Kako otvoriti račun putem PureVPN-a i instalirati ga na Windows


Preporučujemo prije čitanja recenzije naših čitatelja o PureVPN-u. Ako ste odlučili da PureVPN predstavlja uslugu za vas, ovaj članak će vam pokazati kako postaviti račun i instalirati njihovu aplikaciju na Windows.

Dakle, bez daljnjeg, evo kako započeti s PureVPN-om.

Korak 1- Otvorite svoj PureVPN račun

Da biste otvorili svoj račun, idite na web stranicu PureVPN-a i kliknite na Nabavite PureVPN. To će vas odvesti na stranicu s planovima na kojoj ćete morati birati između 3 identična plana, za mijenjanje vremenskih razdoblja. Za najbolju uštedu odaberite 1 godina pretplate, što vam daje pravo na 50% popusta.

kako otvoriti račun sa purevpn

Nastavite do odjave dok konačno ne budete preusmjereni na stranicu za preuzimanje.

Korak 2 - Preuzmite PureVPN

Na stranici za preuzimanje kliknite na jedan od dva zelena gumba: preuzimanje "najnovija verzija" odnosi se na vašu verziju sustava Windows, a NE na verziju PureVPN.

kako otvoriti račun sa purevpn

Nakon dovršetka preuzimanja otvorite exe datoteku i slijedite postupak instalacije. Imajte na umu da ćete za dovršetak postupka morati zatvoriti sve svoje druge aplikacije. Kada dođete do posljednje faze, softver će se pokrenuti, pokazujući udžbenik svih njihovih alata i značajki. Preporučujemo vam vrijeme za gledanje videozapisa i uputa jer će vam to pomoći izvući najbolje iz aplikacije.

kako otvoriti račun sa purevpn

Korak 3- Konfiguriranje PureVPN aplikacije

Nakon što ste prešli sve tutorijale, nadzornu ploču trebali biste naći prilično jednostavnom. Za početnu vezu unesite korisničko ime i lozinku koji su vam na pretplatu poslani na vašu e-poštu. Radi vaše udobnosti, evo kako izgleda ta e-pošta:

kako otvoriti račun sa purevpn

Zatim odaberite svoj protokol i svrhu ili zemlju i kliknite Brzo povezivanje.

kako otvoriti račun sa purevpn

Jednom kada se uspostavi veza, vidjet ćete pomični grafikon, koji pokazuje količinu kilobajta koja prolazi kroz vaš poslužitelj.

kako otvoriti račun sa purevpn

Ako pogledate svoj WIFI, vidjet ćete da ste povezani s PureVPN mrežom.

kako otvoriti račun sa purevpn

Napredne postavke

Izbornik na lijevoj strani nudi neke jedinstvene značajke koje vrijedi pogledati.

Personalizirani izbor omogućit će vam odabir određenog mjesta poslužitelja ili povezivanje s najbržim dostupnim poslužiteljem.

kako otvoriti račun sa purevpn

SmartDNS odjeljak posebno je dizajniran kako bi omogućio gledanje svojih omiljenih TV kanala s bilo kojeg mjesta na svijetu. To je naravno, ako ste kupili PureVPN Pametni DNS dodatak.  Isto vrijedi i za internetsku zaštitu koja zahtijeva kupnju NAT dodatak zaštitnom zidu.

Split tuneliranje Odjeljak vam omogućuje da odaberete koji bi programi na radnoj površini trebali koristiti VPN, a koji se mogu isključiti. Da biste koristili ovu značajku, prvo morate isključiti svoj vpn, a zatim se vratiti i kliknite gumb na kojem piše Onemogućeno. Kad se gumb pocrveni, nastavite i kliknite pritisnite za pretraživanje aplikacija. Morat ćete pričekati malo prije nego se popis web aplikacija konačno pojavi, s opcijom bilo koje pokretanje, uređivanje ili izbrisati ih. Na ovaj popis možete dodati i aplikaciju Dodajte aplikaciju u donjem desnom kutu.

kako otvoriti račun sa purevpn

Međutim, prije nego što možete učiniti bilo što, morat ćete se ponovno vratiti na nadzornu ploču i ponovo uključiti vezu.

Napokon postavke odjeljak omogućuje vam odabir nekih osnovnih postavki, poput omogućavanja virtualna usmjerivačica i opcije grafikona prometa.

Koristite li PureVPN?

Pomozite drugima da naprave mudar izbor i recite im što mislite o PureVPN!

Napišite recenziju o PureVPN naslovu 0 od 120 znakova

Unesite naslov naslova.

Naslov ne smije biti duži od 120 znakova

(Upotrijebite najmanje dvije riječi u svom naslovu)

Kakvo je vaše mišljenje o PureVPN? 0 od najmanje 200 znakova

Unesite komentar.

Vaša recenzija mora biti dugačka najmanje 200 znakova. Dodavanje detalja stvarno pomaže ljudima da shvate što vam se sviđa ili što ne'Ne o ovom VPN-u.

Tvoj rezultat:

Molimo ocijenite VPN.

Pošaljite recenziju Svaki pregled osobno provjerava naš tim. Ako utvrdimo da je istinita, objavit ćemo je u roku od 48 sati.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me