Kako gledati puža i kita bilo gdje besplatno na mreži!


U želji da djecu zabave nekoliko trenutaka mira zbog božićne pauze? BBC emitira najnovija adaptacija Julia Donaldson i Axel Schaffer, Puž i kitov.

Oduševljena priča o avanturističkom pužu koji kreće u vožnju kitovima kako bi mogla vidjeti svijet sadrži vokalne talente Sally Hawkins, Roba Brydona i Dame Diane Rigg.

Zvuči nevjerojatno, ali što ako niste u Velikoj Britaniji gdje BBC emitira? Hoćete li vi i mali propustiti? Naravno da ne!

Uz vrhunski VPN, sadržaju BBC-a možete pristupiti s bilo kojeg mjesta preko svoje streaming usluge BBC iPlayer. Još bolje, strujanje sa BBC iPlayer je potpuno besplatan.

Vrhunski VPN omogućava gledanje The Snail and The Whale davanjem UK adrese u Velikoj Britaniji, što je ključ za otključavanje BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu. Predlažem NordVPN za deblokiranje web mjesta za streaming. Također ima najveće brzine dostupne za strujanje sadržaja.

Kliknite ovdje da biste stigli ravno do ostalih VPN-ova preporučujem za strujanje The Snail and the Whale na BBC iPlayeru.

Brzi vodič - Kako gledati puža i kita na BBC iPlayeru

 1. Odaberite premium VPN. Preporučujem NordVPN zbog svoje velike mreže brzih poslužitelja i izvrsnih sigurnosnih značajki.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN na svoje uređaje.
 3. Povežite se s britanskim poslužiteljem pomoću VPN-a.
 4. Prijavite se ili prijavite na BBC iPlayer i usmjerijte Snail and the Whale.

PRO SAVJETPotrebna vam je UK TV licenca za deblokiranje BBC iPlayera? Zapravo ne, BBC iPlayer upravlja sustavom časti. Prije nego što Snail and Whale počne igrati, skočni prozor će vas pitati imate li TV dozvolu. Kliknite "Imam TV licencu" i emisija će se početi emitirati, bez obzira gdje se nalazite.

Možda će se od vas zatražiti da poštanski broj u Velikoj Britaniji budete prijavljeni na BBC iPlayer koji izgleda ovako kao Buckinghamska palača: SW1A 1AA.

Započnite strujanje puža i kita odmah!

Zašto vam treba VPN da biste gledali puža i kita

Samo korisnici u Velikoj Britaniji mogu pristupiti BBC iPlayeru, Kako su postavljena geo-ograničenja kako bi se spriječilo da itko izvan zemlje struji svoj sadržaj.

Pokušaj upotrebe IP adrese koja nije u Velikoj Britaniji za pristup BBC iPlayeru i geoblocks će vam čvrsto stajati na putu. Zabranjeni ste od streaminga bilo čega na BBC iPlayeru, uključujući Snail i Whale.

Eksplodirajte kroz ove geografske blokove s vrhunskim VPN-om. Vrhunski VPN maskira vašu stvarnu lokaciju prikrivanje vaše IP adrese, šifriranje podataka i njihovo slanje putem sigurnog poslužitelja u zemlji po vašem izboru.

Pomoću VPN-a dobivanje UK adrese u Velikoj Britaniji je jednostavno. Jednostavno ga koristite za povezivanje s britanskim poslužiteljem i to ste u mogućnosti i mogućnosti deblokirajte BBC iPlayer s bilo kojeg mjesta, čak i iz zemalja sa strogim cenzorskim zakonima.

Ne može svaki VPN prevladati geo-ograničenja streaming usluga, poput BBC iPlayera.

Možete povećati svoje šanse za odabirom najbolje ocijenjenog VPN-a s ogromnom mrežom brzih poslužitelja. To je zato što što više servera koje imate VPN možete birati, to ćete redovito ažurirati IP adrese na dohvat ruke.

Samo premium VPN-ovi mogu pobijediti anti-VPN tehnologiju, koje mnogi servisi za streaming koriste da blokiraju one koji koriste VPN-ove. Ovu tehnologiju obično mogu otkrivanje nekvalitetnih VPN-ova, i onda nemaš sreće.

To nije sve što VPN može učiniti

Premium VPN-ovi nude idealno rješenje za strujanje blokiranog globalnog sadržaja s bilo kojeg mjesta u svijetu. Ali postoji više VPN-ova nego samo mogućnost strujanja bez ograničenja.

Najbolji način da jamčite da je vaša sigurnost na mreži s VPN-om. Uz simpatije zlonamjernih softvera, cyber-kriminalci i krađe identiteta postaju napredniji u svojim metodama, VPN-ovi pružaju vam dodatni sloj sigurnosti.

VPN-ovi stavljaju vaše podatke daleko izvan dohvata zlonamjernih trećih strana štiteći ih vojnim šifriranjem To je nepojmljivo, čak i najstručnijim hakerima.

Vaša privatnost i anonimnost na mreži dobivaju i najbolju zaštitu, što je optimalno ako živite u zemlji sa strogim zakonima o cenzuri, ili vi ne želi davatelja internetskih usluga (ISP), vlada ili druge treće strane praćenje na mreži.

Vi ste čak zaštićen prilikom strujanja ili pregledavanja u kafićima ili pabovima na nesigurnim javnim WiFi mrežama, koje cyberthieves vole ciljati.

3 najbolja VPN-a za gledanje puža i kita

1. NordVPN

NordVPN

NordVPN nudi velika raznolikost poslužitelja za prevladavanje geoblokova BBC iPlayera s preko 550 lokacija u Velikoj Britaniji. S ovim premium VPN-om možete gledati The Snail and the Whale s bilo kojeg mjesta!

Brzine puhanja i bez gušenja propusne širine jamči gladak streaming, tako da nećete propustiti ni minutu čudesnog putovanja "Snail" i Kitova.

Podrška širokom rasponu uređaja, svaka NordVPN aplikacija uključuje SmartPlay tehnologija koja pomaže u prevladavanju najgorih geografskih blokova. Očekujte pouzdanu vezu s bilo kojim servisom za streaming, uključujući BBC IPlayer i drugima, poput HBO GO i Hulu.

256-bitna AES enkripcija vojnog stupnja štiti vaš identitet i mrežne aktivnosti, stvarajući neprobojni štit protiv hakera i cyber kriminalaca. NordVPN nudi dvostruko šifriranje svojim jedinstvenim Double VPN-om, tuneliranjem podataka putem dva sigurna poslužitelja. Ne jedan, nego dva!

NordVPN je registriran u Panami, što je daleko od zakona o zadržavanju podataka. To znači da može raditi  nulta evidentiranje. Kao rezultat, niti jedan od vaših osobnih podataka ili dnevnika pregledavanja ne ostaje na poslužitelju, tako da nema što predati ili prodati trećim stranama.

Ne samo da vaše mrežne aktivnosti, uključujući vašu tajnu ljubav prema dječjoj animaciji, ostaju privatne, već i vaše uređaji dobivaju zaštitu CyberSec paketa. To blokira viruse i druge zlonamjerne programe, kao i bilo koji drugi kompromitirajući sadržaj koji inficira vaše uređaje. Osim toga, CyberSec to čini grozno skočni oglasi stvar prošlosti.

Uz live chat dostupan 24/7, osoblje za podršku može brzo riješiti sva pitanja koja imate.

Prebacite se uz NordVPN na sadržaj vašeg srca na čak i do šest istodobnih uređaja, i iskoristiti 30-dnevna garancija povrata novca. To je cijeli mjesec premium usluge, potpuno bez rizika.

Ako ocjenjujete NordVPN visoko kao i ja, a želite se prijaviti, prvo provjerite naše kupone za spremanje.

Želite li znati više o NordVPN-u? Pogledaj naš opsežni opsežni pregled.

Ključne značajke NordVPN-a

 • 5.400+ poslužitelja u 59 zemalja, preko 550 u Velikoj Britaniji
 • SmartPlay za strujanje bez ikakvih poteškoća i bez prigušivanja
 • Nema ograničenja u širini pojasa i brzinom munje
 • AES-236-bitna enkripcija vojnog stupnja
 • Stroga pravila zapisivanja bez zapisnika
 • 30-dnevna garancija povrata novca bez rizika
 • Do šest istodobnih veza uređaja
 • Podrška za chat uživo dostupna 24/7
 • Radi sa: BBC iPlayer, Amazon Prime Video, YouTube TV, Netflix, Hulu, Sling TV, Crunchyroll, HBO GO
 • Kompatibilno je s: usmjerivačima, macOS-om, Androidom, Windowsom, iOS-om, Linuxom, Chromeom, Amazon Fire TV-om

Struja puža i kita NordVPN-om!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Struja puža i kita ExpressVPN-om i njegovim munjevitom brzinom onemogućit će se tampon, zastoj i smrznuti pikseli. Neograničena širina pojasa i nikakvo prigušivanje vam to omogućuju strujte koliko želite.

Impresivna globalna mreža od više 3.000 poslužitelja - s mnogim lokacijama u Velikoj Britaniji deblokiranje BBC iPlayera i druge usluge strujanja povjetarac.

Strujajte na uređaje bez aplikacije ExpressVPN pomoću aplikacije Značajka MediaStreamer. To vam omogućuje sigurno pregledavajte na nekim uređajima koji ne podržavaju VPN-ove.

Nijedna vanjska strana ne može pratiti što radite na mreži kao vaša se aktivnost skriva iza zida robusnog vojnog šifriranja. Uz to, ne morate brinuti zbog gubitka privatnosti zbog DNS upita izvan vašeg VPN tunela, zahvaljujući DNS zaštita od curenja.

Dodatne napredne sigurnosne značajke uključuju podrška na više platformi za OpenVPN i stroga politika zabrane zapisa. Osim toga, automatski prekidač za ubijanje sprječava da vaši podaci budu vidljivi na otvorenom webu prekidanjem internetske veze ako iznenada padne vaša veza s ExpressVPN-om.

Ako imate problem koji ne možete sami riješiti, možete dobiti pomoć svakodnevno pomoću ExpressVPN-a Podrška korisnicima 24/7 live chat.

Stavite ExpressVPN kroz korake sa 30-dnevno jamstvo povrata novca i činite to sve do pet istodobnih veza uređaja. Cijela obitelj može strujati na Snail and the Whale na svojim tabletima, pametnim telefonima, pametnim televizorima i još mnogo toga!

Ako ExpressVPN prođe test brzine, performansi i sigurnosti, dobijte a veliki popust na vašu pretplatu.

Provjeri naš temeljni stručni pregled ExpressVPN-a naučiti sve što treba znati o premium VPN-u.

Ključne značajke ExpressVPN-a

 • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje, uključujući Veliku Britaniju
 • MediaStreamer omogućuje nesmetano strujanje na svim uređajima
 • Velike brzine, neograničena širina pojasa i bez prigušivanja
 • Značajka podjele tunela
 • Robusna vojna enkripcija
 • Stroga politika nulte evidencije
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Do pet istodobnih uređaja
 • Odgovorni 24/7 chat uživo
 • Radi sa: BBC iPlayer, Amazon Prime Video, ITV Hub, Crunchyroll, Netflix, Hulu, HBO GO
 • Kompatibilno sa: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox, Linux, usmjerivači, igraće konzole

Struja puža i kita ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

Geo-ograničenja BBC iPlayera nisu tačna za CyberGhost-ove gotovo 700 poslužitelja u Velikoj Britaniji.

Velike brzine, poslužitelji optimizirani za strujanje bez ograničenja u širini pojasa jamče glatko strujanje The Snail and the Whale s bilo kojeg mjesta. Bez kašnjenja, bez punjenja i bez dugog vremena utovara.

Strujte se mirom, u potpunosti ste zaštićen snagom vojnog šifriranja i podrška za OpenVPN - industrijski standardni protokol šifriranja.

Nikada se ne morate brinuti zbog sigurnosti svojih osobnih podataka. 256-bitna enkripcija vojnog stupnja stavlja ga izvan dosega hakera.

Čak najsrećniji kibernetički kriminalci ne mogu vas špijunirati. Vaša povijest parenja, pregledavanja i preuzimanja samo je za vaše oči.

Sa CyberGhostom, vaši podaci i identitet nikada ne pronalaze svoj put na otvorenoj, nesigurnoj mreži, zahvaljujući automatski prekidač i nepropusne aplikacije.

Možete strujati i surfati bez ikakvih razmišljanja kako CyberGhost predaje vaše podatke na internetu ili zapisnike pregledavanja vladi ili bilo kome drugom, kao što je to vodi politiku nulte evidentiranja.

CyberGhost-a jednostavno postavljanje i intuitivne aplikacije koje se lako koriste učinite to izborom VPN-a za prvotimce. Provjerite kako je CyberGhost jednostavan za korisnike za vas s velikodušnim 45-dnevna garancija povrata novca. Ako vam se sviđa što vidite, uštedite nešto novca na svom Pretplata na CyberGhost.

Bez obzira na to koji ste plan odabrali, stižete do strujanja i surfanja sedam uređaja odjednom! Podijelite pretplatu sa svima kako bi mogli pratiti puževe avanture jahanja kitova.

Live chat je dostupan za pomoć, samo u slučaju da naiđete na probleme s vezom ili trebate saznati koje druge web lokacije za streaming deblokira, osim BBC iPlayera.

Saznajte detaljnije informacije o značajkama CyberGhosta u sustavu naš opsežni stručni pregled.

Ključne značajke CyberGhosta

 • 5.800+ poslužitelja u 89 zemalja, 650+ u Velikoj Britaniji
 • Poslužitelji namijenjeni za strujanje
 • Neograničena propusnost i velike brzine
 • Jaka enkripcija vojnog stupnja
 • Politika nulte evidentiranja
 • 45-dnevna garancija povrata novca
 • Sedam veza uređaja
 • Dostupna je podrška za chat
 • Radi s: BBC iPlayer, CBS All Access, Amazon Prime Video, Disney +, Netflix, Hulu, Shudder
 • Kompatibilno je s: macOS, iOS, Windows, Android, Linux, Chrome, igraćim konzolama, usmjerivačima

Stream puža i kita CyberGhostom!

Donja linija

Otključajte BBC iPlayer i puštajte Snail and Whale s bilo kojeg mjesta s vrhunskim VPN-om.

Uz brzinu i performanse koje je teško pobijediti, My # 1 preporuka je NordVPN za strujanje puža i kita. Sigurni ste robusne sigurnosne značajke i velika mreža britanskih poslužitelja za sigurno i glatko strujanje.

Sigurnosne značajke vrhunske polica vrhunskog VPN-a, uključujući neraskidivu vojnu enkripciju, zaštiti svoju privatnost i svoje osjetljive podatke od znatiželjnih očiju.

Ako želite znati više o prednosti vrhunskog VPN-a, pogledajte naš informativni članak.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me