Kako izkoristiti popust NordWPN PewDiePie – to je LAHKO


PewDiePie je eden najbolj priljubljenih YouTuberjev vseh časov. Pohvali se z drugo najvišje število naročnikov na ploščadi. Priljubljenost PewDiePie temelji na njegovi seriji videov, kjer igra grozljive video igre.

Njegova slava je rasla šele, ko se je odprl za svoje oboževalce hekerske prestrašenosti, s katerimi se srečuje. Da bi zaščitili varnost svojih igralnih računov in opreme, PewDiePie uporablja NordVPN, in svojim oboževalcem priporoča, da ga tudi uporabljajo.

PewDiePie ima svoje lastnosti tako rad, da je pravkar začel ponuja kodo za popust pri storitvi NordVPN. Spodaj vam bomo pokazali, kako enostavno je kodo uporabljati.

Kdo je PewDiePie?

Moški za PewDiePie je švedski igralec z imenom Felix Arvid Ulf Kjellberg. Skozi slavo se je dvignil njegova igralna serija imenovana »Igrajmo se« kjer se je posnel z igranjem video iger. Ko je njegova priljubljenost rasla, so se tudi teme njegovih videoposnetkov začele širiti. Leta 2013 je dosegel mejnik obstoja največ naročnikov. Od letos je njegov kanal na drugem mestu.

PewDiePie je postal eden izmed najvplivnejši YouTubers v igrah. Njegovi videoposnetki pogosto prinašajo nove naslove, potem ko jih predvaja na svojem kanalu. Kljub temu svojih videoposnetkov ne omejuje samo na igranje. Mnogi od njih so smešni vlogi ali pogovori o kakšnih zadnjih novicah.

Kibernetska varnost je osrednje vprašanje za igralces kot PewDiePie, zato je toliko njih velika zagovornica VPN-jev. To je tudi razlog, zakaj PewDiePie in številni njegovi kolegi YouTubovi igralci priporočam NordVPN pred drugimi storitvami.

Zakaj izbrati NordVPN?

NordVPN

NordVPN je ena izmed najboljših storitev VPN na trgu, vendar ni brezplačna. Koda kupona PewDiePie uporabnikom ponuja: 70% popust na triletnem načrtu. To prinese znatne prihranke. Tukaj je vredno NordVPN-a poskusiti.

Uporabnikom ponuja 256-bitna AES enkripcija vojaškega razreda za široko paleto naprav. Šifriranje vaših podatkov in usmerjanje preko varnih strežnikov je še posebej odločilno za igralce. Tudi bo skrijete svoj resnični naslov IP od drugih v omrežju. To bo otežilo krajo računa ali zaustavitev spletnega mesta.

NordVPN upravlja z omrežjem več kot 5000 strežnikov se je razširilo po 60 državah, zato vaše geografske izkušnje ne bodo motile geografske omejitve. NordVPN lahko zaobiti nekaj najstrožje internetne cenzure na svetu, vključno s Kitajsko.

Z NordVPN boste tudi vi zaščiten pred droženjem IP. NordVPN tudi ne bo upočasnil vaše povezave, kar je pomembna funkcija pri igranju novega naslova. Prav tako boste imeli dostop do posebni strežniki P2P če vam je všeč hudournik.

NordVPN ohranja brez hlodov in ponuja samodejno stikalo za ubijanje. Če imate kakršne koli težave, obstaja 24/7 podpora strankam na voljo. Če se iz katerega koli razloga odločite, da vam ni všeč NordVPN, ponuja: 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Pridobite 70% popusta NordVPN!

Kako uporabljati kodo kupona PewDiePie

Uporaba Koda za popust PewDiePie je zelo enostavno. Vse kar morate storiti je, da se odpravite na spletno stran NordVPN.

Ko boste plačevali, vstavite kodo "PewDiePie", kot je prikazano spodaj:

Kako izkoristiti popust NordWPN PewDiePie - to je LAHKO

Pridobite 70% popusta NordVPN!

Nadaljnje branje

Več o tem, zakaj bi morali uporabljati VPN, si oglejte naš vodič za novorojenčke.

Tukaj je naš izbor najboljših VPN-jev za igranje iger.

Ali pa se naučite, kako lahko deblokirate YouTube vsebino od koder koli na svetu.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me