Kako gledati Quest TV od koder koli od leta 2020


Če ste iz Velike Britanije, verjetno uporabljate Quest TV za nekatere svoje najljubše oddaje in športne dogodke. Če pa potujete ali se preselite v tujino, boste morda ugotovili, da se ne morete povezati s programom Quest TV. To je zato, ker Quest TV deluje samo v Združenem kraljestvu. Quest TV sledi vašemu naslovu IP, da določi vašo lokacijo, in če ste zunaj Združenega kraljestva, blokira vašo povezavo. To je znano kot geoblocking.

Zanesljiv VPN vam omogoča, da se mimo geoblokov, tako da lahko gledajte televizijo Quest od koder koli. To stori z maskiranjem vaš pravi naslov IP in vam dodeli naslov IP v Veliki Britaniji tako, da vas povežemo s tamkajšnjim strežnikom.

Preizkusil sem veliko vrhunskih VPN-jev, da najdem najboljše možnosti za gledanje televizije Quest od kjer koli na podlagi hitrosti, zanesljivosti, varnosti in enostavnosti uporabe. Preberite si mojih prvih 5 izbirov.

Hitri vodnik: Kako gledati Quest TV od koder koli

 1. Izberite VPN, ki ima strežniki v Veliki Britaniji. Priporočam NordVPN zaradi njegovih lastnosti, hitrosti in zanesljivosti.
 2. Prenesite in namestite vaš VPN v napravah, ki jih boste uporabljali za gledanje TV Quest.
 3. Zaženite VPN in povežite se s strežnikom v Veliki Britaniji ali na Irskem.
 4. Obiščite spletno stran Quest TV in začnite gledati!

Glejte Quest TV zdaj!

Zakaj potrebujete VPN, če želite gledati TV Quest

Z uporabo a VPN, lahko zaobidete geo-omejitve in nagovarjate Quest TV da mislite, da gledate lokalno, tako da prikrijete svoj resnični naslov IP. Namesto da bi vas povezali s strežnikom ponudnika internetnih storitev, VPN vas poveže z virtualno lokacijo. Za dostop do Quest TV se boste morali povezati s strežnikom v Veliki Britaniji.

Nekateri storitve pretakanja poskušajo prepoznati, kdaj se uporabljajo VPN-ji, in jih blokirati. Nisem slišal nobenega VPN-ja, ki ne deluje s Quest TV, vendar bi se to lahko spremenilo. Ko torej izberete VPN, priporočam, da se držite preizkušenih storitev z obilico strežnikov, trdnimi šifriranimi zmožnostmi in rednim vzdrževanjem za posodabljanje naslovov IP.

To ni vse, kar VPN lahko stori

Odblokiranje Quest TV-ja, da ga lahko gledate od koder koli, je odličen razlog za uporabo VPN-ja. Toda to je le del tega, kar lahko naredi VPN.

VPN lahko odblokira tudi druge geografsko omejene pretočne storitve, kot so Netflix, Hulu in Amazon Prime TV. Prav tako lahko zaščiti vašo spletno zasebnost in vaše občutljive podatke zaščiti.

Ker VPN skriva vaš pravi IP naslov, ščiti vašo spletno identiteto. VPN uporabljajo tudi šifriranje vojaškega razreda za šifrirajte svoje podatke zato je vaša internetna dejavnost anonimna. Torej vaš ponudnik internetnih storitev, oglaševalci in potencialni hekerji vas ne morejo spremljati po spletu in videti vaše dejavnosti. To povečuje varnost, ko ste povezani od doma, še posebej pa je pomembno, če javne storitve Wi-Fi uporabljate v krajih, kot so restavracije in kavarne.

Ti lahko ostanite povezani s strežnikom v Veliki Britaniji ko opravljate druge dejavnosti v spletu in boste kadar koli pripravljeni gledati Quest TV. Lahko pa tudi se povežite s strežnikom bližje dejanski lokaciji in se kadar koli želite vrniti v Združeno kraljestvo.

5 najboljših VPN-jev za gledanje televizije Quest

1. NordVPN

Kako gledati Quest TV od koder koli od leta 2020

Za predvajanje televizije Quest ali druge vsebine, ki je v blokadi zunaj Združenega kraljestva, je moje najboljše priporočilo NordVPN. Ima jih več kot 500 strežnikov v Veliki Britaniji sam. Ponuja tudi NordVPN dosledno velike hitrosti tako da lahko tok izvajate brez pufranja in a SmartPlay DNS nastavitev, ki vas lahko poveže z najhitrejšim strežnikom v Veliki Britaniji.

Ta nadrejeni VPN vzdržuje blizu 6000 strežnikov v 60 državah. To boste lahko izogibajte se geoblockom po vsem svetu, in se počutite varne s vrhunska varnost funkcije, kot so 256-bitno šifriranje, dvojni VPN, prilagojene nastavitve DNS in podpora za OpenVPN. Obstaja stroga politika brez zapisov, in vključuje paket CyberSec za zaščito pred  zlonamerno programsko opremo, pojavna okna in sumljiva spletna mesta. Če imate vprašanja ali se zataknete, je vedno na voljo pomoč 24/7 podpora.

Lahko poskusite NordVPN naprej do šest naprav, z 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Z vsemi lastnostmi je enostavno razbrati, zakaj je moj prvi izbor in najbolj priljubljen VPN na svetu.

NordVPN lahko odklene:

 • ABC, Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Glejte Quest TV z NordVPN!

2. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

ExpressVPN je konec 3000 strežnikov na 160 lokacijah se je razširilo v 94 držav. Za Quest TV obstaja odlična pokritost v Veliki Britaniji.

Express VPN je eden najhitrejših VPN-jev Preizkušen sem. Njeni britanski strežniki imajo konstantno hitrost dobrih 100 Mbps, kar je več kot dovolj za pretakanje videoposnetkov z Quest TV. Omogoča tudi lastni preizkus hitrosti, tako da lahko preverite, ali ste dobro pred povezavo ugotovili, kako dobra je vaša povezava.

Hitrost ni edino, kar ponuja ekspresni VPN. Ima edinstvene lastnosti, kot so split-tunneling ki vam omogoča, da izberete, katera spletna mesta in aplikacije gredo skozi VPN in katera bodo prek običajnega (nešifriranega) interneta. Druga značilnost ExpressVPN je MediaStreamer. Naprave, kot sta Amazon Fire Stick in Apple TV, običajno ne podpirajo VPN, vendar MediaStreamer omogoča pretakanje vsebine v teh napravah in na številnih igralnih konzolah.

ExpressVPN ponuja tudi veliko varnostnih in zasebnih funkcij, kot so zaščita pred puščanjem DNS, vojaško šifriranje, podpora za OpenVPN in stroga politika brez zapisov.

Uporabniki ljubijo zanesljivost in hitrost ExpressVPN. Če je tudi ne marate, lahko dobite denar po zaslugi 30-dnevna garancija.

ExpressVPN lahko odklene:

 • ABC, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Glejte Quest TV z ExpressVPN!

3. CyberGhost

Naprave CyberGhost

Cyberghost ima več kot 6000 strežnikov v 90+ državah z več kot več 400 strežnikov v Veliki Britaniji, razporejenih na 3 lokacije. S tem CyberGhost upraviči svojo trditev, da je "priporočena storitev VPN za državljane Združenega kraljestva."

Ima tudi močno zavezanost zasebnosti, in odlične hitrosti prenosa. CyberGhost obljublja, da bo pomagal uporabnikom v Veliki Britaniji, da premagajo tako imenovani "nadzorni aparat totalitarnega sloga", ki je zdaj zakon v Veliki Britaniji. Uporabnikom zunaj države pa omogoča, da ostanejo varno in zasebno povezani z njihovim domom.

Čeprav ni hiter kot ExpressVPN ali NordVPN, je Cyberghost še vedno dovolj hiter za pretakanje.

Prav tako so vsi britanski strežniki CyberGhost P2P optimiziran, zaradi česar je dobra izbira za hudournike in druge storitve za skupno rabo datotek.

Napolnjene s funkcijami zasebnosti in varnosti, kot so stikalo za dvojno zaustavitev, zaviralci programske opreme in zlonamerne programske opreme, pravilnik o nedelovanju dnevnika in 256-bitna šifriranja, je enostavno razumeti, zakaj naši bralci ljubijo to storitev.

Brezplačno lahko poskusite CyberGhost 24 ur in celo vrnite svoj denar v roku 45 dni, če niste zadovoljni.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Glejte Quest TV s programom CyberGhost!

4. Surfshark

Surfshark

Med manj dragimi VPN-ji, ki sem jih preizkusil, lahko Surfshark obide geblok Quest TV in geobloke mnogih drugih pretočnih storitev.

Z 1.040 strežnikov v več kot 60 državah, je VPN, ki z rastjo pridobiva na priljubljenosti.

Čeprav je nov in ne tako hiter kot nekateri drugi VPN-ji, ki sem jih preizkusil, še vedno ponuja veliko varnostne in zasebne funkcije vključno z a kill switch, vojaško šifriranje in politika brez zapisov - čeprav ima vaše podatke za prijavo in osnovne podatke za obračun.

Surfshark ima tudi funkcijo Whitelister, ki vam omogoča, da določite, katere aplikacije in spletna mesta lahko zaobidejo VPN in funkcijo CleanWeb, da vas zaščitijo pred zlonamerno programsko opremo, sledilci, pojavnimi okni in poskusi lažnega predstavljanja. Z vsemi temi funkcijami lahko vidite, zakaj je hit naših bralcev.

Surfshark ima različne ravni cen in vse naročnine so zaščitene s 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Surfshark lahko odklene:

 • ABC, Netflix, CBS, ESPN, Amazon Prime Video in drugi.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

Surfshark deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome in Firefox.

Glejte TV Quest s Surfsharkom!

5. ZasebniVPN

PrivateVPN Naprave

To je drugo majhen, vendar rastoč VPN Gledanje Quest TV ne bo problem, čeprav ima PrivateVPN v Veliki Britaniji le nekaj strežnikov. Te zagotavljajo več kot primerne hitrosti, vendar obstaja majhna nevarnost prenatrpanosti.

TV Quest TV lahko vklopite do 6 naprav, ki uporabljajo isti račun PrivateVPN. Vojaško šifriranje, politika brez zapisov, stikalo za ubijanje in zaščita pred puščanjem DNS vas varujejo na vseh teh napravah. In 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja vam bo omogočil, da preizkusite VPN zase.

Ko to storite, boste videli, zakaj je toliko ljudi enostavno uporabljati in vredno svoje cene.

PrivateVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo P2P aktivnost; seznam strežnikov, optimiziranih za P2P, ki so na voljo prek aplikacije.

PrivateVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android in iOS.

Glejte Quest TV z PrivateVPN!

Zaključek

Če ste iz Velike Britanije, potem je Quest TV verjetno del vašega življenja, ki se mu nočete odpovedati. In zakaj bi ti? Vse, kar potrebujete, je dobra storitev VPN za deblokiranje kanala, ko ste v tujini. Priporočila, ki sem jih podala, so nekatera najboljša, zlasti NordVPN.

VPN je tudi učinkovit način za zaščito vaše varnosti in zasebnosti na spletu. Ugotovili boste, da je razširjena varnost izboljša vašo skupno izkušnjo brskanja. Z izogibanjem geoblockom na znanih odjemalcih, kot je Quest TV, lahko svoje priljubljene oddaje še vedno gledate od kjer koli.

Nadaljnje branje

 • Želite deliti datoteke? Oglejte si našo objavo na spletnih mestih Best Torrent.
 • Če potujete po Evropi, je naše najboljše VPN za Evropo koristno branje.
 • Če uporabljate NordVPN in Netfix, izveste, kako lahko tukaj odblokirate Netflix z NordVPN.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me