Kako otključati kanale na Roku i strujati sve što želite


Jeste li bili uzbuđeni kad postavite svoj Roku media player - sve dok niste otkrili ograničen izbor mrežnih aplikacija dostupnih u vašoj zemlji? Pa, imamo sjajne vijesti za vas!
Naši stručnjaci su provalili kod.

Pokazat ćemo vam kako upotrijebite VPN da biste lako otključali sve Rokuove kanale iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

Mnoge su Rokuove mreže i usluge servisa za streaming dostupno isključivo gledateljima u SAD-u, ostatak svijeta ostao razočaran. Platili ste istu cijenu kao Amerikanci - ili čak i više - za svoj Roku uređaj, ali možete pristupiti samo polovini sadržaja.

Čak su i kanali koji su dostupni globalno jako ograničeni. Netflix i Hulu koriste geoblocking da biste ograničili sadržaj koji možete gledati na temelju svoje lokacije. Vas propustite ogroman katalog emisija i filmova dostupno u drugim zemljama.

Ako ovo zvuči poznato, onda naš brzi i jednostavni vodič za korištenje VPN-a za Roku za tebe je. VPN zaobilazi geoblokiranje za otključavanje ekskluzivnog sadržaja na svim vašim omiljenim uslugama streaminga, istovremeno čuvajući vašu web vezu sigurnom i anonimnom.

Važno je da odaberete najbolji VPN za svoj Roku uređaj kako biste osigurali siguran, neograničen pristup i nesmetano strujanje. Ovdje je sve što trebate znati.

Kratki sažetak: Najbolji VPN-ovi za otključavanje Rokua

 1. NordVPN
  NordVPN-ovi brzi serveri nude dosljedno glatko Roku iskustvo streaminga. VPN se lako instalira na većini usmjerivača i dolazi s ugrađenim blokatorima oglasa i zlonamjernog softvera.
 2. ExpressVPN
  ExpressVPN je najbrži premium VPN na tržištu, tako da više nikada nećete morati trpjeti frustraciju puhanja tijekom filmskih maratona!
 3. CyberGhost
  Usluga velike brzine za CyberGhost koja se lako koristi dolazi s unaprijed konfiguriranim profilom za strujanje radi automatskog deblokiranja geo-ograničenog sadržaja i optimiziranja vašeg pregleda.
 4. IPVanish
  Munja-brzi IPVanish radi na gotovo svim uređajima, uključujući Roku, kada ga instalirate na usmjerivač kako biste osigurali svoje podatke i zaobišli geoblokove.
 5. VyprVPN
  VyprVPN koristi svoju zaštićenu Chameleon tehnologiju za zumiranje prošlih geoblokova, čak i na web-lokacijama koje prikazuju VPN-ove, pružajući vam neograničenu zabavu.

Deblokirajte web mjesta na Roku SADA!

Što biste trebali potražiti u VPN-u za Roku

Geoblocks djeluju tako da otkriju vašu lokaciju s vaše IP adrese, a zatim zaključavanje bilo kojeg sadržaja koji nije licenciran za emitiranje u vašoj regiji. Kako biste oslobodili puni potencijal vašeg Roku playera i pristupili geoblokiranim streaming uslugama, morate promijeniti svoj IP.

Postoji nekoliko načina za dobivanje nove IP adrese kako biste sakrili svoju pravu lokaciju, ali koristeći a VPN je najsigurniji i najjednostavniji način da se preskoče blokovi čuvajući internetsku vezu.

VPN davatelj koji odaberete trebao bi raditi poslužitelji velike brzine diljem svijeta. Za mrežu je posebno važno uključuju poslužitelje u SAD-u, budući da su sve Rokuove aplikacije tamo dostupne. Provjerite nudi li i usluga koju odaberete neograničena propusnost.

Također je bitno da vaš VPN može zaobići VPN blokove koje koriste tvrtke poput Netflixa i Hulu. Ovdje ćete biti oprezni vrlo malo VPN-a to zapravo može učiniti.

Kako instalirati VPN na Roku uređaj?

Ne možete izravno učitati VPN aplikaciju na svoj Roku uređaj, pa ćete to morati odaberite uslugu koja se može instalirati na vaš usmjerivač. Ne brinite, daleko je lakše nego što zvuči, a kod nas je jednostavno, detaljan vodič za instalaciju da vas prođem kroz to.

Kao veliki bonus, instalacija usmjerivača vašeg VPN-a zaštitit će sve uređaje koji koriste vašu internetsku vezu - stoga biste trebali potražiti VPN davatelja koji omogućava više istodobnih veza uređaja.

Dodatne prednosti upotrebe VPN-a na Roku i svim svojim uređajima

Zaštita privatnosti

VPN enkripcija štiti vaše podatke od hakera i vladin ili ISP nadzor. Čak i ako cyber-kriminalci ili vladine agencije dobiju na uvid u vaše podatke, šifriranje čini nečitljivim i nitko neće moći pratiti vašu aktivnost pregledavanja.

Online anonimnost

Najbolje korištenje VPN-ova sigurnosne značajke vrhunskog kvaliteta poput automatskih prekidača i DNS zaštite od curenja zadržati svoj identitet potpuno skriven na mreži. Te značajke blokiraju podatke s napuštanja uređaja u rijetkom slučaju ako vam veza s VPN-om ne uspije.

VPN koji odaberete također bi trebao imati a stroga politika bez zapisa pa nema zapisa o vašoj aktivnosti.

Sprječavanje lijevanja ISP-a

Ako vaša veza pati od male brzine, vaš Internet provajder možda je gasi - a VPN može biti rješenje. Slanjem prometa putem šifriranog tunela VPN to čini teže vašem davatelju internetskih usluga nadzirati vašu propusnost.

Najpopularnije VPN mreže komprimirajte svoje podatke da biste poboljšali brzinu prijenosa.

Najbolji VPN-ovi za Roku i zašto ih volimo

1. NordVPN

NordVPN uređaji

NordVPN kombinira velike brzine, neograničena propusnost i sigurnosna sigurnost značajke koje će vam donijeti savršen VPN za Roku. Njegova web stranica sadrži jednostavne vodiče za postavljanje na gotovo bilo kojem usmjerivaču.

CyberSec, ugrađen je NordVPN blokiranje oglasa i zlonamjernog softvera, uklanja dosadne skočne oglase i štiti vaše uređaje od virusa i hakiranja.

S 5000+ poslužitelja u 62 države - uključujući 1.961 poslužitelja u SAD-u sami - moći ćete jednostavno zaobići geoblokove i VPN blokove do 6 uređaja odjednom.

I kao da to nije dovoljno, čak možete pokušati NordVPN bez rizika sa a 30-dnevna garancija povrata novca na svim pretplatničkim paketima.

Stream s NordVPN SADA!

2. ExpressVPN

Prednosti ExpressVPN-a

ExpressVPN je jedan od najbrži VPN-ovi dostupno za Roku - u stvari je naša prvak u brzinskom ispitivanju! Uz neograničenu propusnost i pristup 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje, povjerljiv je korak zaobilazeći geoblokove i VPN blokove ExpressVPN-om.

Postavljanje ExpressVPN-a na vašem usmjerivač je jednostavno, a pružatelj također ima namjenske aplikacije za sve glavne platforme. Jedna pretplata omogućuje vam zaštitu do 5 uređaja istovremeno.

Usluga ExpressVPN nabijena je sigurnosnim značajkama, uključujući 256-bitnu enkripciju, automatski prekidač, i stroga politika bez zapisa. Rijedak značajka podijeljenog tunela omogućuje vam da zaštitite svoje pregledavanje bez gubitka pristupa lokalnim uređajima poput vašeg pisača.

ExpressVPN nudi sljedeće: a 30 dana, ne-pitanja postavljana, povrat novca zagarantovan na svim njegovim uslugama. Lako je testirati ovaj najbolje ocijenjeni VPN prije instaliranja na usmjerivač.

Stream s ExpressVPN SADA!

3. CyberGhost

cyberghost više uređaja

Impresivne sigurnosne značajke CyberGhosta održavat će vaše internetske aktivnosti privatnima dok vi letjeti kroz geoblokove i VPN blokove za pristup svim Rokuovim aplikacijama i kanalima.

Također možete zadržati cijelo kućanstvo zabavljeno (i tiho dok uživate u svom filmskom maratonu) s aplikacije za sve operativne platforme i sposobnost da spojite do 7 uređaja u isto vrijeme.

CyberGhost nudi ogromne 45-dnevna garancija povrata novca na svim njegovim uslugama, tako da sami možete vidjeti zašto je to omiljena publika.

Stream s CyberGhost SADA!

4. IPVanish

ipVanish uređaji

IPVanish nudi sve značajke koje će vam ikada trebati u VPN-u za Roku - i da, i dalje je do svog imena! Uživat ćete potpuna internetska anonimnost sa krajnjim šifriranjem za sve svoje uređaje, uključujući usmjerivače.

lako razumljivo sučelje olakšava početak upotrebe IPVanish-a čak i ako ste početnik VPN-a. Uživat ćete blistave brzine i neograničena propusnost na do 10 uređaja ni u jednom trenutku.

Možete isprobati IPVanish danas pomoću a 7-dnevna garancija povrata novca, ili saznajte više gledajući što stvarni korisnici moraju reći o ovom VPN-u.

Stream s IPVanish SADA!

5. VyprVPN

Kako otključati kanale na Roku i strujati sve što želite

VyprVPN-ova Chameleon tehnologija jednostavno zaobilazi geoblokove i anti-VPN softver koje usluge poput Netflixa koriste. Njegova mreža 700 poslužitelja (isključivo u vlasništvu pružatelja usluga, rijetkost među VPN-ovima) obuhvaća 70 zemalja, uključujući SAD.

VyprVPN je brz i siguran, omogućujući vam neograničen pristup svim Rokuovim najboljim aplikacijama. Najbolje od svega, izuzetno je jednostavno postavljanje na usmjerivač. Sa sigurnosnim značajkama poput šifriranja vojnog stupnja i a NAT vatrozid, vaša će mreža biti gotovo imuna na cyber napade.

Isprobajte ovaj inovativni VPN za sebe s a 30-dnevna garancija povrata novca bez rizika.

Stream s VyprVPN SADA!

Sažetak

Ako živite izvan SAD-a, Rokuov odabir aplikacija i streaming sadržaja može izgledati razočaravajuće. VPN je savršeno rješenje za otključavanje svake emisije, filma i usluge u knjižnici Roku.

Najbolji VPN-ovi mogu se zaobići i VPN blokatori koji vam daju potpuni pristup vrlo ograničenim uslugama poput Američki Netflix i Hulu. Oni će također zaštititi vaše osobne podatke i učiniti vas anonimnima na mreži.

Još bolje, ono što najbolji VPN-ovi neće učiniti je isprazniti vaš novčanik! Vrhunski davatelji redovito nude duboke popuste na planove pretplate, stoga pogledajte našu stranicu s kodovima kupona za trenutno najpopularnije ponude.

Nabavite NordVPN odmah!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me