Kako otkazati svoj NordVPN račun i dobiti povrat sredstava (ažurirano siječanj 2020.)


Testirali smo NordVPN-ovu politiku povrata novca, tako da ne morate. Iako smo se prijavili za najjeftiniji plan NordVPN-a, dobili smo puni povrat.

Zadovoljni smo time NordVPN poštuje svoju 30-dnevnu garanciju povrata novca i politiku povrata novca. Ako se prijavite za NordVPN i niste zadovoljni, moći ćete povratiti svoj novac. Prijavite se sada s našim ekskluzivnim kodom popusta da biste uštedjeli 70% na pretplati.

Ako tražite drugu VPN, preporučujemo ExpressVPN ili neku od naših drugih najboljih opcija. ExpressVPN nudi snažnu sigurnost, neograničeno strujanje i sigurne bujice - i možete ga besplatno isprobati 30 dana!

Brzi vodič - Kako otkazati NordVPN i zatražiti povrat novca

 1. Otvorite nordvpn.com i prijavite se na svoj NordVPN račun.
 2. Otkažite svoja automatska plaćanja.
 3. Obratite se korisničkoj podršci, otkažite račun i zatražite povrat novca.

Detaljni vodič za otkazivanje računa

Za razliku od mnogih VPN-a, NordVPN nema jednostavan gumb "Otkaži pretplatu". Međutim, korisnici to ne bi smjeli dopustiti da onemoguće pokušaj usluge. NordVPN nudi zajamčeno 30-dnevno razdoblje otkazivanja novca i jasan dvodijelni postupak otkazivanja.

Korak 1

Otvorite nordvpn.com i prijavite se na svoj račun koristeći zapisnik u pojedinostima koje ste koristili za prijavu na uslugu.

Kako otkazati svoj NordVPN račun i dobiti povrat sredstava (ažurirano siječanj 2020.)Korak 2

Pomaknite se do dna stranice računa i kliknite "otkaži automatsko plaćanje".

Kako otkazati svoj NordVPN račun i dobiti povrat sredstava (ažurirano siječanj 2020.)3. korak

Potvrdite da želite poduzeti ovaj korak. Dat će vam niz mogućnosti zašto želite otkazati automatsko plaćanje. Kliknite na onaj koji vam najbolje odgovara i potvrdite otkaz.

Kako otkazati svoj NordVPN račun i dobiti povrat sredstava (ažurirano siječanj 2020.)4. korak

Sada se vaš račun neće automatski obnoviti, ali još nije otkazan. Dakle, ako ostavite postupak ovdje, nećete dobiti povrat novca. Zatim trebate kontaktirati korisničku službu. Kliknite plavu ikonu govora na dnu zaslona.

Kako otkazati svoj NordVPN račun i dobiti povrat sredstava (ažurirano siječanj 2020.)5. korak

Odaberite ili se obratite službama za korisnike e-poštom ili putem live chat-a. Proces smo završili putem live chat-a, ali vrlo je sličan i podjednako jednostavan putem e-pošte. Kliknite na ikonu za chat.

Kako otkazati svoj NordVPN račun i dobiti povrat sredstava (ažurirano siječanj 2020.)Korak 6

Pričekajte da se povežete s predstavnikom službe za korisnike i objasnite mu što želite raditi. Pitaće vas zašto želite otkazati i postavljate pitanje postoji li nešto što mogu učiniti kako bi otklonili problem. Kao što vidite iz našeg razgovora, nije bilo prodaje, oni su rado prihvatili razlog otkaza i brzo smo prebačeni u odjel za plaćanja.

Kako otkazati svoj NordVPN račun i dobiti povrat sredstava (ažurirano siječanj 2020.)Kako otkazati svoj NordVPN račun i dobiti povrat sredstava (ažurirano siječanj 2020.)

Kako otkazati svoj NordVPN račun i dobiti povrat sredstava (ažurirano siječanj 2020.)

Kako otkazati svoj NordVPN račun i dobiti povrat sredstava (ažurirano siječanj 2020.)

Kako otkazati svoj NordVPN račun i dobiti povrat sredstava (ažurirano siječanj 2020.)

Korak 7

Sjednite i pričekajte svoj povrat. To bi trebalo trajati 1-2 radna dana; naš je povrat primljen u roku od dva radna dana bez ikakvih problema. Nakon povratka, otkažite svoje tekuće plaćanje putem izvora plaćanja, tamo gdje je to primjenjivo. Ovo samo osigurava da se daljnja plaćanja slučajno ne pošalju NordVPN-u.

Otkazivanje NordVPN pretplate putem e-pošte

Da biste otkazali pretplatu i dobili povrat novca e-poštom, počnite slijediti korake 1–4. U koraku 5 kliknite na ikonu e-pošte i ispunite kontakt obrazac. Navedite razlog zašto želite otkazati uslugu jer će to ubrzati postupak.

Kako otkazati svoj NordVPN račun i dobiti povrat sredstava (ažurirano siječanj 2020.)

Općenito, možete očekivati ​​odgovor od tima za usluge kupcima u roku od 30 minuta. Od ove točke postupak je jednak otkazivanju putem chat opcije.

Otkazao sam pretplatu na NordVPN - što sad?

NordVPN nije bio pravi VPN za vas, ali to ne znači da biste trebali biti zaštićeni. Sad kad ste otkazali pretplatu na NordVPN, vrijeme je da pronađete svoj sljedeći VPN.

Nakon svega, VPN je najbolji način da zaštitite sebe i uređaj od cyber prijetnji. VPN je i najlakši način za deblokiranje geografski ograničenih emisija, filmova, sportskih događaja i ostalih usluga struje..

Pristupite svojim omiljenim web lokacijama i aplikacijama brzo i sigurno s bilo kojeg mjesta na svijetu s jednom od ovih sjajnih alternativa NordVPN-u.

Najbolje alternative NordVPN-u

1. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Ako su vas u prošlosti ometale sporo VPN veze, možda je vrijeme da isprobate najbrži VPN na tržištu. ExpressVPN dosljedno donosi munjevitom brzinom idealno za HD streaming i bujicu.

S 3.000+ poslužitelja proširilo se u 94 zemlje, ExpressVPN može vam pomoći u otključavanju web stranica, aplikacija i usluga strujanja širom svijeta. Čak radi u Kini!

VPN aplikacije ExpressVPN prilagođene su korisniku i napunjene su korisnim naprednim značajkama, uključujući split tunneling. VPN koristi robusnu enkripciju, automatsku sklopku za uklanjanje i zaštitu od propuštanja DNS / IPv6 kako bi zaštitio vašu privatnost.

ExpressVPN vam omogućuje da istovremeno povezati do 5 uređaja na VPN. Ako želite povezati više uređaja, jednostavno je postaviti i VPN na usmjerivač.

Da biste saznali više o ExpressVPN-u, pogledajte što stvarni korisnici imaju za reći. ExpressVPN nudi sljedeće: a 30-dnevna garancija povrata novca tako da možete isprobati sami bez rizika.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Isprobajte ExpressVPN odmah!

2. CyberGhost

CyberGhost uređaji

CyberGhost je brz i pouzdan VPN s 5.700 poslužitelja na 90 lokacija oko svijeta. Mreža VPN-a ima optimizirani streaming poslužitelji za različite streaming usluge, uključujući Netflix.

Korisničke aplikacije CyberGhost štite vaše podatke sigurnom enkripcijom, automatskim prekidačem za uklanjanje, zaštitom od curenja DNS / IP-a i blokator zlonamjernog softvera.

Dodatne značajke uključuju a ugrađeni blokator oglasa, mrežni blokator za praćenje i neobavezni paket NoSpy poslužitelja. CyberGhost štiti i vašu privatnost sa stroga politika nulta evidentiranja.

Ovaj VPN omogućava vam spojite do 7 uređaja istovremeno. CyberGhost možete testirati bez rizika sa a 24-satno besplatno probno razdoblje i 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte naš cjelokupni pregled CyberGhost da biste saznali više o ovom VPN-u.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Isprobajte CyberGhost odmah!

3. Surfshark

Surfshark

Surfshark nudi strogu sigurnost i razne korisničke značajke uz nisku cijenu. Ovaj relativno novi VPN ima rastuću mrežu 1041+ poslužitelja u 61+ zemalja širom svijeta.

Zaobilazeći cenzuru sa Surfsharkom Način bez granica je jednostavno, a Whitelister značajka vam čak omogućuje prilagođavanje aplikacija i web lokacija koje prolaze kroz vašu VPN vezu.

Surfshark-a CleanWeb paket blokira oglase i štiti vaš uređaj od pratilaca, zlonamjernog softvera i pokušaja krađe identiteta. Dodatne sigurnosne značajke uključuju robusnu enkripciju, IP / DNS zaštitu od curenja, kamuflažni način rada, automatsku sklopku za uklanjanje i politiku nulte evidentiranja.

Ova VPN odlična je opcija ako imate puno uređaja koji trebaju zaštitu. Surfshark dopušta neograničene istodobne veze. Možete to isprobati i sami s a 30-dnevna garancija povrata novca.

Pogledajte naš puni pregled Surfsharka kako biste saznali što stvarni korisnici misle o ovom VPN-u.

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video i drugi.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

Surfshark radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox.

Isprobajte Surfshark odmah!

Zaključak i daljnje čitanje

NordVPN ima brojne prednosti, ali nije najbolji VPN za sve. Srećom, otkazati pretplatu na NordVPN i dobiti povrat novca brz je i jednostavan proces.

Možda niste bili sretni s NordVPN-om, ali sada je vrijeme da pronađete VPN koji će raditi za vas. Preporučujemo ExpressVPN da biste čuvali i zaštitili svoju privatnost na mreži dok strujate, bujite, pregledavate i još mnogo toga.

Provjerite našu stranicu s ponudama i kuponima kako biste uštedjeli na sljedećoj VPN pretplati. Ako želite maksimizirati anonimnost, pogledajte naš pregled najboljih VPN-ova bez dnevnika.

Možda će vas zanimati i naš vodič o najboljim VPN-ovima za Netflix koji zapravo rade 2020. godine.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me