Kako popraviti napako proxy Netflix (& katere VPN-je še odpraviti v letu 2020?)


Napaka proxy Netflix (uradno imenovana Netflix Error M7111-5059) se pokaže v zelo specifičnih situacijah - in to je vedno težava.

Ko poskušate dostopati do najboljšega spletnega mesta Netflix z VPN, boste morda na črnem ozadju namesto filma ali serije, ki čakate na pretakanje, na črnem ozadju prikazali sporočilo "zaznan proxy"..

To kaže, da vaš VPN se bori, da bi se prehitel Netflix's napredno odkrivanje odklepanja.

Brez skrbi - za to težavo obstaja preprosta rešitev! Spodaj, povedali vam bomo, kako zaobiti napako proxy Netflix proxy, pa tudi, zakaj obstaja in kateri VPN-ji so najboljši za to delovno mesto.

Kako popraviti napako proxy Netflix

Napaka proxy Netflix se pokaže, ko sistem zazna, da poskušate dostopati do njegovih katalogov s pomočjo proxyja ali VPN-ja. To je posledica licenčnih pogodb - dostopate lahko le do vsebine, ki je dovoljena v vaši državi.

Napaka proxy Netflix se ponavadi pokaže, kadar:

  • vaš trenutni VPN nima sredstev, da bi zaobšel strogo zaznavanje Netflixa, ali
  • strežnik VPN, ki ga uporabljate za dostop do Netflixa, je zdaj na črnem seznamu in ne deluje več.

Po pravici povedano napaka proxyja ni niti strašljiva niti redka. Za Netflix je znano, da prepoveduje celoten obseg VPN IP v valovih in nobena VPN storitev ni imuna, da bi se ujela.

Kako popraviti napako proxy Netflix (& katere VPN-je še odpraviti v letu 2020?)

"Ups, nekaj je šlo narobe ... Zdi se, da uporabljate blokator ali proxy. Izklopite katero koli od teh storitev in poskusite znova. "

Kljub temu so nekateri ponudniki VPN veliko boljši v zagotavljanju zanesljivega dostopa do Netflixa kot drugi. Torej, ko naslednjič opazite strašljivo napako proxy Netflix, si oglejte enega od teh odličnih Netflix VPN-jev.

NordVPN je najbolj ocenjen VPN za Netflix in priljubljeni množici. Vzrokov za trden ugled je več:

  • V naših obsežnih testih smo potrdili, da sodelujemo z najmanj sedmimi priljubljenimi regionalnimi knjižnicami Netflix. Sem spada super priljubljena ameriška knjižnica Netflix, ki smo jo preizkusili na petih različnih strežnikih NordVPN po državi.
  • Ali ima številke strežnikov za odpravljanje stalnih črnih seznamov Netflixa. S 5.600 ali več strežniki v 60 državah, na stotine (če ne na tisoče) možnosti na najbolj priljubljenih lokacijah in redne nove dodatke vam preprosto ne bo treba skrbeti, če bi zmanjkalo primernih strežnikov Netflix.
  • Lastniška tehnologija SmartPlay. To omogoča NordVPN aplikaciji, da izbere pravi strežnik za vaše potrebe po pretakanju. SmartPlay začne delovati vsakič, ko VPN zazna, da poskušate pretakati geografsko omejeno vsebino (na primer regionalne knjižnice Netflix). Najboljši del tega je, da je popolnoma samodejen, zato vam ni treba narediti ničesar navideznega za dostop do kataloga Netflix, ki ga iščete - sistem to naredi za vas.

Odpravite napako proxy Netflix s NordVPN ZDAJ!

ExpressVPN je še ena odlična izbira za pretakanje Netflix brez težav. To je razlog:

  • Deluje s šestimi največjimi katalogi Netflix, kar potrjujejo tudi naši testi. Na seznamu je tudi Netflix US, ki imata odlično dva strežnika ExpressVPN (Dallas, Los Angeles).
  • Neverjetne hitrosti. Ultra-hitri strežniki ExpressVPN omogočajo pretakanje Netflixa v visoki ločljivosti, ne da bi pri vas motili težave z medpomnjenjem ali povezljivostjo..
  • Množična mreža za reševanje blokov Netflix. ExpressVPN vam nudi več kot 3000 strežnikov na 160 lokacijah in 90+ državah. To je več kot dovolj, da najdete delujoči strežnik za želeno knjižnico Netflix.

Popravite napako proxy Netflix s ExpressVPN ZDAJ!

Preklop na preizkušen VPN za Netflix je ključ za nemoten dostop do vaših najljubših oddaj in filmov od kjer koli. Vendar to imejte v mislih nobena VPN storitev vam ne more zagotoviti 100-odstotnega podaljšanja Netflixa - niti najboljši v kupu.

Še vedno je vidna napaka proxy Netflix s NordVPN ali ExpressVPN?

Če boste dovolj srečni, boste hitro ugotovili, da je napaka proxy Netflix lahko zelo obstojna.

Tudi če že uporabljate premium VPN za Netflix, kot sta NordVPN ali ExpressVPN, boste morda na koncu s težavo sporočili napako.

V teh redkih primerih, vaša prva poteza naj bi bila, da se obrnete na podporo strankam za pomoč.

Tako NordVPN kot ExpressVPN imata koristno podporo za klepet v živo 24 ur na dan, ki nudi hitro in strokovno pomoč s predlogi strežnikov za Netflix in kakršna koli druga vprašanja. Vsaj izvedeli boste, ali ima VPN trenutno težave s pretočno platformo.

Drug način za odpravljanje težave je: poskuša pretakanje Netflixa v drugo napravo.

NordVPN podpira do šest hkratnih povezav - več kot dovolj za zagon VPN na ločeni napravi, ne da bi skrbeli, da boste izgubili dostop do svoje glavne. Enako velja za ExpressVPN, ki ga lahko hkrati izvajate na do petih napravah.

Če vse drugo odpove, tega ne pozabite vedno lahko dobite vračilo, če to dovoljuje politika VPN-ja.

NordVPN in ExpressVPN lahko preizkusite brez tveganja, zahvaljujoč 30-dnevnemu jamstvu za vračilo denarja. Če niste zadovoljni s svojim VPN, lahko dobite vračilo in nadaljujete z iskanjem popolne Netflix VPN - čeprav boste morda težko našli boljše izbirnike.

Drugi VPN-ji, ki obidejo napako proxy Netflix Proxy

Do zdaj verjetno že iz prve roke veste, da ni vsak VPN idealen za Netflix.

Vrhunske VPN storitve, kot sta NordVPN in ExpressVPN, so se izkazale za vredne, vendar se seznam ne konča z njimi. Tukaj je nekaj spodobnih alternativ.

CyberGhost ima namenski profil za pretakanje različnih katalogov Netflix, skupaj z veliko raznolikostjo strežnikov in uporabnikom prijazen vmesnik. Čeprav ni tako hiter ali vsestranski kot NordVPN in ExpressVPN, ponuja dobro kombinacijo hitrosti, enostavnosti uporabe in podpore strankam.

Surfshark je še en kvaliteten VPN za Netflix. Manjši seznam strežnikov (500+ strežnikov v več kot 80 državah) ga postavlja tik izven naših treh najboljših Netflix VPN-jev, nekatere uporabnike pa lahko zanimajo neomejene sočasne povezave, ki jih ponuja.

Oglejte si spodnjo tabelo za več informacij o cenah, ocenah uporabnikov in mnenja strokovnjakov za najboljši Netflix VPN-ji:

Ponudnik uvrstitev Naša ocena uporabniške ocene
Izbira urednika 5,0 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
2 4.9 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
3 4.8 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
4 4.8 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
5 4.7 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto

Pogosta vprašanja

1. Zakaj Netflix blokira VPN promet?

Preprosto povedano, Netflix ne želi, da prosto pretakate vsebino, ki ni namenjena vaši regiji.

Zaradi zakonov o avtorskih pravicah in licenčnih pogodb vsebina Netflix ni enaka v vseh državah. To je glavni razlog, da mnogi uporabniki prejmejo VPN za Netflix.

Netflix je hitro dojel, da je veliko uporabnikov mimo njihovih geo-omejitev, kar ne ustreza njihovim licenčnim in distribucijskim partnerjem. Danes Netflix aktivno razbija VPN-je in druge odstranjevalce.

Netflix je celo daljni kilometer pogosto na črnih seznamih znanih VPN naslovov in DNS proxyjev, podobno kot BBC iPlayer.

2. Kako VPN izboljša Netflix boljši?

Katalogi Netflix se lahko v različnih regijah zelo razlikujejo.

Na primer, ameriški katalog Netflix zaradi svoje velikosti velja za najboljšega. Običajno ima veliko večjo knjižnico, zlasti v primerjavi z nekaterimi majhnimi regijami.

V drugih primerih se nekateri filmi in oddaje pojavijo veliko prej ali pa so izključno za območje Netflixa.

S pravim VPN-om lahko v nekaj sekundah izberete svojo najljubšo knjižnico Netflix, tudi če niste fizično v državi. Tako dobite dostop do več deset, če ne celo do stotine naslovov, ki bi sicer bili izven meja.

3. Zakaj na napaki Netflix piše "deblokator ali proxy" in ne VPN?

Medtem ko so VPN uporabni za številne različne namene, od varnosti in zasebnosti do anticenzure, je "deblokiranje" velik razlog za njihovo priljubljenost.

Torej, ko napaka proxy Netflix pravi "unblocker ali proxy", v seznam privzeto vključi VPN, tudi če niso izrecno omenjeni.

Kljub temu obstajajo posebne namenske storitve za odklepanje. Te se razlikujejo od VPN-jev in so po navadi manj učinkovite pri dostopu do geo-omejene vsebine.

4. Ali obstaja proxy storitev, ki deluje z Netflixom?

Kratek odgovor je ne. Vsaj ne zanesljivo.

Zdaj za konec - kolikor gre za vašo povezavo, proxy storitve delujejo zelo podobno kot VPN. Spremenijo vaš IP in DNS naslov, manjka pa en ključni del - šifriranje.

Ker proxy storitve po definiciji ne ponujajo nobene zasebnosti ali prikrivanja, je za napredne ukrepe za odkrivanje, na primer tiste, ki jih izvaja Netflix, veliko lažje prepoznati in blokirati..

V primerjavi s proxyji je VPNs težje zaznati in na splošno veliko bolj zanesljiv za dostop do vsebine, omejene z geo. Poleg tega vaš internetni promet varuje neprebojna varnost - vedno lep bonus.

5. Ali lahko za pretakanje Netflixa uporabim brezplačno VPN?

Na žalost ne. In predlagamo, da se na splošno ne držite brezplačnih VPN-jev.

Med tisoč hitrimi strežniki, funkcijami za pretakanje in kakovostno podporo strankam mora vaš VPN za Netflix izpolnjevati več pomembnih kriterijev. Brezplačni VPN-ji so morda očitni iz očitnih razlogov, vendar vam preprosto ne morejo ponuditi vse te vrednosti. Pravzaprav vam večina tega ne more ponuditi.

Tudi če vam nekako uspe naložiti Netflix z brezplačnim VPN, ne bo dolgo, preden začnete naleteti na težave s povezljivostjo.

Naš nasvet? Držite se preverjenega VPN-ja za Netflix in si prihranite težave. Brezplačni VPN-ji vas bodo dolgoročno le zmotili.

6. Kako gledam Netflix v hotelu ali med potovanjem?

Pretočno predvajanje vaših najljubših katalogov Netflix je enostavno - samo ne pozabite "spakirati" VPN-ja, ki deluje.

Pred potovanjem priporočamo prenos, namestitev in preizkušanje VPN-ja. Nato preprosto zaženite aplikacijo in izberite oddaljeni strežnik v isti državi kot vaša želena knjižnica Netflix.

In to je to - brez težav Netflix v hotelu, kavarni, letališču in kjer koli drugje.

Ne pozabite, da lahko Netflix pretakate brez geoblokov ali proxy napak na različnih napravah hkrati, če vaš VPN podpira sočasne povezave.

Oglejte si Netflix z NordVPN!

Morda bi vam bilo všeč tudi:

  • VPN-ji zajamčeni za prepoved VPN Netflix-a
  • Odkleni Netflix (če prebivaš zunaj ZDA)

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me