeno storitvijo je mogoče dobiti drug naslov IP. Vendar pa so te storitve preveč tvegane za uporabo v državi, kot je Honduras, kjer ljudje izgubijo življenje samo zato, ker v spletu rečejo napačno stvar.

The uboga šifriranje, ki ga uporabljajo številne brezplačne izmenjevalnice IP vas ne bo zaščitil pred hekerji ali vladnimi vohuni. Nekateri brezplačni VPN-ji celo prodajo vaše podatke. Tudi če vaši podatki ostanejo zaščiteni, se boste morali spopasti s počasnimi hitrostmi in omejenim dostopom do spletnega mesta, tudi ko spremenite svoj IP.

S premium VPN teh težav ne boste imeli. Kakovostni VPN lahko zaobidejo tehnologijo za blokiranje IP Proxy, ki vam jo omogoči dostop do spletnih strani za pretakanje, kot je US Netflix in BBC iPlayer, skupaj z karkoli potrebuješ v Hondurasu.

Kaj iskati v VPN

 • Strežniki v Hondurasu: Za dostop do honduranskega IP naslova potrebujete vsaj enega.
 • Pravilnik brez dnevnika: VPN, ki ne beleži vaše dejavnosti, vam zagotavlja popolno zaščito pred honduraškim internetnim nadzorom.
 • Napredna varnost: Prepričajte se, da ima VPN šifriranje AES, pa tudi stikalo za uničenje in zaščito pred puščanjem DNS.
 • Odblokiranje sposobnosti: Pojdite na VPN, ki lahko dostopa do spletnih mest z omejenim dostopom, kot je US Netflix. VPN-ji, ki to lahko storijo, so najbolj zanesljive možnosti za doseganje vsebine v Hondurasu.
 • Visokohitrostne povezave: Izberite VPN z veliko mrežo hitrih strežnikov za nemoten pretok in hiter prenos.

Najboljši VPN-ji za pridobitev honduraškega IP naslova

1. HMA VPN

Splošna ocena: 4,6 - Najboljša globalna pokritost med vsemi premium VPN-ji

naprava za skrivanje

POSEBNA PONUDBA: IZDELITE 75% POPUSTA, da dobite honduranski IP naslov s HMA ZDAJ!

HMA ima velikansko mrežo, s strežniki v skoraj vseh državah sveta, tudi 2 v Hondurasu. Uporabniki imajo radi HMA-je intuitiven vmesnik s trije prednastavljeni načini na izbiro.

Z izbiro lokacijskega načina lahko pridobite svoj nov naslov Honduran v samo enem kliku. Spodbujajte svoje prijatelje in družino v Hondurasu, naj uporabljajo HMA-jev način svobode, in to takoj vas poveže z državo z brezplačno zaščito govora.

Druga priljubljena lastnost HMA je njegova hitra storitev nalaganja datotek, ki omogoča brezplačno skupno rabo velikih datotek. Durejeni strežniški strežniki omogočili nemoten dostop do vsega, od Liga Nacional tekem do BBC iPlayerja.

Če želite preizkusiti HMA zase, izkoristite to brezplačen preizkus ponudba. Zajete vas bodo tudi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja ko se naročite.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled HMA VPN.

Pridobite HMA zdaj!

2. PureVPN

Splošna ocena: 4.1 - Varno VPN z razširjeno mrežo

Naprave PureVPN

POSEBNA PONUDBA: ZRAČITE SVOJO 88% POPUSTA, da dobite honduranski IP naslov s PureVPN ZDAJ!

PureVPN je priljubljen ponudnik z mrežo, ki obsega 140 držav in vključuje 6 strežnikov v Hondurasu. Uporablja 256-bitno šifriranje in lahko zaščitite do 5 naprav pod eno naročnino, kar je super za družine.

Redka funkcija ločenega tuneliranja vam omogoča, da pošljete nekatere podatke prek VPN-ja, drugi promet pa prek internetne povezave. To pomeni, da lahko uporabljajte honduraška spletna mesta in hkrati ostanite povezani z lokalnimi storitvami.

Dostopili boste do vseh strežnikov PureVPN s katerim koli naročninskim načrtom in vi dobili neomejeno preklapljanje strežnika za dostop do vsebine po vsem svetu. Sami se lahko prepričate, kaj lahko PureVPN ponuja z a 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled PureVPN.

Pridobite PureVPN zdaj!

Nadaljnje branje

Prihranite si nekaj denarja na svojem VPN-ju tako, da si ogledate našo stran ponudb za najnovejše ponudbe.

Spoznajte potencialne nevarnosti na internetu med potovanjem in kako se jim izogniti.

Ugotovite, kako lahko s pomočjo VPN spremljate šport v živo na ESPN in ESPN Deportes.

Ne mislite, da vas kdo vohuni po spletu? Še enkrat razmisli.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me