Kako pretočiti hišo kart 6 sezona 2018-2019 od koder koli


Končno je čas, da se naučimo, kaj se dogaja z neusmiljenim vzponom moči kongresnika Franka Underwooda in njegove žene Claire. Bo Claire ostala na vrhu ali pa bo padla v sramoto kot njen mož?

Udarna ameriška serija Hiša kart se novembra za 6. in zadnjo sezono vrača na Netflix, vendar v mnogih državah boste potrebovali VPN.

Oddaja in njena igralska zasedba sta v petih letih osvojila več nagrad Emmy in Golden Globes. Vendar je bila Hiša kart začasno opustili, potem ko so se proti zvezdniku Kevinu Spaceyju pojavile resne kršitve obtožb.

Spacey je bil nato odpuščen, dela na prenovljeni šesti sezoni pa so se začela v začetku leta 2018. Kaj se zdaj dogaja? Se bo Claire oprostila Frank ali se bo osredotočila na svoj lastni zalogaj za večjo moč? Netflix bo razkril odgovore v a osupljiva finalna sezona.

Vendar pa zaradi omejitev licenc velja nova sezona ne bo predvajana v vseh regijah Netflixa. Države, vključno z Izraelom, Nemčijo, Portugalsko, Južno Korejo, Egiptom in Italijo, ne bodo imele dostopa do novih epizod vsaj mesece..

A vse ni izgubljeno! Če ste v regiji, kjer House of Cards 6. sezona ne bo predvajana, še vedno lahko ostanete v koraku z močnimi lahkimi Underwoodsi. Vse, kar potrebujete, je VPN to lahko zaobide čedalje močnejše gebloke Netflixa.

Seznam VPN-jev, ki to lahko počnejo, se ves čas krajša, vendar smo našli pet, ki so vsekakor na vrsti.

Kako gledati hišo kart 6 sezona v 3 preprostih korakih

 1. Izberite VPN s strežniki v državi, kjer bodo prikazane nove epizode Hiše kartic. Priporočamo strežnike ZDA ali Velike Britanije. NordVPNjih je več kot kateri koli drugi top VPN, vendar bomo spodaj vključili več možnosti.
 2. Povežite se z izbranim strežnikom in se prikažete, kot da ste v tej državi.
 3. Prijavite se v Netflix in uživajte.

Začnite gledati zdaj!

Izbira VPN-ja za Netflix - in zakaj potrebujete VPN

VPN je popoln način ustvarite varno zasebno spletno povezavo in dostopajte do vsebin z omejenim geo kot Netflix. Toda s številnimi VPN-ji na trgu, kako veste, kateri so najboljši za gledanje Hiše kartic 6. sezona?

Najprej, če želite pretočiti sezono House of Cards 6 v regiji, kjer ni na voljo, potrebujete VPN, ki lahko zaobide geobloke. To so bloki, ki jih omrežja in storitve pretakanja uporabljajo prepreči ogledovanje njihove vsebine izven določenih regij.

Teoretično bi morali vsi VPN-ji obiti bloke, ker zamenjajo vaš IP naslov z enim, ki ustreza lokaciji, ki jo izberete na strežniku. V resnici jih večina primanjkuje.

Netflix nenehno išče nove načine prepoznavanja, ko nekdo uporablja VPN, in blokira povezavo. Vi torej potrebujem VPN, ki ne samo da vara svojo lokacijo, ampak tudi drži korak z najnovejšo tehnologijo za odkrivanje VPN.

Za dostop do Hiše kart 6 sezona, a VPN z več ameriškimi strežniki in dokazana sposobnost, da doseže Netflix je idealna.

The hitrost vaše povezave je prav tako pomembno, kot je vpliva na vašo izkušnjo gledanja. Hitrejše povezave zmanjšajo tveganje, da pride do puhanja ali drugih motenj, medtem ko zadržujete dih, da vidite, kaj se bo zgodilo.

Zasebnost in varnost sta ključna vidika upoštevati pri izbiri VPN-ja. Vedno se odločite za VPN, ki ponuja najvišje stopnje šifriranja, skupaj z močnimi protokoli za tuneliranje in strogo politiko brez beleženja.

Ti varnostni ukrepi pripomorejo k varovanju podatkov in zasebnosti gledanja ščitijo vaše naprave pred hekerji, zlonamerno programsko opremo in virusi.

Stroški so vedno zaskrbljujoči, vendar z izbiro VPN-ja, ki ponuja brezplačno preskusno različico ali garancijo za vračilo denarja, lahko gledate brez tveganega denarja. Če želite uporabiti brezplačno preskusno različico, se prijavite z izbranim VPN-jem, si oglejte Hišno kartico in prekličite načrt pred koncem preskusa.

Če vaša brezplačna preizkusna različica ni dovolj dolga, da bi pokrila celotno sezono, lahko preizkusite VPN, ki ponuja garancijo za vračilo denarja. Ponovno se prepričajte, da prekličete naročnino in zahtevate vračilo pred iztekom garancijske dobe.

Ko izkusite vse prednosti visokokakovostnega VPN-ja, obstaja velika možnost, da želite nadaljevati svojo naročnino raziskati svet novih možnosti za pretakanje in varno brskanje.

Najboljših 5 VPN-jev za gledanje Hiše kart 6

1. NordVPN

Naprave NordVPN

 • Čez 5.000 strežnikov v 62 državah, med njimi več kot 1.900 v ZDA
 • Neomejena pasovna širina in prenosi z velikimi hitrostmi
 • 2048-bitna AES enkripcija s PPTP in OpenVPN protokolov
 • Dvojno šifriranje, stikalo za ubijanje, Onion Over VPN in stroga politika brez beleženja

NordVPN je bila ustanovljena leta 2012 in deluje v Panami. To postavlja izven dosega 14-očesnih držav, izboljšanje varnosti svojega omrežja in vaših podatkov.

Mnogo veselih uporabnikov NordVPN prepoznava po svoji nenadkriljivi varnosti in širokem omrežju strežnikov. Izkoristili boste tudi prikriti strežniki ki otežijo pregledovanje programske opreme za razlikovanje vaših šifriranih podatkov od prometa, ki ni VPN.

30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

NordVPN lahko odblokira:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Pazi z NordVPN zdaj!

2. CyberGhost

cyberghost več naprav

 • Skoraj 5.700 strežnikov v 90 državah, vključno z več 500 v ZDA
 • Neomejen promet in pasovna širina skupaj s stabilnimi hitrostmi
 • 256-bitna AES enkripcija z izvornimi protokoli PPTP, OpenVPN in L2TP / IPSec
 • Zaščita pred puščanjem DNS, pravilnik brez beleženja in stikalo za odstranjevanje

CyberGhost je bila ustanovljena leta 2011 v Romuniji in združuje nemški inženiring s predanostjo zasebnosti.

Ponuja zanesljivo, varna in anonimna storitev To zelo priporočajo številni uporabniki, ki tudi kot prodajne točke poudarjajo njegove hitre povezave in paleto strežnikov.

Uporabniki, ki izvajajo CyberGhost aserjev a 7-dnevno brezplačno preskušanje v iOS in Android, enodnevna brezplačna preskusna različica za Windows in 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja na vseh platformah.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Pazi s CyberGhost zdaj!

3. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

 • 2.000 strežnikov, vključno prikriti strežniki, v 148 državah, vključno z več kot 30 lokacijami v ZDA
 • Neomejena pasovna širina in prenosi z nekaterimi na voljo najhitrejše hitrosti
 • 256-bitno šifriranje AES s PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN in številnimi drugimi protokoli
 • Zaščita pred puščanjem DNS / IPv6, stikalo za ubijanje, stroga politika brez beleženja in razcepljeni predori

ExpressVPN je splošno priznan zagovornik svobode in zasebnosti v internetu. Številni pozitivni kritiki tudi poudarjajo njegovo mnenje vrhunske lastnosti, odlične hitrosti in izjemna storitev za stranke kot razloge za izbiro tega VPN-ja.

Podjetje ExpressVPN, ustanovljeno leta 2009, ima sedež na Britanskih Deviških otokih in ga postavlja zunaj pristojnosti držav petokosov. Če želite preizkusiti ExpressVPN brez tveganja, obstaja naslednje: 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja za vse naročnine.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Glejte s ExpressVPN zdaj!

4. ZasebniVPN

privatevpn naprave

 • 100 strežnikov v 56 državah, vključno z 10 strežniškimi lokacijami v ZDA
 • 2048-bitno šifriranje s protokoli PPTP, IPSec, IKEv2, L2PT in OpenVPN
 • Stalne hitrosti z neomejeno pasovno širino in prenosom
 • Registrirano na Švedskem s strogo politiko brez prijave

PrivateVPN zagotavlja hitro in neprekinjeno storitev s stabilnimi povezavami. Švedski ponudnik je zaradi tega vrhunska izbira zavezanost varnosti in zasebnosti, kot tudi njegove splošne lastnosti in uporabnost.

Kljub temu, da imamo veliko manjše omrežje kot naša prva tri, PrivateVPN brez napake odklene Netflix. Preizkusite PrivateVPN 7-dnevno brezplačno preskušanje ali izkoristite 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

PrivateVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo P2P aktivnost; seznam strežnikov, optimiziranih za P2P, ki so na voljo prek aplikacije.

PrivateVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android in iOS.

Pazi z PrivateVPN Now!

5. IPVanish

ipVanish Naprave

 • 1.000+ strežnikov v 60 državah, vključno več kot 500 v ZDA
 • 256-bitno šifriranje AES in Spletni proxy SOCKS5
 • Protokoli IKEv2, L2TP / IPSec in OpenVPN
 • DNS zaščita pred uhajanjem, samodejno stikalo za izklop in pravilnik brez beleženja
 • Neomejen promet in pasovna širina, pa tudi neomejeno preklapljanje strežnika

IPVanish ponuja konfiguracijski meni, ki vam omogoča enostavno spremenite povezovalne protokole. Njegove intuitivne aplikacije in predan pristop k zasebnosti in varnosti so pomembni deli storitve za številne srečne uporabnike.

Te iste aplikacije izdelujejo iskanje in povezovanje z ameriškim strežnikom tako enostavno kot nekaj klikov. Če želite preskusiti IPVanish, lahko kupite naročnino in jo nato vrnete s pomočjo 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

IPVanish lahko odklene:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da.

IPVanish deluje na teh napravah: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, usmerjevalniki.

Oglejte si z IPVanish Now!

Povzetek

Če ste čakali predolgo mesece, da bi se naučili usode dinastije, ki jo Claire Underwood zdaj nadzoruje, potem morate imeti možnost si oglejte novo sezono Hiše kart s katere koli lokacije na svetu.

Poleg tega, da vam omogočajo neomejen dostop do Hiše kart 6 sezona, pravi VPN odpira novo, varnejše in varnejše spletno vesolje zate. Če želite izvedeti več o vseh prednostih VPN, preberite naš obsežen Vodnik po VPN-jih za začetnike.

Če želite raziskati druge odlične možnosti VPN za dostop do Netflixa ali katerega koli drugega namena, bodo naši Top 10 VPN pregledi zagotovili vse potrebne informacije.

Preizkusite NordVPN brez tveganja danes!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me