Kako otkazati privatni pristup internetu (PIA) i dobiti povrat novca u 2020. godini


Ako razmišljate o privatnom pristupu internetu ili razmišljate o svojoj kupnji, imamo dobre vijesti: lako je dobiti povrat. Iako smo kupili PIA-ov najjeftiniji plan, dobili smo puni povrat.

Ulov? PIA nudi samo 7-dnevni rok povrata, pa se morate brzo kretati.

Ako tražite alternativu PIA, preporučujemo NordVPN. Brzo je, sigurno, deblokira više od 400 usluga struje i prilagođen je P2P. Najbolje od svega što možete isprobajte ga besplatno 30 dana!

Brzi vodič: Kako otkazati PIA i zatražiti povrat novca

Evo kratkog sažetka postupka otkazivanja i povrata PIA-ovog računa. Dat ćemo vam sve detalje u nastavku, uključujući i ono što ćete vidjeti na zaslonu tijekom svakog koraka.

  1. Otvorite privateinternetaccess.com i prijavite se na svoj PIA račun.
  2. Pod, ispod Moj račun, kliknite na Otkaži pretplatu.
  3. Ispunite obrazac za otkaz, uključujući vaš razlog otkazivanja.
  4. Pod, ispod podrška, kliknite na Kako mogu zatražiti povrat novca? Zatim slijedite vezu za putem ovog obrasca.
  5. Ispunite obrazac. Povrat novca primit ćete za samo 24 sata, ovisno o načinu plaćanja.

Korak po korak vodič za ukidanje PIA i vraćanje novca

Otkazivanje PIA-e je jednostavno, ali morate to učiniti popunite zasebni obrazac za kontakt nakon što ste ga otkazali kako biste dobili povrat.

Također je dobra ideja da se ručno obratite svom davatelju plaćanja (PayPal, banka, kreditna kartica, itd.) otkazati automatsko plaćanje postavili ste za PIA. Preporučujemo da pričekate dok ne dobijete povrat sredstava za otkazivanje plaćanja, u slučaju bilo kakvih sporova.

Korak 1

Otvorite privateinternetaccess.com i prijavite se na svoj račun.

kako otkazati pia (1)

Korak 2

Klikni na Otkaži pretplatu gumb na dnu zaslona.

kako otkazati pia (2)

3. korak

Na sljedećoj stranici morat ćete navesti razlog zašto želite otkazati. Jednostavno potvrdite jedan od okvira i kliknite Potpun otkaz.

kako otkazati pia (3)

4. korak

Preusmjerit ćete se na stranicu za potvrdu na kojoj možete potvrditi svoju odluku. Sada ste otkazali uslugu.

Sada morate zatražiti povrat novca. Klikni na podrška karticu pri vrhu stranice. Zatim kliknite na Kako mogu zatražiti povrat novca? kartica. Na kraju kliknite na putem ovog obrasca veza.

kako otkazati pia (4)

5. korak

Ispunite podatke potrebne na obrascu zahtjeva, kao što je prikazano u nastavku. Možete ih pronaći Pojedinosti o potvrdi trebate u potvrdi plaćanja e-pošte koju ste dobili prilikom prvog prijavljivanja za uslugu. Nakon što ispunite obrazac, kliknite podnijeti.

kako otkazati pia (5)

I to je to! Povrat smo dobili za manje od 24 sata. Imajte na umu da, koliko vremena treba da vam postane dostupan ovisit će o načinu plaćanja koji ste koristili.

Nemojte ostati zaštićeni - pronalaženje nove VPN

Čak i ako PIA nije odgovarala vašim potrebama, ne biste trebali ići bez internetske zaštite i zaštite privatnosti koju nudi visokokvalitetni VPN. I još uvijek ćete treba vam VPN za pristup vašem omiljenom geo-ograničenom sadržaju kao što je Netflix, HBO i BBC iPlayer.

Evo tri najbolje VPN-ove koje smo testirali. U našoj arhivi bloga možete pronaći i druge predložene alternative PIA-i.

Najbolje alternative PIA-i

Nakon što dobijete povrat, vrijeme je da pronađete novi VPN koji bolje zadovoljava vaše potrebe. Tri VPN-a s najvišim ocjenama kako od naših stručnjaka, tako i od stvarnih korisnika trenutno nude ogromne popuste na pretplate, pa pogledajte našu stranicu s kuponima.

Ako želite saznati više o najboljim dostupnim VPN-ovima danas, prijeđite na našu stranicu s pregledima kako biste vidjeli kako naši stručnjaci koriste dubinsko testiranje kako bi pronašli VPN-ove kojima možete vjerovati.

1. NordVPN

NordVPN uređaji

NordVPN nudi nenadmašnu sigurnost, izvrsne brzine i jednu od najvećih dostupnih mreža poslužitelja, koja sada broji više od 5000. Glatko deblokira Netflix i gotovo sve druge geoblokirane stranice.

Iskoristite prednost davatelja usluga 30-dnevna garancija povrata novca da vidimo zašto je NordVPN naša ukupna vrijednost 1 s VPN-om.

2. ExpressVPN

Prednosti ExpressVPN-a

Sa najvećim brzinama na svijetu za vrhunski VPN, vojno-šifrirajuće šifriranje i zasluženu reputaciju za zaobilazeći čak i teške geoblokove, ExpressVPN dobro vrijedi svoju cijenu.

Isprobajte ExpressVPN besplatno 7 dana na mobilnim uređajima ili se pretplatite bezbrižno 30-dnevna garancija povrata novca.

3. CyberGhost

cyberghost više uređaja

Sa svojim vizualnim sučeljem i unaprijed konfiguriranim profilima za aktivnosti poput strujanja, sigurnog pregledavanja i anonimne bujice, CyberGhost je odličan izbor za neiskusne VPN korisnike. Također je nevjerojatna vrijednost, a ima velikodušna Pravila povrata od 45 dana.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me