Kako gledati NCAA College Football od koder koli od leta 2020


Koledarska nogometna sezona NCAA je tu za vse pretrese, rivalstva in junake, zaradi katerih je v športu edinstven. Ampak če niste v ZDA, morda ne boste mogli videti iger in pogrešali boste svoje najljubše tekmovalno tekmo. Večina, če ne celo vsi, izdajatelji televizijskih programov preprečujejo, da bi kdo zunaj svoje države gledal njihove tokove.

Brez skrbi, prišli ste na pravo mesto. Oglejte si moj hitri vodnik in ugotovite, kako lahko tok NCAA kolegijskega nogometa od koder koli.

Hitri vodnik - Oglejte si NCAA College Football z AT&T TV zdaj

AT&T TV Now zagotavlja dostop do ABC, CBS, NBC, FOX, ESPN, FOX Sports in mnogih drugih kanalov v ZDA. Za gledanje koledarskega nogometa NCAA, ki uporablja AT&T TV zdaj:

 1. Izberite ponudnika VPN s hitrimi strežniki. priporočam NordVPN da pretaka kolegijski nogomet zaradi svojega števila ameriških strežnikov in varnostnih funkcij.
 2. Po prijavi v aplikacijo jo odprite, se prijavite in nato izberite strežnik s seznama v ZDA.
 3. Pojdite na www.atttvnow.com in se naročite. Potrebovali boste način plačila v ZDA.
 4. Prijavite se v AT&T TV Zdaj in uživajte v igrah!

Paket PLUS vključuje ABC, CBS, ESPN, ESPN2, FOX, FS1, NBC in NBC Sports.

Paket MAX vključuje vse kanale PLUS, skupaj z omrežjem ACC, Big Ten Network, ESPNEWS, ESPNU, FS2, Longhorn Network in SEC Network.

Glejte NCAA College Football zdaj!

Kratek vodnik - Glejte NCAA College Football s Sling TV

Sling TV vam omogoča ogled nogometnih nogometnih iger NCAA v različnih omrežjih, vključno z ESPN, FOX, NBC in še več. Sling TV vam omogoča tudi prijavo na spletna mesta izdajateljev televizijskih programov in pretok njihovih vsebin. Če želite gledati koledarski nogomet NCAA na Sling TV:

 1. Izberite VPN s strežniki v ZDA. Priporočam zaradi hitrih strežnikov in kakovostnih varnostnih funkcij NordVPN kot moj najboljši izbirnik za pretakanje fakultetnega nogometa.
 2. Prijavite se za storitev, prenesite aplikacijo, se prijavite in izberite ameriški strežnik.
 3. Pojdite na Sling TV in se prijavite za enega od paketov, ki vam omogočajo želene kanale *. Če nimate načina plačila v ZDA, kupite darilno kartico Sling TV na MyGiftCardSUPPLY.com in sledite navodilom, da unovčite kartico in se naročite na Sling TV.
 4. Na dan igre se prijavite na Sling TV, izberite svojo igro in si oglejte vse akcije!

* Sling TV Orange ima ESPN in ESPN2. S paketom Sports Extra dobite ACC Network, ESPNU, ESPNEWS, Pac-12 Network in SEC Network. Sling TV Blue ima FS1, FS2, Fox, NBC in NBC Sports. S paketom Sports Extra dobite mrežo Pac-12.

Glejte NCAA College Football zdaj!

Hitri vodnik - Oglejte si NCAA College Football na CBS All Access

CBS All Access ponuja tokove za številne nogometne igre NCAA College v ZDA. Če želite gledati nogometni klub NCAA na CBS All Access:

 1. Poiščite ponudnika hitrih VPN z veliko ameriških strežnikov. Za fakultetni nogomet priporočam NordVPN, ki ponuja veliko možnosti za ameriški strežnik in ima vrhunske varnostne funkcije. Prijavite se in naložite aplikacijo.
 2. Zaženite aplikacijo, se prijavite in izberite ameriški strežnik.
 3. Obiščite CBS All Access in se prijavite. Pri prijavi morate uporabiti ameriško poštno številko.
 4. Prijavite se na www.cbs.com/all-access/, izberite svoj tok in uživajte v nogometnih igrah!

Glejte NCAA College Football zdaj!

Kratek vodnik - Oglejte si NCAA College Football v ESPN, ACC Network ali SEC Network

ESPN predvaja številne nogometne nogometne igre NCAA v ZDA na omrežjih ESPN, vključno z mrežo ACC in SEC. Če želite gledati ESPN v živo, potrebujete ponudnika televizije, na primer Sling TV, DirecTV ali Cox. Če želite gledati nogomet na fakulteti na ESPN:

 1. Izberite premium VPN. NordVPN je moje priporočilo, saj ponuja hiter strežnik v ZDA.
 2. Ko se prijavite za VPN, ga prenesite, odprite, se prijavite in izberite ameriški strežnik.
 3. Pojdite na www.espn.com/watch in se prijavite prek ponudnika televizije. *
 4. Izberite svoj tok in uživajte!

* Če nimate ponudnika televizije ali ameriškega plačilnega sredstva, uporabite paket Sling TV Orange. Nakupite darilno kartico Sling TV na MyGiftCardSUPPLY.com in sledite navodilom za uporabo kartice za naročanje na Sling TV. Dodajte paket Sports Extra za ogled omrežij ACC in SEC.

Glejte NCAA College Football zdaj!

Hitri vodnik - Oglejte si NCAA College Football na FOX Sports ali Big Ten Network

FOX Sports prenaša številne NCAA nogometne igre v ZDA, tudi v Big Ten Network. Za prijavo v prenose v živo na FOX Sports potrebujete ponudnika televizije (na primer Sling TV, DirecTV ali Cox). Če želite gledati nogometni klub NCAA na FOX Sports:

 1. Izberite kvaliteten VPN, ki ima ameriške strežnike. priporočam NordVPN za pretakanje v nogometu na univerzi, saj ponuja tudi vrhunske varnostne funkcije.
 2. Prijavite se za izbrani VPN, prenesite aplikacijo, zaženite aplikacijo, se prijavite in izberite strežnik v ZDA.
 3. Pojdite na www.fox.com/live in se prijavite s ponudnikom televizije. *
 4. Izberite svoj tok in uživajte v igrah!

* Če nimate ponudnika televizije ali načina plačila, uporabite paket Sling TV Blue. Nakupite darilno kartico Sling TV na MyGiftCardSUPPLY.com in sledite korakom za naročanje na Sling TV s kartico. Dodajte paket Sports Extra za ogled mreže Big Ten.

Glejte NCAA College Football zdaj!

Hitri vodnik - Oglejte si NCAA College Football na NBC

NBC predvaja domače igre Notre Dame v ZDA. Če želite gledati NBC v živo, potrebujete ponudnika televizije, kot je Sling TV, DirecTV ali DISH. Če želite gledati igre Notre Dame na NBC-ju:

 1. Izberite premium VPN. priporočam NordVPN za kakovost pretoka, število ameriških strežnikov in varnostne funkcije.
 2. Prijavite se za VPN in namestite aplikacijo.
 3. Odprite aplikacijo, se prijavite in izberite strežnik v ZDA.
 4. Pojdite na www.nbc.com/live, prijavite se s ponudnikom TV * in uživajte v svoji igri!

* Paket Sling TV Blue vam omogoča dostop do NBC, če nimate ameriškega ponudnika televizije ali plačilnega sredstva s sedežem v ZDA. Kupite darilno kartico Sling TV na MyGiftCardSUPPLY.com in sledite navodilom, da unovčite kartico in se naročite na Sling TV.

Glejte NCAA College Football zdaj!

Zakaj za gledanje NCAA College Football potrebujete VPN

Vznemirjenja dveh tekmovalcev, ki se bosta borila za zmago na legendarnih poljih, ki so jih krasili velikani, ne gre zamuditi. Nova imena in nove zgodbe se bodo vtisnile v zgodovino športa. Če pa ste zunaj ZDA, ne vidite zgodb, o katerih boste govorili prihodnja desetletja.

RTV podjetja blokirajo svoje tokove od vseh zunaj ZDA. To pomeni za vas, da potrebujete način, kako se zdi, kot da ste v ZDA. Če bi to lahko naredili, bi biti sposoben gledati katero koli igro, ki jo želite.

Z VPN, vaš omrežni promet poteka prek strežnika v ZDA, ne glede na to, kje ste. Ko se na tok povežete z omrežjem VPN, storitev pretakanja ali izdajatelj televizijskih programov vidi strežnik vašega omrežja, ne pa vaše dejanske lokacije. Potem vam spletno mesto za pretakanje omogoča si oglejte vsako minuto nogometnih tekem.

Izberete si lokacijo strežnika za vaš promet. Ta strežnik deluje kot da je vaša lokacija in spletno mesto odblokira njegovo vsebino.

To je internetna svoboda in tisto, kar potrebujete kot ljubitelj koledarskega nogometa, da spremljate vse akcije. To je odličen razlog, da se naročite na VPN. Vendar to ni vse, kar VPN lahko stori. Lahko tudi ščiti vas na spletu.

VPN šifrirajo vaš omrežni promet z AES 256-bitnim šifriranjem, ščiti vas pred vsemi, ki bi vas lahko poskusili prisluhniti in videli, kaj imate na spletu. Vlade, ponudniki internetnih storitev (ISP) in hekerji se skrivajo in poskušajo videti vaše podatke. VPN ščiti vso komunikacijo med vašo napravo in strežnikom VPN.

Ta šifriranje pomeni, da nihče ne more videti informacij, ki prihajajo iz vaše naprave ali gredo vnjo. Zaščitni ste pred vsakim, ki bi prekinil vašo komunikacijo. To je veliko brezskrbnost, ko ste na spletu.

Ponujajo tudi najbolj kakovostne VPN-je pravilniki brez dnevnika, zaščita stikala za ubijanje in zaščita pred puščanjem DNS, med drugimi varnostnimi elementi.

Bodite prepričani izberite premium VPN. Nizkokakovostni VPN-ji se pogosto ne morejo prebiti skozi geobloke ali morda ne bodo dobro zaščitili vaših podatkov. Vrhunski VPN se izogiba blokiranju programske opreme in uporablja najboljše načine šifriranja se povežite in vas varno vodite.

Z VPN dobite najboljše iz obeh svetov: varnosti in svobode. Poskusite VPN in poglejte, kam vas vodi!

3 najboljše VPN-je za gledanje nogometnega koledarja NCAA

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

VPN po ugodnih cenah z obilico naprednih funkcij, NordVPN je moja prva izbira da vsak teden prenašate kolegijski nogomet.

NordVPN SmartPlay izboljša vaše izkušnje s pretakanjem tako, da vam pomaga se izognite geo-omejitvam in vzdržujte svojo povezavo. Tako boste lahko sledili igram televizijskih programov, kot je ESPN, ali storitvam, kot je Sling TV.

Vmesnik, ki temelji na zemljevidu, je enostaven za uporabo in preprost za krmarjenje. Kliknite državo s strežnikom, s katerim želite vzpostaviti povezavo. Nič lažjega od tega.

Nezlomljiv 256-bitno šifriranje AES varuje vaše podatke saj potuje po internetu. Z NordVPN-jem lahko dobite dodatno plast zaščite dvojni VPN, ki, kot že ime pove, dvakrat šifrira vaše podatke.

Vaš sistem je varen z NordVPN, zahvaljujoč CyberSec, ki blokira oglase in zlonamerno programsko opremo. Ta zaščita vam je na voljo, ko ste povežite kjer koli od 1 do 6 naprav kadarkoli.

Imate težave? NordVPN ponuja podporo prek e-pošte ali klepeta v živo. Niste zadovoljni z NordVPN? Prekličite naročnino v roku 30 dni za celotno povračilo, nobenih vprašanj.

Preberite več o tem, zakaj se NordVPN uvršča tako visoko naš podroben pregled.

Garancija za vračilo denarja: Do 30 dni.

NordVPN lahko odklene:
Sling TV, ESPN, CBS, CBS All Access, FOX, FOX Sports, NBC, AT&T TV Now in druge storitve.

Podpira hudourništvo:
Da. Na voljo so specializirani strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:
Firefox, macOS, Android, Windows, iOS, Linux, Chrome in Android TV. NordVPN je združljiv tudi z nekaterimi usmerjevalniki.

Glejte NCAA College Football z NordVPN zdaj!

2. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

Optimiziran za hitrost, ponuja ExpressVPN najboljše hitrosti povezave, ki jih boste našli na trgu VPN.

Piha se vetrič z ExpressVPN. Njegova hitrost omrežja vam zagotavlja ne bomo spustili okvirja ali se borili z varovanjem ko ste povezani z igrami v CBS, NBC ali kateri koli drugi nogometni mreži.

Z 256-bitno šifriranje AES, ExpressVPN varuje vaše podatke med pretakanjem, brskanjem, nalaganjem, prenosom ali kakršnimi koli drugimi dejavnostmi po internetu.

ExpressVPN vam omogoča, da to storite ostanite povezani z lokalnimi spletnimi mesti medtem ko uporabljate VPN. Razdelite svoj promet med lokalno povezavo in VPN - to je znano kot ločeno tuneliranje. Te povezave lahko uporabite vklopljeno do 5 naprav hkrati s to vrhunsko storitvijo VPN.

Podpora v klepetu v živo je tu za vas 24/7. Če se odločite, da ExpressVPN ni za vas v prvih 30 dneh uporabe, lahko prejeti celotno povračilo.

Preberite več o varnostnih protokolih ExpressVPN in funkcijah za pretakanje v naš poglobljen pregled.

Garancija za vračilo denarja: Do 30 dni.

ExpressVPN lahko odklene:
AT&T TV Now, Sling TV, NBC, CBS, CBS All Access, FOX, FOX Sports, ESPN in druge radiotelevizije in storitve.

Podpira hudourništvo:
Da. Vsi strežniki podpirajo P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:
Android, macOS, Windows, iOS, Linux, Android TV, Firefox in Chrome. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo na določenih usmerjevalnikih.

Glejte NCAA College Football z ExpressVPN zdaj!

3. CyberGhost

Naprave CyberGhost

CyberGhost ponuja strežnike posebej konfigurirana za pretakanje, kar vam olajša iskanje povezave, ki jo potrebujete do vaše najljubše nogometne reprezentance.

Pretakanje s storitvijo CyberGhost je hitro. Preprosto izberite strežnik za pretakanje, optimiziran za vašega izdajatelja televizijskih programov (npr. FOX ali NBC). Potem, ko se povežete s tem strežnikom, veste, da lahko pridete prek geoblokov in vzdržujete hitro, stabilno povezavo.

Poleg strežnikov, namenjenih za pretakanje, ponuja tudi CyberGhost strežniki, namenjeni hudournikom. Ti strežniki vam pomagajo vzpostaviti in vzdrževati povezave P2P, ki so varne pred radovednimi očmi.

Vaša povezava s strežnikom CyberGhost je zaščitena s 256-bitno šifriranje AES, ki je varnostno podprto. Izberite prisilno možnost HTTPS, ki vas pošlje v šifrirano različico vsakega obiskanega spletnega mesta za več miru.

Da bo vaša naprava varna, pomaga aplikacija CyberGhost branite svoj sistem pred spletnimi sledilci, oglasi in zlonamerno programsko opremo. To daje vaši napravi dodatno varnost, saj ne bo pustila za seboj nobenih sledov na spletu.

S CyberGhost uživajte v uporabi in zaščiti do 7 naprav hkrati. Vsi v hiši se lahko držijo svoje najljubše nogometne reprezentance NCAA.

A funkcija za klepet v živo je na voljo, kar vam omogoča dostop do tehnične podpore.

Če po nakupu celotne naročnine niste zadovoljni s storitvijo, prejmete vračilo. Prekliči v 14 dneh za kratkoročne načrte ali v roku 45 dni za 6-mesečne ali daljše načrte.

Želite izvedeti več? Preberi naše strokovno mnenje uporabnikov in poglejte, zakaj so CyberGhost-ove pretočne zmogljivosti in varnostni protokoli ravno pravšnji za vas.

Garancija za vračilo denarja: Do 14 dni na kratkih načrtih in do 45 dni na 6-mesečnih ali daljših načrtih.

CyberGhost lahko odklene:
Namenski profil za pretakanje s strežniki, optimiziranimi za Sling TV, AT&T TV Now, ESPN, CBS, CBS All Access, NBC, FOX Sports, FOX in drugi izdajatelji televizijskih programov.

Podpira hudourništvo:
Da. Strežniki, namenjeni hudournikom.

CyberGhost deluje na teh napravah:
Linux, Chrome, Firefox, Amazon Fire TV Stick, masOS, Android, iOS in Windows.

Glejte NCAA College Football z CyberGhost zdaj!

Povzetek

NCAA kolegijski nogomet se pripravlja na kronanje novih prvakov in ustvarjanje novih junakov. Prepričaj se da si oglejte vsak posnetek z VPN!

Ne morete se odločiti, kateri VPN je pravi za vas? priporočam NordVPN za gledanje koledarskega nogometa NCAA, saj zagotavlja hitre ameriške strežnike in ponuja vrhunske varnostne protokole.

Če iščete več spodbude, si oglejte stran z našimi ponudbami in kuponi da vidite, kako lahko shranite na svojo naročnino!

Nadaljnje branje

Ali živite ali potujete zunaj ZDA? Več o tem Kako gledati Sling TV zunaj ZDA.

Oglejte si Najboljši VPN v Avstraliji če želite gledati avstralski nogometni nogomet.

Če želite nekaj spletnih iger, si oglejte spletno stran Najboljši VPN-ji za igre.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me