Kako gledati MLB igre odasvud Ažurirano 2020


Ne postoji ništa ljepše od onog Baseball lige sezona. Od dana otvaranja, pa sve do World Series-a, svaki pitch i svaki hit nešto znače. Ali ako se nalazite izvan SAD-a i Kanade ili je vaš tim zapušten, možda nećete moći gledati igre.

Ne brinite, sezona se može spasiti! Koristeći naš brzi vodič i VPN možete strujati svaku igru želiš vidjeti.

Naše preporuke

Pravila za streaming za MLB su vrlo zbunjujuća. Preporuke u ovom odjeljku mogu vam pomoći da donesete pravi izbor za sebe i svoje potrebe.

 • Ako planirate samo strujanje MLB igara (a ne želite ESPN, FS1 ili TBS za druge sportove):
  MLB.tv vaš je najbolji izbor. Ako ste izvan SAD-a, jednostavno kupite pretplatu i gledajte igre. Ako ste u SAD-u, kupite pretplatu i koristite VPN da biste se povezali izvan SAD-a: možete streaming svih igara vašeg tima, i doigravanja i World Series.
 • Ako želite gledati i druge sportove:
  Sling TV najbolje je za tebe. S Sling TV Blue & Narančasti paket sa Sports dodatnim paketom, možete gledati MLB igre na nekoliko različitih kanala. Osim toga, možete gledati nogomet, košarku i veliki broj drugih sportova. Upotrijebite VPN da biste se povezali iz SAD-a, kupili pretplatu na Sling TV i možete nabavite sve kanale koje želite vidjeti.

Brzi vodič: Gledajte MLB igre na MLB.tv-u

MLB.tv emitira svaku utakmicu tijekom MLB sezone. Međutim, prekidi rada u vašem području mogu vam onemogućiti da vidite svoj tim. Za gledanje MLB igara na MLB.tv-u:

 1. Odaberite davatelja VPN-a s velikim brzinama i servere koji nisu u području zatamnjenja vašeg tima (preporučujemo NordVPN za streaming bejzbol). Prijavite se i preuzmite aplikaciju.
 2. Otvorite aplikaciju, prijavite se i odaberite poslužitelj izvan područja zatamnjenja vašeg tima (može biti izvan SAD-a i Kanade).
 3. Idite na mlb.tv i pretplatite se.
 4. Prijavite se u mlb.tv i strujte igre!

Gledajte MLB na NordVPN SADA!

Kratki vodič: Gledajte MLB igre na Sling TV-u

Sling TV omogućuje vam gledanje MLB igara na različitim mrežama, uključujući TNT, TBS, ESPN i još mnogo toga. Sling TV vam također omogućuje prijavu na web stranice emitera i strujanje njihovog sadržaja. Za gledanje MLB-a na Sling TV-u:

 1. Odaberite dobavljača VPN-a s američkim poslužiteljima velike brzine za streaming (NordVPNservice je naš najbolji izbor za baseball). Prijavite se za uslugu i preuzmite njihovu aplikaciju.
 2. Otvorite aplikaciju, prijavite se i odaberite mjesto poslužitelja u SAD-u.
 3. Idite na Sling TV i prijavite se za paket koji vam daje željene kanale * (Ako nemate način plaćanja u SAD-u, kupite poklon karticu Sling TV na MyGiftCardSupply.com i slijedite upute kako biste iskoristili kartica i pretplatite se na Sling TV).
 4. Na igrački dan prijavite se na Sling TV, odaberite svoj stream i pogledajte sve akcije!

* Sling TV narančasta ima sljedeće kanale: ESPN, TBS i (uz Sportski dodatni paket) MLB mrežu.
Sling TV plava ima sljedeće kanale: FS1, Fox i TBS.

Gledajte MLB na NordVPN SADA!

Kratki vodič: Prenesite MLB doigravanje na MLB.tv

MLB.tv prenositi play-off i World Series ljudima koji gledaju izvan SAD-a. Ako ste u SAD-u i želite prenositi play-off ili Svjetsku seriju na MLB.tv:

 1. Odaberite dobavljača VPN-a s velikim brzinama i poslužitelja izvan SAD-a (preporučujemo NordVPN za streaming bejzbol). Prijavite se i preuzmite aplikaciju.
 2. Otvorite aplikaciju, prijavite se i odaberite poslužitelj izvan SAD-a.
 3. Idite na mlb.tv i pretplatite se.
 4. Prijavite se u mlb.tv i strujte igre!

Gledajte MLB na NordVPN SADA!

Zašto vam treba VPN za gledanje MLB igara

Baseball za glavnu ligu je vrhunac konkurencije u bejzbolu. Ali pravila struje gledanja igara mogu biti vrlo zbunjujuća. Trebate način da pojednostavite strujanje igara bez plaćanja svih vrsta usluga.

VPN-ovi vam mogu pomoći učini to vrlo dobro. Ako se povežete iz prave zemlje, gledanje bejzbola možete olakšati. Bez isticanja, bez geo-ograničenja, samo jedno mjesto za gledanje vaših igara.

Trebate vezu u SAD-u gledati Sling TV? VPN vam može dati jedan. Trebate vezu bilo gdje osim u SAD-u za streaming MLB.tv? VPN može dati i jedan od njih.

Ali to nije sve što VPN može učiniti za vas. Oni također mogu pomoći vam da ostanete sigurni na mreži.

VPN-ovi kriptiraju vaš mrežni promet, štiti vas od bilo koga priskakanje na vaše mrežne aktivnosti. Kamo god otišli i što god radili na internetu, postoje oni koji vas žele špijunirati. Možeš zaštiti se čuvanjem podataka putem VPN-a.

Samo budite sigurni da odaberite visokokvalitetni VPN servis. Emiteri često mogu prepoznati nekvalitetne usluge i blokirat će ih. Kvalitetnu uslugu teže je prepoznati, pomoći vam pogledajte željeni sadržaj.

Pojednostavljeno strujanje, sloboda interneta i sigurnost na mreži. To je sjajna kombinacija. Tako prijavite se za VPN već danas i vidi što može učiniti za tebe!

Najbolji VPN-ovi za gledanje bejzbol lige

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

Po povoljnim cijenama s puno mogućnosti, NordVPN je odličan izbor za gledanje MLB-a. Njihova mreža obuhvaća svijet, uključujući puno poslužitelja u SAD-u. Osim toga, njegova mreža ima sve brzinu koja vam je potrebna da biste bili u tijeku s HD streamom.

Usmjeren na sigurnost, privatnost i deblokiranje sadržaja, NordVPN je lider u industriji u zaštiti podataka. Možete koristiti jednu pretplatu za istodobno povezivanje na do 6 uređaja. I ono Značajka SmartPlay pomaže vam dobiti i zadržati čvrstu streaming vezu tijekom igre.

NordVPN-a CyberSec značajka pomaže u održavanju vašeg uređaja bez oglasa i zlonamjernog sadržaja. Dvostruki VPN omogućava vam da dvostruko šifrirate svoje podatke, što ga čini mnogo sigurnijim. I a stroga politika bez zapisa ostavlja vas anonimnim čak i nakon što se odjavite.

Ako želite znati više o našoj # 1 ukupnoj VPN usluzi, pogledajte naše korisničke recenzije!

Povrat novca zagarantovan: 30 dana

NordVPN može deblokirati:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Namjenski profil bujice:
Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Gledajte MLB na NordVPN SADA!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Kad trebate biti u toku s HD streamom, trebate puno širine pojasa. ExpressVPN isporučuje svu propusnost s nekima od najbrže mrežne brzine na tržištu VPN-a.

Izvrsno za probijanje geobloka, ExpressVPN vas vodi do željenog sadržaja s web stranica širom svijeta. Možete čak spojite na do 5 uređaja u isto vrijeme.

Ako trebate ostati povezan s lokalnim uređajima, ExpressVPN omogućava vam da podijelite svoj promet. Možete čak odabrati svoj mrežni protokol. A, ako naiđete na probleme veza, njihove 24/7 podrška uživo postoji li da vam pomogne kroz bilo što.

Želite znati više? Pogledajte naše korisničke recenzije i provjerite zašto je ExpressVPN odličan izbor za vas!

Povrat novca zagarantovan: 30 dana

Besplatno probno razdoblje: 7-dnevno probno razdoblje za iOS i Android

ExpressVPN može deblokirati:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Namjenski profil bujice:
Ne, ali svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Gledajte MLB na ExpressVPN SADA!

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

Novo za strujanje na VPN-u? CyberGhost olakšava vam strujanje događaja: nudi poslužitelji usmjereni na strujanje koji odabir vašeg servera čine jednostavnim. Ti su poslužitelji posebno konfigurirani da vam pomognu probiti geoblocks i održavati stalnu, brzu streaming vezu.

Ako vam treba puno veze u puno različitih zemalja, CyberGhost je odličan izbor. Njegova mreža nudi poslužitelje u 90 različitih zemalja, pomažući vam da vidite sadržaj koji želite vidjeti bilo gdje u svijetu.

Aplikacija CyberGhost pomaže obraniti svoj uređaj putem internetskih tragača, oglasa i zlonamjernog softvera. Vojna šifriranje osigurava putovanje internetom. I ono politika bez zapisnika čuva vas nakon što se odjavite.

Želite li saznati više o CyberGhostu? Zatim pogledajte naše korisničke recenzije!

Povrat novca zagarantovan: 30 dana na kratkim planovima; 45 dana na 6-mjesečnim ili dužim planovima

Besplatno probno razdoblje: 7-dnevno probno razdoblje za mobilne uređaje; Dostupna je jednodnevna ili trodnevna probna verzija sustava Windows

CyberGhost može deblokirati:
Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Namjenski profil bujice:
Da; prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Gledajte MLB na CyberGhostu ODMAH!

Sažetak

Baseball velike lige je spreman da vam prikaže najbolje igre sa najboljim igračima na zemlji. Budite sigurni da ste spremni pogledajte sve igre bez obzira gdje se nalazite s VPN-om.

Niste sigurni koji je VPN najbolji za vas? Preporučujemo NordVPN za bejzbol. Pogledajte našu ponudu i kupone i pogledajte kako možete uštedjeti na pretplati!

Daljnje čitanje

Ako želite saznati više o VPN-ima i onome što mogu učiniti za vas, pogledajte ove stranice:

 • Kako preuzeti anonimno i sigurno Torrents
 • Najbolji VPN-ovi za igre
 • Najbolji VPN-ovi koji i dalje rade s Netflixom
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me