Kako otkazati VyprVPN i dobiti povrat sredstava – ažuriranje 2020


Kao i mnogi drugi VPN-ovi, i VyprVPN ne nudi besplatno probno razdoblje. Umjesto toga, korisnici dobivaju 30-dnevna garancija povrata novca. Ako želite otkazati uslugu bez plaćanja, to trebate učiniti u prvih 30 dana.

Testirali smo VyprVPN-ovu politiku povrata novca, tako da ne morate. Iako smo se prijavili za najjeftiniji plan kompanije VyprVPN, dobili smo puni povrat.

To je lako učiniti, a može se postići u samo nekoliko klikova. Pokazat ćemo vam kako u nastavku.

Ako niste zadovoljni s VyprVPN i tražite alternativu, preporučujemo NordVPN. To je brzo, sigurno i nudi neograničeno deblokiranje, strujanje i bujica. Osim toga, možete isprobajte ga besplatno 30 dana!

Kako otkazati VyprVPN

Otkazivanje VyprVPN-a jednostavan je postupak, bez obzira na operativni sustav koji koristite. U sustavu Windows, jednostavno slijedite ova tri koraka.

  1. Idite naVyprVPN prijavite se na svoj račun.
  2. Otkažite pretplatu.
  3. Otkažite svoj plan plaćanja putem svog davatelja plaćanja.

Ako svoj račun postavite na mobilni uređaj, postupak je sličan, osim što morate idite u trgovinu aplikacija i odatle otkažite pretplatu.

Detaljan detaljni vodič potražite u nastavku.

Otkazao sam pretplatu - što sad?

Nakon dovršetka otkazivanja u programu VyprVPN, možda biste trebali razmotriti prijavu kod drugog davatelja usluge koji može udovoljiti vašim potrebama.. NordVPN je naše # 1 alternativa.

NordVPN uređaji

NordVPN nudi nenadmašnu sigurnost i izuzetne brzine. Djeluje u Kini i može zaobići geoblokove na mnoštvu web stranica i usluga struje, uključujući Netflix USA.

Najbolje od svega, NordVPN dosljedno nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca za sve planove pretplate. To znači da ćete dobiti čitav mjesec da to provjerite i vidite da li je to za vas - bez rizika, bez stresa. Ako niste zadovoljni uslugom, sve što trebate je zatražiti povrat novca.

Ostvari 70% popusta NordVPN odmah!

Otkazivanje VyprVPN-a u 5 jednostavnih koraka

Otvorili smo VyprVPN račune i na Windows i na Android telefonu. Oba računa bilo je jednostavno otkazati. Ovdje ćemo vas voditi putem otkazivanja pretplate za Windows, korak po korak.

Korak 1

Kliknite na Upravljačka ploča pri vrhu stranice i prijavite se na svoj račun.

kako otkazati vyprvpn (1)Korak 2

Na nadzornoj ploči kliknite na Račun na lijevoj strani zaslona.

kako otkazati vyprvpn (2)3. korak

Kliknite na Otkaži uslugu. Preusmjerit će vas se na novu stranicu i tražiti da potvrdite želite li otkazati. Klik Otkazati da potvrdim ovu radnju.

kako otkazati vyprvpn (3)4. korak

Navedite razlog zašto želite otkazati uslugu i kliknite Nastavite otkazivanje. Vaša pretplata sada je otkazana.

kako otkazati vyprvpn (4)5. korak

Sada preostaje samo uklonite VyprVPN softver iz vašeg operativnog sustava i otkažite plan plaćanja. Ako ne otkažete plan, i dalje vam se može naplatiti iako ste otkazali pretplatu.

Ako želite otkazati nakon isteka razdoblja povrata novca od 30 dana, preporučujemo da pokušate kontaktirati korisničku službu VyprVPN-a kako biste vidjeli hoće li vam isplatiti povrat sredstava, ali nema garancije.

Vrijeme je za novu VPN

Nakon što otkažete pretplatu, važno je da se ne ostavljate zaštićenima. Ne propustite ove sjajne ponude na NordVPN-u! Ako niste sigurni je li NordVPN pravi VPN za vas, posjetite našu stranicu Top 5 VPN-a i istražite što mogu ponuditi.

Ocjena davatelja naših ocjena Ocjena korisnika
Izbor urednika 5.0 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
2 4.9 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
3 4.8 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
4 4.8 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
5 4.7 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me