Kako iskoristiti NordVPN popust PewDiePie – To je LAKO JEDNO


PewDiePie je jedan od najpopularnijih YouTubera svih vremena. Pohvali se drugi najveći broj pretplatnika na platformi. Popularnost PewDiePie izgrađena je na njegovom nizu videozapisa u kojima igra horor video igre.

Njegova slava rasla je tek kad se otvorio pred svojim fanovima sjeckanje straha s kojima se suočio. Kako bi zaštitili sigurnost svojih računa i opreme za igre, PewDiePie koristi NordVPN, i on preporučuje svojim fanovima da ga koriste i njega.

PewDiePie toliko voli njegove značajke da je tek počeo nudeći kod za popust za NordVPN uslugu. U nastavku ćemo vam pokazati koliko je jednostavno koristiti kôd.

Tko je PewDiePie?

Čovjek iza PewDiePie je švedski igrač po imenu Felix Arvid Ulf Kjellberg. Uspravio se do slave njegovu seriju igara pod nazivom "Igrajmo se" gdje se snimao igrajući videoigre. Kako je njegova popularnost rasla, teme njegovih videa također su se počele širiti. 2013. godine pogodio je prekretnicu najviše pretplatnika. Od ove godine njegov je kanal na drugom mjestu.

PewDiePie je postao jedan od najutjecajniji YouTubers u igrama. Njegovi videozapisi često donose nove naslove nakon što ih reproducira na svom kanalu. Ipak, svoje videozapise ne ograničava samo na igranje. Mnogi od njih su smiješni blogovi ili rasprave o nekim nedavnim vijestima.

Cybersecurity je središnje pitanje za igračea poput PewDiePie, zbog čega su mnogi od njih veliki zagovornici VPN-a. To je i razlog zašto su PewDiePie i nekolicina njegovih kolega na YouTubeu preporučiti NordVPN preko drugih usluga.

Zašto odabrati NordVPN?

NordVPN

NordVPN jedna je od najboljih VPN usluga na tržištu, no ne nudi se besplatno. Kôd kupona PewDiePie korisnicima nudi 70% popusta na trogodišnjem planu. To donosi znatnu uštedu. Evo zašto NordVPN vrijedi pokušati.

Korisnicima nudi 256-bitna AES enkripcija vojne klase za širok raspon uređaja. Šifriranje podataka i usmjeravanje putem sigurnih poslužitelja posebno je važno za igrače. Također će sakrijte svoju stvarnu IP adresu od ostalih u mreži. To će otežati hakiranje računa ili isključivanje web lokacije.

NordVPN upravlja mrežom od preko 5000 poslužitelja proširio se u 60 zemalja, tako da vaše igranje neće biti poremećeno zbog geografskih ograničenja. NordVPN može zaobići neke od najstrožih cenzura interneta u svijetu, uključujući Kinu.

S NordVPN-om ćete također biti zaštićeno od IP propuhivanja. NordVPN neće usporiti ni vašu vezu, što je važna značajka kada igrate kroz novi naslov. Imat ćete i pristup P2P poslužitelji ako volite bujicu.

NordVPN zadržava nema trupaca i nudi automatski prekidač. Osim toga, ako naiđete na probleme, postoji 24/7 korisnička podrška dostupno. Ako se iz bilo kojeg razloga odlučite da ne volite NordVPN, nudi vam 30-dnevna garancija povrata novca.

Ostvari 70% popusta na NordVPN!

Kako koristiti PewDiePie kod kupona

koristeći Kôd za popust PewDiePie je vrlo lako. Sve što trebate učiniti je uputiti se na web stranicu NordVPN.

Kad idete plaćati, umetnite kôd "PewDiePie" kao što je prikazano u nastavku:

Kako iskoristiti NordVPN popust PewDiePie - To je LAKO JEDNO

Ostvari 70% popusta na NordVPN!

Daljnje čitanje

Više o tome zašto biste trebali koristiti VPN potražite u našem vodiču za novorođenče.

Evo naših odabira najboljih VPN-a za igranje.

Ili naučite kako deblokirati YouTube sadržaj s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me