Kako gledati zgodbo služabnice 3. sezona od kjer koli – januar 2020


Čas je, da se vrnemo v Gilead, ker v Hulu prihaja tretja sezona Priča o Sluškinji.

Nova sezona bo ekskluzivno na voljo za pretakanje skozi Hulu. Vendar pa, Hulu sledi in blokira uporabnike po njihovi lokaciji. Če živite zunaj ZDA, boste morali uporabiti VPN za dostop do spletnega mesta.

Naslednji koraki vam bodo v pomoč glej Priča o služabnici na Hulu. Nato vam bomo dali nekaj priporočil za najboljše VPN-je za gledanje Hulu.

Kako gledati zgodbo o služabnici - Kratek vodnik

 1. Izberite VPN, ki ima strežniki v ZDA. Priporočamo ExpressVPN za hitro in brezhibno pretakanje.
 2. Prenos in namestite izbrani VPN. Nato se povežite s strežnikom v ZDA.
 3. Prijavite se v svoj Hulu račun in začnite pretakanje!

Oglejte si zgodbo Služabnice zdaj!

Kako se prijaviti za Hulu od koder koli

Hulu je storitev pretakanja ekskluzivno za ZDA. To pomeni, da Hulu od uporabnikov zahteva, da svoje račune uporabljajo z Ameriški naslov in kreditna kartica. Kaj bi torej naredil, če je nimaš? Postopek je lažji, kot mislite, nobenega naslova v ZDA ni potrebno.

 1. Nakup a Hulu darilna kartica z MyGiftCardSupply
 2. Sledite navodilom na MyGiftCardSupply za uveljavite stanje darilne kartice na svoj račun Hulu
 3. Prijavite se in si oglejte Priča o služabnici

Zakaj potrebujete VPN, če želite gledati zgodbo služabnice 3. sezona

Hulu sledi vašemu IP naslovu za določitev lokacije vaše naprave Ko IP pokaže, da ste povezani iz države zunaj ZDA, se vaša povezava blokira. To bo povzročilo sporočilo o napaki.

Najboljši način zaobiti te geobloke je z uporabo dobre storitve VPN. VPN-ji lahko skrijejo vašo lokacijo prikrivanje resničnega naslova IP. Namesto da se povežete s ponudnikom internetnih storitev ali javnim strežnikom ponudnika internetnih storitev, VPN omogoča povezavo z virtualno lokacijo. Če želite dostopati do Huluja, boste morali izberite strežnik v ZDA.

VPN-ji naredijo več kot le odblokiranje vsebine, omejene z geo. VPN bo šifrirajte svoje podatke, ki jo ščiti pred internetni sledilci ali hekerji ki poskušajo ukrasti vašo identiteto. Tudi to boste lahko skriti svojo internetno dejavnost, vključno s tistim, kar ste izbrali za ogled v spletu.

Izbira pravega VPN se lahko zdi težavna glede na število možnosti, ki so na voljo. Dobra storitev za pretakanje mora Redno vrtijo svoje naslove IP da uporabnikom omogoči dosleden dostop do svojih najljubših spletnih strani za pretakanje. Hulu, kot druge storitve pretakanja, spremlja znane IP-naslove VPN. Nato lahko te podatke uporabijo za blokirati dostop do spletnega mesta.

Ko izberete VPN za pretakanje s Hulu, želite storitev, ki ponuja več hitrih strežnikov v ZDA. Hitre hitrosti bodo izboljšale vašo izkušnjo gledanja, saj vam bodo pomagale preprečiti nenehno varovanje. To boste želeli tudi prepričati vaš VPN omogoča neomejeno pasovno širino. Zaradi tega ne priporočamo brezplačnih VPN-jev za pretakanje.

Če želite ohraniti svojo zasebnost, izberite vrhunsko storitev VPN, ki jo uporablja 256-bitno šifriranje AES, ponuja samodejno stikalo kill, in ima a stroga politika brez zapisov. Te funkcije preprečujejo uhajanje podatkov, ki lahko ogrozi vašo varnost in anonimnost.

Če svoj Hulu račun delite z več ljudmi, boste želeli poiskati tudi storitev, ki ponuja več hkratnih povezav. Tako lahko vsi na računu gledajo, kaj hočejo, kadar hočejo.

Najboljši VPN-ji za gledanje zgodbe sluškinje, sezona 3

1. ExpressVPN

Kako gledati zgodbo služabnice 3. sezona od kjer koli - januar 2020

ExpressVPN dosledno zmaga, ko gre za hitrost, zato ne boste zapravili dragocenega časa, ko bi čakali, da se epizoda shrani ali naloži. ExpressVPN ponuja uporabnikom an neomejena količina pasovne širine, tako da lahko celo sezono popivate, če se odločite.

Z več kot 100 strežnikov v ZDA, ExpressVPN lahko prehiti celo najtežje geobloke. Ugotovili smo, da ima ExpressVPN stalen dostop do igralcev Hulu, če pa imate kakršne koli težave, je to 24/7 klepet v živo je na voljo je, da vam pomagam pri kakršnih koli vprašanjih.

Njihovi stroga politika brez zapisov dokazano varuje podatke uporabnikov, plus an samodejno stikalo za ubijanje in 356-bitno šifriranje AES bo vse vaše dejavnosti ostala zasebna. ExpressVPN lahko preprosto poskusite brez tveganja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Lahko vidite, zakaj je ExpressVPN ena najboljših storitev VPN med uporabniki, ki iščejo hiter in varen VPN.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Pazi s ExpressVPN

2. CyberGhost

Kako gledati zgodbo služabnice 3. sezona od kjer koli - januar 2020

CyberGhost je eden izmed najbolj uporabnikom prijazna VPN-ja ko gre za dostop do geoblokirane vsebine. Ima namenski strežniki za različne pretočne platforme, tudi Hulu.

Novim uporabnikom ne bo treba poskušati poiskati najboljšega strežnika za odklepanje zgodbe Sluškinje. CyberGhost je to že storil za vas. Toda pretakanje ni edina dejavnost, do katere je CyberGhost enostavno dostopen. Na primer, obstaja tudi poseben zavihek samo za hudourništvo.

CyberGhost sprejme svoje storitve za stranke resno. Ponuja podporo strankam neprekinjeno, ne glede na to, kje živite.

Z 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja, CyberGhost ima eno najbolj radodarnih preskusnih pravil. Vendar gre še korak dlje. Ponujajo tudi sedemdnevno brezplačno preizkušanje. Lahko vidiš zakaj uporabniki radi uporabljajo CyberGhost zate.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Pazi s CyberGhost

3. NordVPN

Kako gledati zgodbo služabnice 3. sezona od kjer koli - januar 2020

NordVPN ima drugačen pristop k deblokiranju Huluja. Našli boste več kot 1880 strežnikov samo v ZDA vam pušča veliko naslovov IP za dostop do zgodbe o sluškinji.

NordVPN Možnost SmartPlay omogoča enostavno konfiguriranje VPN-ja za dostop do pretočne vsebine prek platform. S samo klikom gumba boste lahko prešli iz Hulu na BBC.

Če iščete VPN z visoko stopnjo varnosti, NordVPN 256-bitno šifriranje, brez dnevnikov-politike in ubijanje bo pomagalo zagotoviti, da vaši podatki ne bodo padli v napačne roke. Plus, svoje 30-dnevna garancija za vračilo denarja in 24/7 klepeti v živo postane NordVPN fantastična možnost za tiste, ki želijo dostopati do Huluja. Lahko vidite, kaj imajo še bralci še povedati o NordVPN.

NordVPN lahko odblokira:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Pazi z NordVPN

4. Surfshark

Kako gledati zgodbo služabnice 3. sezona od kjer koli - januar 2020

Surfshark je morda razmeroma nov VPN na trgu, a se hitro odlikuje po odlični storitvi. Surfshark's število strežniških omrežij nad 800, in nenehno raste. Ne bo vam treba skrbeti, če vas bodo blokirali iz Hulu kamor koli greste.

Uporabniku ponujas visokimi hitrostmi in velikimi varnostnimi protokoli, vključno z možnostjo MultiHop. MultiHop omogoča povezavo na dve lokaciji VPN hkrati, da povečate varnost svoje povezave.

Ena največjih prednosti, ki jo ima Surfshark, je sposobnost neomejeno število hkratnih povezav. To celotni družini omogoča dostop do tistega, za katerega Hulu pokaže, da ga zanima, četudi se že ujamete v zgodbi o sluškinji. Če še vedno niste prepričani o Surfsharku, ponuja tudi: 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja tako lahko prejmete občutek, kako deluje, preden se zavežete k daljšemu načrtu.

Če imate še kakšne dvome glede tega VPN-a, lahko vidite, zakaj so bralci divjali o Surfsharku.

Surfshark lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video in drugi.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

Surfshark deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome in Firefox.

Pazi s Surfsharkom

5. ZasebniVPN

PrivateVPN za Bolgarijo

Če imate proračun, ponuja PrivateVPN najboljše funkcije za najnižjo ceno svežnja. Čeprav so njihove možnosti strežnika bolj omejene, ima PrivateVPN še vedno dovolj možnosti obvozite najzahtevnejše gebloke. Zaradi tega je PrivateVPN še posebej dobra možnost za dostop do Huluja.

PrivateVPN ohranja svoje delovanje majhno po načrtu. To jim omogoča ohraniti več nadzora nad svojimi strežniki, vsi so v lasti in upravljajo z PrivateVPN sami. To še dodatno zmanjša možnost, da vaše podatke lahko prestreže tretja oseba. Poleg tega so tudi storitev brez dnevnika, tako da nihče ne more spremljati vaše internetne dejavnosti.

PrivateVPN nima klepeta v živo za storitve za stranke, vendar jih je vseeno enostavno kontaktirati, če naletite na kakršne koli težave. Če želite poskusiti pred nakupom, lahko izkoristite njihovo 7-dnevno brezplačno preskušanje. Lahko tudi si oglejte, kaj uporabniki pravijo o zasebnem VPN-ju.

PrivateVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo P2P aktivnost; seznam strežnikov, optimiziranih za P2P, ki so na voljo prek aplikacije.

PrivateVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android in iOS.

Pazi z PrivateVPN

Povzetek

VPN je najboljši način za dostop do Hulu če si želite ogledati tretjo sezono zgodbe Sluškinje izven ZDA.

Najboljše storitve boste dobili okoli geoblokov ki vas drugače preprečujejo gledanje brez ogrožanja varnosti vašega sistema.

Ne poudarjajte svoje izbire VPN, ExpressVPN ima najhitrejšo storitev na trgu in to lahko poskusite brezplačno!

Nadaljnje branje

Če želite izvedeti več o najboljših ponudbah VPN-jev, si oglejte naš seznam najboljših ponudb za VPN.

Še vedno se morda sprašujete, zakaj za dostop do Hulu potrebujete VPN. To je odlična razlaga za začetnike.

Zdaj, ko ste deblokirali Hulu, se naučite, kako dostopati do Netflixa kjer koli na svetu!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me