Kako gledati RTP zunaj Portugalske


Portugalska javna radiodifuzna mreža RTP (Rádio e Televisão de Portugal) je odličen kraj za ogled vseh pomembnih tekem UEFA in FIFA, skupaj z oddajama, kot sta Big Brother Portugalska in Mèdico de Familia. Pa čeprav ima RTP mednarodne podružnice, v mnogih regijah so omejene geo omejitve, ki gledalcem preprečujejo dostop do domačega programa RTP.

Če ste na enem od teh območij, vam ni nujno, da imate srečo - potrebujete samo način, kako obiti geobloke! Imeti dober VPN je odlična rešitev za to in številne druge težave, na katere lahko naletite pri poskusu gledanja RTP z lokacij po vsem svetu.

S tem preprostim vodnikom vam bomo pokazali, kako zmorete oglejte si vse programe RTP od koder koli z namestitvijo VPN-ja v računalnik, usmerjevalnik, TV ali mobilno napravo.

Kako gledati: Hitri vodnik

  1. Izberite storitev VPN s strežniki na Portugalskem ki je primeren za vašo napravo in njen operacijski sistem. (Na trgu je na tisoče VPN-jev, vendar smo jih preizkusili in spodaj ponujamo priporočila, vključno z možnostjo 1 CyberGhost VPN.)
  2. Nakup naročniškega načrta od VPN-ja ponudnika ali se prijavite na brezplačno preskusno različico.
  3. Prenesite in namestite programsko opremo VPN v vaši napravi.
  4. Uporabite VPN za povezavo s strežnikom na Portugalskem.
  5. Pojdite na spletno mesto predvajalnika RTP, izberite vsebino, ki si jo želite ogledati, in uživajte!

Začnite gledati ZDAJ!

Zakaj za gledanje RTP potrebujete VPN

Kot smo pojasnili zgoraj, VPN s strežniki na Portugalskem vas bo prehitel z gebloki RTP. Je torej vse, kar je tu? Niti blizu. Recimo, da vam je uspelo dobiti dostop do vseh RTP-jevih medijev, le da to odkrijete zataknjeni ste pri gledanju zamrznjenih okvirjev in utrinkov videoposnetkov, ker ima VPN počasno ali nestabilno povezavo.

Če želite pretočno predvajati svoje najljubše RTP oddaje brez prekinitev, je ključnega pomena, da dobite VPN, znan po svojem visoke hitrosti in zanesljivost povezave. Tako boste dobili najboljša možnost, da se izognete motnjam, kot so prekinitve povezave, puferji in zaostajanje.

Še en ključ do izbire prave storitve je preglejte posebne varnostne funkcije, ki jih ponuja vsaka VPN. Na primer, pri nekaterih storitvah VPN, če varna povezava prekine, se bo vaša naprava samodejno povezala z drugim omrežjem prek ponudnika internetnih storitev (ISP), tako da boste izpostavljeni vohunjenju. Če želite svoje podatke ohraniti varno in ohraniti anonimnost, izberite storitev VPN s samodejnim stikalom za izklop tako da aplikacija prekine pošiljanje in prejemanje podatkov, če je povezava VPN prekinjena.

Za popolno varnost med pretakanjem, brskanjem ali hudournikom, poskrbite, da ima tudi vaš VPN močno šifriranje in več protokolov VPN.

Mnoge storitve imajo podobne funkcije, še enkrat preverite in se prepričajte, da boste pred VPN dobili točno tisto, kar potrebujete od svojega VPN-ja. Na primer, nekatere storitve so zasnovane tako, da so združljive z Apple TV-ji, druge pa ne.

Najboljši VPN-ji za gledanje RTP izven Portugalske

1. CyberGhost

cyberghost več naprav

CyberGhost ima več kot 1300 strežnikov po vsem svetu, od tega 10 na Portugalskem. Deluje na številnih platformah, kot so Windows, MacOS, iOS, Android, Linux in usmerjevalniki. In lahko hkrati uporabljate vse svoje naprave, ker a enojna naročnina omogoča sedem sočasnih povezav.

CyberGhost poleg tega, da ima sedež v Romuniji (državi, ki je znana po zakonih o zasebnosti o internetu) 256-bitno šifriranje AES, stroga politika brez dnevnika ter zaščita pred uhajanjem DNS in IP. Servis ponuja različne VPN profile za različne namene, od P2P in hudournikov do dostopa do pretočnih storitev (kot so Netflix, Hulu in BBC).

Uporabniki CyberGhost običajno najdejo kot a stroškovno učinkovit VPN rešitev, vendar boste imeli dovolj časa, da se sami odločite, saj vsak načrt podjetja vključuje: 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Obstaja tudi 7-dnevno brezplačno preskusno obdobje z nekaterimi omejitvami glede dostopa in uporabe.

Oglejte si ponudbe CyberGhost

2. ExpressVPN

Ugodnosti ExpressVPN

ExpressVPN je znan po svojem imenu hitrost, ponuja pa tudi močne varnostne lastnosti. Z šifriranjem vojaške stopnje in več kot 3000 strežnikov v več kot 90 državah, vključno s Portugalsko, lahko hitro in varno dostopate do skoraj vsakega spletnega mesta.

ExpressVPN je enostavno prenesti in namestiti v napravah Windows, MacOS, iOS, Android in Linux, pa tudi na usmerjevalnike. The programsko opremo lahko naložite tudi na Apple TV, Fire TV Stick, Playstation in druge naprave, dovoljeno je do pet hkratnih povezav.

Stranke še posebej cenijo odlično storitev za stranke. Da bi zagotovili vaše popolno zadovoljstvo, ExpressVPN ponuja a 7-dnevna brezplačna preizkusna različica na mobilnih napravah in 30-dnevno jamstvo vračila denarja za vse aplikacije.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

3. NordVPN

Naprave NordVPN

Z več kot 4.500 strežnikov v 62 državah, NordVPN, vključno s 17 na Portugalskem, je odlična izbira, če vam je pomembna hitrost. NordVPN je združljiv z Windows, Mac OS / iOS, Linux, Android, usmerjevalniki, pametnimi televizorji in drugimi napravami ter lahko hkrati uporabljate na do šestih napravah. NordVPN ponuja tudi vse svoje aplikacije v portugalščini.

Ponuja tudi ta VPN obilo funkcij, ki zagotavljajo varnost podatkov uporabnikov, kot sta zaščita pred puščanjem DNS in samodejno stikalo za ubijanje. Čeprav NordVPN ponudite 30-dnevno garancijo vračila denarja, naročniki čutijo malo potrebe, da bi jo izkoristili, saj so bili prepričani v prijazno, 24/7 storitev za stranke, ki je izredno koristna, kadar se pojavijo vprašanja.

Oglejte si ponudbe NordVPN

4. ZasebniVPN

privatevpn naprave

Za vsakega od naših bralcev, ki so ga kdaj opisali kot "nestrpnega", je PrivateVPN morda odlična izbira. Svoje aplikacij je mogoče prenesti in namestiti v sistemih Windows, Mac, Linux in usmerjevalniki v samo 60 sekundah! Z le nekaj kliki se lahko povežete s strežnikom na Portugalskem.

Ko se začne in deluje, uporabniki uživajo v varnih povezavah tega VPN-a z impresivno hitrostjo. PrivateVPN podpira tudi neomejeno hudourništvo in P2P skupna raba datotek in ima pravilnik o beleženju. ZasebnoVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja, vendar le, če uporabljate manj kot 100 GB podatkov preden zaprosite za vračilo.

Ogled zasebnih ponudb za VPN

5. IPVanish

ipVanish Naprave

IPVanish je združljiv z Windows in Windows Mobile, MacOS, iOS, Android, Linux, Chromebook in usmerjevalniki, in omogoča hkratne povezave do 10 naprav. Za razliko od drugih ponudnikov storitev, IPVanish ima v lasti vse svoje lastne strežnike, kar uporabnikom nudi dodatno plast varnosti poleg šifriranja vojaškega razreda in drugih standardnih varnostnih protokolov. Ti strežniki vključujejo tri na Portugalskem.

Samo zavedajte se, da se boste morali, če preizkusite IPVanish, hitro odločiti, ali je to za vas, ker garancija za vračilo denarja traja le sedem dni. Preberite si, kaj imajo drugi uporabniki povedati.

Oglejte si ponudbe IPVanish

Povzetek

Tam je zunanja storitev VPN, ki vas lahko poveže z vsemi oddajami in dogodki v živo, ki jih ponuja RTP od kjer koli na svetu. Pravi VPN bo tudi izboljšal vašo celotno spletno izkušnjo, ne glede na to, ali je vaša glavna prioriteta popolna zasebnost, zaščita pred kibernetsko kriminaliteto, stabilne hitrosti povezave ali dostop do določenih spletnih mest in vsebin.

Kot vaši vpnMentors, želimo, da uživate v vseh teh ugodnostih, hkrati pa pridobite veliko vrednost za svoj denar, zato vsak dan kombiniramo internet za najboljše ponudbe vrhunskih VPN-jev. Če si želite ogledati trenutne kode kuponov, popuste in druge promocije, si oglejte našo stran ponudb VPN!

Začnite brezplačno preskusno različico CyberGhost

Morda bi vam bilo všeč tudi:

  • Najboljši VPN-ji
  • Top 6 resnično brezplačnih VPN storitev - to so varne za uporabo
  • 5 VPN-jev je zajamčeno za prepoved VPN Netflix-a
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me