Kako gledati Netflix US v Kanadi Hitro pretakanje kramp za leto 2020


Če ste naročnik Netflixa v Kanadi, se vam verjetno zdi, da bi si morali ogledati vse, kar je na voljo v ameriški storitvi. Toda Netflix uporablja geoblocks za zagotavljanje različnih knjižnic oddaj in filmov, ki se razlikujejo glede na vašo lokacijo.

Vseeno ne skrbite. Če ste v Kanadi, lahko pridobite popoln dostop do vsebin Netflix US z uporabo virtualnega zasebnega omrežja (VPN).

VPN se spopada z geografskimi omejitvami na podlagi regije prikrivanje vašega naslova IP in vas povezalo s strežnikom na drugem mestu.

Z VPN se lahko povežete s strežnikom s sedežem v ZDA in dostopate do vrste vsebine, ki trenutno ni na voljo s svojo kanadsko naročnino Netflix.

Tukaj vam pokažemo kako gledati Netflix US v Kanadi z zaupanja vrednim VPN hkrati pa vam pomagajo izbrati najboljšega ponudnika za vaše osebne potrebe po pretakanju.

Hitri vodnik: Kako gledati Netflix US v Kanadi

 1. Izberite najvišjo ocenjeno VPN ki ponuja dostop do različnih strežnikov v ZDA. Priporočamo NordVPN.
 2. Prenesite in namestite programsko opremo po izbiri.
 3. Povežite se s strežnikom s sedežem v ZDA.
 4. Pojdite na Netflix, prijavite se, prijavite se, umaknite se in uživajte v neomejeni ameriški vsebini.

Glejte Netflix US Now!

Zakaj za gledanje Netflix US potrebujete VPN

Netflix za svojo vsebino uporablja geografske omejitve, kar pomeni, da ima vsaka država edinstven katalog oddaj, filmov in naborov.

Ampak, če živite v Kanadi ali potujete tja in to želite uživajte v vsem, kar ponuja ameriška knjižnica vsebin, VPN je odgovor.

VPN poveže namizje ali mobilni telefon z oddaljenim strežnikom v ZDA skozi varen predor, prikrivanje vašega IP naslova, da bi Netflixa zavedli, da misli, da prenašate vsebino iz ZDA.

Če ste v Kanadi, vam bo omogočilo povezavo z ameriškim strežnikom pretočite vse iz ameriške knjižnice Netflix.

Za najboljše zmogljivosti in hitri časi nalaganja, priporočamo, da gremo naprej VPN-ji, ki ponujajo dostop do več hitrih strežnikov v ZDA.

Poleg tega priporočamo, da poiščete VPN-je pogosto osvežujejo naslove IP strežnikov, da jih Netflix ne bi odkril.

To ni vse, kar VPN lahko stori

Z VPN lahko do varne in varne nastavitve dostopate do knjižnice ZDA Netflix z izbrane naprave in lokacije, ki jo izberete. Vendar to ni vse, kar lahko naredi VPN.

VPN šifrirajo vaše podatke o brskanju da bo vaša spletna pretočna dejavnost zasebna in varna, tudi če uporabljate javno povezavo Wi-Fi.

Ponujajo tudi najbolj ocenjena VPN-ja vrsto varnostnih funkcij, neprepustnih za vodo kot naprimer 256-bitno šifriranje, samodejno stikalo za ubijanje in stroga politika brez dnevnika.

Te robustne varnostne funkcije preprečujejo tretjim osebam dostop do vaše spletne dejavnosti, hkrati pa ustavijo vaše (ISP), da vas med iskanjem, brskanjem ali pretakanjem pregleduje.

Nekateri ponudniki internetnih storitev ovirajo vašo pasovno širino, ko poiščejo velike podatke, kot so pretakanje podatkov. A VPN bo poskrbel, da boste uživali v hitrostih povezav, ki si jih zaslužite, in vam zagotavlja brezhibno gledanje.

Zdaj veste, kako gledati Netflix US iz Kanade in razumete, kaj vse lahko naredi VPN, čas je, da raziščete naše tri najboljše možnosti za pretakanje.

3 najboljših VPN-jev za pretakanje Netflix US v Kanadi

1. NordVPN

Naprave NordVPN

Z dostopom nad 5.700 strežnikov po vsem svetu, od tega 1.800 v ZDA, Poleg nekaterih najhitrejših hitrosti v industriji je NordVPN odlična izbira za pretakanje Netflix US v Kanado.

Funkcija SmartVlay NordVPN bo povežite svojo napravo z idealnim strežnikom za vaše potrebe Netflix pretakanja samodejno, kar vam omogoča enostaven dostop do želene vsebine.

NordVPN je opremljen tudi z izjemne varnostne lastnosti da vas zaščitijo med pretakanjem. Ti vključujejo vojaško šifriranje, dvojno VPN, strogo politiko brez zapisovanja, dva stikala za ubijanje in zaščito pred puščanjem DNS.

Še več, priznani paket CyberSec blokira zlonamerno programsko opremo in nadležne oglase ter povečuje vašo spletno varnost.

Poskusite NordVPN s svojimi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Za več informacij o tem zaupnem ponudniku raziščite njegovo bogastvo pozitivnih povratnih informacij.

Če ste se odločili, da je NordVPN za vas VPN, si oglejte našo kodo kupona, da boste uživali velike prihranke pri vaši naročnini..

NordVPN lahko odklene:

 • Netflix, HBO, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Sling TV in Showtime.

Podpira hudourništvo:

 • Seveda so na voljo posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ta VPN je združljiv tudi z usmerjevalniki.

Oglejte si Netflix US v Kanadi z NordVPN

2. Surfshark

Surfshark

Surfshark vam omogoča dostop do več kot 800 strežnikov v 50 državah, vključno s 26 strežniškimi lokacijami v ZDA.

Spoštovan VPN, ki uporabnikom omogoča istočasno povezovanje z neomejenim številom naprav, je ta VPN odlična izbira za družine, ki želijo uživati ​​več vsebine in se hkrati zaščititi prek spleta.

Surfshark ponuja tudi varnost vojaškega razreda, neomejeno pasovno širino, njegove aplikacije pa se ponašajo z integriranimi zaviralci oglasov in zlonamerne programske opreme.

Surfshark lahko preizkusite za pretakanje Netflix US z njegovimi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Surfshark lahko odklene:

 • Med drugim Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Starz in Amazon Prime Video.

Podpira hudourništvo:

 • Da, strežniki Surfshark podpirajo aktivnost P2P.

Surfshark deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome in Firefox.

Oglejte si Netflix US v Kanadi s Surfsharkom

3. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN je eden najbolj priporočljivih VPN-jev na trgu. Z 3.000 strežnikov na 160 lokacijah, vključno z dosegom v ZDA, vsebino Netflix US v Kanadi boste lahko gledali kadar koli in kjer koli.

Ponuja številne zanesljive varnostne funkcije, vključno z samodejno stikalo za ubijanje in 256-bitno šifriranje, ExpressVPN bo zagotovil, da bo vaše pretakanje ves čas varno, varno in dosledno.

ExpressVPN je za pretakanje odlična izbira, saj je uporabniku prijazen, hiter za namestitev in združljiv z vrsto naprav.

Preizkusite se tudi sami z brezpotjem 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Z našo kodo kupona prihranite denar za svojo naročnino.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, Starz in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, ExpressVPN strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. ExpressVPN ponuja tudi aplikacijo za uporabo z nekaterimi usmerjevalniki.

Oglejte si Netflix US v Kanadi z ExpressVPN

Povzetek in nadaljnje branje

Vrhunski VPN je najboljša rešitev hitro in varno gledal Netflix US v Kanadi.

Naše priporočeni VPN-ji so najboljši za pretakanje in vam bo ponudil dostop, ki ga potrebujete za uživanje v celotni ameriški knjižnici vsebin.

S svojimi impresivnimi hitrostmi in ponudbo vrhunskih varnostnih funkcij, NordVPN je naša izbira številka ena.

Za podrobna navodila na kako spremeniti območje Netflixa v nekaj sekundah, preberite naš posodobljeni vodnik.

Začnite gledati Netflix US z NordVPN!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me