Kako gledati predvajalnik BBC iPlayer v Avstraliji leta 2020 [V DRUGIH]


Če živite Down Under in ljubite najboljše od britanske televizije, od Eastendersa do Premier lige, potrebujete BBC iPlayer.

Obstaja ena težava. Tehnično, do spletnega mesta iPlayer lahko dostopate le, če živite v Veliki Britaniji.

Pravimo „tehnično“, ker obstaja hiter in preprost trik, da to „geblok“ zaobidemo. Vse, kar potrebujete, je dober VPN s strežniki v Veliki Britaniji. Potem lahko enostavno dostopajte do iPlayerja samo en klik, vse od Oza!

Preberite si, če želite videti, kako enostavno je.

Kako gledati: Hitri vodnik

Če želite predvajati BBC iPlayer v Avstraliji, morate slediti le tem preprostim korakom:

 1. Nakup VPN s strežniki v UK.NordVPN je naš najljubši.
 2. Prenesite VPN in ga namestite v svojo napravo.
 3. Na seznamu dostopnih strežnikov izberite strežnik v Veliki Britaniji in se povežite.
 4. Pojdite na BBC iPlayer in izberite oddajo za ogled.
 5. Uživajte v neomejenem dostopu do svojih najljubših programov BBC!

Začnite gledati zdaj!

Zakaj potrebujete VPN, če želite gledati BBC iPlayer v Avstraliji

Če živite ali potujete zunaj meja Združenega kraljestva, vam gebloki samodejno preprečijo dostop do BBC iPlayerja.

Vendar lahko to enostavno rešite, če imate VPN. VPN maskira vaš izvirni naslov IP in vam dodeli nov na podlagi izbrane lokacije strežnika. V tem primeru, izbira strežnika v Veliki Britaniji se prikaže tam in odobri dostop do vaših najljubših oddaj na BBC.

Tudi VPN vas varuje in zagotavlja vašo spletno anonimnost s šifriranjem svoje dejavnosti.

Številni brezplačni VPN trdijo, da obidejo geobloke in vas varujejo. Čeprav so morda privlačne, so te storitve VPN lahko zelo omejene ali celo nevarne. Nekateri ogrožajo vašo zasebnost z osrednjim šifriranjem ali celo prodati svoje podatke tretjim osebam.

Torej, Pomembno je, da izberete zaupanja vreden VPN. Na srečo kar nekaj ponuja brezplačne preizkuse in garancije za vračilo denarja.

Če iščete VPN za dostop do BBC iPlayerja v Avstraliji, ga potrebujete visoke hitrosti, izjemne zmogljivosti in veliko strežnikov v Veliki Britaniji. Zelo pomembni so tudi neomejena pasovna širina in zanesljive povezave.

Najboljši VPN-ji za gledanje BBC iPlayerja v Avstraliji

1. NordVPN

Kako gledati predvajalnik BBC iPlayer v Avstraliji leta 2020 [V DRUGIH]

Pri NordVPN lahko izbirate 700+ optimizirani strežniki v Veliki Britaniji. Prav tako vas prihrani pred združevanjem strele velike hitrosti povezave in neomejena pasovna širina. Idealno za dostop do BBC iPlayerja.

VPN to podpira z neprepustno varnostjo. Med drugimi funkcijami ima NordVPN a stroga politika brez zapisov, samodejno stikalo za ustavljanje in funkcija Double VPN. Vaš promet je dvakrat šifriran, da dodate dodatno plast varnosti med pretakanjem.

Zlahka je razbrati, zakaj je NordVPN na splošno, # 1 najvišje ocenjeno VPN. Ponuja tudi a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da lahko preizkusite brez tveganja.

NordVPN lahko odblokira:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe NordVPN

2. CyberGhost

cyberghost več naprav

Z 370 strežnikov v Veliki Britaniji, med katerimi lahko izbirate, ta VPN je že dolgo ena najboljših možnosti za pretakanje BBC iPlayerja v Ozu. CyberGhost enostavno zaobide super žilava orodja za odkrivanje in geoblokiranje kanala, zagotavlja izjemno hitro pretakanje in neomejeno pasovno širino.

Dobite tudi najmočnejša varnost na voljo, vaša spletna identiteta zaščitena s 256-bitnim AES enkripcijo. Uporabniški vmesnik CyberGhost tudi omogoča priljubljen izbor za začetnike in profesionalce podobno.

Če želite preizkusiti to zasebno VPN, uporabite the 45-dnevna garancija za vračilo denarja in brezplačna preizkusna obdobja (1 dan za Windows, 7 dni za mobilne naprave) v ponudbi.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Oglejte si ponudbe CyberGhost

3. ExpressVPN

Ugodnosti ExpressVPN

Znan kot eden izmed na trgu najhitrejši VPN, ExpressVPN ponuja paketno funkcijo za mednarodno pretakanje.

ExpressVPN ponuja številne strežnike v Veliki Britaniji, optimiziran za dosledno hitre in stabilne povezave na vaše najljubše oddaje BBC. Prav tako vaše podatke zavaruje s svojo politiko brez dnevnika, samodejnim stikalom za ubijanje in vojaškim šifriranjem.

Poleg vsega ima ExpressVPN tudi a preprost vmesnik ki skrbi tako za strokovnjake VPN kot za začetnike priljubljen med uporabniki. ExpressVPN je močna kombinacija prijaznost do pretakanja, utripajoča hitrost, vrhunska varnost in podpora v živo 24 ur na dan.

Če niste prepričani, ali je ExpressVPN pravi za vas, ga lahko preizkusite brez tveganja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, ki je priložen pravilniku brez vprašanj.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

4.Surfshark

Naprave za deskanje

Surfshark je "vzhajajoča zvezda" sveta VPN strežniško optimizirani strežniki ki se nahaja v 3 različnih mestih v Veliki Britaniji. Surfshark to prednost izkoristi za manjši od večine VPN-jev letijo pod radar in zaobidejo najtežje geobloke na svetu. 

Njegova manjša velikost še ne pomeni, da Surfshark po hitrosti zaostaja za svojimi konkurenti. Ta VPN vam zagotavlja a zanesljiva, brez varovalna povezava do BBC iPlayerja, tudi če ste od Velike Britanije oddaljeni več kot 15.000 kilometrov.

Surfshark se znebi tudi oglasov in sledilcev ki uničijo vašo izkušnjo gledanja in porabijo vašo pasovno širino, tako da jih blokirajo na ravni strežnika. Poleg tega tudi ohranja vašo identiteto anonimno in podatke varno, z 256-bitnim šifriranjem vojaške stopnje, strogim pravilnikom o nedelovanju in samodejnim stikalom za ubijanje.

Z vsemi temi neverjetnimi lastnostmi si je Surfshark prislužil svoje mesto vrhunski novomeški VPN med našimi bralci. Oglejte si sebe z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Surfshark lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video in drugi.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

Surfshark deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome in Firefox.

Oglejte si ponudbe Surfshark-a

5. ZasebniVPN

PrivateVPN Naprave

Kot smo že omenili, a hitra povezava je velik dejavnik pri izbiri VPN-ja za pretakanje, vendar želite tudi nekaj, kar je enostavno za uporabo. PrivateVPN obe potrebi odlično izpolnjuje.

Ta ponudnik s sedežem na Švedskem je namenjen začetnim uporabnikom, ki se pravkar učijo o VPN, s preprostim vmesnikom, enostavno namestitvijo in neverjetna podpora strankam na vsakem koraku. Zložite vse to skupaj in v nobenem trenutku boste pretakali BBC.

Začetnikom prijazen paket PrivateVPN še ne pomeni, da je žrtvoval varnost. S samodejnim stikalom za ubijanje, strogo politiko brez zapiranja in zaščito pred puščanjem IPv6 in DNS, lahko ste prepričani, da ste varni, varni in skriti, ko uporabljate ta VPN. Zlahka je razbrati, zakaj so uporabniki pohvalili to storitev.

Z PrivateVPN ne boste imeli težav pri povezovanju na enega od njegovih številnih strežnikov v Veliki Britaniji in dostopu do BBC-ja od koder koli v Ozu. Preizkusite ga sami, brez tveganja 30-dnevno jamstvo vračila denarja. 

PrivateVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo P2P aktivnost; seznam strežnikov, optimiziranih za P2P, ki so na voljo prek aplikacije.

PrivateVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android in iOS.

Oglejte si zasebne ponudbe VPN

Povzetek

Z VPN je uživanje v BBC iPlayerju Down Under preprosto in enostavno. Ne pozabite samo izbrati ponudnika brez omejitev hitrosti ali pasovne širine in z dobro mrežo strežnikov v Veliki Britaniji.

Poleg tega, da zaobide gebloke iPlayerja, zanesljiv VPN šifrira tudi vaše podatke in skrije vašo spletno identiteto, tako da lahko brskate po kibernetskem prostoru brez skrbi o zasebnosti.

VPN-ji seveda niso samo za uporabnike, ki želijo dostopati do iPlayerja iz Avstralije. VPN-ji so namenjeni vsem, in mi vam ga lahko damo tona razlogov zakaj bi se danes prijeli za enega.

Začnite brezplačno preskusno različico NordVPN zdaj!

Nadaljnje branje

Načrtujete pretakanje Netflixa? Tu je 5 najboljših VPN-jev za to delovno mesto. 

V preteklih letih smo preizkusili 100 tisoč VPN-jev. Preberite si poglobljeno lestvico najboljših VPN-jev.

Če ste velik ljubitelj gledanja televizije v Veliki Britaniji v tujini, imamo vodnik za vas.

 

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me