Kako oddajati vsako oddajo na KIJK zunaj Nizozemske


Ali umirate gledati svojo najljubšo nizozemsko televizijo kanale, kot so SBS6, Net5 in Veronica, ali pridobite novo perspektivo o nizozemskih novicah s Hart van Nederland? Nato potrebujete popoln dostop do pretočne platforme KIJK!

Na žalost, KIJK uporablja geolokacijsko tehnologijo za blokiranje večine svoje vsebine za gledalce zunaj Nizozemske. Nekaj ​​preteklih epizod je na voljo kamor koli, najboljše in najnovejše oddaje pa si je mogoče ogledati le v državi.

To je slaba novica za nizozemske popotnike in izseljence, skupaj z oboževalci odlične nizozemske TV povsod Če nimate nizozemskega IP-ja, pogrešate - razen če ne uporabljate VPN zaobiti geblok KIJK-a!

Visokokakovostni VPN-ji imajo nizozemske strežnike odklenite tokove KIJK od koder koli na svetu, vam omogoča neomejen dostop do celotne knjižnice spletnega omrežja.

Pokazali vam bomo, kako je to storjeno, in tudi nekaj nasvetov o iskanju VPN-ja, ki zagotavlja nemoteno pretakanje brez težav. Upoštevajte naš hitri vodnik, in ti boš pretakanje katere koli oddaje, ki jo želite na KIJK sploh v nobenem trenutku, ne glede na to, kje si.

Kako gledati KIJK kjerkoli: Kratek vodnik

Potrebno je samo štirje enostavni koraki za deblokiranje KIJK.

 1. Izberite VPN s strežniki na Nizozemskem - NordVPNje naša prva izbira za enostaven dostop in odlično kakovost pretakanja!
 2. Prenesite in zaženite VPN. Za nastavitev sledite navodilom ponudnika.
 3. Povežite se s strežnikom na Nizozemskem.
 4. Končali ste - pojdite na spletno mesto KIJK in uživajte!

Začnite gledati ZDAJ!

Zakaj za ogled KIJK potrebujete VPN

KIJK geoblokira številne svoje tokove zunaj Nizozemske. Če torej živite ali potujete izven meja države, boste potrebovali VPN, da boste videli, kako se najnovejša nevesta odziva na ženinin poročni dan na Als de Bruid van Huis ali pretoči svoje druge najljubše nizozemske oddaje.

Z vzpostavitvijo varne, šifrirane povezave med vašo napravo in nizozemskim strežnikom se vam zdi, da vaš VPN izgleda, kot da do KIJK dostopate iz Nizozemske. To boste lahko tudi storili odkleni geografsko omejene storitve, kot je Netflix in celo lokalne TV postaje.

Poleg tega bo vaš VPN zaščitite svojo povezavo pred zlonamernimi napadi vaše osebne podatke pa varno in anonimno. Niti vladni agenti niti vaš ponudnik internetnih storitev ne bodo imeli pojma, kaj počnete v spletu.

Za najboljšo izkušnjo s KIJK boste potrebovali VPN, ki deluje hitri strežniki na Nizozemskem in vam daje neomejena pasovna širina. Nič ni hujšega, kot če se vaša vez prekine na polovici nove epizode Dokter Tinus!

Prav tako je lepo uporabiti VPN, ki vam omogoča povežite več naprav hkrati, tako si lahko celotna družina ogleda svoje najljubše oddaje, ne da bi se bojevala prek enega zaslona.

Če želite zaščititi svoje podatke in zaščititi spletno anonimnost, poiščite VPN z zaščitnimi funkcijami višjega cenovnega razreda, kot so 256-bitno šifriranje, strog politika brez zapisov, in an samodejno stikalo za ubijanje.

Najboljši VPN-ji za gledanje KIJK

1. NordVPN

Naprave NordVPN

NordVPN kombinira visoke hitrosti, neomejena pasovna širina, in vrhunska varnost, da vam omogočimo najlažjo možno izkušnjo KIJK. Z več 5.000 strežnikov na izbiro v 62 državah, tudi 291 na Nizozemskem, nikoli ne bo zmanjkalo virtualnih lokacij.

NordVPN s svojo edinstveno tehnologijo SmartPlay naredi neverjetno enostavno pretakanje katere koli geoblokirane vsebine. VPN je zmožen zazna strežnik, ki ga morate zaobiti se soočate in samodejno preklopite v stik.

Med testiranjem smo si skušali ogledati KIJK iz ameriškega strežnika in brez težav ročno izbrali novo lokacijo na Nizozemskem - SmartPlay je vse delo opravil za nas!

NordVPN vaše osebne podatke ščiti tudi s šifriranjem vojaškega razreda, strogo politiko brez zapisov in samodejno stikalo za ubijanje. V resnici pravzaprav dvakrat šifrira vaše podatke z uporabo protokola Double VPN.

Impresivna vsestranska storitev je NordVPN prinesla odlične ocene kupcev, preizkusite pa jo lahko brez tveganja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

NordVPN lahko odblokira:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Pazi z NordVPN zdaj!

2. ExpressVPN

Ugodnosti ExpressVPN

ExpressVPN je najhitrejši VPN na trgu, in res se pokaže, ko prenašate vsebino KIJK! Z neomejena pasovna širina, se lahko poslovite od zamika in odbojke ter pozdravite maratone MasterChef Holland.

Izbirate lahko med več kot 3000 strežniki v 94 državah, tudi strežniki v Amsterdamu, Rotterdamu in Haagu. ExpressVPN ni odličen samo za pretakanje. Najsodobnejše varnostne funkcije pomenijo, da bodo vaši podatki vedno varni.

ExpressVPN ponuja izjemne ponudbe 24/7 podpora strankam prek spletnega klepeta, če imate kakršne koli težave (čeprav resno dvomimo, da boste), pa tudi 30-dnevno, brez vprašanj, garancija za vračilo denarja in a 7-dnevno brezplačno preskušanje za aplikacije Android in iOS.

Če želite izvedeti več o tem, kaj lahko naredi hiter VPN, si oglejte, kaj pravi uporabniki lahko povedo o ExpressVPN.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Glejte s ExpressVPN zdaj!

3. CyberGhost

cyberghost več naprav

CyberGhost je najboljša izbira za pretakanje KIJK od koder koli na svetu. Svoje dosledno velike hitrosti in neomejena pasovna širina zagotovite nemoteno gledanje.

V resnici uporabniški vmesnik CyberGhost vključuje: vnaprej konfiguriran profil pretakanja za optimizacijo gledanja v samo nekaj klikih! S programom CyberGhost lahko izbirate med več kot 6000 strežniki v 90+ državah, tudi 110 hitrih strežnikov na Nizozemskem.

CyberGhost's vrhunske varnostne funkcije bo vaša povezava ostala zasebna in jo lahko preizkusite z velikodušnim tveganjem 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja, s brezplačne preizkuse do 7 dni za Android, iOS in Windows.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Pazi s CyberGhost zdaj!

Povzetek

Če ste zunaj Nizozemske in komaj čakate, da ujamete vse svoje priljubljene KIJK, VPN vam bo omogočil zaobiti geoblokiranje in pretakajte oddaje, ki jih imate radi. Ni lažjega načina za dostop do vsebine z vsega sveta varno in anonimno.

Če niste novi v zasebnih omrežjih VPN, imamo za vas izčrpen vodnik, ki zajema ne le, kaj počnejo VPN, ampak tudi, kako to počnejo. Odlično branje za vse, ki jih zanima spletna zasebnost.

In za vas imamo še nekaj boljšega - zbirko trenutno najboljše ponudbe na top VPN-jih, redno posodabljajo naši profesionalci!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me