Kako gledati sivi kup 2019 na spletu od koder koli


Hamilton Tiger-Mačke in modri bombniki Winnipeg so pripravljeni, da se uvrstijo v 107. sivi pokal. Ogroženo je prvenstvo kanadske nogometne lige (CFL). Če pa ste zunaj Severne Amerike ali Združenega kraljestva, boste morda zamudili akcijo.

Brez skrbi, pomagam vam videti najstarejše prvenstvo v profesionalnem nogometu. Uporabite moj hitri vodnik in VPN za si oglejte vsako igro s stadiona McMahon v Calgaryju.

Hitri vodnik - Oglejte si oddajo Kanada na TSN

TSN v Kanadi oddaja angleški sivi pokal v angleščini. Če si želite ogledati sivi pokal na TSN, sledite tem preprostim korakom:

  1. Izberite hitri VPN s strežniki v Kanadi. NordVPN ima hitrost omrežja, da bi bil v koraku z nogometom v HD toku.
  2. Prijavite se in naložite aplikacijo VPN, zaženite aplikacijo in se prijavite in nato izberite strežnik v Kanadi.
  3. Pojdite na www.tsn.ca in se prijavite za TSN Direct. Imeti morate kanadsko kreditno kartico.
  4. Na dan igre se prijavite v TSN Direct in uživajte!

Pazi na 107. sivi pokal!

Hitri vodnik - Oglejte si oddajo Kanada na RDS

RDS televizijsko predvaja Sivi pokal v francoščini v Kanadi. Tukaj je treba narediti, če si želite ogledati sivi pokal na RDS-u:

  1. Izberite vrhunski VPN s kanadskimi strežniki. priporočam NordVPN za prebijanje geoblokov.
  2. Prijavite se in namestite VPN, se prijavite in izberite strežnik v Kanadi.
  3. Pojdite na www.rds.ca in se prijavite za RDS Direct. Uporabiti morate kanadsko kreditno kartico.
  4. Prijavite se v RDS Direct in pretočite igro!

Pazi na 107. sivi pokal!

Zakaj potrebujete VPN za gledanje sivega kupa

Prvenstvo v kanadskem nogometu bo postavljeno kot še ena hitra igra. Žoga bo letela z enega konca stadiona na drugega, ko se bo Winnipeg in Hamilton boril za sivi pokal. Vendar ga boste morda pogrešali, če ste zunaj Severne Amerike ali Združenega kraljestva.

Sivi pokal je predvajan samo v Kanadi, ZDA, Mehiki in Veliki Britaniji. Če se med prvenstvom nahajate v kateri koli drugi državi, vam geo-omejitve preprečujejo pretakanje igre. Če pa izgledate, kot da ste v eni od teh držav, si lahko ogledate tekmo prvenstva CFL.

Z VPN lahko to storite zelo. Ko se povežete z VPN, si izberite lokacijo, skozi katero gre vaš omrežni promet. Potem, ko izdajatelj televizijskega programa pogleda vaš IP naslov, zazna IP-naslov VPN-ja kot vaš. Izdajatelj odblokira tok in lahko si ogledate vsako igro sivega pokala.

Z VPN vam ni treba zamuditi največjega praznovanja v kanadskem nogometu v letu. Vsako predstavo lahko vidite med najboljšimi ekipami CFL. To je odličen razlog za pridobitev VPN-ja. Toda to ni edini razlog.

VPN-ji ščitijo vaš omrežni promet saj potuje po internetu s šifriranjem vaših podatkov. Gre skozi varne predore. S šifriranimi podatki, ko vlade, ponudnik internetnih storitev (ISP) ali hekerji prestrežejo vašo komunikacijo, ne morejo videti! To ohranja vaše varno pred informacijami in vaša anonimnost nedotaknjena.

Ko se odločite za VPN, se prepričajte izberite kakovostno storitev. Vsaka storitev, ki ni vrhunska, se ne bo mogla prebiti skozi geografske bloke. Prav tako ne smejo uporabljati vojaškega šifriranja. Najboljše storitve lahko izogibajte se geo-omejitvam in ohranjajte svojo varnost.

Z VPN dobite cel splet vsebine in veliko varnosti na spletu. Izberite VPN danes in pridobite internet, ki si ga zaslužite!

3 najboljše VPN-je za gledanje sivega kupa

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

Veliko funkcij v hitrem omrežju postane NordVPN odlična storitev za gledanje sivega pokala.

Geobloki za NordVPN niso problem, zahvaljujoč funkciji SmartPlay. Poleg tega omrežne hitrosti na NordVPN zagotavljajo, da ste lahko v koraku s HD-jem v omrežju TSN do šest naprav!

Povezava s katerim koli od več kot 5100 strežnikov v omrežju NordVPN je enostavna. Preprosto izberite državo na zemljevidu in ste povezani in pripravljeni na sivi pokal.

256-bitno šifriranje AES zagotavlja vojaški razred vaši podatki so varni v omrežju NordVPN. In če želite še večjo varnost, dvojni VPN doda še en sloj šifriranja do vaših podatkov, ki jih poganja prek dveh varnih strežnikov - z drugimi besedami, dva kroga šifriranja.

CyberSec blokira oglase in zlonamerno vsebino iz vašega sistema, zagotavljanje, da so vaše naprave varne pred škodljivimi spletnimi mesti.

Če naletite na težavo, je podpora na voljo prek e-pošte ali 24/7 klepeta v živo. Lahko dobiš celotno povračilo v roku 30 dni če si premislite.

Pridobite več informacij o NordVPN, če preberete naše temeljit pregled.

Garancija za vračilo denarja: 30 dni od nakupa.

NordVPN lahko odklene:
TSN, RDS, Sling TV, HBO GO, BBC iPlayer, YouTube, Hulu, Amazon Prime Video in Showtime.

Podpira hudourništvo:
Na voljo so strežniki, namenjeni P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:
Nekateri usmerjevalniki, macOS, Android TV, iOS, Linux, Firefox, Android, Chrome in Windows.

Oglejte si 107. sivi pokal z NordVPN zdaj!

2. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

Če želite gledati kanadski nogomet v HD toku, potrebujete omrežje, ki lahko ostane v koraku. ExpressVPN je odlična izbira za gledanje sivega pokala, po zaslugi nekaterih najhitrejše razpoložljive hitrosti.

Zagotavljajo hitrosti omrežja na ExpressVPN ne boste imeli težav z medpomnjenjem ali upočasnjevanjem med gledanjem RDS. To hitrost dobite, ko se povežete s katerim koli od njegovih 3.000 strežnikov po vsem svetu do pet naprav hkrati.

Če se morate med ExpressVPN povezati z lokalnimi spletnimi mesti, lahko to storite. Aplikacija vam omogoča delite omrežno komunikacijo med VPN in lokalno povezavo s svojo ločeno funkcijo tuneliranja.

256-bitno šifriranje AES preprečuje dostop do vaših podatkov snopov vlade, tretjih oseb in drugih hekerjev. Ta šifriranje je vojaškega nivoja.

Z ničelni DNS, boste dobili zagotovilo, da noben vaš podatkov ali spletna dejavnost ni na voljo za dostop do kibernetskih tatov kot vaših podatki ne ostanejo na strežniku.

Če naletite na težave, lahko uporabite 24/7 podpora za klepet v živo za pomoč. Vzemite ga za testno vožnjo en mesec, in če se odločite za spremembo, lahko dobite celotno povračilo v roku 30 dni.

Več o naprednih funkcijah ExpressVPN lahko izveste, ko si oglejte naše strokovni pregled.

Garancija za vračilo denarja: Kadar koli v 30 dneh od prijave.

ExpressVPN lahko odklene:
RDS, TSN, ESPN, Amazon Prime Video, Hulu, YouTube, Netflix, Sling TV, BBC iPlayer in HBO GO.

Podpira hudourništvo:
P2P lahko uporabljate na vseh strežnikih.

ExpressVPN deluje na teh napravah:
iOS, Linux, Firefox, Android TV, Android, Chrome, macOS, Windows in nekateri usmerjevalniki.

Oglejte si 107. sivi pokal z ExpressVPN zdaj!

3. CyberGhost

Naprave CyberGhost

CyberGhost vam pomaga pri iskanju povezav, ki jih potrebujete več vrst specializiranih strežnikov. Ne glede na to, ali pretakate ali plujete ali potrebujete posebno varno povezavo, je CyberGhost na voljo za vas.

Strežniki, namenjeni za pretakanje, vas spravijo mimo geoblokov in dostop do vaše vsebine, kot je CFL Grey Cup. Vsak od teh strežnikov je konfiguriran za določenega izdajatelja televizijskih programov in vam tako pomaga, da vzpostavite pravo povezavo.

Omrežje uporablja 256-bitno šifriranje AES za zaščito podatkov na katerem koli od 5.700+ strežnikov. Ta varnostna zaščita je spletno varstvo podatkov na najvišji ravni.

Želite dodatno varnost? NoSpy strežniki vaši podatki ne bodo v pristojnosti 14 Eyes Alliance, zagotavljanje, da nobena vlada ne more dostopati do vaših podatkov.

CyberGhost s svojo vgrajeno programsko opremo pomaga varovati vse svoje naprave blokira sledilce in zlonamerno vsebino.

Če imate vprašanja o strežnikih ali kakršne koli druge poizvedbe, CyberGhost's podpora v živo je pripravljen pomagati.

CyberGhost lahko poskusite brez tveganja, ko ga izkoristite 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Ali želite pretakati sivo skodelico na več naprav? Brez problema. S svojo naročnino vam je dovoljeno uporabljati do sedem naprav hkrati.

Oglejte si naše poglobljen strokovni pregled in izveste več o CyberGhostu in njegovih značilnostih.

Garancija za vračilo denarja: 14 dni za kratke načrte, 45 dni za 6-mesečne + načrte.

CyberGhost lahko odklene:
TSN, RDS, ESPN, CBC, YouTube, FOX, Amazon Prime Video, BBC iPlayer in Sling TV.

Podpira hudourništvo:
Ponuja strežnike, prilagojene za hudourništvo.

CyberGhost deluje na teh napravah:
Nekateri usmerjevalniki, Chrome, Windows, Linux, Firefox, macOS, Android, Android TV, iOS in Amazon Fire TV Stick.

Oglejte si 107. sivi pokal z CyberGhost zdaj!

Povzetek

Hamilton in Winnipeg sta se pripravljena boriti za premoč CFL. Poskrbite, da boste lahko videli vsak trenutek sivega pokala in se prijavite na VPN.

Če imate težave z odločitvijo o VPN, NordVPN je moja najboljša izbira zaradi dokazane sposobnosti obiti geografske bloke in nemoteno prenašati šport.

Za malo dodatne spodbude si oglejte našo stran ponudb in kuponov.

Nadaljnje branje

Želite vedeti najboljši VPN-ji za Kanado? Poiščite tukaj.

Lahko vam pomagamo ugotoviti kako gledati francosko televizijo v živo izven Francije.

Naučite se kako namestiti CBC Sports na Kodi in dobili dostop do tega kanadskega omrežja.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me