Kako gledati sedam svjetova, jednu planetu bilo gdje besplatno na mreži!


David Attenborough vraća se u svoj voljeni svijet divljih životinja u originalu BBC-ja, Seven Worlds, One Planet. Ako imate račun za BBC iPlayer ili Sling TV, možete uživati ​​u gledanju geparda koji nadmašuju životinje dvostruko više od njihove veličine.

Što ako ste u regiji koja je blokirana od BBC-jevog iPlayera ili Sling TV-a? Vaše rješenje je imati pouzdan VPN koji zaobilazi geo-ograničenja koje ove web stranice za strujanje koriste.

BBC iPlayer je u Velikoj Britaniji i blokira bilo koga da ga prenosi u isto vrijeme izvan zemlje. Sling TV je usluga sa sjedištem u SAD-u i koristi iste metode geoblokiranja. VPN dobiva ti pristup na bilo koju web lokaciju do prosljeđivanje podataka kroz šifrirani tunel nakon što se povežete s UK / US serverom. Kada koristite vrhunski VPN, BBC iPlayer i Sling TV otključajte sav njihov sadržaj, bez obzira gdje se nalazite.

Pogledajte Preporučujem 5 VPN-ova da vam pristupi do džungla i pustinja na Sedam svjetova, jedna planeta.

Brzi vodič - Kako gledati sedam svjetova, jednu planetu na BBC iPlayeru ili Sling TV-u

 1. Odaberite VPN s velikim brojem globalnih poslužitelja. preporučam NordVPN za deblokiranje BBC iPlayera i Sling TV-a.
 2. Preuzmite i instalirajte odabrani VPN.
 3. Povežite se s poslužiteljem na kojem je dostupan BBC iPlayer ili Sling TV.
 4. Prijavite se / prijavite za BBC iPlayer ili Sling TV. To je to. Životinjsko kraljevstvo je spremno za razgledavanje!

Počnite strujati sedam svjetova, jedna planeta sada!

Brzi vodič - Kako se prijaviti za BBC iPlayer s bilo kojeg mjesta

Budući da je BBC iPlayer servis za streaming sa sjedištem u Velikoj Britaniji, on postavlja geoblokove svima izvan zemlje. Nema problema. Pomoću vrhunskog VPN-a možete pristupiti sedam svjetova, jednoj planeti na BBC One putem BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta. Slijedite moje korake za streaming u samo nekoliko minuta.

 1. Prijavite se na svoj VPN i povežite se s UK serverom.
 2. Idite na web mjesto BBC iPlayer.
 3. Pronađite "Kanali" i kliknite na "Jedan."
 4. Kliknite "Sedam svjetova, jedna planeta."
 5. U pitanju će se upit "Imate li TV licencu?" Kliknite "Imam TV licencu."
 6. Uživajte u kraljevstvu divljih životinja!

Brzi vodič - Kako se prijaviti za Sling TV odasvud

Sling TV je usluga za streaming sa sjedištem u SAD-u i jedan od svojih kanala ima BBC America. No, Sling TV koristi geo-ograničenja koja onemogućuju pristup svima koji ne žive u SAD-u. Da biste stvari učinili zamršenijima, za pretplatu na Sling TV potrebna vam je američka kreditna kartica. Ne brini. Slijedite moje korake da bi vaš Sling TV račun mogao krenuti ni u kojem trenutku.

 1. Prijavite se / prijavite za PayPal račun.
 2. Pomaknite se na stranicu trgovine američkih poklon kartica PayPal.
 3. Kliknite "Kategorije", a zatim odaberite "Umjetnosti & Zabava."
 4. Odaberite "Sling TV" i kupite poklon karticu.
 5. Virtualna kartica stići će na vaš e-mail PayPal.
 6. Povežite VPN odabirom američkog poslužitelja.
 7. Idite na Sling TV.
 8. Pomaknite se prema dolje do "Dobijte ponude" i kliknite na "Iskoristi poklon karticu".
 9. Slijedite upute kako se prijaviti za račun i iskoristiti svoju poklon karticu.
 10.  Prijavite se za paket Sling Blue ili Sling Orange, da biste preuzeli BBC America.
 11.  Idite na kanal BBC America i prenesite sedam svjetova, jedan planet!

Zašto vam treba VPN da biste gledali sedam svjetova, jednu planetu

Zbog ograničenja licenciranja, BBC iPlayer i Sling TV koriste geoblokove za sve koji su izvan Velike Britanije ili SAD-a. Na primjer, ako ste u Italiji, ne možete ići na web mjesto i strujati Sedam svjetova, jednu planetu zbog italijanskih geo-ograničenja koja vam neće omogućiti pristup kanalu.

Bez brige. Vrhunski VPN može uštedjeti dan.

Imajući veliki broj globalnih poslužitelja, VPN daje vam IP adresu u Velikoj Britaniji ili SAD-u. Zadržava vaše točna IP adresa nevidljiva, i BBC iPlayer ili Sling TV vjeruju da ste u svojoj zemlji.

Tada dobivate pristup svim zabavama koje nude streaming usluge, od sporta do dokumentarnih filmova.

To nije sve što VPN može učiniti

BBC iPlayer i Sling TV pružaju veliki izbor kanala za uživanje.

Ali to je samo za početak.

VPN pouzdan daje vam tipke za otključavanje svih vrsta potoka. Ako trebate nogomet 24/7, vrhunski VPN može vam omogućiti pristup sportskim kanalima poput BEIN SPORTS i DAZN.

Budite sigurni i na neograničenom internetu s VPN-ovima značajke zaštite od cyber sigurnosti koja nisu sigurna. Lopovi identiteta ne mogu se srušiti preko VPN barijere zahvaljujući šifriranje vojnog stupnja.

Pravim izborom VPN-ova ostvarujete dodatnu korist čuvanje vašeg davatelja internetskih usluga (ISP) nevidljivim. Sprječava Rukovanje i puferiranje propusnosti isto tako, tako da uhvatite svaki uzbudljivi trenutak morskih anemona koji hvataju meduze za večeru.

5 najboljih VPN-ova za gledanje sedam svjetova, jedna planeta

1. NordVPN

nordvpn

NordVPN imam kao br. 1 jer je najbolji višenamjenski VPN na tržištu. Sedam svjetova, jedna planeta možete lako pronaći na više od 5.100 poslužitelja u 55+ zemalja -preko 500 u Velikoj Britaniji i više od 1500 u SAD-u.

Polarni medvjedi nikad tampon s NordVPN-ovima neograničena propusnost i vrhunska brzina veze. 

NordVPN-a jedinstvena značajka SmartPlay je na svim svojim aplikacijama zadano. Ova usluga povezuje vas na najbrži poslužitelj automatski. Nedostatak je taj da sučelje karte za poslužitelje (posebno u Europi) izgleda gužvo i malo je izazovno odabrati određeni poslužitelj.

Ako želite najbolje u kibernetičkoj sigurnosti, NordVPN ne razočara. Značajka CyberSec ne samo blokira adware i malware, ali isto tako štiti od DDoS napada.

Pogled očiju nikad ne vidi vaše mrežne podatke putem NordVPN-ova 256-bitna enkripcija AES-a. To ide još dalje  pravila bez zapisivanja, Double VPN i automatski prekidač.

Ako imate problema s povezivanjem s BBC iPlayerom ili Sling TV-om, nudi vam NordVPN 24/7 podrška uživo. Možete čak i isprobati NordVPN bez rizika 30-dnevno jamstvo povrata novca dok još uvijek uživa šest veza uređaja po računu.

Ako želite saznati zašto je NordVPN moj najbolji izbor, pročitajte naš opsežni stručni pregled.

Također ćemo vam dati kupon za veću uštedu.

Ključne značajke NordVPN-a

 • Poslužitelji: 5.100 u preko 58 zemalja
 • 256-bitna enkripcija AES-a, značajka SmartPlay, značajka CyberSec
 • Politika bez zapisnika
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Šest istodobnih veza
 • 24/7 chat uživo
 • Radi sa: BBC iPlayer, Sling TV, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime
 • Kompatibilno s: macOS, iOS, Windows, Android, Android TV, Linux, Chrome, Firefox, usmjerivači

Tok sedam svjetova, jedna planeta s NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN

U svim mojim testovi za brzinu veze, niti jedan drugi VPN ne može se podudarati s ExpressVPN. Dolazi čak i sa ugrađeni test brzine na svim svojim poslužiteljima.

Možete zaobići BBC iPlayer ili Sling TV geo-ograničenja ako odaberete više 3.000 poslužitelja na 160 lokacijaNeograničena propusnost osigurava to Isključivanje internetskih usluga nikada se ne miješa sa svojim sedam planeta, Jedan svijet.

ExpressVPN je kralj brzine, ali također je a pobjednik u polju kibernetičke sigurnosti. Nikada se ne morate brinuti o izloženosti svojih podataka na bilo kojem od njegovih globalnih poslužitelja, zahvaljujući njegovim TrustedServer tehnologija. Ova značajka briše RAM-u na poslužitelju nakon svake upotrebe.

Hijene su glavni lopovi sedam svjetova, jedne planete. Ali to je jedina krađa koju ćete doživjeti dok struji ExpressVPN-om. Zajedno s šifriranje vojnog stupnja, ovaj VPN pruža  ugrađena sklopka za uklanjanje, DNS i IPv6 zaštita od propuštanja, pravila ništice i podijeljeno tuneliranje.

Međutim, ExpressVPN nedostaje softver za blokiranje oglasa.

Saznajte više o zaštiti koju ExpressVPN pruža čitanjem naš cjeloviti pregled.

Uzvratni 24/7 predstavnice za korisničku podršku može odgovoriti na pitanja koja se odnose na strujanje ili sigurnost. 30-dnevna garancija povrata novca daje vam vremena da odlučite je li ExpressVPN prikladan za vas dok ga pokušavate pet uređaja odjednom.

To je jedan od skupljih VPN-a na tržištu, ali naš kupon štedi novac na pretplati.

Ključne značajke ExpressVPN-a

 • Poslužitelji: 3.000+ na 160 lokacija
 • Br. 1 u brzini
 • 256-bitna enkripcija AES-a, TrustedServer tehnologija
 • Stroga pravila bez zapisa
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Pet istodobnih veza uređaja
 • 24/7 korisnička podrška
 • Radi s: BBC iPlayer, Sling TV, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO, DAZN
 • Kompatibilno sa: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Kindle Fire, Linux, Chrome, Firefox, usmjerivači

Tok sedam svjetova, jedna planeta s ExpressVPN-om!

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

CyberGhost ima elegantne značajke, ali ima jednostavno sučelje idealan je ako ste novi u VPN-ovima. Postavljanje CyberGhost je cinch sa svojim značajke koje se lako koriste, jednim klikom I je Opcija pametnih pravila koji se povezuje na najbrži poslužitelj.

Vaše istraživanje sedam svjetova, jedna planeta nikad puferima ili prigušivačima s CyberGhostom neograničena propusnost i velike brzine. Geografskim ograničenjima brzo možete pristupiti s 5.500 poslužitelja u više od 80 zemalja. Plus, svi su njegovi poslužitelji optimalni za bujice.

Unatoč CyberGhostovoj jednostavnosti i niskoj cijeni, vaša internetska sigurnost nikad nije dovedena u pitanje. Snoops poput trećih strana i hakera ne mogu ukrasti vaše podatke s ovim VPN-ovima 256-bitna enkripcija AES-a.

Također ima blokator zlonamjernog softvera, automatska sklopka za ubijanje, zaštita od curenja DNS-a i IP-a i stroga pravila o zabrani rada.

 45-dnevna garancija povrata novca i sedam uređaja po računu kompenzirati činjenicu da CyberGhostova usluga za korisnike nije najizbirljivija (po mojim testovima).

Ako vas zanima CyberGhost, ali želite malo više informacija o njegovoj sigurnosti i drugim značajkama, pročitajte naš detaljni pregled.

Postoji čak kupon sada možete koristiti za uštedu novca.

Ključne značajke CyberGhosta

 • Poslužitelji: 5.500+ u više od 80 zemalja
 • Jednostavno sučelje
 • Zaštitna enkripcija, DNS i IP zaštita od curenja
 • Politika bez zapisnika
 • Sedam istodobnih veza uređaja
 • 45-dnevna garancija povrata novca
 • Radi s: Sling TV, BBC iPlayer, ESPN, Eurosport, Netflix, Hulu, Showtime, HBO Now, Amazon Prime Video
 • Kompatibilno sa: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Amazon Fire TV Stick, Linux, Chrome, Firefox, usmjerivači

Stream sedam svjetova, jedna planeta sa CyberGhost!

4. Surfshark

Surfshark uređaji

Surfshark pravi svoje ime kao premium VPN s kojim jednostavno sučelje i niska cijena. 

Možete strujati sedam svjetova, jedna planeta bez punjenja na Surfshark-ovima neograničena propusnost. Plus ti zaobići geoblokove na jednom svom kraju 1.000 poslužitelja u 61 i više zemalja. 

Moji testovi Surfsharka pokazuju izvrsne brzine bez padova ili prekida veze, koji vam omogućuje da na svakom planetu pregledate životinjski kontinent na sedam svjetova, jednoj planeti i ne propustite trenutak.

 Značajka CleanWeb štiti vas od praćenja, krađe identiteta i zlonamjernog softvera. Njegova druga jedinstvena osobina, Način kamuflaže, sprečava vašeg davatelja internetskih usluga (ISP) da nadzire vaše mrežne aktivnosti.

Vaš BBC iPlayer ili Sling TV streaming ne uključuje cyberatne napade sa Surfshark-ovima premium sigurnosne značajkeDvostruka enkripcija, podijeljeno tuneliranje, automatska sklopka za zaustavljanje i pravila bez zapisivanja čuvajte sve svoje podatke na internetu sigurnim i anonimnim.

Vi i svi u kući možete uživati ​​u Surfsharku neograničen uređaj na jednom računu. Iskoristite prednost 7-dnevno besplatno probno razdoblje ako imate Android ili iOS uređaje, ili se odlučite za duže 30-dnevna garancija povrata novca sa svim svojim uređajima.

Iako nema posebnu aplikaciju za usmjerivač, Surfshark je odličan 24/7 podrška uživo mogu vam pomoći u vezi s bilo kakvim pitanjima ili ručnim postavljanjem.

Da biste detaljnije pogledali sigurnosne značajke i druge pogodnosti Surfsharka, pročitajte naš stručni pregled.

Želite uštedjeti novac na pretplati? Upotrijebite naš Surfshark kupon danas.

Ključne značajke Surfsharka

 • Poslužitelji: 1.000+ u preko 60 zemalja
 • Intuitivno sučelje
 • 256-bitna AES enkripcija, Camouflage način, CleanWeb značajka
 • Politika bez zapisnika
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • 7-dnevno besplatno probno razdoblje za iOS i Android
 • Neograničeno uređaja na računu
 • 24/7 podrška uživo
 • Radi s: BBC iPlayer, Sling TV, Netflix, Amazon Prime Video, Showtime, ESPN, CBS All Access, NBC
 • Kompatibilno je s: macOS, iOS, Windows, Android, Amazon Fire TV Stick, Linux, Chrome, Firefox, usmjerivači podržani OpenVPN

Potocite sedam svjetova, jedna planeta surfanjem!

5. PrivateVPN

PrivateVPN uređaji

Omiljeni početnik, PrivateVPN nudi a jednostavan način koji vam omogućuje da uključite VPN klikom na gumb. Možete strujati sedam planeta, jedan svijet na jednom od njih 150+ poslužitelja u 60 zemalja.

Ovaj VPN je dosljedan i brz u brzinskim testovima neograničena propusnost uklanja prijetnju puhanjem ometajući vašu afričku struju safarija.

Vaši internetski podaci nikada nisu ugroženi cyber-sigurnošću PrivateVPN-a. Vaša internetska prisutnost ostaje nevidljiva funkcijama poput DNS i IPv6 zaštita od propuštanja, AES 256-bitna enkripcija i stroga pravila bez zapisivanja.

Postoji automatski prekidač za ubijanje, ali dostupan je samo u aplikaciji Windows.

svoj Nevidljivi način rada omogućuje vam zaobići čak i krute blokove u Kini. Za više informacija o sigurnosnim značajkama PrivateVPN idite na naš opsežni pregled.

Dok je PrivateVPN's live chat nije 24/7, već je i reagira i podržava. 

Možete pokušati s PrivateVPN pomoću  7-dnevno besplatno probno razdoblje ili kupnja pretplate uz 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika. Tijekom bilo kojeg razdoblja, možete dobiti šest veza uređaja po računu. 

Naše kupon za PrivateVPN štedi novac na pretplati.

Ključne značajke PrivateVPN-a

 • Poslužitelji: 150 u 60 zemalja
 • Neograničena propusnost
 • AES 256-bitna enkripcija, DNS zaštita od curenja, Stealth način rada
 • Politika bez zapisnika
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • 7-dnevno besplatno probno razdoblje
 • Šest veza uređaja
 • Dostupna je podrška za chat
 • Radi sa: Sling TV, BBC iPlayer, Netflix, DAZN, ESPN, Amazon Prime Video, Hulu, Hotstar
 • Kompatibilno s: Windows, iOS, macOS, Android, Kodi, Linux, usmjerivačima podržanima OpenVPN

Tok sedam svjetova, jedna planeta s privatnim VPN-om!

U zaključku

Sedam svjetova, jedna planeta izvrstan je dodatak mreži BBC. Možete uživati ​​u svim istraživanjima Davida Attenborouga uz BBC iPlayer ili Sling TV.

Ako ste blokirani jer ste izvan regije za strujanje, možete je dobiti vrhunski VPN da bi zaobišao BBC iPlayer ili Sling TV geo-ograničenja.

Najveće brzine i neograničena propusnost izvrsne su karakteristike VPN-a, ali dobivate i najbolje od cyber-sigurnosti. Vaša internetska prisutnost ostaje nevidljiva, štiti vas od sigurnosnih prijetnji na mreži.

Preporučam za optimalno iskustvo strujanja sedam svjetova, jedne planete NordVPN za velike brzine i bešavnu sigurnost.

Pretaknete li Netflix, ali naiđete na pogrešku proxy protokola Netflix? Nauči kako ispraviti ga i koje VPN-ove koristiti.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me