Kako gledati zadnjeg čovjeka koji stoji u 2020. godini


Mike Baxter još jednom pokušava ustvrditi svoju politiku i muškost u 8. sezoni prošloga čovjeka. Ako niste zatekli na sitcomu, možete strujati sve sezone na Huluu. 

Osim ako ne živite ili ne putujete izvan SAD-a.

Hulu blokira bilo koju IP adresu izvan regije. Ako, na primjer, živite u Londonu ili putujete u Aziju, nećete vidjeti hoće li žurka Mandy konačno osvojiti Mikeovo odobrenje svojom linijom odjeće.

Bez brige, postoji jednostavno rješenje. 

Možeš dobiti vrhunski VPN koji zaobilazi Huluova ograničenja. Preporučujem NordVPN za posao. Ovaj kvalitetan VPN ima brojne američke servere koji sakrij svoju stvarnu IP adresu šifrirajući je kroz siguran tunel. Sada možete pristupiti Huluovom sadržaju, uključujući i Posljednjeg čovjeka.

Kliknite ovdje da biste vidjeli VPN-ove preporučujem za streaming zadnjeg čovjeka koji stoji na Hulu.

Pokazat ću ti kako koristiti VPN da struji Zadnjeg čovjeka koji stoji i kako dobiti račun na Hulu, čak i ako ste izvan SAD-a.

Brzi vodič - Kako gledati zadnjeg čovjeka koji stoji na Hulu

 1. Izaberite VPN koji vam najbolje odgovara. Preporučujem NordVPN za najbolju izvedbu za brzinu i probijanje geoblokova.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN softver.
 3. Spajanje na američki poslužitelj.
 4. Idite u Hulu i prijavite se / prijavite se. Sada možete gristi Baxtere!

Započnite strujanje posljednjeg čovjeka koji stoji sada!

Brzi vodič - Kako se prijaviti za Hulu

Last Man Standing samo je jedna od mnogih opcija za zabavu ako imate Hulu račun. Međutim, živjeti izvan SAD-a znači da ćete naići na geoblokove, ali ne možete dobiti Hulu račun bez kreditne kartice sa sjedištem u SAD-u. Prije nego što stisnete pesnice o ekran, zaustavit ću se blokade plaćanja.

 1. Ići MyGiftCardSUPPLY i kupite Hulu poklon karticu za željeni iznos.
 2. Spojite VPN na američki poslužitelj.
 3. Idite na stranicu Hulu i prijavite se.
 4. Slijedite upute na MyGiftCardSUPPLY kako biste koristili stanje darovne kartice prema svom novom Hulu računu.
 5. Prijavite se na Hulu i započnite streaming!

Zašto vam treba VPN da biste gledali kako stoji posljednji čovjek

Za razliku od Mikeove uzvišene bitke s političkim pogledima njegovih kćeri, čvrst VPN može riješiti sve strujeće probleme sa Huluom.

Zbog licenciranja, Hulu postavlja geoblokove protiv bilo kojeg korisnika izvan SAD-a. Tu dolazi premium VPN koji će vam spasiti dan. Tako te prebaci prepreku za strujanje možete uživati ​​ne samo u sadržaju usluge Hulu, nego i u streaming uslugama širom svijeta.

 VPN sakriva vašu točnu adresu kada se povežete s jednim od njegovih američkih poslužitelja. Hulu vidi adresu sa sjedištem u SAD-u i otključava sav njezin sadržaj. Možete uživati ​​u obiteljskim bitkama Baxtera koliko god želite, bez obzira gdje živite.

To nije sve što VPN može učiniti

Konzervativno klađenje Mikea Baxtera na njegovom vlogu Outdoor Man pokvario je i njegov profesionalni i obiteljski život s duhovitim rezultatima.

Ali što ako ti treba odmor od Mikea i njegova nastojanja da budeš marljiv čovjek?

Pouzdan VPN može vas odvesti u beskrajni svijet streaming stranica. S veliki broj globalnih poslužitelja, možete malo gledati The Boys na Amazon Prime Video, a zatim preskočite borbu za sezonu na DAZN-u.

Dok istražujete ogroman izbor kanala, želite dodatna sigurnost i privatnost, tako da vaši internetski podaci nikada nisu ugroženi.

VPN-ovi visokog stupnja čine vas nevidljivima od cyber prijetnji, uključujući hakere, kradljivce identiteta i DDoS napade. Imaju značajke poput vojno-šifrirajuće enkripcije i blokade oglasa i zlonamjernog softvera da biste održavali svoju mrežu identitet siguran u svakom trenutku.

Pridržavaju se samo najbolji VPN-ovi stroga pravila bez zapisa kako bi se osiguralo da su sve vaše internetske aktivnosti uvijek anonimne.

Izvrsna usluga kupcima još jedna je osobina izvanrednog VPN-a. Brza rješenja bilo kojeg vašeg pitanja live chat je znak da imate pravi VPN.

3 najbolja VPN-a za gledanje stanja zadnjeg čovjeka

Sad kad znate što je potrebno da gledate Hulu, idemo na moju tri omiljena VPN-a za streaming Last Man Standing. 

1. NordVPN

NordVPN

NordVPN nastavlja napredovati kao najbolji VPN na tržištu, a to je sada najbrži VPN na našim testovima. Neće vam nedostajati grijeha Mikea Baxtera sa NordVPN-ovima neograničena propusnost i njegovu lakoću na zaobilazeći Huluove geblokove sa svojim preko 1.500 američkih poslužitelja.

Ovo je VPN 5.400 globalnih poslužitelja odličan je način da pronađete svoje sljedeće omiljene streaming usluge poput HBO GO ili Showtime. Ako želite da vas NordVPN nađe najbrži poslužitelj za ove web lokacije možete koristiti njegovu značajku SmartPlay. SmartPlay automatski vas povezuje na najoptimalniji poslužitelj za strujanje.

Hoće li se Mandy i zemljak Kyle napokon iseliti iz Baxterovog domaćinstva? To možete saznati u 8. sezoni, ali ne želite da haker poremeti klifer. NordVPN čuva sve cyber negativce dalje od vaših internetskih podataka s 256-bitnom enkripcijom AES-a.

Automatski prekidač započne u slučaju da veza padne u bilo kojem trenutku, nadalje zaštitu vaših mrežnih podataka i anonimnost.

Vaš uređaj nikad nije vidljiv u lokalnim mrežama s NordVPN-ovima Postavka nevidljivosti za LAN. Osim toga, nikad se ne morate brinuti hoće li vaša internetska povijest biti dostupna trećim stranama ili nositi nadzor države s NordVPN-om stroga politika bez zapisa. 

Adware i malware gora su od političke psovke Mikea Baxtera i Značajka CyberSec blokira obje mogućnosti da dođu na vaš uređaj. Ako igrate non-stop, također CyberSec sprječava mogućnost DDoS napada. 

Ako imate bilo kakvih pitanja - na primjer, kako sigurno gledati Netflix - NordVPN pruža izvrsne rezultate 24/7 chat uživo podrška putem e-pošte.

Ako još uvijek niste sigurni da je ovo VPN ispravno, možete isprobati NordVPN bezbrižno s njim 30-dnevna garancija povrata novca. Za vrijeme suđenja i dalje dobijate šest veza uređaja po računu.

Ako želite naučiti o svim značajkama NordVPN-a i zašto ga imam na # 1, možete provjerite našu cjelovitu recenziju.

Uživajte u uštedi na pretplati s našom NordVPN kupon.

Ključne značajke NordVPN-a

 • Preko 1500 američkih servera, 5,400+ svjetskih poslužitelja
 • 256-bitna enkripcija AES-a
 • Značajke SmartPlay i CyberSec
 • Politika bez zapisnika
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Šest istodobnih veza
 • 24/7 chat uživo
 • Surađuje s: Hulu, BBC iPlayer, Sling TV, Netflix, HBO GO, Amazon Prime Video, Showtime, Sky TV
 • Kompatibilno s: macOS, iOS, Windows, Android, Android TV, Linux, Chrome, Firefox, usmjerivači

Posljednji čovjek struje uz NordVPN!

2. ExpressVPN

ekspresna slika dobavljača

Iako ExpressVPN nije najbrži VPN, krajnja je sekunda. Nagrizate se za svaku sezonu Zadnjeg čovjeka koji stoji neograničena propusnost i sami odlučite je li Mike ili Ryan pravi "čovjek kuće."

Možete čak pogledajte koliko je brz ExpressVPN na svakom poslužitelju sa svojim ugrađeni test brzine.

ExpressVPN ima dosta američkih poslužitelja povezati se s Huluom, ali ako se odlučite za prelazak na druga mjesta za streaming, kao što je BBC iPlayer, lako možete zaobići te geografske blokove sa svojim preko 3.000 globalnih poslužitelja.

Kad prekinete vezu s VPN poslužiteljem, ne želite se brinuti hoće li vaši podaci biti vidljivi znatiželjnim očima. ExpressVPN drži vas anonimnim sa svojim TrustedServer tehnologija. Ova sjajna značajka briše memoriju svakog globalnog poslužitelja nakon svakog ponovnog pokretanja. 

Split tuneliranje dodaje veću sigurnost poslužitelja, a jedna veza ostaje šifrirana, dok druga ostaje lokalna. Savršena tajnost naprijed pruža novi ključ za šifriranje svaki put kad se ponovno povežete s poslužiteljem.

Mike koristi svoj vlog show kako bi izrazio svoja uvjerenja bez brige o tome tko sluša. Što se tiče vaše internetske povijesti, ne želite da itko - poput hakera i pratilaca - poznaje vašu tvrtku. ExpressVPN vas u svakom trenutku štiti DNS zaštita od curenja, IPv6 zaštita od curenja i AES 256-bitna enkripcija. 

Stroga politika bez zapisa i ugrađeni prekidač osigurajte da vaši podaci nikada nisu dostupni beskrupuloznim cyberneakima.

ExpressVPN je također bujica prilagođena P2P-u na svim poslužiteljima. Ako imate bilo kakvih pitanja o bujici ili strujanju, pažnja i reakcija 24/7 podrška uživo jesi li se pokrio.

Iako ExpressVPN košta više od ostalih premium VPN-a, to vam daje  30-dnevno jamstvo povrata novca i dobit ćete pet istodobnih veza za ovo vremensko razdoblje i bilo koji plan.

Provjeri naš detaljni pregled ExpressVPN-a i pogledajte zašto nas njegove značajke toliko impresioniraju.

Smanjite troškove pretplate i upotrijebite jednu od naše kupone ExpressVPN.

Ključne značajke ExpressVPN-a

 • 3.000+ poslužitelja na 160 globalnih lokacija
 • 256-bitna AES enkripcija, TrustedServer tehnologija
 • Split tuneliranje
 • Stroga pravila bez zapisa
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Istovremeno pet veza uređaja
 • Izvrsna 24/7 korisnička podrška
 • Radi s: Hulu, Netflix, Amazon Prime Video, HBO GO, BBC iPlayer, Sling TV, DAZN
 • Kompatibilno sa: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Kindle Fire, Linux, Chrome, Firefox, usmjerivači

Posljednji čovjek struje s ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

Život u domaćinstvu Baxtera je izazov. Upotreba CyberGhosta za streaming Last Man Standing nije. to je početničke prilagođene značajke, veze jednim klikom i niska cijena san je za korisnike nove u VPN-ovima.

Sa preko 1.000 američkih poslužitelja, neograničena propusnost i velike brzine, CyberGhost daje vam mnogo razloga da to postane vaš dugogodišnji VPN. Ako želite napustiti svijet sitcoma Baxtersova i uživati ​​u nekim sportovima uživo na Eurosportu, možete se povezati s jednim od njegovih 5.600+ globalnih poslužitelja. 

svoj Značajka pametnih pravila, koju ručno uključujete, povezuje vas na najbrži poslužitelj za bilo koje web mjesto za streaming koje odaberete.

CyberGhost ima sjedište na rumunjskom, što ga stavlja izvan nadležnosti Savez 14 očiju. Što ovo znači za vas? Nema dijeljenja inteligencije kada je u pitanju vaša mrežna aktivnost.

Ovaj VPN bio je prvi davatelj usluga koji je ikada izdao izvješće o transparentnosti, i to vas drži 100% anonimnim nulta-logs politika.

Dobivate sve sigurnosne značajke robusnog VPN-a s 256-bitna AES enkripcija, automatska sklopka za ubijanje, blokiranje adware i malwarea te zaštita od curenja DNS-a i IP-a.

 premium NoSpy poslužiteljski paket povećava svoje brzine, daje vam namjenske nadolazeće veze i pruža značajniju propusnost.

Dostupan je live chat, iako nije tako brz kao ostali VPN-ovi na mojoj listi. Međutim, dobivate 45-dnevna garancija povrata novca i sedam veza uređaja po računu!

Još uvijek razmišljate je li CyberGhost pravi VPN za vas? Pročitajte naš opsežni stručni pregled i detaljno pogledajte sve prednosti CyberGhosta.

CyberGhost je mnogo toga, ali možete uštedjeti više naš kupon.

Ključne značajke CyberGhosta

 • Preko 1000 američkih servera, 5 600+ globalnih poslužitelja
 • Početniku prilagođeno sučelje
 • Šifriranje vojnog stupnja
 • Stroga politika nulte evidencije
 • 45-dnevna garancija povrata novca
 • Sedam istodobnih veza uređaja
 • Live chat
 • Surađuje s: Hulu, ESPN, Eurosport, BBC iPlayer, Sling TV, Netflix, Showtime, HBO NOW, Amazon Prime Video
 • Kompatibilno sa: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Amazon Fire TV, Linux, Chrome, Firefox, usmjerivači

Posljednji čovjek struje uz CyberGhost!

U zaključku

Sezona 8 prošloga muškarca nastavlja prijateljsku svađu Mikea Baxtera i domaćinstava koja imaju žene. Možeš gledati sve sezone s visokokvalitetnim VPN-om i Hulu račun.

Ako živite izvan SAD-a, nema problema. VPN-ovi na mom popisu mogu zaobići Huluove geoblokove tako da možete bez prekida uživati ​​u Baxterima.

Velike brzine i neograničena propusnost s VPN-om savršen je recept za strujanje bez puferiranja. Ali i vi želite najbolja cyber sigurnost koja će vas sigurno i anonimno sačuvati. Pouzdan VPN štiti vas u svakom trenutku sa značajkama kao što su vojno šifriranje i politika bez zapisivanja.

Ako želite vrhunsku VPN za brzinu i čvrste sigurnosne značajke, Preporučujem NordVPN.

Ako volite streaming emisija, ali još ste veći igrač, pročitajte naš članak o tome zašto vam treba VPN za igranje.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me